2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ahhh inşaAllah en az hasarla atlatırız
Evdekı herkesı tembıhlıyorm ama hala ara ara ogluma artık abisin diyolar kımseyı kırmakta istemıyrm ara ara mudahale ediyorm cıkmazda gibiym(
Aman Allahımmm
Rabbım korusun oğlum sakın bi cocuk ama kıskanclık bu bellı de olmaz(( bızede besığini terasa koyalım mı dedı bı süre ama suan daha sakın sanki

Bende bugün 37 oldum canım . Dediğin gibi benimkide öyle

Benim de öyle oluyor ama bence o tamamen göz yanılması diye düşünüyorum. Çünkü afedersin akıntıyı mesela elime falan sürdüğümde de beyazımsı gibi duruyor ama beyaz çamaşıra sürdüğümde bildiğin sarımsı. Yani ben de çok yaşadığım için anladım demek istediğini

Benimki kaburgami delecek diye korkuyorum

Benımde aynısı ama doktorum hiç önemsemedi eger kasıntı ve agrı yoksa beyaz akıntı normal dedi bnde üstelemedım

Reactions: The
Benımde aynısı ama doktorum hiç önemsemedi eger kasıntı ve agrı yoksa beyaz akıntı normal dedi bnde üstelemedım
Yok canım ya ben benimkinin normal olduğunu düşünmüyorum. Artık Camasir değiştirmekten gına geldi yani

Ben varım canım benimde öyle .Bana bebek makat geliş pozisyonunda dedi .Muhtemelen seninde öyle olabilir .Dönmesini bekliyorum bakalım dönecek mi

Günaydın kızlar 2. Sınıfa giden kızımın dün ateşi vardı bugün yok ama bildiğiniz grip gibi hapşuruk burun akıntısı doktora da götürdük boğazı kızarık diyip antibiyotik verdi. Şimdi ben covid farkını nasıl anlıcam ki kızıma soruyorum tat koku kaybı var mı yok diyo vücudu da ağrımıyormuş. Şu yaştaki çocuğa test yaptırmak da istemiyorum resmen iki ucu lu değnek

Yok canım ya ben benimkinin normal olduğunu düşünmüyorum. Artık Camasir değiştirmekten gına geldi yani
neyse ki az kaldı
Benım bazen bı anda akıyo gibi oluyo kosa kosa lavaboya gidiyorm kanama mı su mı dıye bı bakıyrm yıne beyaz akıntı hemde kıvamlı ay bu gunlerıde özlerz ya hele tekmeleri dönmeleri
Bnm oğlumda persembe gunu rahatszlandı canım evde doğal takvıye ıhlamur vs derken sadece cok az oksuruk kalmıstı dün:)) inşaAllah senın kızınında hemen gececektir
Okula yenı basladılar kalabalık ortamda covid olmasa bıle bı cok kez hastalanıyolar zaten:))

Benm oğlımda kaptı ya okula göndermedim bugün kafam ağrıdı inanki Zaten halsizim onum enerjisine yetişemiyorım. Öksürük var geçmedi bir türlü nasıl geçer acaba

Canım korkma üst solum enfeksiyonudur aynı oğlumda geçen hafta hastaydı

Benm oğlımda kaptı ya okula göndermedim bugün kafam ağrıdı inanki Zaten halsizim onum enerjisine yetişemiyorım. Öksürük var geçmedi bir türlü nasıl geçer acaba
Hava makinanın varsa hava ver . Yada keçiboynuzu özü pekmezi ver iyi gelir

Kızlar doktora gittim bugün . Bebiş daha 34+1 ama 36 +1 falan çıktı çok kilo almış doktor 4 kg i geçer naptın sen dedi , herhalde biraz fazla kaçırdım ipin ucunu. Korktum valla bildiğin yanak reis gibi olmuş bir de üç dört defa güldü bana ultrasonda kalbimm

Masallah doktorun dediğine bakma bana da öyle diyordu daha sonra kilo alımı 36 dan sonra yavaşladi

Reactions: The
Bi ortanca cocuk sendromu da burdan uzataym asla ilki gibi olmuyo
Ama bızım yas aramız 2 yıldı şimdi oğlumla kardeşi inşaAllah 6 bucuk yas olacak belkı oğlumda olayı daha ıyı ıdrak eder
Sıkıntı çıkmaz ya ikinci çocuk ise benim kızların arası 5yildi iyi geçti kızım büyüdükçe bozuldu araları küçüğü ablasının saçını çekiyor kavga ederler büyüğü ona vurur
Şimdi 3. Gelince ortanca ile 3.anlasir mi bilemem arada 18 ay olacak

Ayy bu nasıl abla Allah'tan bizim kız yapmıyor küçüğüne öyle şeyler ,sadece vuruyor kalem defterini paylaşmıyor tokalarını vermiyot ,oynamak istemiyor vsllahi öyle birşey yapsa kızı bogsa kafayı yerim kız ödüm kopar güvenemem artık onunla aynı odada bırakmaya Allah korusun da büyüdüler artık küçüğü sblaisni dövüyor yapamaz herhalde ablası
Maşallah nasi iki hafta ilerde benimde öğlen iki de var randevu nst için bakalım sancı çıkacak. Mi , yarında hastaneye vsr o zaman kilosunu boyunu öğrenirim , bana da 4kg yu geçer dedi ysrin bu grencem zaten kilosunu desene tombiş geliyor size hayırlısı olsun diyelim belki son haftalarda yavaşlar kilo alımı bende ysrin ogrnmis olacsm bu kilo alımını bakalım iki haftada ne aldık

Benimde akintislrim var canım beyaz krem gibi her geirtigimde doktora bakıyor normal diyo bol su ic diyor kaşıntı olup olmadigini soruyor yok diyirum oyizden gebeligin son ayları hormonal diye bir ilaç yazmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…