2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar merhaba 34+1 deyim, 2 gün önce doktor nst ye bağladı ilkinde 3 tane %50 sancı çıktı sonra acilen serum verdi sonrasında iğne vuruldum (sanırım erken olmasına karşı ciğerlerini gelişmesi içinmiş) Sonra da tekrar nst çekildi onda da bi tane %80 çıktı bana hissetmiyor musun bunu hissetmen lazım dedi ben de yok hissetmiyorum dedim. Eve git dışını al dinlen yarın yine gel nst ye girdiğinde böyle çıkarsa acilen bebeği almam lazım dedi ben de eve geldim diğer gün sabah aynı doktora gitmedim güvenemedim başka doktora gittim nst ye girdim sancı çok az çıktı bunlar da son haftalara girdiğin için çok normal dedi için rahat etsin diye alttan muayene yapalım dedi (diğer doktor hiç bakmamıştı alttan) hiç açılmam yokmuş ama bebeğin kafası aşağıdaymış 1 hafta daha tutarsın bence sen bu bebeği dedi haftaya gel tekrar göreyim dedi. Şimdi durulmayacak sancım yok ama dün üşütmüş gibi her tarafım sızladı altımda da ağrı oldu sabah biraz daha devam etti sonra geçti bi de sağ tarafımda göğsümün altında hep ağrı hissediyorum yatsam da otursam da aynı. Doğum sancısı gelirse anlar mıyım korkuyorum erken doğmasını da istemiyorum ama her şey Allahtan tabi, sağlıklı olsun da

Kızlar okullar açıldığından beri yoğunluktan takip edemiyorum. Sınıfım ve ben karantinaya alındık sınıfta pozitif öğrenciler olduğu için ınsallah bulaşmamıştır bana da 2 hafta karantinadayım. Hâlâ hastane çantasını hazırlayamadım ınsallah bu hafta hazırlayacağım. Var mı benim gibi hazırlamayan

Çok çok geçmiş olsun aşı olmuş muydunuz?

Ben resmen riske atıyorum hala hazırlamiyorumm

Ciğer geliştirici iğne 24 saat arayla iki doz olarak yapılıyor. Tek iğne mi yapıldı sana.
Sancı nasıl olur bende bilemiyorum ilk gebeliğim

Ciğer geliştirici iğne 24 saat arayla iki doz olarak yapılıyor. Tek iğne mi yapıldı sana.
Sancı nasıl olur bende bilemiyorum ilk gebeliğim

Doktor gelince anlarsın gitmez dedi benim de gün içinde bir kaç saatlik ağrılarım oluyordu ama bel ve kasık ağrısı aynı anda oluyormuş su/nişan her zaman görülmezmiş ama ağrının şekli farklı olur dedi. Ona güvenerek baştan savabildiğim ağrıları vücudum kendini doğuma hazırlıyor diye düşünüyorum.

Bugün baya sancı çektim gün içinde. Bebeğin hareketleri çok sert olduğu için mi böyle oluyor anlayamıyorum. Yalancı sancı mı diyorum. Ama vajinamda da ağrı hissetmeye başladım iki gündür. Zaten açılmam da var pırttanak doğurucam bence

Ya sizin haftanız büyükmüş e açılma da varsa daha riskli sayılabilir durum ama.
Doktora bir kaç gün içinde gidin olmazsa. Bir de ağrılarınız düzenli olursa o şekilde doğum başlamış oluyormuş.

Ya bu cadı annesini heyecana sokuyor hayırlısı ya insalalh 37 ye gelir 12 gün sabretsi n bu süreçte ne ollazimsa yap iç suyun cogalsin zaten iki günde bir kontrolü n olacak ama dikkat et canım bebek hareketlerini kontrol et ihmal etme Allah bağışlasın inşallah

Kizlar kalcam fena şekilde ağrıyor sırt üstü uzanıyorum ağrıyor ayağımı kaldirip yukseltince ağrıyor , yan dönünce ağrıyor ben bu gece nasıl yatacam bugün misafirlikted oturdum hep hiç yaridm etmedim ancak çocuğumla ilgilendim anlamadım yani hareketsizlik mi uaoti yoksa rahat olamadım diye mi uzanmadim hiç çok sızlıyor kalçamn kemikleri kalçamın üstü fena ağrıyor çok yorucu nefesim kaisliyir bebek alttan vuruyor hareket ediyor dahada ağrıyor vsjinam ağrıyor Allahım ya anlamdım bu işi neden başladı bu ağrı geçmeyen ağrı, nasıl geçecek bu gece Allah yardımcım olsun insalakh sabah uyanınca ağrılarım hafifler geçer

Ben varım, daha hazırlamadım, hem de daha dünya kadar alacağım şey var, içine koyacaklarım da hazır değil doktorum bile geç kalmışsın dedi

Reactions: The
Çok gecmis olsun öncelikle bende sadece bebegin kiyafetlerini hazirladim valizime yikandi utülendi kendi çantam hazir degil bence once liste yap sonrasi kolay inanki maddi imkanda varsa elinde listede ayrintili sekilde olunca bebege ihtiyaclar anneye ihtiyaclar seklinde 2 gunde hallediliyo sonrasinda zaten yika utule yerleştir kismi 2 gundede o halledilir yani vakit olunca 4 gunde her sey hallolur ama listeni yap ayrintili sekilde alacagin markalarin bile yazili olsun bez şu marka gögus ucu kremi şu marka şeklinde kolay gelsin şimdiden

Bende 34 haftamdayim kizlar az kaldi bayagi cok heycanliyim ama daha çok stresli bayagi stresli gecti hamileligim halada stresliyim kayinvalidem yuzunden gunlerim gecelerim ağlamakla gecti hâlada durmadi simdide ev alin icinde oturac derdinde maddi durumuda cok iyi yani durmuyor hamile kaldigimdan beri daha siddetlendi sebebini anlamiyorum çocugumu kiskaniyo artik baska biseymi çözemiyorum esimi sormayin annesini kiramaz bende kirmam buyuklerimi sonuc esimle kavgaliyiz kusuz genelde ama ayri degiliz tabi evliligimizin icine edildi hamileligimdende bise anlamadim annemdeyim şimdi dogum icin geldim burdada sorunlu bi erkek kardeş o kdr berbat duygulardayimki cocuk hareket edince bile cildiriyorum etme sakin ol diye bagiriyorum psikolojim pert durumda ama yinede ayaktayim tabi bunu niye anlattim bilmiyorum içimi dokmeye ihtiyacim varmis bebişim 34+0da 2650ydi kilosu suyum hala fazla nstm iyi cocukta gayet iyi deniyo hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah

Doktorum perşembe günü bekliyor. Süreci doğal akışına bıraktı alttan muayne bile rtmedi hiç beni. Çok merak ediyorum açılman ne durumda ama bakmıcam, süreç kendi ilerlesin dedi. Sancın başlamazsa perşembe bekliyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…