Anladım canım erken doğuma karşı riske atmak istemedi belki deHiç bilmiyorum .24.haftada bi kanama yaşadım sebebi belli olmayan .O yüzden hareketlerimi kısıtladı doktor.Şimdi de ona bağlıyorum rahim ağzı uzunluğum iyi diyordu .Bu ölçümde de herhangi bir şey söylemedi ama direk yürüyüş vermicem .Her şey yolunda bebek dönerse döner dedi .
Canım her seferinde dezenfekte et kolonya vs ile, 4-5 kullanımda bir değiştirsen bir şey olmaz bence. Ben o 10 kere ölçtüğüm gün hep aynı iğneyi kullanmıştım.Ben de öyle yapayım bari ama günde 10 kez ölçmemi istedi benden. (Sabah öğle akşam ve gece olmak üzere. Aç,tok, 2. Saat tok. ) Ee cihazı da yeni aldım içinden 10 tane iğne çıktı kişi değişmeden kullanılır diye düşünmüştüm
Ya ben aynı günde 10 kez ölçeceğim ilk etapta da sence değiştirmek ister mi? 4-5 kullanımda bir mi değişsem mikrop kapar mıyım ki ya
Canım belirli bir zaman aralıkları ile mi geliyor kramp ve acılar .Haftan ileri süre tut dilersen .Ya da Eylül annelerine bir sor .Ben bugün çok kötüyüm ya hamileliğimin başından beri hiç böyle zorlanmamıştım kasığıma kramp giriyor ve belimin leğen kemiklerime anlık acı saplanıyor böyle hareketimi kısıtlıyor oturduğum yerden kalkmak zorunda kalıyorum ayaktaysam eğilmek zorunda kalıyorum kımıldamadan yatınca çok sıkıntı yok ama dönmeye çalışırsam bittim yani böyle olan var mı yoksa ben mi kendimi çok zorladım
Canim sanirim o mikrop kapmaktan ziyade belli kullanimda ucu keskinligini yitirdigi icin parmagi nokta gibi delmekten ziyade biraz daha sert deldigi icin sanirim. Bize eczane o yuzden dedi belli kullanim sonrasi ucu zedelendigi icin acitip daha hasarli delebilir demistiBen de öyle yapayım bari ama günde 10 kez ölçmemi istedi benden. (Sabah öğle akşam ve gece olmak üzere. Aç,tok, 2. Saat tok. ) Ee cihazı da yeni aldım içinden 10 tane iğne çıktı kişi değişmeden kullanılır diye düşünmüştüm
Ya ben aynı günde 10 kez ölçeceğim ilk etapta da sence değiştirmek ister mi? 4-5 kullanımda bir mi değişsem mikrop kapar mıyım ki ya
Canim seninkiler dogum baslangici olabilir gibime geldi ama. Annem hep belime anlik sanci giriyordu derdi. Doktoruna yazdinmi. Bu sancilar kac dk da geliyorBen bugün çok kötüyüm ya hamileliğimin başından beri hiç böyle zorlanmamıştım kasığıma kramp giriyor ve belimin leğen kemiklerime anlık acı saplanıyor böyle hareketimi kısıtlıyor oturduğum yerden kalkmak zorunda kalıyorum ayaktaysam eğilmek zorunda kalıyorum kımıldamadan yatınca çok sıkıntı yok ama dönmeye çalışırsam bittim yani böyle olan var mı yoksa ben mi kendimi çok zorladım
En azından sadece bebeğin giyeceklerini sırt çantasına koy onunla gez ilk hamileliğimde 9 hafta çantayla gezdik biz erken doğacak diye nereye gitsek çantayı da götürüyorduk baya dalga konusu olduAma ben istesem de hazırlayamam şu an, başka şehirde çalışıyorum evim başka yerde vs vs çok uzun konubebisime güveniyorum 38 e kadar doğmayacak uzmeyecek annesini yoksa valla sıkıntı
Doktor sıkıntı görmemişse ufaktan başlaDoktor bana da yürüyüş önerdi ama korkuyorum erken gelir diye
Dikkat et o zaman canımDoktor bana yürüyüş vermeyeceğim sana dedi .Annemde yürüsen bebek dönerdi diyor .Valla ben doğuma kadar yatacağım sanırım
Hiç dikkat etmedim ya dur bi bakayım ona ama yattığım zaman azalıyorlarCanım belirli bir zaman aralıkları ile mi geliyor kramp ve acılar .Haftan ileri süre tut dilersen .Ya da Eylül annelerine bir sor .
Dakika hiç tutmadım normalde kontrole gidecektim bugün randevu bulamadım doktorda dönüş yapmadı bir tekrar arayayım olmadıCanim seninkiler dogum baslangici olabilir gibime geldi ama. Annem hep belime anlik sanci giriyordu derdi. Doktoruna yazdinmi. Bu sancilar kac dk da geliyor
Doğum başlıyor sanki yavaştanBen bugün çok kötüyüm ya hamileliğimin başından beri hiç böyle zorlanmamıştım kasığıma kramp giriyor ve belimin leğen kemiklerime anlık acı saplanıyor böyle hareketimi kısıtlıyor oturduğum yerden kalkmak zorunda kalıyorum ayaktaysam eğilmek zorunda kalıyorum kımıldamadan yatınca çok sıkıntı yok ama dönmeye çalışırsam bittim yani böyle olan var mı yoksa ben mi kendimi çok zorladım
Bilmiyorum ki öyle gibi de değil yani yatınca çok azalıyo başlamasa bile çok yaklaştı heralde kemiklerim çok zorluyor bugün artık yada benim tempoma vücudum dayanmadı bilmiyorum değişik doğurursam gece falan haber veririm doğum belirtisiymiş bunlar diyeDoğum başlıyor sanki yavaştan
Immm hemen hemen aynı şeyleri duyup görmüşüz bugün:)Kontrolden Geliyoruz kızlar 37+1iz 38 ile uyumlu çıktı 2 hafta öndeydi hep 1 hafta önde çıktı 3300 gr 50 cm. Hafif sancı çıktı nst de ama önemli değil dedi Vajinal kaşıntı vardı tahlil verdim yarın alacam haftaya tekrar kontrol. Sancın 10 dk bire düşerse veya suyun gelirse hemen gel dedi
Hamilelikten önce bununla yaşıyordum dünyanın en güzel en etkili ilacı bence hamilelikte hiç kullanmadımKızlar doktor bu fitili yazdı, kullanan oldu mu ? 3 unu kullan dedi , duruma göre gerisini doğuma yakın kullanacaksın dedi temizlenmesi için , icinde 7 tane varEki Görüntüle 2919351
1 gün aramız var 10.10.21 bizimde bakalım ne zaman gelirse artık beyefendiImmm hemen hemen aynı şeyleri duyup görmüşüz bugün:)
Ciddi misin hemen etki ediyor muHamilelikten önce bununla yaşıyordum dünyanın en güzel en etkili ilacı bence hamilelikte hiç kullanmadım
Yaramaz mı iki tanesi bile inanılmaz rahatlatacakCiddi misin hemen etki ediyor muinşallah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?