2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ciddi misin hemen etki ediyor mu inşallah ise yarar
Ben antibiyotik kullanınca çamaşır bile değince zıplayacak kadar mantar oluyorum yara içinde kalıyo böyle bütün çamaşırım kan oluyo o zaman bile 7 taneye ihtiyaç duymuyorum 5 te tamamen kesiyor bu ilaç

Reactions: The
Kizlar muanem iyi geçti bebeğim suyunda sıkıntı yoktu bebek çok hareketlidi ve hala yandi baş aşağı değildi bende düşündüm belki sezeryrn olsa bile saon gunleir aşağı iner diye bizimki keyfine düşkün neyse yarın sabah da hastaneye var bakalım bebeği. Gelişimi ni öğrenirim 2haftada 1kg almışım evdeki tartı yanlış herhalde evde 92di doktorda 90.300

Ay valla çok sevindim , hemen akşam olsa da kullansam zaten 3 tanesini kullan dedi bakalım inşallah çok iyi gelir bana da

Gebelik sekerim var tatli minimum seviyede ama yinede tamamen kesemedim. Gecen yil baska bir doktor fitil vermisti gynomax xl diye 2 kutu kullanmistim.
Suan ki doktorum 2 kullanimlik vagi flora rapid yazmis.
Merhaba gebelik şekerini bende de varmış dahiliye bölümüne mi gittiniz diyetisyene mi gittiniz nasıl bir yol izlediniz

Hadi hayırlı olsun canım , 2 haftada bir kilo gayet iyi , en azından bana göre bebeğin kilosunu yarın mi öğreneceksin

Merhaba gebelik şekerini bende de varmış dahiliye bölümüne mi gittiniz diyetisyene mi gittiniz nasıl bir yol izlediniz
Merhaba dahiliye bolumune sevk etti doktorum. Dahiliye doktoru da haftada 1 seker olcum cihazi ile olcmemi ve degerleri kendisine bildirmemi istedi.
Fayda saglamayacak hic bir besin tuketmememi,
Pizza hamurisi kek tatli tarzi urunlerden uzak durmami soyledi.
Kisaca ne yemek yemeliyim ne yememeliyim onlari belirtti. Doymuyorsam yumurtayi kofteyi eti fazla fazla yememi soyledi.
Ara ogunlerde tek cesit meyve yaninda ayran sut yogurt tarzi bir urunle tuketmemi
Yemeklerde 1 er dilim tam bugday ekmegi yiyebilirsin dedi ancak bulgur pilav makarna yersem 3 veya 4 kasik ozaman ekmek yememem gerektigini iletti.

Hadi hayırlı olsun canım , 2 haftada bir kilo gayet iyi , en azından bana göre bebeğin kilosunu yarın mi öğreneceksin
Sağol canım evet yarın ogrencem inşallah dedim ya bu kaç haftadır okuldur kosturmacadir düzensiz yemek yedim kilo almamış im eskiye göre belki bebekde almamıştır yarın ogrencem insalalh

Reactions: The
Kız bura Türkiye mi burda Almanya da da aynısı yapılıyor depend ler bebek kiyafetlerini hastsne veriyot kullanmamız için
Geçmiş osun canım insalalh kilo alır bebeğin hadi bakalım hayırlısı ile tarihi alırsın
Ya erken gelmesinde ne yapalım yatmaya devam Bakalım cumartesi tekrar gideceğim bebek dönmezse gün verir herhalde
Ben iki haftdr hep yürüdüm gittim geldim oraya buraya bebek hiç dönmedi zaten doktor demeden bakmsdan ben dedim bebek baş aşağı değil yan diye artık anladım yani bu işi vajina da baskı yok idrara sıkışma yok rahat gece yatabiliom

Canım dün de ben öyleydim sancı değil bu ben misafirliktedim hareketsizlik ten hep oturdum kalçalarım ağrıdı ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatakta sağa sola dönebildim sabah kadar yüksek yastık bacak arama koydum bir sağ bir sol yaptım yattım hsfifletti ağrılarımi insalalh iyilesirsin canım bebek de ağırlık veriyor büyüdü aşağıya iniyor bu ağrıları çekiyoz
Maşallah çok iyi gelişmiş canım sezeryrn demi seninki de,

Son düzenleme:
Çok teşekkürler detaylı anlatımın için bende cuma günü için randevu aldım inşallah hayırlısıyla bu süreci tamamlariz

Son regl tarihi 25 ocak olan anneler varmi ne durumdasınız
24 Ocak benim . Çok şükür bir sıkıntım yok canım :) birkaç gün önce ödem sorunum vardı ama dinlenince geçti. Mantar enfeksiyonunu sorundan saymıyorum bir ağrım sızım yok şükür

Kızlar hastane çantama her ihtimale karşı bebek maması koyacağım .Sizler hangi mamayı seçtiniz
Hipp organik bebek sütü var tavsiye eder misiniz ?
İlk bebek olduğu için ne almalıyım hiç bilmiyorum .Ama süt gelene kadar ya da yeterli olana kadar desteklemek istiyorum sarılık ihtimaline karşı .

Hipp aldım canım ben ilk oğlum 7 yaşında onda da hipp kullanmıştım. Combiotik olan gaz yapmıyor teneke kutudaki ben hep onu kullandım. Yine onu aldım

Yetmezse alırım eczaneden öyleyse. Bence de sık değiştirmeye gerek yok. Şimdilik doktorum 1 gün bak bakalım sıkı şekilde dedi. Sonrasında gerek görürse takibe ona göre bir yol izleriz. Çok teşekkür ederim cevabınız için
Canım her seferinde dezenfekte et kolonya vs ile, 4-5 kullanımda bir değiştirsen bir şey olmaz bence. Ben o 10 kere ölçtüğüm gün hep aynı iğneyi kullanmıştım.
Parmağımı etcem dimi iğneyi değil parmağımı ovuşturup kolonya pamuk sürüyorum hep canım. Şuana kadar bende aynısını kullandım hep deldi sorun olmadı. Yalnız benim öğünler çok karıştı yaa. Sabah kahvaltıyı 12 de edince 5 de öğle 8:30 da da akşam yemeği oldu yarın erken kalkıp bi daha baştan mı yapsam hiç şu saatte yap-et de demedi sen nasıl yapmıştın?
Evet sanırım dediğin doğru canım çünkü en sonuncu delişimde parmağım acıdı gerçekten. 6. Mı ne olmuştu ömrü o kadar belki de . Çok teşekkür ederim cevapların için
Bu arada sen de Bursa’da mıydın sanki doğru mu anımsıyorum? Öyleyse Sen hangi doktorda takip yaptırıyorsun?

Teşekkürler canım Yok canım şimdilik normal görünüyor ilki normaldi. Yine normal olur diyor dr inşallah bakalım

Hipp dusunuyirum bende ama mama koyup koymama da kararsiz kaldim
Evet canim Bursa Jimer de Arzu Tanisik dahiliye,
Kadin dogum Ferhan Sonmez
Sen de mi Bursadasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…