Doktor bana da yürüyüş önerdi ama korkuyorum erken gelir diyeBen yarından itibaren yürüyüş ve çok özlediğim hurma startını veriyorum çok şükür
Ben yarından itibaren yürüyüş ve çok özlediğim hurma startını veriyorum çok şükür
Doktor bana yürüyüş vermeyeceğim sana dedi .Annemde yürüsen bebek dönerdi diyor .Valla ben doğuma kadar yatacağım sanırımDoktor bana da yürüyüş önerdi ama korkuyorum erken gelir diye
Bana da yürüyüş yasakDoktor bana yürüyüş vermeyeceğim sana dedi .Annemde yürüsen bebek dönerdi diyor .Valla ben doğuma kadar yatacağım sanırım
Ya erken gelmesinde ne yapalım yatmaya devamBana da yürüyüş yasakbiz yatmaya devam bebekler zamanını beklesin de erken gelmesin
Canım ben 2-3 kullanımda değiştirdimKızlar bu şeker cihazının (parmak delen şeyin) iğnesini her ölçümde değiştiriyor musunuz? Nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bugün ölçmeye başladım
AminnnYa erken gelmesinde ne yapalım yatmaya devamBakalım cumartesi tekrar gideceğim bebek dönmezse gün verir herhalde
10 Ekim benim kendi doğum günüm .Ay belki benimde o tarihlere denk gelirAminnnbende cumartesi randevu alabilirsem gideceğim. Döner inşallah bebeğin sezeryan için bende gün alacağım 2 ekim 9 ekim arası dedi bana sadece net gün vermedi henüz
Her olcumde degistirmedim canim. Haftada 1 olcuyorum bazen merak ettigimde genelde aklima gelirse haftalik degistirdim.Kızlar bu şeker cihazının (parmak delen şeyin) iğnesini her ölçümde değiştiriyor musunuz? Nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bugün ölçmeye başladım
Kendine doğum günü hediyesi vermiş olursun10 Ekim benim kendi doğum günüm .Ay belki benimde o tarihlere denk gelir
Sağlıkla gelsin canım .37. Hafta artık iyi bir hafta .Sıkıntısız sağlıkla gelsinlerde .Kendine doğum günü hediyesi vermiş olursunbebeğin durumuna göre değişebilir de beni 37.haftada doğurtacak doktor 38'i beklemeyeceğiz
Aa neden doğuma kadar önermedi canım :)Doktor bana yürüyüş vermeyeceğim sana dedi .Annemde yürüsen bebek dönerdi diyor .Valla ben doğuma kadar yatacağım sanırım
Ben de öyle yapayım bari ama günde 10 kez ölçmemi istedi benden. (Sabah öğle akşam ve gece olmak üzere. Aç,tok, 2. Saat tok. ) Ee cihazı da yeni aldım içinden 10 tane iğne çıktı kişi değişmeden kullanılır diye düşünmüştümCanım ben 2-3 kullanımda değiştirdim
Ya ben aynı günde 10 kez ölçeceğim ilk etapta da sence değiştirmek ister mi? 4-5 kullanımda bir mi değişsem mikrop kapar mıyım ki yaHer olcumde degistirmedim canim. Haftada 1 olcuyorum bazen merak ettigimde genelde aklima gelirse haftalik degistirdim.
Bende aynı hissediyorum canım tuvalete her gittiğimde korkuyorum suyum gelirse diyeSağlıkla gelsin canım .37. Hafta artık iyi bir hafta .Sıkıntısız sağlıkla gelsinlerde .Valla bilmiyorum hafta büyüdükçe sanki her an sancı gelecek ya da su gelecek de doğum başlayacak tedirginliği başladı .O yüzden net bir tarih olursa sanki bu kaygıdan kurtulurum
Canım senden başka kimse kullanmayacağı için bence sen onu haftalık kullanabilirsin .İğne uçlarını eczaneden aldım ben bir kutu içinde baya çok var .Bana üç gün ölçtürüp sonra ölçtürmediği için ben esnek kullandım .Sen kendi mevcut şartına göre kullanBen de öyle yapayım bari ama günde 10 kez ölçmemi istedi benden. (Sabah öğle akşam ve gece olmak üzere. Aç,tok, 2. Saat tok. ) Ee cihazı da yeni aldım içinden 10 tane iğne çıktı kişi değişmeden kullanılır diye düşünmüştüm
Ya ben aynı günde 10 kez ölçeceğim ilk etapta da sence değiştirmek ister mi? 4-5 kullanımda bir mi değişsem mikrop kapar mıyım ki ya
Nerden virüs kapıcam sanki diyip duruyor. Akşama geçmezse göndercem teste. Onun bağışıklık kuvvetli, atlatır ama benim sıkıntı. Doğum nasıl olur bilmiyorum. Covid değildir inşallah
Hiç bilmiyorum .24.haftada bi kanama yaşadım sebebi belli olmayan .O yüzden hareketlerimi kısıtladı doktor.Şimdi de ona bağlıyorum rahim ağzı uzunluğum iyi diyordu .Bu ölçümde de herhangi bir şey söylemedi ama direk yürüyüş vermicem .Her şey yolunda bebek dönerse döner dedi .Aa neden doğuma kadar önermedi canım :)
Evet valla tuvalete gidiyorum aa tamam kontrol edebiliyorum diyip kendimi telkin ediyorumBende aynı hissediyorum canım tuvalete her gittiğimde korkuyorum suyum gelirse diyeinşallah 37'yi görelim bu hafta sonu ikimizde net tarih alırız umarım doğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?