2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde 37+1 bugün yarın kontrol var sezaryen için tarih vericek ayın 1 olacak sanırım bir sıkıntı olmazsa inşallah ama son 2-3 gündür artık tam ağırlaştım sıcaklarda biraz arttı hemen fark ediyor oturmak zor iş yapmak zor uyumak istiyorum sürekli allahım sanır diyorum en son 3 hafta önce gitti 2300 demişti bakalım ne oldu kilomuz inşallah kilo almıştır işte değişik bir ruh halindeyim

Kızlar bu şeker cihazının (parmak delen şeyin) iğnesini her ölçümde değiştiriyor musunuz? Nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bugün ölçmeye başladım

Ya erken gelmesinde ne yapalım yatmaya devam Bakalım cumartesi tekrar gideceğim bebek dönmezse gün verir herhalde
Aminnn bende cumartesi randevu alabilirsem gideceğim. Döner inşallah bebeğin sezeryan için bende gün alacağım 2 ekim 9 ekim arası dedi bana sadece net gün vermedi henüz

Kendine doğum günü hediyesi vermiş olursun bebeğin durumuna göre değişebilir de beni 37.haftada doğurtacak doktor 38'i beklemeyeceğiz
Sağlıkla gelsin canım .37. Hafta artık iyi bir hafta .Sıkıntısız sağlıkla gelsinlerde .Valla bilmiyorum hafta büyüdükçe sanki her an sancı gelecek ya da su gelecek de doğum başlayacak tedirginliği başladı .O yüzden net bir tarih olursa sanki bu kaygıdan kurtulurum

Canım ben 2-3 kullanımda değiştirdim
Ben de öyle yapayım bari ama günde 10 kez ölçmemi istedi benden. (Sabah öğle akşam ve gece olmak üzere. Aç,tok, 2. Saat tok. ) Ee cihazı da yeni aldım içinden 10 tane iğne çıktı kişi değişmeden kullanılır diye düşünmüştüm
Her olcumde degistirmedim canim. Haftada 1 olcuyorum bazen merak ettigimde genelde aklima gelirse haftalik degistirdim.
Ya ben aynı günde 10 kez ölçeceğim ilk etapta da sence değiştirmek ister mi? 4-5 kullanımda bir mi değişsem mikrop kapar mıyım ki ya

Bende aynı hissediyorum canım tuvalete her gittiğimde korkuyorum suyum gelirse diye inşallah 37'yi görelim bu hafta sonu ikimizde net tarih alırız umarım doğum için

Canım senden başka kimse kullanmayacağı için bence sen onu haftalık kullanabilirsin .İğne uçlarını eczaneden aldım ben bir kutu içinde baya çok var .Bana üç gün ölçtürüp sonra ölçtürmediği için ben esnek kullandım .Sen kendi mevcut şartına göre kullan

Nerden virüs kapıcam sanki diyip duruyor. Akşama geçmezse göndercem teste. Onun bağışıklık kuvvetli, atlatır ama benim sıkıntı. Doğum nasıl olur bilmiyorum. Covid değildir inşallah

İnşallah değilsinizdir. Ama olursa da panik yapmayın, siz de atlatırsın hiç merak etmeyin. Ben gebelik boyunca kustum hiç vitamin takviyesi de alamadım çok şükür atlattım. Önemli olan şimdi bağışıklık yükseltici gıdalara yönelin.

Aa neden doğuma kadar önermedi canım :)
Hiç bilmiyorum .24.haftada bi kanama yaşadım sebebi belli olmayan .O yüzden hareketlerimi kısıtladı doktor.Şimdi de ona bağlıyorum rahim ağzı uzunluğum iyi diyordu .Bu ölçümde de herhangi bir şey söylemedi ama direk yürüyüş vermicem .Her şey yolunda bebek dönerse döner dedi .

Reactions: The
Bende aynı hissediyorum canım tuvalete her gittiğimde korkuyorum suyum gelirse diye inşallah 37'yi görelim bu hafta sonu ikimizde net tarih alırız umarım doğum için
Evet valla tuvalete gidiyorum aa tamam kontrol edebiliyorum diyip kendimi telkin ediyorum
37 Görür ve geçeriz gibi geliyor Eylül annelerinde bir anne vardı 30.Haftada nişanı gelmişti 38 .haftayı geçti o .Biz rahat 2 3 hafta bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…