2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay insallah canim ya umarim fitil fayda saglar. Sen kullanmismiydin fitil
Evet pamukcuk oldugunda karbonatli su ile t3mizleyen arkadaslarim olmustu. Ben cok karsi degilim su verilmesine doktorlardaki mantik sanirim zaten mideleri kucuk su ile doldurulmasin anlaminda olmasi gerek. Kucuktum hatirliyorum teyzemler cocuklarina kaynatilmis su verirdi bir zarari olacagini sanmiyorum. Tercih edermiyim etmezmiyim suan bilemiyorum da zaruri durumlarda ben eskilerin tecrubesine guveniyorum mantik cercevesinde.

Reactions: The
Bende sadece 1 defa yesilimsi olmustu ancak sonrasinda devam etmedi acikcasi. Sanirim bir defa flora bozuldugunda eger dogru tedavi edilmezse surekli tekrarlama egilimi oluyor.

Ben dogumdan sonra alabilecegimm kilolari tahmin dahi edemiyorum hergun e yemek planim var.
Biraz arastirdim da normal doguma engel degil yaziyor. Sadece normal dogumla bebege gecip bebekte pamukcuk olabiliyorms.
Evet ya doğum yapınca nedense insan çok acikiyo bugün de eşime dedim çarşamba günü alışverişe çıkak kayısı suyu ve abur cubur alak aç kalmayım gece

Emziriyorsak su vermeye gerek yok yada ağzını oamukal temizlemeye ,ama mama da veriyirsak o zaman her mamadan sonra birkaç yudum su içse ağzında pamukçuk olmaz bebeğin. Ben kizlarimda mama da kullndigim için şu veriyordum yada temiz tülbentle karbonatlı su yapıp parmağımı tulbente sarıp bebeğin sgixni temizledim

Evet ya doğum yapınca nedense insan çok acikiyo bugün de eşime dedim çarşamba günü alışverişe çıkak kayısı suyu ve abur cubur alak aç kalmayım gece
Hahah umarim cok kilo almayiz kayisi suyu bende cok severim.
Oh ya yazik su bebeklere neler geliyor baslarina

Ben de mantık çerçevesinde eskilerin tecrübelerini önemsiyorum. O süreçte neler olacak bakalım :) mesela kız kardeşim doğduğumda hava çok sıcaktı annemin sütü de yeterli gelmedi çocuk sıcaktan nasıl terledi e mama yada şekerli su gibi takviye vermese idi anneannem sarılık olacaktı. Baya sararmıştı sonrasında hemen toparladı. Allah sağlık sıhhat versin de her şey en doğru çizgide ilerlesin hepimiz için.

Amin amin insallah. Saglikla gelsinler yuvalarina ve saglikla buyusunler insallah. Bizde kolayca adapte olalim.

Hahah umarim cok kilo almayiz kayisi suyu bende cok severim.

Oh ya yazik su bebeklere neler geliyor baslarina
Vslalh zaten şuan almışım doğumdan sonrada değişmez alırım yine kayısı suyunu kabız olmamak için alcm arkadaşım da sezeryrn olmuştu dedi erik yada kayısı suyu iç bağırsakların cslisir kabız olmaz diye
Minicikler ne yapsınlar iyi bakmamız lazım onlara

Bende sadece 1 defa yesilimsi olmustu ancak sonrasinda devam etmedi acikcasi. Sanirim bir defa flora bozuldugunda eger dogru tedavi edilmezse surekli tekrarlama egilimi oluyor.

Gebelikte bazı hormonlar fazla salgılandığı için de olabiliyormuş. Doğumdan sonra geçer diyorlar. Doğumdan sonra geçecek o kadar çok şey var ki

Hahah eminim oyledir :)) ya kayisi suyu erik suyu kabiz olmamak icin iyi ama bebege gaz yapma durumu olur mu acaba sonucta onlar sivi beslendigi icin ilk gunlerde bagirsaklari sebebi ile baya sivi yapiyorlar tuvaletini. Tecrubeliler konusun
Gebelikte bazı hormonlar fazla salgılandığı için de olabiliyormuş. Doğumdan sonra geçer diyorlar. Doğumdan sonra geçecek o kadar çok şey var ki
Hah evet hep birseyden sonra gecer modu var da
Hadi bakalim
Amin amin. Ay ben nefeste alamıyorum artık niye böyle oldu bilmiyorum çok zor geldi hamilelik rabbim sağlıkla bi kavuştursaydı. O zaman da nasıl bakacağımı bilemiyorum da.
Ay bilmiyorum herkes kendi cocugu farkli oluyor merak etme diyorlar ama bana hala şaka gibi geliyor ruya gibi ama hamilelik suresi cok uzun gunler gecmiyor

Bilmiyorum ki herhalde bebeğe yansımaz ya gaz yapmaz bence benim kaldı 4gun

Ya boyle belli oluncada cok heyecanli olmuyor mu stres fln olur insan
Kız çok heyecanliyim stres herşey üstümde ama iyi pozitif düşünüyorum herşeyi moral bozmamsmk için kızlara anlatıyorum abla olacaksiniz kardeidniz geliyor diye babaları da heyecanlı dört gözle bekliyorum o anı kavuşmayı

Ay cok merak ediyorum bende ama benim ilk cocugum ilk tecrube. Basima ne gelcek henuz bilmiyorum ama sonrasinda insan digerleri nasil olcak diye meraktan cocuk yapar gibi geliyor saka bir yana hepsine esit derecede sevgi oluyormu

Ben çantama zemzem suyu koydum bir çay kaşığı vereceğim inşallah birde hurma koydum dudağına hafif süreceğim. Bi sağlıkla kucağımıza alalım da

Ay insallah canim ya umarim fitil fayda saglar. Sen kullanmismiydin fitil
Yok canım ya doktorum onemsememisti hamilelikte çok oluyor falan dedi es geçti, su iç dedi. Ama ilerledi yani bence onemsemesi gerekirdi, o doktoru değiştirdim sonradan zaten. Bu doktora bu hafta söyleyip fitil isteyeceğim , bilmiyorum işe yarar mı yaramaz mı ama yine de isteyeceğim

Ay cok merak ediyorum bende ama benim ilk cocugum ilk tecrube. Basima ne gelcek henuz bilmiyorum ama sonrasinda insan digerleri nasil olcak diye meraktan cocuk yapar gibi geliyor saka bir yana hepsine esit derecede sevgi oluyormu
En çok merak ettiğim şey sanki eşit sevmek çok zormuş gibi geliyor ya. İnsan ilk bebeğine ayrı bir düşer sanki. Hamileligimiz falan çok kıymetli değil mi şimdi

Ben çantama zemzem suyu koydum bir çay kaşığı vereceğim inşallah birde hurma koydum dudağına hafif süreceğim. Bi sağlıkla kucağımıza alalım da
Ben de yapacağım inşallah ben de emzirmeden önce mi yapılıyordu bu nasıldı

Valla o meyve suları çok kötü şekilde yapılıyor canım ya. Bence kayısı al kendin kaynat bildiğin çürük meyveden yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…