Ne kadar çıktıkı canım . Valla takma o iş öyle olmuyoAy bilemedim ki canım doguramazsin dedi böyle gidersedikkat edeceğim inşallah ya. Ben zayıfım zayıfım diye hiç takmiyordum çok yedim demek ki
Canım ayaklarının altına sarımsaklı zeytınyagı sürüp coraplarını giydrsenBenm oğlımda kaptı yaokula göndermedim bugün kafam ağrıdı inanki Zaten halsizim onum enerjisine yetişemiyorım. Öksürük var geçmedi bir türlü nasıl geçer acaba
Valla abımlr kardesım çok iyi anlasırSıkıntı çıkmaz ya ikinci çocuk ise benim kızların arası 5yildi iyi geçti kızım büyüdükçe bozuldu araları küçüğü ablasının saçını çekiyor kavga ederler büyüğü ona vurur
Şimdi 3. Gelince ortanca ile 3.anlasir mi bilemem arada 18 ay olacak
İnşallah bizimkide idrak eder kardesi gelinceCanım ayaklarının altına sarımsaklı zeytınyagı sürüp coraplarını giydrsenbide gogsune sırtına nane yagı Cabucak gecsin inşaAllah
Valla abımlr kardesım çok iyi anlasırabı oldugunu 3. Cocukta ıdrak etmıstı araları 6 yas inşaAllah sorunsz gecer
Sancim hiç çıkmadı canım şükür. Daha çok var çünkü ve gurbet ellerdeyim , sevindimAyy bu nasıl ablaAllah'tan bizim kız yapmıyor küçüğüne öyle şeyler ,sadece vuruyor kalem defterini paylaşmıyor tokalarını vermiyot ,oynamak istemiyor vsllahi öyle birşey yapsa kızı bogsa kafayı yerim kız ödüm kopar güvenemem artık onunla aynı odada bırakmaya Allah korusun da büyüdüler artık küçüğü sblaisni dövüyor yapamaz herhalde ablası
Maşallah nasi iki hafta ilerdebenimde öğlen iki de var randevu nst için bakalım sancı çıkacak. Mi , yarında hastaneye vsr o zaman kilosunu boyunu öğrenirim , bana da 4kg yu geçer dedi ysrin bu grencem zaten kilosunu desene tombiş geliyor size hayırlısı olsun diyelim belki son haftalarda yavaşlar kilo alımı bende ysrin ogrnmis olacsm bu kilo alımını bakalım iki haftada ne aldık
Benimde akintislrim var canım beyaz krem gibi her geirtigimde doktora bakıyor normal diyo bol su ic diyor kaşıntı olup olmadigini soruyor yok diyirum oyizden gebeligin son ayları hormonal diye bir ilaç yazmıo
İnşallah geçer canımSancim hiç çıkmadı canım şükür. Daha çok var çünkü ve gurbet ellerdeyim , sevindim
Akıntı için de fitil verdi canım , inşallah geçer ya bakalım
Kız hem pahalı hemde kumaşı ne cins naylon birşey alma pamuklu penye olsun terletmesin seni pijamaya da benzemiyor buKızlar bu pijama hastane için çok mu mantıksız yaEki Görüntüle 2919186
Sen bgendıysen gerı önemli değl canım ya:) bnde bunu aldımKızlar bu pijama hastane için çok mu mantıksız yaEki Görüntüle 2919186
Kumaşı viskon galiba ya . Uf bilemiyorum zaten pijama seven bir insan olmadığım için hiçbir şey beğenmiyorumKız hem pahalı hemde kumaşı ne cins naylon birşey alma pamuklu penye olsun terletmesin seni pijamaya da benzemiyor bu
Bunlar da çok hoş ben de bu tarz bir şey beğendim ama kısa kollu diye vazgeçtim. Ankara'nın soğuğu malumSen bgendıysen gerı önemli değl canım ya:) bnde bunu aldım
Bol durusu var canım bence güzel. Bende bunu aldimKızlar bu pijama hastane için çok mu mantıksız yaEki Görüntüle 2919186
3 e yakın canım. 2 hafta ilerde görünüyor işte bakalım. Artık dikkat edeceğim , gerçekten çok yiyordum hiç dikkat etmedim direk bebeğe yaramışİnşallah geçer canımeğer kilo alımı 38 e kadar 4e yakın olursa sezeryrn iicn gün alabilirsin şuan kaç kg bebek
Boşver alma onu o günlük gibi de kullanılırKumaşı viskon galiba ya . Uf bilemiyorum zaten pijama seven bir insan olmadığım için hiçbir şey beğenmiyorum
Bunlar da çok hoş ben de bu tarz bir şey beğendim ama kısa kollu diye vazgeçtim. Ankara'nın soğuğu malumkışa geliyor diye emin olamadım kısa kollu konusunda
Maşallah canım3 e yakın canım. 2 hafta ilerde görünüyor işte bakalım. Artık dikkat edeceğim , gerçekten çok yiyordum hiç dikkat etmedim direk bebeğe yaramışekmek ve şekeri bırak dedi, benim için çok zor bir şey ama deneyeceğim
Sen bgendıysen gerı önemli değl canım ya:) bnde bunu aldım
Cok güzel kızlar pijamalar güle güle kullanınBol durusu var canım bence güzel. Bende bunu aldim
Ay Allah korusun 5 e yakın mıMaşallah canımbizimki bana bırak demedi hiç ben 36. Haftada 3.300 civarı dim sezeryrn olacsgi kesin diye birşey demedi sadece dedi bial olsaydı 5 e kadar kilosu çıkar demişti bakalım yarın ogrrncdm bende bu aralar kendimce azalttım yemeği çok kosturyom okuldur krestir alışveriştr öğünleri aksatiyorum düzgün kahvaltı yapmıyorum snairim almamisdir bebek yarın ogrencez bugün de kendi kilomu ogrrncem en son 88i geçiyordu kilom evde tsrttim 92 idim vay halime
Seninkide çok güzel csnim kullanisli onu benimki gibi ilkliAy ben aldığım pijama takımıyla aşk yaşıyorum .Gerçekten çok çok iyi.Çok rahat kumaşı çok iyi .Düşünene tavsiye ederim ben bordosunu aldım .
Bizim ailede duymadım hiç 4u alan geçen kizlsirm hep 3 kg doğduAy Allah korusun 5 e yakın mıbenim gibi birinden 4 bile çıkar mı bilmiyorum, yani belli de olmaz böyle işler belki zayıflar daha kolay dogurur bilmiyorum ama ailemizde hiç yok böyle 4 e yakın bir bebek falan. O yüzden gerçekten dikkat etmek istiyorum bakalım iki hafta sonra göreceğiz dikkat edebilmiş mıyım ben de iki haftada bir buçuk kilo kadar almışım 64-65 im şu an
Canım sımdıden soguk yaKumaşı viskon galiba ya . Uf bilemiyorum zaten pijama seven bir insan olmadığım için hiçbir şey beğenmiyorum
Bunlar da çok hoş ben de bu tarz bir şey beğendim ama kısa kollu diye vazgeçtim. Ankara'nın soğuğu malumkışa geliyor diye emin olamadım kısa kollu konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?