2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Teşekkürler canım Yok canım şimdilik normal görünüyor ilki normaldi. Yine normal olur diyor dr inşallah bakalım
Sezeryrn de olabilir ya bence daha iki haftan var tabi acele etmese geç gelse seni zorlar o kilo ile

Ben günde 6 kez ölçüyorum önce elimi yıkıyorum sonra iğne.. zaten çantasında ve sadece ben kullanıyorum aklıma geldikçe değiştiriyorum

Yok ya zorlamaz inşallah korkutmayalim 3300 çok değil ki iki hafta olsa 3800 doğar ki çok büyük bir kilo değil bence. Annem 38 yaşında doğurdu kardeşimi bu kiloyla
İnsalalh canım zorlamaz o dediğin kilo da normal az değil tabi ilk doğumu normal çatılar daha önceden açılmış olabilir normali de zaten doktorlar hep 4 kg ye yakında olsa normali önce denetiyolsr yapabilirsin diye hayırlısı onun için de inşallah güzel bir doğumu olur az kaldı onada

Canım ben ikisini de dezenfekte etmiştim, parmağımı da iğneyi de Doktor bana hepsini aynı gün yapmak zorunda değilsin demişti, atıyorum sabahki ölçümleri bir gün öğlenkileri başka gün yapabilirsin dedi. Benim de o dönem eşim oruç tuttuğu için saatler birbirine girmişti valla yapacak bir şey yok kendine uyduracaksın saatleri artık

Hipp dusunuyirum bende ama mama koyup koymama da kararsiz kaldim

Evet canim Bursa Jimer de Arzu Tanisik dahiliye,
Kadin dogum Ferhan Sonmez
Sen de mi Bursadasin?
Evet ben de Bursadayım hatırladım seni bi yerden zaten hannel ile biz de Rabia Nizama gidiyoruz o da eski jimerin doktoru.
Ferhan hanımı da tanıyorum ben ,aşılamamı yaptırmıştım çok güzel takip edip ilgilenmişti, severim kendisini.Ama nasip olup da tutmadı..
Ben günde 6 kez ölçüyorum önce elimi yıkıyorum sonra iğne.. zaten çantasında ve sadece ben kullanıyorum aklıma geldikçe değiştiriyorum
Anladım canım sağol, kafama estiği gibi değiştireceğim ben de artık gerektikçe
Allah iyiliğini versin iğnenin ucu o kadar az ki görünmüyor nerdeyse onu nasıl dezenfekte ettin bravo valla
Bana da aynı gün yapmak zorunda değilsin dedi de ben meraktan yaptım canım. Hatta makine artık benim nasılsa yarın da ölçecem bugünküler iyi çıktı beni tatmin etmedi

Rabia nizam a 2 arkadasim gitti memnun kalmisti. Dogum icin hangi hastaneye karar verdin

Hipp dusunuyirum bende ama mama koyup koymama da kararsiz kaldim

Evet canim Bursa Jimer de Arzu Tanisik dahiliye,
Kadin dogum Ferhan Sonmez
Sen de mi Bursadasin?
Bursa' da olmayı o kadar çok isterdim ki çok arıyorum orayı sen böyle yazınca duygulandım. Keşke orada olsaydım ve orada doğursaydım.

Sezeryanden bahsetmedi. Hiç. Cnm ama sona doğru haftası ile uyumlu olacak galiba 2 hafta öndeydi şimdi 1 çıktı haftaya tekrar gidecem bakalım ne olacak.
İyi cnim insalalh istediğin gibi rahat bir doğumun olur

Daha tam karar veremedim canım. Hayat veya jimer düşünüyoruz. Hannelin benden önce olacak muhtemelen onun yorumu beni etkiler
Jimer icin ebeleri iyi diye duydum sadece. Aradaki fiyat farki buyuk ama sanirim. Jimer bana 8 bin dedi. Rabia Hanim in anlasmasi da o civarda sanirim Hayat hastanesi 5 bin di sanirim fiyatlar cok yuksek ama

Şeker ölçümü yapan arkadaşlar günde kaç kez ölçüm yapıyorsunuz ben bir kez yapıyorum herhangi bir saatte sadece yemekten bir saat mi iki saat mi sonra ona dikkat ediyorum yanlışmı yapıyorum bana bir haftalık takip yap dedi sabah öğle akşam demedi

Tesekkür ederm sarımsaklıyı yaptım . Nane yağı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…