Ayy kız nasil pahalilar bunlarCanım sımdıden soguk ya
Bn sunu almıstım annem 2 tane olsn dedi dıye lcwdan da kısa kollu aldım evde de bı ıkı hafta giydim(annem gelene kadar) annem gelır gelmez hastane cantasına koydurdu ama nasıl rahatt
Sağol cnmCok güzel kızlar pijamalar güle güle kullanın
Burnu akıyor sadece eşimin, biraz da vücudum ağrıyor diyor. Nezle gihi yani ama belli olmaz tabi. 2 doz biontech oldu o. Hafif geçiriyor da olabilir. Bir iki gün daha devam ederse teste göndercem. Bende de baş ağrısı, hafif sırt ağrısı falan var, çok az da burnum akıyor ama bakalım nezledir inşallah
Valla en uyguna nasıl hallederım dıye dusun dusün bu kadar oldu canım:))Ayy kız nasil pahalilar bunlarben 6 Euro verdim alt üst e foto yok yoksa gösterirdim nasıl oldugunu
Güle güle kullan kuzum çok güzelmişCanım sımdıden soguk ya
Bn sunu almıstım annem 2 tane olsn dedi dıye lcwdan da kısa kollu aldım evde de bı ıkı hafta giydim(annem gelene kadar) annem gelır gelmez hastane cantasına koydurdu ama nasıl rahatt
En uygunu bu demek haValla en uyguna nasıl hallederım dıye dusun dusün bu kadar oldu canım:))
Nerden virüs kapıcam sanki diyip duruyor. Akşama geçmezse göndercem teste. Onun bağışıklık kuvvetli, atlatır ama benim sıkıntı. Doğum nasıl olur bilmiyorum. Covid değildir inşallahBelirtilerimiz maalesef çok benziyor. Biz de boğaz ağrısı da vardı ek olarak. İkimizde aşılı idik korkutmak istemem de.
Değildir canım inşallah ,sen kendine dikkat et .Vitaminilerini,d vitaminini özellikle ihmal etme .Heran hepimiz aşı olsakta olmasakta kapma ihtimalimiz var .Allah korusun sağlıcakla bebeklerimize kavuşalım .Nerden virüs kapıcam sanki diyip duruyor. Akşama geçmezse göndercem teste. Onun bağışıklık kuvvetli, atlatır ama benim sıkıntı. Doğum nasıl olur bilmiyorum. Covid değildir inşallah
Bende yiğit olsun istiyordum. Eşim de seslenmesi zor dedi istemedi. İkna etmek için beni değişik seslenerek ses kaydı attı banaOğlumuzun ismimi Yiğit koymaya karar verdik bi arkadaşım seslenmesi zor dedi sizce de öyle mi?
Ben de bunu yazmaya gelmiştimBu arada kızlar gümüş kapakları 33. Haftadan itibaren arada kullanmaya başladım. Göğüs uçlarıma iyi geldi kızlar .Farkı nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama göğüs uçlarım belirginleşti ve yumuşadı.Kullanmayanlar yada alıp başlamayanlar varsa denesinler bence .Etkili bir ürün .Umarım emzirme döneminde de yara olmaz
Amin amin canımmArada doğuran varsa herkese hayırlı olsun, aradaki mesajları hiç okuyamadım birikmiş bayaabiz bebişimizle geçinip gidiyoruz şimdilik. Taburcu olurken sarılığı 7 idi bir tek onu artırmamak için hem süt hem mama veriyorum. Mamayı kaşık biberonla veriyoruz, şu anlık red falan olmadı çok şükür güzel emiyor. Size de fikir versin.
Bu güzel duyguyu en yakın zamanda siz de tadarsınız inşallah
Ben beğenmedimKızlar bu pijama hastane için çok mu mantıksız yaEki Görüntüle 2919186
İlk çocuğumda da yaptım dün biraz araştırdım sünnetmiş zaten Efendimiz (sav) de hurmayı ezer dudağına sürermiş. Ben yapacağım inşallah ama siz bilirsiniz öneri sadeceBu şekilde pek güvenli olmuyor bence siz de yapmayın, önemli olan niyet sırtına kafasına falan belki sürersiniz ?
Emzirme döneminde de işe yaşamış olması çok mutlu etti beni .Yorumları çok iyi ama deneyen anneler dönüş yapınca en azından faydalı oluyor bizler için .Dönüş için çok teşekkürlerBen de bunu yazmaya gelmiştimemzirirken acısa bile sonrasında hemen kapağı koyunca acısını alıyor. Daha ileride ne olur bilmem ama 4 gündür benim yaram olmadi
Ben de kaşık biberon alayım .Normal bir biberon aldım .Ne olur ne olmaz süt gelir gelmez mana veririm diye .Kaşık biberon çok mantıklıArada doğuran varsa herkese hayırlı olsun, aradaki mesajları hiç okuyamadım birikmiş bayaabiz bebişimizle geçinip gidiyoruz şimdilik. Taburcu olurken sarılığı 7 idi bir tek onu artırmamak için hem süt hem mama veriyorum. Mamayı kaşık biberonla veriyoruz, şu anlık red falan olmadı çok şükür güzel emiyor. Size de fikir versin.
Bu güzel duyguyu en yakın zamanda siz de tadarsınız inşallah
Çok minnoş annelerden değilim ben ya malesef öyle kalpli falan sevmiyorumBen beğenmedim
Lcwndan beyaz üzeri siyah kalpli lohusa takımını aldım. Bugün kargo teslim edilecek bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?