Ben antibiyotik kullanınca çamaşır bile değince zıplayacak kadar mantar oluyorum yara içinde kalıyo böyle bütün çamaşırım kan oluyo o zaman bile 7 taneye ihtiyaç duymuyorum 5 te tamamen kesiyor bu ilaçCiddi misin hemen etki ediyor muinşallah ise yarar
Canim dinlendiginde agrin geciyorsa eger yalanci sanci diyorlar.Dakika hiç tutmadım normalde kontrole gidecektim bugün randevu bulamadım doktorda dönüş yapmadı bir tekrar arayayım olmadı
Ay valla çok sevindim , hemen akşam olsa da kullansamBen antibiyotik kullanınca çamaşır bile değince zıplayacak kadar mantar oluyorum yara içinde kalıyo böyle bütün çamaşırım kan oluyo o zaman bile 7 taneye ihtiyaç duymuyorum 5 te tamamen kesiyor bu ilaç
Merhaba gebelik şekerini bende de varmış dahiliye bölümüne mi gittiniz diyetisyene mi gittiniz nasıl bir yol izledinizGebelik sekerim var tatli minimum seviyede ama yinede tamamen kesemedim. Gecen yil baska bir doktor fitil vermisti gynomax xl diye 2 kutu kullanmistim.
Suan ki doktorum 2 kullanimlik vagi flora rapid yazmis.
Hadi hayırlı olsun canım , 2 haftada bir kilo gayet iyi , en azından bana göreKizlar muanem iyi geçti bebeğim suyunda sıkıntı yoktu bebek çok hareketlidi ve hala yandi baş aşağı değildi bende düşündüm belki sezeryrn olsa bile saon gunleir aşağı iner diye bizimki keyfine düşkünneyse yarın sabah da hastaneye var bakalım bebeği. Gelişimi ni öğrenirim 2haftada 1kg almışım evdeki tartı yanlış herhalde evde 92di doktorda 90.300
Merhaba dahiliye bolumune sevk etti doktorum. Dahiliye doktoru da haftada 1 seker olcum cihazi ile olcmemi ve degerleri kendisine bildirmemi istedi.Merhaba gebelik şekerini bende de varmış dahiliye bölümüne mi gittiniz diyetisyene mi gittiniz nasıl bir yol izlediniz
Sağol canım evet yarın ogrencem inşallahHadi hayırlı olsun canım , 2 haftada bir kilo gayet iyi , en azından bana görebebeğin kilosunu yarın mi öğreneceksin
Kız bura Türkiye miBir de tecrübe ettiğim bir şey paylaşayım sizle. Hastane çantasındaki hiçbir şeyi kullanmadım benne depend ne hastane çıkışları hiçbirini. Sadece gecelikleri giydim biraz da kendimi iyi hissedeyim diye tacımı falan taktım. Zaten dependi küçük almışım dikiş ağrısıyla giyemedim bile, hastane külodu giydirip kendi pedlerinden taktılar. Bebeği de kendileri giydirmişti onları çıkarmadım, batmadı. Zaten minik kızıma olan bir kıyafet yok şimdilik her şey büyük geliyor
Geçmiş osun canım insalalh kilo alır bebeğinBenimde 37+1 bugün yarın kontrol var sezaryen için tarih vericek ayın 1 olacak sanırım bir sıkıntı olmazsa inşallah ama son 2-3 gündür artık tam ağırlaştım sıcaklarda biraz arttı hemen fark ediyor oturmak zor iş yapmak zor uyumak istiyorum sürekli allahım sanır diyorum en son 3 hafta önce gitti 2300 demişti bakalım ne oldu kilomuz inşallah kilo almıştır işte değişik bir ruh halindeyim
Ben iki haftdr hep yürüdüm gittim geldim oraya buraya bebek hiç dönmedi zaten doktor demeden bakmsdan ben dedim bebek baş aşağı değil yan diye artık anladım yani bu işi vajina da baskı yok idrara sıkışma yok rahat gece yatabiliomYa erken gelmesinde ne yapalım yatmaya devamBakalım cumartesi tekrar gideceğim bebek dönmezse gün verir herhalde
