Ahhh inşaAllah en az hasarla atlatırız
Anne babaya bagli bir durum olabilir bu.
Mesela bir arkadasim var hamile ilk cocugu kiskanmasin vs diye ona surekli ne kadar sevdiklerinden bahsediyirlar. Kardesini 2.planda oldugunu hissettiriyorlar. Sen bizim ilk goz agrimizsin fln demisler.. cocukda ben sonra dogsam ozaman ilk dogani daha mi cok sevcektiniz yani demisbazi anne babalar kardes konusunda baya hatali.
Cocuga bu tolerans verilmemeli sonraki hayatlarinda hep ben daha ozelim, herseyi ben hakediyorum mantigi olabiliyor cocuklarda. Hersey dozunda guzel. Ilkini bi kenara atip sen sus sen buyuksun vs diyen bir topluluk da var. Dengeyi bulmak ve ikisini esit sevmek gerek ama umarim herkes yapabilir
Aman Allahımmmİki yeğenim arasında 6 yaş var. Büyük olan küçüğü çok kıskanıyor, hatta kardeşi için bunu alıp atacağım dışarı ama annem üzülür diye yapmıyorum filan diyorduoyuncaklarını kalemlerini asla elletmiyor. Valla çok temkinli olmak lazım Allah korusun çocuk aklıyla bilmeden farkında olmadan zarar verebilirler
Bende bugün 37 oldum canım . Dediğin gibi benimkide öyleGünaydın kızlarbugün bende 37. Haftaya giriş yaptım. Randevum yarın. Siizn de karnınız hala garip şekiller alıyor mu sanırım bebek hala kanala inmemiş. Çünkü hareketlerini hep sağ yada sol karın tarafında hissediyorum ve göbek üstü değişik şekiller alıyor. Var mı böyle olan
Benim de öyle oluyor ama bence o tamamen göz yanılması diye düşünüyorum. Çünkü afedersin akıntıyı mesela elime falan sürdüğümde de beyazımsı gibi duruyor ama beyaz çamaşıra sürdüğümde bildiğin sarımsı. Yani ben de çok yaşadığım için anladım demek istediğiniCanım belki tesadüftür bilmiyorum ama ben siyah çamaşır taktığım zaman çamaşırımda akıntım beyaz oluyor. Beyaz çamaşır giydiğim zaman da sarı oluyor. Acaba akıntı da temas edip kuruduğu yüzeyde renk değiştiriyor olabilir mi? Özellikle dikkat ettim buna ben, hep böyle oluyor.
YaaBenim koru olacak canım . Senin ?
Benimki kaburgami delecek diye korkuyorumGünaydın kızlarbugün bende 37. Haftaya giriş yaptım. Randevum yarın. Siizn de karnınız hala garip şekiller alıyor mu sanırım bebek hala kanala inmemiş. Çünkü hareketlerini hep sağ yada sol karın tarafında hissediyorum ve göbek üstü değişik şekiller alıyor. Var mı böyle olan
Benımde aynısı ama doktorum hiç önemsemediBenim de öyle oluyor ama bence o tamamen göz yanılması diye düşünüyorum. Çünkü afedersin akıntıyı mesela elime falan sürdüğümde de beyazımsı gibi duruyor ama beyaz çamaşıra sürdüğümde bildiğin sarımsı. Yani ben de çok yaşadığım için anladım demek istediğini
Amin amin inşallah canımYaabenımde koru canım
Sağlıkla kavusalım inşaAllah
Yok canım ya ben benimkinin normal olduğunu düşünmüyorum. Artık Camasir değiştirmekten gına geldi yaniBenımde aynısı ama doktorum hiç önemsemedieger kasıntı ve agrı yoksa beyaz akıntı normal dedi bnde üstelemedım
Ben varım canım benimde öyle .Bana bebek makat geliş pozisyonunda dedi .Muhtemelen seninde öyle olabilir .Dönmesini bekliyorum bakalım dönecek miGünaydın kızlarbugün bende 37. Haftaya giriş yaptım. Randevum yarın. Siizn de karnınız hala garip şekiller alıyor mu sanırım bebek hala kanala inmemiş. Çünkü hareketlerini hep sağ yada sol karın tarafında hissediyorum ve göbek üstü değişik şekiller alıyor. Var mı böyle olan
