2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gunaydin cnm. Nasil oldu agrilarin ii misin ?
Icini dokmezsen sorunlar daha da can acitiyo cnm. Esin de sen de hayir demeyi ogrenmelisiniz yoksa inan daha cok mutsuz olursunuz. Ben de hayir diyemezdim ogreniyorum yavas yavas ogreniliyo gercekten. Masalah bebisin kocaman olmus. Saglikla kavusun ins
Hemen doktoruna haber ver cnm. Gebelik kolestazi olma ihtimali cok yuksek. Karaciger enzimlerine bakilcak. Cok kotu bisey degil korkma sakin ama teshis edilmesi onemli. Ona gore tedavi uygulanir. Doguma yakin haftalarda gorulme ihtimali cok yuksek zten.
Gozun aydin cnm. Evine hosgeldin. Kotu gunleri bi kenara birak artik bebisle birlikte olacak guzel gunlere odaklan. Ne guzel esyalari da hazirmis. Masalah size
Benim de eşim grip oldu kızlar, burnu akıyor, boğazı ağrıyormuş. Bende grip olucam heralde yine, vücudum ağrıyor. Çokta duygusalım niye bilmiyorum
Gecmis olsun cnm. Takviyelerini aksatma balli limonlu tarcinli seyler ic belki olmazsin

Allah şifa versin canım geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim kızlar. Mevsim geçişi, heralde ondan yakalanıp duruyoruz. İlerlemez inşallah

Benim de 3-4 cm arası açıklığım var biz de senin haftalarını görürüz inş moral oldun valla

Nasıl güzel sabretmiş miniğin .

Benim de 3-4 cm arası açıklığım var biz de senin haftalarını görürüz inş moral oldun valla
Bana da aynı senin gibi 3-4 arası dediler. Yat lütfen yorma kendini hiç. Ben büyüttüm allahıma şükürler olsun oğlumu, sen de büyütürsün inşallah

Çok teşekkür ederim kızlar. Mevsim geçişi, heralde ondan yakalanıp duruyoruz. İlerlemez inşallah
Valla mevsim geçişinden mi bilmiyorum ama bende bir hafta iyiyim bir hafta nezle çok garip bir dönem yaşıyorum .İnşallah ilerlemez .Hafif hissetmeye başlayınca hemen ılık su limon içiyorum iyi geliyor

Geçen tam da bununla ilgili bişey okumuştum doktorunuza danışın ciddi bişey olabilir bi enzimle ilgili falan diyodu bazı durumlarda bebeği bile alıyolarmış yani okuduğum bununla ilgiliydi belki de mühim bişey değildir

Ki dün gece öldüm yatana kadar sağa dönünce sizliyordu sola dönünce aynı yüz isti kalklmaya çalışıyordum yataktan çok kötü du sabahs kadar yüksek yastık koydum bacak arama yönünü değiştirdim öyle bolye hafifledi şuan biraz ağrısı var ama üne yuruyeviliyirum oturunca ağrıyor bebekte gececi ağrıların üstüne aşağıda oynuyordu baskı yapıyordu Allah tan oda durdu yine yan durmuş baş aşağı değil az kaldı 4 gün anlamadım niye öyle oldu çok kötü ya Allah kimseye yaşatmasın emekleyerek yataktan çıkıyordum o bile ağrı yapıyordu korkuyordum normal dönmeye , dönmek için baya çaba sarf ediyordim şükür sabah uyanınca hsfiflemisti sgrilar yuruyeviliyirum sadece oturunca hala kslcsm ağrıyor belime kadar yerden birşey ksldirip iş yapmıyorum kızıma eşim e iş yaptıryom Allah razı olsun canim iyiyim şükür düne göre

Valla mevsim geçişinden mi bilmiyorum ama bende bir hafta iyiyim bir hafta nezle çok garip bir dönem yaşıyorum .İnşallah ilerlemez .Hafif hissetmeye başlayınca hemen ılık su limon içiyorum iyi geliyor
Sana da geçmiş olsun canım ne güzel yavrularımıza kavuşacaz hepimiz hadta düşüyoruz mevsim değişikliğinden dolayı burun akintim kalmış oda dursa süper olacak sende dikkat et canım bol sıcak suya limon bal kat iç yumuşatıyor boğazı burnunu temiz yıka tuzlu su çek tiksnmasin öyle böyle iyilestim

Çok gecmie olsun insalalh iyilesir eşin bol dinlensin ilaçlarını slsin sen dogurmadsn insalalh iyilesir sende dikkat et bulaşmasın inşallah

Çok gecmie olsun insalalh iyilesir eşin bol dinlensin ilaçlarını slsin sen dogurmadsn insalalh iyilesir sende dikkat et bulaşmasın inşallah
InsAllah cnm çok . Valla bugün bi daraldı gelmiş havalar soğumaya başladıgi andan itibaren hemen ikisi hastalaniyo

Çok geçmiş olsun

Açlik tokluk sekerlerim normal cikti seker yukleme yaptirmadim ama var buyuk ihtimalle dikkat ediyomusun dersen malesef edemiyorum artik zorluyo beni saldım yani her seyi recel pekmez vs tuketmiyorum ama cikolata tuketiyorum dondurmada meyvede az yiyorum hareketleri gayet iyi hatta şu son 3 4 gundur hic durmuyo beni zorluyo bile surekli hareketli bakalim insallah saglikli dogarlar

Haklisin ama yapı galiba ögreniriz insallah zamanla keske herkes birbirine iyi niyetli saygili olsa bebegim evet galiba sekerden kocaman oldu ama yinede tombişligi hoşuma gidiyo boyu bacak boyu ve kilosu önde doktor tombiş olacak bu diyo insallah sagliklidir hastalik çikmaz şekerden insallah

Teşekkür ederim canım valla az kaldı .Şu son dönemleri kazasız belasız hastalıksız bir atlatalım da bebişlere kavuşalım .Gerçekten bağışıklık sistemimiz zayıflamış havaya bulut gelse bizde hemen etkisi gözüküyor

Amin insalalh atlatalim ya bu kötü süreçleri kavusalim yavrularımıza

Ben varım, daha hazırlamadım, hem de daha dünya kadar alacağım şey var, içine koyacaklarım da hazır değil doktorum bile geç kalmışsın dedi
Benim gecelik kriz oldu 2 defa aldım internetten beğenmedim. En son suwenden aldım gidip de başka eksik var mı bilmiyorum çantayı yerleştirince çıkacak ortaya bugün yıkadım ütüledim minik adamımın eşyalarını sen de başka yavaş yavaş sanki çanta hazır olsa daha rahat edeceğim gibi böyle sıkıntı yapıyorum hazırlıksız yakalanacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…