Sezeryrn de olabilir ya bence daha iki haftan var tabi acele etmese geç gelse seni zorlar o kilo ileTeşekkürler canımYok canım şimdilik normal görünüyor ilki normaldi. Yine normal olur diyor dr inşallah bakalım
Ben günde 6 kez ölçüyorum önce elimi yıkıyorum sonra iğne.. zaten çantasında ve sadece ben kullanıyorum aklıma geldikçe değiştiriyorumBen de öyle yapayım bari ama günde 10 kez ölçmemi istedi benden. (Sabah öğle akşam ve gece olmak üzere. Aç,tok, 2. Saat tok. ) Ee cihazı da yeni aldım içinden 10 tane iğne çıktı kişi değişmeden kullanılır diye düşünmüştüm
Ya ben aynı günde 10 kez ölçeceğim ilk etapta da sence değiştirmek ister mi? 4-5 kullanımda bir mi değişsem mikrop kapar mıyım ki ya
Benim Sincan şubesi canım , Fatma hocaKoruda hangi doktor acaba ben de Özlem hocaya gidiyorum ilk doğumum da Koru'daydı çok memnun ayrılmıştim
Yok ya zorlamaz inşallah korkutmayalimSezeryrn de olabilir ya bence daha iki haftan var tabi acele etmese geç gelse seni zorlar o kilo ile
İnsalalh canım zorlamaz o dediğin kilo da normal az değilYok ya zorlamaz inşallah korkutmayalim3300 çok değil ki iki hafta olsa 3800 doğar ki çok büyük bir kilo değil bence. Annem 38 yaşında doğurdu kardeşimi bu kiloyla
Ben de 35. Haftamdayım Özlem hoca günlük 2 saat yürüyüş verdir bir an önce doğur kırka kalırsa isimiz zor diyor Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursunBenim Sincan şubesi canım , Fatma hoca
Bende nasipse cuma gidicembakalimBenim 25 ocak canim simdilik herr sey stabilBolca kasık ve bel agrim var tabi en yakin randevum cuma gunuu
Canım ben ikisini de dezenfekte etmiştim, parmağımı da iğneyi deParmağımı etcem dimi iğneyi değilparmağımı ovuşturup kolonya pamuk sürüyorum hep canım. Şuana kadar bende aynısını kullandım hep deldi sorun olmadı. Yalnız benim öğünler çok karıştı yaa. Sabah kahvaltıyı 12 de edince 5 de öğle 8:30 da da akşam yemeği oldu yarın erken kalkıp bi daha baştan mı yapsam hiç şu saatte yap-et de demedi sen nasıl yapmıştın?
Evet ben de Bursadayım hatırladım seni bi yerden zatenHipp dusunuyirum bende ama mama koyup koymama da kararsiz kaldim
Evet canim Bursa Jimer de Arzu Tanisik dahiliye,
Kadin dogum Ferhan Sonmez
Sen de mi Bursadasin?
Anladım canım sağol, kafama estiği gibi değiştireceğim ben de artık gerektikçeBen günde 6 kez ölçüyorum önce elimi yıkıyorum sonra iğne.. zaten çantasında ve sadece ben kullanıyorum aklıma geldikçe değiştiriyorum
Allah iyiliğini versinCanım ben ikisini de dezenfekte etmiştim, parmağımı da iğneyi deDoktor bana hepsini aynı gün yapmak zorunda değilsin demişti, atıyorum sabahki ölçümleri bir gün öğlenkileri başka gün yapabilirsin dedi. Benim de o dönem eşim oruç tuttuğu için saatler birbirine girmişti valla yapacak bir şey yok kendine uyduracaksın saatleri artık
bende bundan aldim.ama kalibi baya buyukmus.sonra gecelik modelini aldim m tam oldu.geceligi bu modelindende guzelSen bgendıysen gerı önemli değl canım ya:) bnde bunu aldım
Rabia nizam a 2 arkadasim gitti memnun kalmisti. Dogum icin hangi hastaneye karar verdinEvet ben de Bursadayım hatırladım seni bi yerden zatenhannel ile biz de Rabia Nizama gidiyoruz o da eski jimerin doktoru.
Ferhan hanımı da tanıyorum ben ,aşılamamı yaptırmıştım çok güzel takip edip ilgilenmişti, severim kendisini.Ama nasip olup da tutmadı..
Anladım canım sağol, kafama estiği gibi değiştireceğim ben de artık gerektikçe
Allah iyiliğini versiniğnenin ucu o kadar az ki görünmüyor nerdeyse onu nasıl dezenfekte ettin bravo valla
Bana da aynı gün yapmak zorunda değilsin dedi de ben meraktan yaptım canım. Hatta makine artık benim nasılsa yarın da ölçecem bugünküler iyi çıktı beni tatmin etmedi
Bursa' da olmayı o kadar çok isterdim ki çok arıyorum orayıHipp dusunuyirum bende ama mama koyup koymama da kararsiz kaldim
Evet canim Bursa Jimer de Arzu Tanisik dahiliye,
Kadin dogum Ferhan Sonmez
Sen de mi Bursadasin?
Evt bnde kalıbının genıs olmasını sevdımbende bundan aldim.ama kalibi baya buyukmus.sonra gecelik modelini aldim m tam oldu.geceligi bu modelindende guzel
Yaa buralimisin normalde ? Suan nerdesin ki -^Bursa' da olmayı o kadar çok isterdim ki çok arıyorum orayısen böyle yazınca duygulandım. Keşke orada olsaydım ve orada doğursaydım.
Sezeryanden bahsetmedi. Hiç. Cnm ama sona doğru haftası ile uyumlu olacak galiba 2 hafta öndeydi şimdi 1 çıktı haftaya tekrar gidecem bakalım ne olacak.Sezeryrn de olabilir ya bence daha iki haftan var tabi acele etmese geç gelse seni zorlar o kilo ile
Daha tam karar veremedim canım. Hayat veya jimer düşünüyoruz. Hannelin benden önce olacak muhtemelen onun yorumu beni etkilerRabia nizam a 2 arkadasim gitti memnun kalmisti. Dogum icin hangi hastaneye karar verdin
İyi cnim insalalh istediğin gibi rahat bir doğumun olurSezeryanden bahsetmedi. Hiç. Cnm ama sona doğru haftası ile uyumlu olacak galiba 2 hafta öndeydi şimdi 1 çıktı haftaya tekrar gidecem bakalım ne olacak.
Jimer icin ebeleri iyi diye duydum sadece. Aradaki fiyat farki buyuk ama sanirim. Jimer bana 8 bin dedi. Rabia Hanim in anlasmasi da o civarda sanirim Hayat hastanesi 5 bin di sanirimDaha tam karar veremedim canım. Hayat veya jimer düşünüyoruz. Hannelin benden önce olacak muhtemelen onun yorumu beni etkiler
Tesekkür ederm sarımsaklıyı yaptım . Nane yağı yokCanım ayaklarının altına sarımsaklı zeytınyagı sürüp coraplarını giydrsenbide gogsune sırtına nane yagı Cabucak gecsin inşaAllah
Valla abımlr kardesım çok iyi anlasırabı oldugunu 3. Cocukta ıdrak etmıstı araları 6 yas inşaAllah sorunsz gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?