Ben çantama zemzem suyu koydum bir çay kaşığı vereceğim inşallah birde hurma koydum dudağına hafif süreceğim. Bi sağlıkla kucağımıza alalım da
Oğlumuzun ismimi Yiğit koymaya karar verdik bi arkadaşım seslenmesi zor dedi sizce de öyle mi?
Valla o meyve suları çok kötü şekilde yapılıyor canım ya. Bence kayısı al kendin kaynatbildiğin çürük meyveden yapılıyor
Vslslhi doğru dion ondan sonrası nasıl olur kime benzer gibi şeyler düşünüyoruzAy cok merak ediyorum bende ama benim ilk cocugum ilk tecrube. Basima ne gelcek henuz bilmiyorumama sonrasinda insan digerleri nasil olcak diye meraktan cocuk yapar gibi geliyor saka bir yana hepsine esit derecede sevgi oluyormu
Ben çantama zemzem suyu koydum bir çay kaşığı vereceğim inşallah birde hurma koydum dudağına hafif süreceğim. Bi sağlıkla kucağımıza alalım da
Evet canım ilk zemzem ve hurmayla açılış yapıyorBen de yapacağım inşallah ben deemzirmeden önce mi yapılıyordu bu nasıldı
Bak şu küçük top hurmalar var ya Efendimizin (sav) ektiği ağaçtan o hurmayı tavsiye ederim. Acve hurma.Ben de koyacağım inşallah. En son eklerim ekimi bi görelim de diye düşünüyorum :)
Öyle bir zorluk yasamaidk ama gerçekten olmuyor ilk sylar bebek küçük onunla çok ilgileniyoruz öbürü köşede kalıyor bebek büyüdükçe eşitlik tamamlanıyor bence bu sadece ihtiyacı var kuckken o yizden eşitsizlik gibi düşünülüyorEn çok merak ettiğim şeysanki eşit sevmek çok zormuş gibi geliyor ya. İnsan ilk bebeğine ayrı bir düşer sanki. Hamileligimiz falan çok kıymetli değil mi şimdi
Arkadaşın da saçmalamış ha ne alaka onu ne ilgilendirir bosverin kulak aşmayın yiğit çok güzeo söyleniyor takmayın onlarıOğlumuzun ismimi Yiğit koymaya karar verdik bi arkadaşım seslenmesi zor dedi sizce de öyle mi?
Canım sünnet diye biliyorum Dualar eşliğinde hurma sürmek.Canım hurma dudağa niye sürülüyor anlamadım ben
Bilmiyordum hangi dualar okunacak pekiCanım sünnet diye biliyorum Dualar eşliğinde hurma sürmek.
Bu konuda şunu diyebilirim. Ayetelkürsü kesinlikle okunmalı. Birde yine sünnet olanBilmiyordum hangi dualar okunacak peki
Bende yapacagim bunlari canim kismetseBen çantama zemzem suyu koydum bir çay kaşığı vereceğim inşallah birde hurma koydum dudağına hafif süreceğim. Bi sağlıkla kucağımıza alalım da
Bende cok su iciyordum ama varmis bilmiyorum ki umarim fayda saglarYok canım ya doktorum onemsememisti hamilelikte çok oluyor falan dedi es geçti, su iç dedi. Ama ilerledi yani bence onemsemesi gerekirdi, o doktoru değiştirdim sonradan zaten. Bu doktora bu hafta söyleyip fitil isteyeceğim , bilmiyorum işe yarar mı yaramaz mı ama yine de isteyeceğim
Evet mesela aslinda bunu da neden diyorum. Bazen bakiyorum 2.cocuga hamile kisiler yatip dinlenmiyor kucaklarina cocuklari aliyorlar ilki gibi ozenli olmuyor. Veya umarim gelcek olan ablasi ile anlasir vs tarzi yorumlar oluyor. Ilkinde ozendikleri kiiyafet vs cogu ikincisine yapmiyor vs vs veya 2.cocuga hamile olduklarinda ilkine haksizlkk yaptiklarini dusunuyorlar vs vs o sebeple merak ediyorum acikcasiEn çok merak ettiğim şeysanki eşit sevmek çok zormuş gibi geliyor ya. İnsan ilk bebeğine ayrı bir düşer sanki. Hamileligimiz falan çok kıymetli değil mi şimdi
Inan insanlara hic birsey begendiremiyorsun. Icine sinen olmasi onemli. Yoksa herkes birsey buluyor emin olunOğlumuzun ismimi Yiğit koymaya karar verdik bi arkadaşım seslenmesi zor dedi sizce de öyle mi?
Lohusa olmak dua okumaya engel oldugunu dusunmuyorum acikcasi ben. Daha oncede arastirmistim regl olmak da bence ayni sekilde. Belki yanlis dusunuyorum ama evet abdestsiz olundugu icin kurani kerim e el surulmez ama ezberden dua okunabilir diye dusunuyorum.Konu açılmışken lohusayken yanınızdaki kişide size ve bebişe dua okusun her gün biz okuyamadığımız için
Dua Farklı Kuran’dan süre okumak farklı. dua niyetine ayetler parça parça okunabilir ama birinin sûreleri okuması iyi olurLohusa olmak dua okumaya engel oldugunu dusunmuyorum acikcasi ben. Daha oncede arastirmistim regl olmak da bence ayni sekilde. Belki yanlis dusunuyorum ama evet abdestsiz olundugu icin kurani kerim e el surulmez ama ezberden dua okunabilir diye dusunuyorum.
Benimde 19 ocak herşey normal gözüküyor şuan21 ocak benim de, erken doğum riskim var ben de az önce upuzun bi mesaj yazmıştım doğum sancısı gelirse anlar mıyım diye
Ayetel kürsü ti bilmiyorum ezberlemedim ama ihlas Felak nas okuyabilirim bunlar nazara ve kotÜ seylerden korur bunlar iyidir şeytanın şerrinden korur görünsn görünmeyen şeylerden korur ,sağol canım sayende öğrendimBu konuda şunu diyebilirim. Ayetelkürsü kesinlikle okunmalı. Birde yine sünnet olan
İhlas felak nas okuyup çocuğu sıvazlamak. Elime üfleyip baştan aşağı çocuğa sürüyorum her gece. Görünen ve görünmeyen her türlü varlığın şerrinden koru Rabbim diye dua ediyorum. Bunlardan daha koruyucu dua varsa bilmiyorum korkuya her şeye birebir. Bizim için de geçerli.
Bencede insan adetliken bile dua ediyo okuyor ,sadece Kur'an a ellemek olmaz abdest lazımLohusa olmak dua okumaya engel oldugunu dusunmuyorum acikcasi ben. Daha oncede arastirmistim regl olmak da bence ayni sekilde. Belki yanlis dusunuyorum ama evet abdestsiz olundugu icin kurani kerim e el surulmez ama ezberden dua okunabilir diye dusunuyorum.
Benimki 25 Aralık ti o zaman oldum birdaha olmadımSon regl tarihi 25 ocak olan anneler varmi ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?