- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Büyük ihtimal geçti gibi ama nane limon, meyve filan tüketiyorum canımC vitaminine yüklen canım sana bulaşmaz inşallah..
Gunaydin cnm. Nasil oldu agrilarin ii misin ?Kizlar kalcam fena şekilde ağrıyorsırt üstü uzanıyorum ağrıyor ayağımı kaldirip yukseltince ağrıyor , yan dönünce ağrıyor ben bu gece nasıl yatacam bugün misafirlikted oturdum hep hiç yaridm etmedim ancak çocuğumla ilgilendim anlamadım yani hareketsizlik mi uaoti yoksa rahat olamadım diye mi uzanmadim hiç çok sızlıyor kalçamn kemikleri kalçamın üstü fena ağrıyor çok yorucu nefesim kaisliyir bebek alttan vuruyor hareket ediyor dahada ağrıyor vsjinam ağrıyor Allahım ya anlamdım bu işi neden başladı bu ağrı geçmeyen ağrı, nasıl geçecek bu gece Allah yardımcım olsun insalakh sabah uyanınca ağrılarım hafifler geçer
Icini dokmezsen sorunlar daha da can acitiyo cnm. Esin de sen de hayir demeyi ogrenmelisiniz yoksa inan daha cok mutsuz olursunuz. Ben de hayir diyemezdim ogreniyorum yavas yavas ogreniliyo gercekten. Masalah bebisin kocaman olmus. Saglikla kavusun insBende 34 haftamdayim kizlar az kaldi bayagi cok heycanliyim ama daha çok stresli bayagi stresli gecti hamileligim halada stresliyim kayinvalidem yuzunden gunlerim gecelerim ağlamakla gecti hâlada durmadi simdide ev alin icinde oturac derdinde maddi durumuda cok iyi yani durmuyor hamile kaldigimdan beri daha siddetlendi sebebini anlamiyorum çocugumu kiskaniyo artik baska biseymi çözemiyorum esimi sormayin annesini kiramaz bende kirmam buyuklerimi sonuc esimle kavgaliyiz kusuz genelde ama ayri degiliz tabi evliligimizin icine edildi hamileligimdende bise anlamadim annemdeyim şimdi dogum icin geldim burdada sorunlu bi erkek kardeş o kdr berbat duygulardayimki cocuk hareket edince bile cildiriyorum etme sakin ol diye bagiriyorum psikolojim pert durumda ama yinede ayaktayim tabi bunu niye anlattim bilmiyorum içimi dokmeye ihtiyacim varmisbebişim 34+0da 2650ydi kilosu suyum hala fazla nstm iyi cocukta gayet iyi deniyo hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah
Hemen doktoruna haber ver cnm. Gebelik kolestazi olma ihtimali cok yuksek. Karaciger enzimlerine bakilcak. Cok kotu bisey degil korkma sakin ama teshis edilmesi onemli. Ona gore tedavi uygulanir. Doguma yakin haftalarda gorulme ihtimali cok yuksek zten.Ya kızlar yardım edin 2-3gündür bnde bi kaşıntı başlamış çok kötü durumdaym geceleri uyuyamıyom kaşınmaktan vücüdumu yara bere içinde buraktım bnm gibi olan var mı kimi bayanlar doğum yaklaşınca öyle oluyomuş nasıl kurtulurum acaba
Gozun aydin cnm. Evine hosgeldin. Kotu gunleri bi kenara birak artik bebisle birlikte olacak guzel gunlere odaklan. Ne guzel esyalari da hazirmis. Masalah sizeGünaydın hanımlar 20 Nisan da annemlere taşınmıştım. Tam 5 ay sonra şuan kendi evimdeyim. Annemleri de ikna ettik çok şükür onlarda eşyalarını vs toplayıp akşam üzeri bize gelecekler. Bugün aylar sonra ilk kez evimdeyim eşimle başbaşayım. Biraz ağladım yalan değil.. Aklıma o kanamalarımın olduğu günler geceler geldi.. Asansörde ki kıvranışlarım.. Sonra eve girdim baktım çocuğun eşyaları yerleşmiş hep.. Beşiğini bile yakından yeni görüyorum. Çok duygusalım bugün
