2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım sımdıden soguk ya
Bn sunu almıstım annem 2 tane olsn dedi dıye lcwdan da kısa kollu aldım evde de bı ıkı hafta giydim(annem gelene kadar) annem gelır gelmez hastane cantasına koydurdu ama nasıl rahatt
Ayy kız nasil pahalilar bunlar ben 6 Euro verdim alt üst e foto yok yoksa gösterirdim nasıl oldugunu

Belirtilerimiz maalesef çok benziyor. Biz de boğaz ağrısı da vardı ek olarak. İkimizde aşılı idik korkutmak istemem de.

Canım sımdıden soguk ya
Bn sunu almıstım annem 2 tane olsn dedi dıye lcwdan da kısa kollu aldım evde de bı ıkı hafta giydim(annem gelene kadar) annem gelır gelmez hastane cantasına koydurdu ama nasıl rahatt
Güle güle kullan kuzum çok güzelmiş

Ben bu ikisini almıştım hanımlar, sabahlık almadım. Hatta sipariş tarihime baktım da ben baya acele edip 2 ay önce almışım ütülendi hastane bavuluna konuldu.

Eklentiler

• Screenshot_20210920_121853_com.android.chrome.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20210920_121712_com.android.chrome.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 53
Belirtilerimiz maalesef çok benziyor. Biz de boğaz ağrısı da vardı ek olarak. İkimizde aşılı idik korkutmak istemem de.
Nerden virüs kapıcam sanki diyip duruyor. Akşama geçmezse göndercem teste. Onun bağışıklık kuvvetli, atlatır ama benim sıkıntı. Doğum nasıl olur bilmiyorum. Covid değildir inşallah

Nerden virüs kapıcam sanki diyip duruyor. Akşama geçmezse göndercem teste. Onun bağışıklık kuvvetli, atlatır ama benim sıkıntı. Doğum nasıl olur bilmiyorum. Covid değildir inşallah
Değildir canım inşallah ,sen kendine dikkat et .Vitaminilerini,d vitaminini özellikle ihmal etme .Heran hepimiz aşı olsakta olmasakta kapma ihtimalimiz var .Allah korusun sağlıcakla bebeklerimize kavuşalım .

Oğlumuzun ismimi Yiğit koymaya karar verdik bi arkadaşım seslenmesi zor dedi sizce de öyle mi?
Bende yiğit olsun istiyordum. Eşim de seslenmesi zor dedi istemedi. İkna etmek için beni değişik seslenerek ses kaydı attı bana
Bence saçma yani zorlarsan değişik çıkar her isim tabikide. Ben koyamadım ama sen koy, bence alakası bile yok.

Ben de bunu yazmaya gelmiştim emzirirken acısa bile sonrasında hemen kapağı koyunca acısını alıyor. Daha ileride ne olur bilmem ama 4 gündür benim yaram olmadi

Arada doğuran varsa herkese hayırlı olsun, aradaki mesajları hiç okuyamadım birikmiş bayaa biz bebişimizle geçinip gidiyoruz şimdilik. Taburcu olurken sarılığı 7 idi bir tek onu artırmamak için hem süt hem mama veriyorum. Mamayı kaşık biberonla veriyoruz, şu anlık red falan olmadı çok şükür güzel emiyor. Size de fikir versin.

Bu güzel duyguyu en yakın zamanda siz de tadarsınız inşallah

Amin amin canımm çok şükür Mutluluklar minik kızınla

Bu şekilde pek güvenli olmuyor bence siz de yapmayın, önemli olan niyet sırtına kafasına falan belki sürersiniz ?
İlk çocuğumda da yaptım dün biraz araştırdım sünnetmiş zaten Efendimiz (sav) de hurmayı ezer dudağına sürermiş. Ben yapacağım inşallah ama siz bilirsiniz öneri sadece

Ben de bunu yazmaya gelmiştim emzirirken acısa bile sonrasında hemen kapağı koyunca acısını alıyor. Daha ileride ne olur bilmem ama 4 gündür benim yaram olmadi
Emzirme döneminde de işe yaşamış olması çok mutlu etti beni .Yorumları çok iyi ama deneyen anneler dönüş yapınca en azından faydalı oluyor bizler için .Dönüş için çok teşekkürler

Bir de tecrübe ettiğim bir şey paylaşayım sizle. Hastane çantasındaki hiçbir şeyi kullanmadım ben ne depend ne hastane çıkışları hiçbirini. Sadece gecelikleri giydim biraz da kendimi iyi hissedeyim diye tacımı falan taktım. Zaten dependi küçük almışım dikiş ağrısıyla giyemedim bile, hastane külodu giydirip kendi pedlerinden taktılar. Bebeği de kendileri giydirmişti onları çıkarmadım, batmadı. Zaten minik kızıma olan bir kıyafet yok şimdilik her şey büyük geliyor

Ben de kaşık biberon alayım .Normal bir biberon aldım .Ne olur ne olmaz süt gelir gelmez mana veririm diye .Kaşık biberon çok mantıklı
Ayyy sağlıcakla bizde zamanında kavuşalım her geçen gün heyecan artıyor .
İnşallah artmaz sarılığı canım hem emiyor hem mama alıyorsa sağlıcakla atlatır zaten .Allah güzel ömürler versin bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…