Yok canım ya ben benimkinin normal olduğunu düşünmüyorum. Artık Camasir değiştirmekten gına geldi yani
Bnm oğlumda persembe gunu rahatszlandı canım evde doğal takvıye ıhlamur vs derken sadece cok az oksuruk kalmıstı dün:)) inşaAllah senın kızınında hemen gececektirGünaydın kızlar 2. Sınıfa giden kızımın dün ateşi vardı bugün yok ama bildiğiniz grip gibi hapşuruk burun akıntısı doktora da götürdük boğazı kızarık diyip antibiyotik verdi. Şimdi ben covid farkını nasıl anlıcam ki kızıma soruyorum tat koku kaybı var mı yok diyo vücudu da ağrımıyormuş. Şu yaştaki çocuğa test yaptırmak da istemiyorum resmen iki uculu değnek
Benm oğlımda kaptı yaneyse ki az kaldı
Benım bazen bı anda akıyo gibi oluyokosa kosa lavaboya gidiyorm kanama mı su mı dıye bı bakıyrm yıne beyaz akıntı hemde kıvamlı ay bu gunlerıde özlerz ya hele tekmeleri dönmeleri
Bnm oğlumda persembe gunu rahatszlandı canım evde doğal takvıye ıhlamur vs derken sadece cok az oksuruk kalmıstı dün:)) inşaAllah senın kızınında hemen gececektir
Okula yenı basladılar kalabalık ortamda covid olmasa bıle bı cok kez hastalanıyolar zaten:))
Canım korkma üst solum enfeksiyonudur aynı oğlumda geçen hafta hastaydıGünaydın kızlar 2. Sınıfa giden kızımın dün ateşi vardı bugün yok ama bildiğiniz grip gibi hapşuruk burun akıntısı doktora da götürdük boğazı kızarık diyip antibiyotik verdi. Şimdi ben covid farkını nasıl anlıcam ki kızıma soruyorum tat koku kaybı var mı yok diyo vücudu da ağrımıyormuş. Şu yaştaki çocuğa test yaptırmak da istemiyorum resmen iki uculu değnek
Hava makinanın varsa hava ver . Yada keçiboynuzu özü pekmezi ver iyi gelirBenm oğlımda kaptı yaokula göndermedim bugün kafam ağrıdı inanki Zaten halsizim onum enerjisine yetişemiyorım. Öksürük var geçmedi bir türlü nasıl geçer acaba
MasallahKızlar doktora gittim bugün . Bebiş daha 34+1 ama 36 +1 falan çıktı çok kilo almışdoktor 4 kg i geçer naptın sen dedi , herhalde biraz fazla kaçırdım ipin ucunu. Korktum valla bildiğin yanak reis gibi olmuş bir de üç dört defa güldü bana ultrasonda kalbimm
Ay bilemedim ki canım doguramazsin dedi böyle giderseMasallahdoktorun dediğine bakma bana da öyle diyordu daha sonra kilo alımı 36 dan sonra yavaşladi
Sıkıntı çıkmaz ya ikinci çocuk ise benim kızların arası 5yildi iyi geçti kızım büyüdükçe bozuldu araları küçüğü ablasının saçını çekiyor kavga ederler büyüğü ona vururBi ortanca cocuk sendromu da burdan uzataymasla ilki gibi olmuyo
Ama bızım yas aramız 2 yıldı şimdi oğlumla kardeşi inşaAllah 6 bucuk yas olacakbelkı oğlumda olayı daha ıyı ıdrak eder
Ayy bu nasıl ablaAnnem anlatır hep. Ben ilk doğduğum zamanlar annem mutfaktayken ablam beni yastıkla boğmaya çalışmışsonra vicdan yapmış herhalde, anneme gidip kardeşimin yüzünde yastık var, elleri çırpınıyor demiş. Annem bir bakıyor ki mosmor olmuşum aramızda 3 yaş var. O yüzden kardeş kıskançlığı zor ya, dikkat etmek lazım
Maşallah nasi iki hafta ilerdeKızlar doktora gittim bugün . Bebiş daha 34+1 ama 36 +1 falan çıktı çok kilo almışdoktor 4 kg i geçer naptın sen dedi , herhalde biraz fazla kaçırdım ipin ucunu. Korktum valla bildiğin yanak reis gibi olmuş bir de üç dört defa güldü bana ultrasonda kalbimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?