Gecmis olsun cnm. Takviyelerini aksatma balli limonlu tarcinli seyler ic belki olmazsinBenim de eşim grip oldu kızlar, burnu akıyor, boğazı ağrıyormuş. Bende grip olucam heralde yine, vücudum ağrıyor. Çokta duygusalım niye bilmiyorum
Ay canim geçmiş olsun . sorma benim hem oğlum hem eşim grip olmuş korkudan diken üstündeyim bana bulasacak diye ilaçta kullanıyo eşim serumda dün taktı ıhlamur nana limon ne varsa veriyom içsin. Ama bu hastalık banamisin demiyo . Tam ihtiyaç olan zamanda benim eşim yatak döşek yatiyo
Allah şifa versin canım geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar. Mevsim geçişi, heralde ondan yakalanıp duruyoruz. İlerlemez inşallahÇok sevindim canım sen ve eşin adına çok iyi ettiler annen baban eve gelerek eşin de mutlu olmuştur , hiç kötü düşünme az kaldı zaten insalalh bundsn sonraki süreçte güzel geçer doğum yaparsın
Gecmş olsun canım benim öksürük boğaz ağrısı geçti sadece burun akıntısı kaldı günde 3 defa parol içiyorum ağrılarım hafifliyor insalalj sende çabucak toparlanirsin bol çorba yap iç nane limon yap vutamin al
Benim de 3-4 cm arası açıklığım var biz de senin haftalarını görürüz inş moral oldun valla31. Haftada farkedilen 3 cm açıklığım var. 5 gün hastanede yattım. Sonra evde yatmaya devam ettim. Erken doğar diyorlardı oğlum büyümeye devam etti. Bugün tam 37. Haftalık olduhareket etmeye başladım bir haftadır. Perşembeye kadar doğmazsa yürüyüşlere bile başlıcakmışım
Nasıl güzel sabretmiş miniğin .31. Haftada farkedilen 3 cm açıklığım var. 5 gün hastanede yattım. Sonra evde yatmaya devam ettim. Erken doğar diyorlardı oğlum büyümeye devam etti. Bugün tam 37. Haftalık olduhareket etmeye başladım bir haftadır. Perşembeye kadar doğmazsa yürüyüşlere bile başlıcakmışım
Bana da aynı senin gibi 3-4 arası dediler. Yat lütfen yorma kendini hiç. Ben büyüttüm allahıma şükürler olsun oğlumu, sen de büyütürsün inşallahBenim de 3-4 cm arası açıklığım var biz de senin haftalarını görürüz inş moral oldun valla
Valla mevsim geçişinden mi bilmiyorum ama bende bir hafta iyiyim bir hafta nezle çok garip bir dönem yaşıyorum .İnşallah ilerlemez .Hafif hissetmeye başlayınca hemen ılık su limon içiyorum iyi geliyorÇok teşekkür ederim kızlar. Mevsim geçişi, heralde ondan yakalanıp duruyoruz. İlerlemez inşallah
Geçen tam da bununla ilgili bişey okumuştum doktorunuza danışın ciddi bişey olabilir bi enzimle ilgili falan diyodu bazı durumlarda bebeği bile alıyolarmış yani okuduğum bununla ilgiliydi belki de mühim bişey değildirYa kızlar yardım edin 2-3gündür bnde bi kaşıntı başlamış çok kötü durumdaym geceleri uyuyamıyom kaşınmaktan vücüdumu yara bere içinde buraktım bnm gibi olan var mı kimi bayanlar doğum yaklaşınca öyle oluyomuş nasıl kurtulurum acaba
Ki dün gece öldüm yatana kadar sağa dönünce sizliyordu sola dönünce aynı yüz isti kalklmaya çalışıyordum yataktan çok kötü du sabahs kadar yüksek yastık koydum bacak arama yönünü değiştirdim öyle bolye hafifledi şuan biraz ağrısı var ama üne yuruyeviliyirum oturunca ağrıyor bebekte gececi ağrıların üstüne aşağıda oynuyordu baskı yapıyordu Allah tan oda durdu yine yan durmuş baş aşağı değil az kaldı 4 gün anlamadım niye öyle oldu çok kötü ya Allah kimseye yaşatmasınGunaydin cnm. Nasil oldu agrilarin ii misin ?
