Canım senin açılmanmi var .Doktorum perşembe günü bekliyor. Süreci doğal akışına bıraktı alttan muayne bile rtmedi hiç beni. Çok merak ediyorum açılman ne durumda ama bakmıcam, süreç kendi ilerlesin dedi. Sancın başlamazsa perşembe bekliyorum diyor
Benim doktorum nstde sanci biraz gördüğü için bu hafta alttan muane etmek istedi ama ben istemedim perşembe geldiginde bakarız o zman dediDoktorum perşembe günü bekliyor. Süreci doğal akışına bıraktı alttan muayne bile rtmedi hiç beni. Çok merak ediyorum açılman ne durumda ama bakmıcam, süreç kendi ilerlesin dedi. Sancın başlamazsa perşembe bekliyorum diyor
Doktorunuza danışın derim , belki önemli bir şey olabilirYa kızlar yardım edin 2-3gündür bnde bi kaşıntı başlamış çok kötü durumdaym geceleri uyuyamıyom kaşınmaktan vücüdumu yara bere içinde buraktım bnm gibi olan var mı kimi bayanlar doğum yaklaşınca öyle oluyomuş nasıl kurtulurum acaba
Canım su içmeyle çoğalsa keşke. İnan o kadar çok içiyorum ki önceden de çok içiyordum, gece lavobadan çıkamıyorum o yüzden uykusuz kalıyorum.Ya bu cadı annesini heyecana sokuyorhayırlısı ya insalalh 37 ye gelir 12 gün sabretsi n bu süreçte ne ollazimsa yap iç suyun cogalsin zaten iki günde bir kontrolü n olacak ama dikkat et canım bebek hareketlerini kontrol et ihmal etme Allah bağışlasın inşallah
Canim doktorunla paylas cunku gebelik son haftalarinda gebelik kolestazi oluyor bazi kisilerde. Karaciger degerlerinde yukseklikle alakali dogumun ne zaman olacagindan da etkili olabilirYa kızlar yardım edin 2-3gündür bnde bi kaşıntı başlamış çok kötü durumdaym geceleri uyuyamıyom kaşınmaktan vücüdumu yara bere içinde buraktım bnm gibi olan var mı kimi bayanlar doğum yaklaşınca öyle oluyomuş nasıl kurtulurum acaba
31. Haftada farkedilen 3 cm açıklığım var. 5 gün hastanede yattım. Sonra evde yatmaya devam ettim. Erken doğar diyorlardı oğlum büyümeye devam etti. Bugün tam 37. Haftalık olduCanım senin açılmanmi var .
Ya okumuştum ama net hatırlamıyorum. Hamilelikte karaciğer kaynaklı kaşınma sıkıntısı yaşayan kadınlar vardı.Ya kızlar yardım edin 2-3gündür bnde bi kaşıntı başlamış çok kötü durumdaym geceleri uyuyamıyom kaşınmaktan vücüdumu yara bere içinde buraktım bnm gibi olan var mı kimi bayanlar doğum yaklaşınca öyle oluyomuş nasıl kurtulurum acaba
Maşallah31. Haftada farkedilen 3 cm açıklığım var. 5 gün hastanede yattım. Sonra evde yatmaya devam ettim. Erken doğar diyorlardı oğlum büyümeye devam etti. Bugün tam 37. Haftalık olduhareket etmeye başladım bir haftadır. Perşembeye kadar doğmazsa yürüyüşlere bile başlıcakmışım
Maşallah31. Haftada farkedilen 3 cm açıklığım var. 5 gün hastanede yattım. Sonra evde yatmaya devam ettim. Erken doğar diyorlardı oğlum büyümeye devam etti. Bugün tam 37. Haftalık olduhareket etmeye başladım bir haftadır. Perşembeye kadar doğmazsa yürüyüşlere bile başlıcakmışım
Bende yarın 37 olcam . Benimde ilk oğlum 40+3 doğmuştu. Buda geç gelcek gibi duruyo bakalım37 haftalık olduk bugun kızlar hurma yemeye başladınız mı? Artık alt tarafta ciddi baskı hissediyorum 32 den bu yana baş geliş pozisyondayız kanala indimi bilmiyorum yarın kontrol var 37 den sonra istediği zaman gelebilir dedi dr. İlk oğlum 39+4 te doğmuştu. Erkekler haftasını bekler diyorlar hep.. Gecen hafta çantaları hazırladık annemle annem geldi de hızlandı işler sağ olsun
