2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben bugün çok kötüyüm ya hamileliğimin başından beri hiç böyle zorlanmamıştım kasığıma kramp giriyor ve belimin leğen kemiklerime anlık acı saplanıyor böyle hareketimi kısıtlıyor oturduğum yerden kalkmak zorunda kalıyorum ayaktaysam eğilmek zorunda kalıyorum kımıldamadan yatınca çok sıkıntı yok ama dönmeye çalışırsam bittim yani böyle olan var mı yoksa ben mi kendimi çok zorladım

Anladım canım erken doğuma karşı riske atmak istemedi belki de

Canım her seferinde dezenfekte et kolonya vs ile, 4-5 kullanımda bir değiştirsen bir şey olmaz bence. Ben o 10 kere ölçtüğüm gün hep aynı iğneyi kullanmıştım.

Canım belirli bir zaman aralıkları ile mi geliyor kramp ve acılar .Haftan ileri süre tut dilersen .Ya da Eylül annelerine bir sor .

Canim sanirim o mikrop kapmaktan ziyade belli kullanimda ucu keskinligini yitirdigi icin parmagi nokta gibi delmekten ziyade biraz daha sert deldigi icin sanirim. Bize eczane o yuzden dedi belli kullanim sonrasi ucu zedelendigi icin acitip daha hasarli delebilir demisti

Canim seninkiler dogum baslangici olabilir gibime geldi ama. Annem hep belime anlik sanci giriyordu derdi. Doktoruna yazdinmi. Bu sancilar kac dk da geliyor

Kontrolden Geliyoruz kızlar 37+1iz 38 ile uyumlu çıktı 2 hafta öndeydi hep 1 hafta önde çıktı 3300 gr 50 cm. Hafif sancı çıktı nst de ama önemli değil dedi Vajinal kaşıntı vardı tahlil verdim yarın alacam haftaya tekrar kontrol. Sancın 10 dk bire düşerse veya suyun gelirse hemen gel dedi

Ama ben istesem de hazırlayamam şu an, başka şehirde çalışıyorum evim başka yerde vs vs çok uzun konu bebisime güveniyorum 38 e kadar doğmayacak uzmeyecek annesini yoksa valla sıkıntı
En azından sadece bebeğin giyeceklerini sırt çantasına koy onunla gez ilk hamileliğimde 9 hafta çantayla gezdik biz erken doğacak diye nereye gitsek çantayı da götürüyorduk baya dalga konusu oldu

Canim seninkiler dogum baslangici olabilir gibime geldi ama. Annem hep belime anlik sanci giriyordu derdi. Doktoruna yazdinmi. Bu sancilar kac dk da geliyor
Dakika hiç tutmadım normalde kontrole gidecektim bugün randevu bulamadım doktorda dönüş yapmadı bir tekrar arayayım olmadı

Kızlar doktor bu fitili yazdı, kullanan oldu mu ? 3 unu kullan dedi , duruma göre gerisini doğuma yakın kullanacaksın dedi temizlenmesi için , icinde 7 tane var

Doğum başlıyor sanki yavaştan

Doğum başlıyor sanki yavaştan
Bilmiyorum ki öyle gibi de değil yani yatınca çok azalıyo başlamasa bile çok yaklaştı heralde kemiklerim çok zorluyor bugün artık yada benim tempoma vücudum dayanmadı bilmiyorum değişik doğurursam gece falan haber veririm doğum belirtisiymiş bunlar diye

Immm hemen hemen aynı şeyleri duyup görmüşüz bugün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…