Icini dokmezsen sorunlar daha da can acitiyo cnm. Esin de sen de hayir demeyi ogrenmelisiniz yoksa inan daha cok mutsuz olursunuz. Ben de hayir diyemezdim ogreniyorum yavas yavas ogreniliyo gercekten. Masalah bebisin kocaman olmus. Saglikla kavusun ins
Hemen doktoruna haber ver cnm. Gebelik kolestazi olma ihtimali cok yuksek. Karaciger enzimlerine bakilcak. Cok kotu bisey degil korkma sakin ama teshis edilmesi onemli. Ona gore tedavi uygulanir. Doguma yakin haftalarda gorulme ihtimali cok yuksek zten.
Gozun aydin cnm. Evine hosgeldin. Kotu gunleri bi kenara birak artik bebisle birlikte olacak guzel gunlere odaklan. Ne guzel esyalari da hazirmis. Masalah size
Gecmis olsun cnm. Takviyelerini aksatma balli limonlu tarcinli seyler ic belki olmazsin
Sana da geçmiş olsun canım ne güzel yavrularımıza kavuşacaz hepimiz hadta düşüyoruz mevsim değişikliğinden dolayıValla mevsim geçişinden mi bilmiyorum ama bende bir hafta iyiyim bir hafta nezle çok garip bir dönem yaşıyorum .İnşallah ilerlemez .Hafif hissetmeye başlayınca hemen ılık su limon içiyorum iyi geliyor
Çok gecmie olsunAy canim geçmiş olsun . sorma benim hem oğlum hem eşim grip olmuş korkudan diken üstündeyim bana bulasacak diye ilaçta kullanıyo eşim serumda dün taktı ıhlamur nana limon ne varsa veriyom içsin. Ama bu hastalık banamisin demiyo . Tam ihtiyaç olan zamanda benim eşim yatak döşek yatiyo
InsAllah cnm çok . Valla bugün bi daraldı gelmiş havalar soğumaya başladıgi andan itibaren hemen ikisi hastalaniyoÇok gecmie olsuninsalalh iyilesir eşin bol dinlensin ilaçlarını slsin sen dogurmadsn insalalh iyilesir sende dikkat et bulaşmasın inşallah
Çok geçmiş olsunKi dün gece öldüm yatana kadar sağa dönünce sizliyordu sola dönünce aynı yüz isti kalklmaya çalışıyordum yataktan çok kötü du sabahs kadar yüksek yastık koydum bacak arama yönünü değiştirdim öyle bolye hafifledi şuan biraz ağrısı var ama üne yuruyeviliyirum oturunca ağrıyor bebekte gececi ağrıların üstüne aşağıda oynuyordu baskı yapıyordu Allah tan oda durdu yine yan durmuş baş aşağı değil az kaldı 4 gün anlamadım niye öyle oldu çok kötü ya Allah kimseye yaşatmasınemekleyerek yataktan çıkıyordum o bile ağrı yapıyordu korkuyordum normal dönmeye , dönmek için baya çaba sarf ediyordim şükür sabah uyanınca hsfiflemisti sgrilar yuruyeviliyirum sadece oturunca hala kslcsm ağrıyor belime kadar yerden birşey ksldirip iş yapmıyorum kızıma eşim e iş yaptıryom Allah razı olsun canim iyiyim şükür düne göre
Açlik tokluk sekerlerim normal cikti seker yukleme yaptirmadim ama var buyuk ihtimalle dikkat ediyomusun dersen malesef edemiyorum artik zorluyo beni saldım yani her seyi recel pekmez vs tuketmiyorum ama cikolata tuketiyorum dondurmada meyvede az yiyorum hareketleri gayet iyi hatta şu son 3 4 gundur hic durmuyo beni zorluyo bile surekli hareketli bakalim insallah saglikli dogarlarCanım sende gebelik şekeri varmıydı bende de çıktı ve bebegin kilosu bir tık fazla suyumda öyle
Gebelik kolestazı da kaşıntı yapıyor
Alt
Ast
Alp
Ggt ve safra enzimleri testi yapıyorlar kandan bence erteleme bende de bir dönem kasıntı olmuştu ve kolestazdan mı diye yaptırdık bu testleri fakat coronada kullandığım ilaçların fazlalığından karaciğerimde sorun çıkmıştı şuan düzeldi ilaçları kesip bol su içince
Geçmiş olsun
Bu arada kolestazı olanı 37 . haftada sezeryanla alıyorlarmış
Haklisin ama yapı galiba ögreniriz insallah zamanla keske herkes birbirine iyi niyetli saygili olsa bebegim evet galiba sekerden kocaman oldu ama yinede tombişligi hoşuma gidiyo boyu bacak boyu ve kilosu önde doktor tombiş olacak bu diyo insallah sagliklidir hastalik çikmaz şekerden insallahGunaydin cnm. Nasil oldu agrilarin ii misin ?
