2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım senin açılmanmi var .

Benim doktorum nstde sanci biraz gördüğü için bu hafta alttan muane etmek istedi ama ben istemedim perşembe geldiginde bakarız o zman dedi

Ya kızlar yardım edin 2-3gündür bnde bi kaşıntı başlamış çok kötü durumdaym geceleri uyuyamıyom kaşınmaktan vücüdumu yara bere içinde buraktım bnm gibi olan var mı kimi bayanlar doğum yaklaşınca öyle oluyomuş nasıl kurtulurum acaba

Doktorunuza danışın derim , belki önemli bir şey olabilir

Canım su içmeyle çoğalsa keşke. İnan o kadar çok içiyorum ki önceden de çok içiyordum, gece lavobadan çıkamıyorum o yüzden uykusuz kalıyorum.
Bebişim hep böyle ya hamilelik boyunca bana heyecan yaşattı, kanama oldu, düşük tehlikesi atlattık, sürekli yattım. Tam dedim her şey yolunda bu kez erken gelmeye çalışıyor.
Nst de iyi oğluşumun gelişimi de iyi sadece kilodan düşük. Tek istediğim erken de gelse de ciğerinin gelişmiş olması, sağlıklı olması. 37 den önce prematüre oluyormuş doktor bunu istemeyiz dedi. O yüzden iki günde bir bakacağım dedi. Zaten herhalde normal doğum olmaz. Amin inşallah sağ salim doğar yavrum, yavrularımız

Canim doktorunla paylas cunku gebelik son haftalarinda gebelik kolestazi oluyor bazi kisilerde. Karaciger degerlerinde yukseklikle alakali dogumun ne zaman olacagindan da etkili olabilir

Canım senin açılmanmi var .
31. Haftada farkedilen 3 cm açıklığım var. 5 gün hastanede yattım. Sonra evde yatmaya devam ettim. Erken doğar diyorlardı oğlum büyümeye devam etti. Bugün tam 37. Haftalık oldu hareket etmeye başladım bir haftadır. Perşembeye kadar doğmazsa yürüyüşlere bile başlıcakmışım

Ya okumuştum ama net hatırlamıyorum. Hamilelikte karaciğer kaynaklı kaşınma sıkıntısı yaşayan kadınlar vardı.

Günaydın hanımlar 20 Nisan da annemlere taşınmıştım. Tam 5 ay sonra şuan kendi evimdeyim. Annemleri de ikna ettik çok şükür onlarda eşyalarını vs toplayıp akşam üzeri bize gelecekler. Bugün aylar sonra ilk kez evimdeyim eşimle başbaşayım. Biraz ağladım yalan değil.. Aklıma o kanamalarımın olduğu günler geceler geldi.. Asansörde ki kıvranışlarım.. Sonra eve girdim baktım çocuğun eşyaları yerleşmiş hep.. Beşiğini bile yakından yeni görüyorum. Çok duygusalım bugün

Maşallah Rabbim zamanında doğum nasip etmiş 3cm açıklığa rağmen sevindim adınıza

37 haftalık olduk bugun kızlar hurma yemeye başladınız mı? Artık alt tarafta ciddi baskı hissediyorum 32 den bu yana baş geliş pozisyondayız kanala indimi bilmiyorum yarın kontrol var 37 den sonra istediği zaman gelebilir dedi dr. İlk oğlum 39+4 te doğmuştu. Erkekler haftasını bekler diyorlar hep.. Gecen hafta çantaları hazırladık annemle annem geldi de hızlandı işler sağ olsun

Maşallah 3 cnm açilmayla iyi durmuş artık bundan sonra da gelse önemli değil daha zaten

Bende yarın 37 olcam . Benimde ilk oğlum 40+3 doğmuştu. Buda geç gelcek gibi duruyo bakalım

Benim de eşim grip oldu kızlar, burnu akıyor, boğazı ağrıyormuş. Bende grip olucam heralde yine, vücudum ağrıyor. Çokta duygusalım niye bilmiyorum
Ay canim geçmiş olsun . sorma benim hem oğlum hem eşim grip olmuş korkudan diken üstündeyim bana bulasacak diye ilaçta kullanıyo eşim serumda dün taktı ıhlamur nana limon ne varsa veriyom içsin. Ama bu hastalık banamisin demiyo . Tam ihtiyaç olan zamanda benim eşim yatak döşek yatiyo

Canım sende gebelik şekeri varmıydı bende de çıktı ve bebegin kilosu bir tık fazla suyumda öyle
Gebelik kolestazı da kaşıntı yapıyor
Alt
Ast
Alp
Ggt ve safra enzimleri testi yapıyorlar kandan bence erteleme bende de bir dönem kasıntı olmuştu ve kolestazdan mı diye yaptırdık bu testleri fakat coronada kullandığım ilaçların fazlalığından karaciğerimde sorun çıkmıştı şuan düzeldi ilaçları kesip bol su içince
Geçmiş olsun
Bu arada kolestazı olanı 37 . haftada sezeryanla alıyorlarmış

Çok sevindim canım sen ve eşin adına çok iyi ettiler annen baban eve gelerek eşin de mutlu olmuştur , hiç kötü düşünme az kaldı zaten insalalh bundsn sonraki süreçte güzel geçer doğum yaparsın
Benim de eşim grip oldu kızlar, burnu akıyor, boğazı ağrıyormuş. Bende grip olucam heralde yine, vücudum ağrıyor. Çokta duygusalım niye bilmiyorum
Gecmş olsun canım benim öksürük boğaz ağrısı geçti sadece burun akıntısı kaldı günde 3 defa parol içiyorum ağrılarım hafifliyor insalalj sende çabucak toparlanirsin bol çorba yap iç nane limon yap vutamin al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…