Canım dün de ben öyleydim sancı değil bu ben misafirliktedim hareketsizlik ten hep oturdum kalçalarım ağrıdı ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatakta sağa sola dönebildim sabah kadar yüksek yastık bacak arama koydum bir sağ bir sol yaptım yattım hsfifletti ağrılarımi insalalh iyilesirsin canım bebek de ağırlık veriyor büyüdü aşağıya iniyor bu ağrıları çekiyozBen bugün çok kötüyüm ya hamileliğimin başından beri hiç böyle zorlanmamıştım kasığıma kramp giriyor ve belimin leğen kemiklerime anlık acı saplanıyor böyle hareketimi kısıtlıyor oturduğum yerden kalkmak zorunda kalıyorum ayaktaysam eğilmek zorunda kalıyorum kımıldamadan yatınca çok sıkıntı yok ama dönmeye çalışırsam bittim yani böyle olan var mı yoksa ben mi kendimi çok zorladım
MaşallahKontrolden Geliyoruz kızlar 37+1iz 38 ile uyumlu çıktı 2 hafta öndeydi hep 1 hafta önde çıktı 3300 gr 50 cm. Hafif sancı çıktı nst de ama önemli değil dedi Vajinal kaşıntı vardı tahlil verdim yarın alacam haftaya tekrar kontrol. Sancın 10 dk bire düşerse veya suyun gelirse hemen gel dedi
Çok teşekkürler detaylı anlatımın için bende cuma günü için randevu aldım inşallah hayırlısıyla bu süreci tamamlarizMerhaba dahiliye bolumune sevk etti doktorum. Dahiliye doktoru da haftada 1 seker olcum cihazi ile olcmemi ve degerleri kendisine bildirmemi istedi.
Fayda saglamayacak hic bir besin tuketmememi,
Pizza hamurisi kek tatli tarzi urunlerden uzak durmami soyledi.
Kisaca ne yemek yemeliyim ne yememeliyim onlari belirtti. Doymuyorsam yumurtayi kofteyi eti fazla fazla yememi soyledi.
Ara ogunlerde tek cesit meyve yaninda ayran sut yogurt tarzi bir urunle tuketmemi
Yemeklerde 1 er dilim tam bugday ekmegi yiyebilirsin dedi ancak bulgur pilav makarna yersem 3 veya 4 kasik ozaman ekmek yememem gerektigini iletti.
Benim 25 ocak canim simdilik herr sey stabilSon regl tarihi 25 ocak olan anneler varmi ne durumdasınız
24 Ocak benim . Çok şükür bir sıkıntım yok canım :) birkaç gün önce ödem sorunum vardı ama dinlenince geçti. Mantar enfeksiyonunu sorundan saymıyorumSon regl tarihi 25 ocak olan anneler varmi ne durumdasınız
Insallah Allah yardimcimiz olsunÇok teşekkürler detaylı anlatımın için bende cuma günü için randevu aldım inşallah hayırlısıyla bu süreci tamamlariz
Koruda hangi doktor acaba ben de Özlem hocaya gidiyorum ilk doğumum da Koru'daydı çok memnun ayrılmıştimBenim koru olacak canım . Senin ?
Hipp aldım canım ben ilk oğlum 7 yaşında onda da hipp kullanmıştım. Combiotik olan gaz yapmıyor teneke kutudaki ben hep onu kullandım. Yine onu aldımKızlar hastane çantama her ihtimale karşı bebek maması koyacağım .Sizler hangi mamayı seçtiniz
Hipp organik bebek sütü var tavsiye eder misiniz ?
İlk bebek olduğu için ne almalıyım hiç bilmiyorum .Ama süt gelene kadar ya da yeterli olana kadar desteklemek istiyorum sarılık ihtimaline karşı .