Icini dokmezsen sorunlar daha da can acitiyo cnm. Esin de sen de hayir demeyi ogrenmelisiniz yoksa inan daha cok mutsuz olursunuz. Ben de hayir diyemezdim ogreniyorum yavas yavas ogreniliyo gercekten. Masalah bebisin kocaman olmus. Saglikla kavusun ins
Hemen doktoruna haber ver cnm. Gebelik kolestazi olma ihtimali cok yuksek. Karaciger enzimlerine bakilcak. Cok kotu bisey degil korkma sakin ama teshis edilmesi onemli. Ona gore tedavi uygulanir. Doguma yakin haftalarda gorulme ihtimali cok yuksek zten.
Gozun aydin cnm. Evine hosgeldin. Kotu gunleri bi kenara birak artik bebisle birlikte olacak guzel gunlere odaklan. Ne guzel esyalari da hazirmis. Masalah size
Gecmis olsun cnm. Takviyelerini aksatma balli limonlu tarcinli seyler ic belki olmazsin
Teşekkür ederim canım valla az kaldı .Şu son dönemleri kazasız belasız hastalıksız bir atlatalım da bebişlere kavuşalım .Gerçekten bağışıklık sistemimiz zayıflamış havaya bulut gelse bizde hemen etkisi gözüküyorSana da geçmiş olsun canım ne güzel yavrularımıza kavuşacaz hepimiz hadta düşüyoruz mevsim değişikliğinden dolayıburun akintim kalmış oda dursa süper olacak sende dikkat et canım bol sıcak suya limon bal kat iç yumuşatıyor boğazı burnunu temiz yıka tuzlu su çek tiksnmasin öyle böyle iyilestim
Elimden geleni yapıyorum ama 15 aylık kızım var artık hayırlısı sağlıkla gelsinler inşBana da aynı senin gibi 3-4 arası dediler. Yat lütfen yorma kendini hiç. Ben büyüttüm allahıma şükürler olsun oğlumu, sen de büyütürsün inşallah
Amin insalalh atlatalim ya bu kötü süreçleriTeşekkür ederim canım valla az kaldı .Şu son dönemleri kazasız belasız hastalıksız bir atlatalım da bebişlere kavuşalım .Gerçekten bağışıklık sistemimiz zayıflamış havaya bulut gelse bizde hemen etkisi gözüküyor
Benim gecelik kriz oldu 2 defa aldım internetten beğenmedim. En son suwenden aldım gidip de başka eksik var mı bilmiyorum çantayı yerleştirince çıkacak ortaya bugün yıkadım ütüledim minik adamımın eşyalarını sen de başka yavaş yavaş sanki çanta hazır olsa daha rahat edeceğim gibi böyle sıkıntı yapıyorum hazırlıksız yakalanacağım diyeBen varım, daha hazırlamadım, hem de daha dünya kadar alacağım şey var, içine koyacaklarım da hazır değildoktorum bile geç kalmışsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?