2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benm oğlımda kaptı ya okula göndermedim bugün kafam ağrıdı inanki Zaten halsizim onum enerjisine yetişemiyorım. Öksürük var geçmedi bir türlü nasıl geçer acaba
Canım ayaklarının altına sarımsaklı zeytınyagı sürüp coraplarını giydrsenbide gogsune sırtına nane yagı Cabucak gecsin inşaAllah
Valla abımlr kardesım çok iyi anlasır abı oldugunu 3. Cocukta ıdrak etmıstı araları 6 yas inşaAllah sorunsz gecer

İnşallah bizimkide idrak eder kardesi gelince şuan öbürü ile kavgaları bitmiyor bakalım doğsun hele o bile bebeği merak ediyor bazen dio ben onu sevmecem , bazen dio anne ne zaman gelecek ben onu sevecem dio başını yıkayak dio
İnsalalh sorunsuz geçer abilikler ablaliklar

Son düzenleme:
Sancim hiç çıkmadı canım şükür. Daha çok var çünkü ve gurbet ellerdeyim , sevindim

Akıntı için de fitil verdi canım , inşallah geçer ya bakalım

Kızlar bu pijama hastane için çok mu mantıksız ya

Sancim hiç çıkmadı canım şükür. Daha çok var çünkü ve gurbet ellerdeyim , sevindim

Akıntı için de fitil verdi canım , inşallah geçer ya bakalım
İnşallah geçer canım eğer kilo alımı 38 e kadar 4e yakın olursa sezeryrn iicn gün alabilirsin şuan kaç kg bebek

Reactions: The
Kız hem pahalı hemde kumaşı ne cins naylon birşey alma pamuklu penye olsun terletmesin seni pijamaya da benzemiyor bu
Kumaşı viskon galiba ya . Uf bilemiyorum zaten pijama seven bir insan olmadığım için hiçbir şey beğenmiyorum
Sen bgendıysen gerı önemli değl canım ya:) bnde bunu aldım
Bunlar da çok hoş ben de bu tarz bir şey beğendim ama kısa kollu diye vazgeçtim. Ankara'nın soğuğu malum kışa geliyor diye emin olamadım kısa kollu konusunda

İnşallah geçer canım eğer kilo alımı 38 e kadar 4e yakın olursa sezeryrn iicn gün alabilirsin şuan kaç kg bebek
3 e yakın canım. 2 hafta ilerde görünüyor işte bakalım. Artık dikkat edeceğim , gerçekten çok yiyordum hiç dikkat etmedim direk bebeğe yaramış ekmek ve şekeri bırak dedi, benim için çok zor bir şey ama deneyeceğim

Boşver alma onu o günlük gibi de kullanılır al birtsne birşey olmaz laizm olur gece yatarken kullanırsın kış geliyor benim pijama da öyle kötü değil leoparlı gri evin içinde dolaşıyorum temizlik de yaparım oyle tek yatmalik gibi değil birtsne rahat penye al kuetul belli olmuyor lohusslar çok terler sicak badar ihtiyacın olur bol salaş bir şeye

Maşallah canım bizimki bana bırak demedi hiçben 36. Haftada 3.300 civarı dim sezeryrn olacsgi kesin diye birşey demedi sadece dedi normal olsaydı 5 e kadar kilosu çıkar demişti bakalım yarın ogrrncdm bende bu aralar kendimce azalttım yemeği çok kosturyom okuldur krestir alışveriştr öğünleri aksatiyorum düzgün kahvaltı yapmıyorum snairim almamisdir bebek yarın ogrencez bugün de kendi kilomu ogrrncem en son 88i geçiyordu kilom evde tsrttim 92 idim vay halime

Ay ben aldığım pijama takımıyla aşk yaşıyorum .Gerçekten çok çok iyi.Çok rahat kumaşı çok iyi .Düşünene tavsiye ederim ben bordosunu aldım .

Eklentiler

• AE8736B8-0EE4-44B5-8B7F-3EAF72E48F0B.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 84
Ay Allah korusun 5 e yakın mı benim gibi birinden 4 bile çıkar mı bilmiyorum, yani belli de olmaz böyle işler belki zayıflar daha kolay dogurur bilmiyorum ama ailemizde hiç yok böyle 4 e yakın bir bebek falan. O yüzden gerçekten dikkat etmek istiyorum bakalım iki hafta sonra göreceğiz dikkat edebilmiş mıyım ben de iki haftada bir buçuk kilo kadar almışım 64-65 im şu an

Ay ben aldığım pijama takımıyla aşk yaşıyorum .Gerçekten çok çok iyi.Çok rahat kumaşı çok iyi .Düşünene tavsiye ederim ben bordosunu aldım .
Seninkide çok güzel csnim kullanisli onu benimki gibi ilkli

Bizim ailede duymadım hiç 4u alan geçen kizlsirm hep 3 kg doğdu 5kg olsa bende aldığım kıyafetleri düşünüyom ya olmazsa diyesanrim 4e yakın olmuştur yarın öğrenirim insalalh senin kilo gayet iyi ya ben bilmiyorum nasıl bu hale geldim seneye full diyet yapacam kimse beni tutmasın 70 e düşmem laizm artık beni diyet sayfalarında gorurssunuz

Canım sımdıden soguk ya
Bn sunu almıstım annem 2 tane olsn dedi dıye lcwdan da kısa kollu aldım evde de bı ıkı hafta giydim(annem gelene kadar) annem gelır gelmez hastane cantasına koydurdu ama nasıl rahatt

Eklentiler

• E6E45C7A-CE80-45B9-A813-422F3D069D29.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 64
Bu arada kızlar gümüş kapakları 33. Haftadan itibaren arada kullanmaya başladım. Göğüs uçlarıma iyi geldi kızlar .Farkı nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama göğüs uçlarım belirginleşti ve yumuşadı.Kullanmayanlar yada alıp başlamayanlar varsa denesinler bence .Etkili bir ürün .Umarım emzirme döneminde de yara olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…