Yetmezse alırım eczaneden öyleyse. Bence de sık değiştirmeye gerek yok. Şimdilik doktorum 1 gün bak bakalım sıkı şekilde dedi. Sonrasında gerek görürse takibe ona göre bir yol izleriz. Çok teşekkür ederim cevabınız içinCanım senden başka kimse kullanmayacağı için bence sen onu haftalık kullanabilirsin .İğne uçlarını eczaneden aldım ben bir kutu içinde baya çok var .Bana üç gün ölçtürüp sonra ölçtürmediği için ben esnek kullandım .Sen kendi mevcut şartına göre kullan
Parmağımı etcem dimi iğneyi değilCanım her seferinde dezenfekte et kolonya vs ile, 4-5 kullanımda bir değiştirsen bir şey olmaz bence. Ben o 10 kere ölçtüğüm gün hep aynı iğneyi kullanmıştım.
Evet sanırım dediğin doğru canım çünkü en sonuncu delişimde parmağım acıdı gerçekten. 6. Mı ne olmuştu ömrü o kadar belki de . Çok teşekkür ederim cevapların içinCanim sanirim o mikrop kapmaktan ziyade belli kullanimda ucu keskinligini yitirdigi icin parmagi nokta gibi delmekten ziyade biraz daha sert deldigi icin sanirim. Bize eczane o yuzden dedi belli kullanim sonrasi ucu zedelendigi icin acitip daha hasarli delebilir demisti
Canım teşekkür ederim cevabın içinHipp aldım canım ben ilk oğlum 7 yaşında onda da hipp kullanmıştım. Combiotik olan gaz yapmıyor teneke kutudaki ben hep onu kullandım. Yine onu aldım
Teşekkürler canımKız bura Türkiye miburda Almanya da da aynısı yapılıyor depend ler bebek kiyafetlerini hastsne veriyot kullanmamız için
Geçmiş osun canım insalalh kilo alır bebeğinhadi bakalım hayırlısı ile tarihi alırsın
Ben iki haftdr hep yürüdüm gittim geldim oraya buraya bebek hiç dönmedi zaten doktor demeden bakmsdan ben dedim bebek baş aşağı değil yan diye artık anladım yani bu işi vajina da baskı yok idrara sıkışma yok rahat gece yatabiliom
Canım dün de ben öyleydim sancı değil bu ben misafirliktedim hareketsizlik ten hep oturdum kalçalarım ağrıdı ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatakta sağa sola dönebildim sabah kadar yüksek yastık bacak arama koydum bir sağ bir sol yaptım yattım hsfifletti ağrılarımi insalalh iyilesirsin canım bebek de ağırlık veriyor büyüdü aşağıya iniyor bu ağrıları çekiyoz
Maşallahçok iyi gelişmiş canım sezeryrn demi seninki de,
Hipp dusunuyirum bende ama mama koyup koymama da kararsiz kaldimKızlar hastane çantama her ihtimale karşı bebek maması koyacağım .Sizler hangi mamayı seçtiniz
Hipp organik bebek sütü var tavsiye eder misiniz ?
İlk bebek olduğu için ne almalıyım hiç bilmiyorum .Ama süt gelene kadar ya da yeterli olana kadar desteklemek istiyorum sarılık ihtimaline karşı .
Evet canim Bursa Jimer de Arzu Tanisik dahiliye,Yetmezse alırım eczaneden öyleyse. Bence de sık değiştirmeye gerek yok. Şimdilik doktorum 1 gün bak bakalım sıkı şekilde dedi. Sonrasında gerek görürse takibe ona göre bir yol izleriz. Çok teşekkür ederim cevabınız için
Parmağımı etcem dimi iğneyi değilparmağımı ovuşturup kolonya pamuk sürüyorum hep canım. Şuana kadar bende aynısını kullandım hep deldi sorun olmadı. Yalnız benim öğünler çok karıştı yaa. Sabah kahvaltıyı 12 de edince 5 de öğle 8:30 da da akşam yemeği oldu yarın erken kalkıp bi daha baştan mı yapsam hiç şu
Evet sanırım dediğin doğru canım çünkü en sonuncu delişimde parmağım acıdı gerçekten. 6. Mı ne olmuştu ömrü o kadar belki de . Çok teşekkür ederim cevapların için
Bu arada sen de Bursa’da mıydın sanki doğru mu anımsıyorum? Öyleyse Sen hangi doktorda takip yaptırıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?