2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sağol canım alacak pek bir şey kalmadı da çanta hazır değil. Bugün yıkadım bakalım ütüledim yavaş yavaş olacak inşallah

Sağol canım alacak pek bir şey kalmadı da çanta hazır değil. Bugün yıkadım bakalım ütüledim yavaş yavaş olacak inşallah
çantaları hazırlayın bence. Dün nst ye girerken 38. haftada hamile biri geldi doğuma, suyu gelmiş aniden gelmişler dışarıda annesiyle konuştum herhangi bir çanta hazırlamamış daha var diye. Elleri ayakları birbirine dolaştı kadının. Ne olur ne olmaz hazırda bulunsun hazırlıklar.

Gebelik kolestazı olabilir. İhmal etmeyin muhakkak en kısa zamanda doktora gidin ve karaciğer değerlerinize baktırın.

Kizlar benim akintim beyazdi. Camasirma mesela 1 lira buyuklugunda su gibi akinti varsa orta kisimda beyaz bir akinti oluyordu. Beyaz akinti icin hepimizde yada cogumuzda var diye okumustum. Ancak doktorun yaptigi vajinal kontrolde doktor mantar oldugunu soyledi aa sende mantar var beyaz olusumlar var dedi. Beyaz akinti var dimi dedi evet dedim yanma kasinma varmi dedi hayir yok dedim. Bendeki normal degilmis yani

Bende de var mantar geçmedi de bir türlü. Doktor fitil veriyor bir iki haftaya tekrar baştan. Günde kaç kere çamaşır değiştiriyorum temizliğe aşırı dikkat ediyorum bir fark yok. Artık doktora da söylemiyorum. Kaşıntı ara ara olunca da verdiği kremi sürüyorum. Normal doğuma engel miymiş ki?

O konuda birsey demedi canim fitil verdi sadece

O konuda birsey demedi canim fitil verdi sadece

Fitille geçer inşallah çok ilerlemediyse.

Benim gebelikten önce de olmuştu bir kere. Tatlı falan yememek gerekiyor şeker mantarı besliyor çünkü. İşte bazı bitki çayları filan temizliyor da gebeyken onlarda zararlı.

Gebelik sekerim var tatli minimum seviyede ama yinede tamamen kesemedim. Gecen yil baska bir doktor fitil vermisti gynomax xl diye 2 kutu kullanmistim.
Suan ki doktorum 2 kullanimlik vagi flora rapid yazmis.

Gebelik sekerim var tatli minimum seviyede ama yinede tamamen kesemedim. Gecen yil baska bir doktor fitil vermisti gynomax xl diye 2 kutu kullanmistim.
Suan ki doktorum 2 kullanimlik vagi flora rapid yazmis.

Ben de gynomax kullandım. Valla yiyebildiğim çok az şey var tatlı da yemesem ayakta duramam ne yapayım aç mı kalalım

Ben de gynomax kullandım. Valla yiyebildiğim çok az şey var tatlı da yemesem ayakta duramam ne yapayım aç mı kalalım
Ben dogumdan sonra alabilecegimm kilolari tahmin dahi edemiyorum hergun e yemek planim var.
Biraz arastirdim da normal doguma engel degil yaziyor. Sadece normal dogumla bebege gecip bebekte pamukcuk olabiliyorms.

Ben dogumdan sonra alabilecegimm kilolari tahmin dahi edemiyorum hergun e yemek planim var.
Biraz arastirdim da normal doguma engel degil yaziyor. Sadece normal dogumla bebege gecip bebekte pamukcuk olabiliyorms.

Anladım pamukçuk için de dikkat edelim iyi oldu söylediğin.
Hem memeyi hem bebeğin ağzını su ile temizlemek lazımmış.

Ay mantar deyince yine sinirlerim bozuldu bende de var , gerçekten temizliğime de inanilmaz dikkat ediyorum. İnanmazsin belki günde artık 5-6 defa hatta daha fazla çamaşır değiştiriyorum , çok güzel temizliyorum vs vs ama yok geçmiyor. Zamanla akıntım sarımsı bir renge döndü benim başta beyazdı seninki gibi. İnşallah ilerlemez canım , çok sinir bozucu gerçekten

Normal bildiğimiz su ile mi canım

Karbonatlı su ile temizlenebilirmiş eğer pamukçuk olursa.

Bir de geçen arkadaşımın kayınvalidesi emzirdikten sonra bebeğe bir çay kaşığı su verin, göğsünüzü de sütünüzle temizleyin allahın izniyle pamukçuk olmaz dedi. Hatta üzerine de ekledi su vermeyiz etmeyiz deyip çocukları heba etmeyin pamukçuk olursa temizlenmesi daha zor bir çay kaşığından midesi dolmaz bebeğin de dedi.:) Bu yöntemi kendi anneannem de demişti de bilemiyorum ne kadar doğru olur su vermek.

Ahaha bu ben. Sürekli iç çamaşırlarımı yıkayıp duruyorum o kadar çok değiştiriyorum ki. A101 den bir sürü aldım yüksek ısıda tek başına yıkıyorum tık yok. Dediğin gibi sarımsı hatta bazen yeşilimsi oluyor. Neye göre artıp azalıyor bilemiyorum.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…