C vitaminine yüklen canım sana bulaşmaz inşallah..Benim de eşim grip oldu kızlar, burnu akıyor, boğazı ağrıyormuş. Bende grip olucam heralde yine, vücudum ağrıyor. Çokta duygusalım niye bilmiyorum
Ay canim geçmiş olsun . sorma benim hem oğlum hem eşim grip olmuş korkudan diken üstündeyim bana bulasacak diye ilaçta kullanıyo eşim serumda dün taktı ıhlamur nana limon ne varsa veriyom içsin. Ama bu hastalık banamisin demiyo . Tam ihtiyaç olan zamanda benim eşim yatak döşek yatiyoBenim de eşim grip oldu kızlar, burnu akıyor, boğazı ağrıyormuş. Bende grip olucam heralde yine, vücudum ağrıyor. Çokta duygusalım niye bilmiyorum
Allah şifa versin canım geçmiş olsunBenim de eşim grip oldu kızlar, burnu akıyor, boğazı ağrıyormuş. Bende grip olucam heralde yine, vücudum ağrıyor. Çokta duygusalım niye bilmiyorum
Canım sende gebelik şekeri varmıydı bende de çıktı ve bebegin kilosu bir tık fazla suyumda öyleBende 34 haftamdayim kizlar az kaldi bayagi cok heycanliyim ama daha çok stresli bayagi stresli gecti hamileligim halada stresliyim kayinvalidem yuzunden gunlerim gecelerim ağlamakla gecti hâlada durmadi simdide ev alin icinde oturac derdinde maddi durumuda cok iyi yani durmuyor hamile kaldigimdan beri daha siddetlendi sebebini anlamiyorum çocugumu kiskaniyo artik baska biseymi çözemiyorum esimi sormayin annesini kiramaz bende kirmam buyuklerimi sonuc esimle kavgaliyiz kusuz genelde ama ayri degiliz tabi evliligimizin icine edildi hamileligimdende bise anlamadim annemdeyim şimdi dogum icin geldim burdada sorunlu bi erkek kardeş o kdr berbat duygulardayimki cocuk hareket edince bile cildiriyorum etme sakin ol diye bagiriyorum psikolojim pert durumda ama yinede ayaktayim tabi bunu niye anlattim bilmiyorum içimi dokmeye ihtiyacim varmisbebişim 34+0da 2650ydi kilosu suyum hala fazla nstm iyi cocukta gayet iyi deniyo hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah
Gebelik kolestazı da kaşıntı yapıyorYa kızlar yardım edin 2-3gündür bnde bi kaşıntı başlamış çok kötü durumdaym geceleri uyuyamıyom kaşınmaktan vücüdumu yara bere içinde buraktım bnm gibi olan var mı kimi bayanlar doğum yaklaşınca öyle oluyomuş nasıl kurtulurum acaba
Çok sevindim canım sen ve eşin adına çok iyi ettiler annen baban eve gelerek eşin de mutlu olmuştur , hiç kötü düşünme az kaldı zaten insalalh bundsn sonraki süreçte güzel geçer doğum yaparsınGünaydın hanımlar 20 Nisan da annemlere taşınmıştım. Tam 5 ay sonra şuan kendi evimdeyim. Annemleri de ikna ettik çok şükür onlarda eşyalarını vs toplayıp akşam üzeri bize gelecekler. Bugün aylar sonra ilk kez evimdeyim eşimle başbaşayım. Biraz ağladım yalan değil.. Aklıma o kanamalarımın olduğu günler geceler geldi.. Asansörde ki kıvranışlarım.. Sonra eve girdim baktım çocuğun eşyaları yerleşmiş hep.. Beşiğini bile yakından yeni görüyorum. Çok duygusalım bugün
Gecmş olsun canım benim öksürük boğaz ağrısı geçti sadece burun akıntısı kaldı günde 3 defa parol içiyorum ağrılarım hafifliyor insalalj sende çabucak toparlanirsin bol çorba yap iç nane limon yap vutamin alBenim de eşim grip oldu kızlar, burnu akıyor, boğazı ağrıyormuş. Bende grip olucam heralde yine, vücudum ağrıyor. Çokta duygusalım niye bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?