- 13 Mart 2021
- 386
- 585
- 18
- 39
Senle aramizda 1 gun var hadi hazırlayalım artıkBenresmen riske atıyorum hala hazırlamiyorumm
Hayır olmadım 6 ay önce corona olmuştum ınsallah yine olmam.Çok çok geçmiş olsun aşı olmuş muydunuz?
Sağol canım alacak pek bir şey kalmadı da çanta hazır değil. Bugün yıkadım bakalım ütüledim yavaş yavaş olacak inşallahÇok gecmis olsun öncelikle bende sadece bebegin kiyafetlerini hazirladim valizime yikandi utülendi kendi çantam hazir degil bence once liste yap sonrasi kolay inanki maddi imkanda varsa elinde listede ayrintili sekilde olunca bebege ihtiyaclar anneye ihtiyaclar seklinde 2 gunde hallediliyo sonrasinda zaten yika utule yerleştir kismi 2 gundede o halledilir yani vakit olunca 4 gunde her sey hallolur ama listeni yap ayrintili sekilde alacagin markalarin bile yazili olsun bez şu marka gögus ucu kremi şu marka şeklinde kolay gelsin şimdiden
çantaları hazırlayın bence. Dün nst ye girerken 38. haftada hamile biri geldi doğuma, suyu gelmiş aniden gelmişler dışarıda annesiyle konuştum herhangi bir çanta hazırlamamış daha var diye. Elleri ayakları birbirine dolaştı kadının. Ne olur ne olmaz hazırda bulunsun hazırlıklar.Sağol canım alacak pek bir şey kalmadı da çanta hazır değil. Bugün yıkadım bakalım ütüledim yavaş yavaş olacak inşallah
Insallah alacak sey yoksa cabuk hallolur benim daha alacak seylerimde duruyoSağol canım alacak pek bir şey kalmadı da çanta hazır değil. Bugün yıkadım bakalım ütüledim yavaş yavaş olacak inşallah
Ama ben istesem de hazırlayamam şu an, başka şehirde çalışıyorum evim başka yerde vs vs çok uzun konuSenle aramizda 1 gun var hadi hazırlayalım artık
Ya kızlar yardım edin 2-3gündür bnde bi kaşıntı başlamış çok kötü durumdaym geceleri uyuyamıyom kaşınmaktan vücüdumu yara bere içinde buraktım bnm gibi olan var mı kimi bayanlar doğum yaklaşınca öyle oluyomuş nasıl kurtulurum acaba
Benim de eşim grip oldu kızlar, burnu akıyor, boğazı ağrıyormuş. Bende grip olucam heralde yine, vücudum ağrıyor. Çokta duygusalım niye bilmiyorum
Kizlar benim akintim beyazdi. Camasirma mesela 1 lira buyuklugunda su gibi akinti varsa orta kisimda beyaz bir akinti oluyordu. Beyaz akinti icin hepimizde yada cogumuzda var diye okumustum. Ancak doktorun yaptigi vajinal kontrolde doktor mantar oldugunu soylediaa sende mantar var beyaz olusumlar var dedi. Beyaz akinti var dimi dedi evet dedim yanma kasinma varmi dedi hayir yok dedim. Bendeki normal degilmis yani
O konuda birsey demedi canim fitil verdi sadeceBende de var mantar geçmedi de bir türlü. Doktor fitil veriyor bir iki haftaya tekrar baştan. Günde kaç kere çamaşır değiştiriyorum temizliğe aşırı dikkat ediyorum bir fark yok. Artık doktora da söylemiyorum. Kaşıntı ara ara olunca da verdiği kremi sürüyorum. Normal doğuma engel miymiş ki?
O konuda birsey demedi canim fitil verdi sadece
Gebelik sekerim var tatli minimum seviyede ama yinede tamamen kesemedim. Gecen yil baska bir doktor fitil vermisti gynomax xl diye 2 kutu kullanmistim.Fitille geçer inşallah çok ilerlemediyse.
Benim gebelikten önce de olmuştu bir kere. Tatlı falan yememek gerekiyor şeker mantarı besliyor çünkü. İşte bazı bitki çayları filan temizliyor da gebeyken onlarda zararlı.
Gebelik sekerim var tatli minimum seviyede ama yinede tamamen kesemedim. Gecen yil baska bir doktor fitil vermisti gynomax xl diye 2 kutu kullanmistim.
Suan ki doktorum 2 kullanimlik vagi flora rapid yazmis.
Ben dogumdan sonra alabilecegimm kilolari tahmin dahi edemiyorumBen de gynomax kullandım. Valla yiyebildiğim çok az şey var tatlı da yemesem ayakta duramam ne yapayım aç mı kalalım
Ben dogumdan sonra alabilecegimm kilolari tahmin dahi edemiyorumhergun e yemek planim var.
Biraz arastirdim da normal doguma engel degil yaziyor. Sadece normal dogumla bebege gecip bebekte pamukcuk olabiliyorms.
Ay mantar deyince yine sinirlerim bozulduKizlar benim akintim beyazdi. Camasirma mesela 1 lira buyuklugunda su gibi akinti varsa orta kisimda beyaz bir akinti oluyordu. Beyaz akinti icin hepimizde yada cogumuzda var diye okumustum. Ancak doktorun yaptigi vajinal kontrolde doktor mantar oldugunu soylediaa sende mantar var beyaz olusumlar var dedi. Beyaz akinti var dimi dedi evet dedim yanma kasinma varmi dedi hayir yok dedim. Bendeki normal degilmis yani
Normal bildiğimiz su ile mi canımAnladım pamukçuk için de dikkat edelim iyi oldu söylediğin.
Hem memeyi hem bebeğin ağzını su ile temizlemek lazımmış.
Normal bildiğimiz su ile mi canım
Ay mantar deyince yine sinirlerim bozuldubende de var , gerçekten temizliğime de inanilmaz dikkat ediyorum. İnanmazsin belki günde artık 5-6 defa hatta daha fazla çamaşır değiştiriyorum , çok güzel temizliyorum vs vs ama yok geçmiyor. Zamanla akıntım sarımsı bir renge döndü benim başta beyazdı seninki gibi. İnşallah ilerlemez canım , çok sinir bozucu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?