Sabah aç karna ve sabah yedikten sonra ilk lokmayı ağza attıktan bi saat sonra tokluk ölçümü yapılmalı . Mesela ilk lokmayı 10 da mı yemeye basladınız , muhakkak 11 de ölçmek gerekşyor . Hamileler de sistem bu sekildeŞeker ölçümü yapan arkadaşlar günde kaç kez ölçüm yapıyorsunuz ben bir kez yapıyorum herhangi bir saatte sadece yemekten bir saat mi iki saat mi sonra ona dikkat ediyorum yanlışmı yapıyorum bana bir haftalık takip yap dedi sabah öğle akşam demedi
Teşekkür ederim yanlış ölçmüşüm hepSabah aç karna ve sabah yedikten sonra ilk lokmayı ağza attıktan bi saat sonra tokluk ölçümü yapılmalı . Mesela ilk lokmayı 10 da mı yemeye basladınız , muhakkak 11 de ölçmek gerekşyor . Hamileler de sistem bu sekilde
Ben haftada 1 gunŞeker ölçümü yapan arkadaşlar günde kaç kez ölçüm yapıyorsunuz ben bir kez yapıyorum herhangi bir saatte sadece yemekten bir saat mi iki saat mi sonra ona dikkat ediyorum yanlışmı yapıyorum bana bir haftalık takip yap dedi sabah öğle akşam demedi
Ikisine de gittim ben. Dahiliye kan tahlili yapti. Diyetisyen de diyet verdi cnmMerhaba gebelik şekerini bende de varmış dahiliye bölümüne mi gittiniz diyetisyene mi gittiniz nasıl bir yol izlediniz
Maşallah canım sağlıklı sıhhatli gelsin inşallahİyi aksamlar bende bugun nst ve komtrole gittim . Sancım hiç yok bebek 50’cm 3350 kg olmus . Kafası aşağı bayağı inmiş kemik bölgede dedi doktprum kafasını göremedik . Haftaya değil ama ondan sonra ki haftada muhtemelen doğum olur ddihayırlısı bakalım bizden bu kadar
Yaa günde iki saat çok fazla benceBen de 35. Haftamdayım Özlem hoca günlük 2 saat yürüyüş verdir bir an önce doğur kırka kalırsa isimiz zor diyor Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun
Seninkide farklıymış ben günde bir ölçüme devav edeyim doktor bakalım ne dicekBen haftada 1 gun
sabah aclik
Kahvalti sonrasi 1 saat tokluk
Ogle yemegi sonrasi 1 saat tokluk
Aksam yemegi sonrasi 1 saat tokluk
Diger arkadasin dedigi gibi ilk lokma tam 1 saat sonrasi
Evet, şimdilik İstanbul'dayım canım, tayinimiz bundan sonra nereye çıkarsa artık. Ailem de Bursa' da şu an o kadar çok ihtiyacım var ki onlara. Bu zamanlarda anlaşılıyormuş gerçektenYaa buralimisin normalde ? Suan nerdesin ki -^
KiyamamEvet, şimdilik İstanbul'dayım canım, tayinimiz bundan sonra nereye çıkarsa artık. Ailem de Bursa' da şu an o kadar çok ihtiyacım var ki onlara. Bu zamanlarda anlaşılıyormuş gerçekten
Su ne kadar içiyorsunuz acaba? Yürüyüş ve bol su tüketmek iyi gelir, salatalık tüketebilirsinizArkadaşlar ya aşırı ödem oluştu iki gündür. Nasıl tarif edeceğim bilmiyorum yüzüm bile şişip gözlerin küçüldü. Elim ayaklarım zaten son günlerde tombik ve katlayamıyordum gün içinde geçiyordu. Şimdi tüm gün duruyor artarak devam ediyor.
Merdivenden inip çıkıyorum(asansör yok mecburum ona da) bacağım semsert şişip kalıyor. İlk aylarda da ödem sorunum oldu ama bu kadarı hiiiç olmadı. Ne yapmam lazım, tehlikeli bir durum olur mu? Doktor kontrolüm de cuma günü o vakte kadar bekleyim mi bilemedim.
Cnm bekleme lutfen git doktora. Odem cok normal olmasi ama cok odem olmasi da istenmiyor. Benim son kontrolde doktor ellerime bakti odemin derecesine gore tahlil yapiliyor. Kotu bisey oldugunu sanmiyorum ama tedbir amacli gitmelisin benceArkadaşlar ya aşırı ödem oluştu iki gündür. Nasıl tarif edeceğim bilmiyorum yüzüm bile şişip gözlerin küçüldü. Elim ayaklarım zaten son günlerde tombik ve katlayamıyordum gün içinde geçiyordu. Şimdi tüm gün duruyor artarak devam ediyor.
Merdivenden inip çıkıyorum(asansör yok mecburum ona da) bacağım semsert şişip kalıyor. İlk aylarda da ödem sorunum oldu ama bu kadarı hiiiç olmadı. Ne yapmam lazım, tehlikeli bir durum olur mu? Doktor kontrolüm de cuma günü o vakte kadar bekleyim mi bilemedim.
İyiyim canım çok şükür. Temizlik yaptım biraz, yorgundum, dinleniyordumKedilervekitaplar ii misin cnm hic sesin cikmiyor. Hersey yolunda mi merak ettim?
Canım bu kadar aşırı ödemi iyi karşılamıyorlar. Tansiyon sorunun var mı? Bir görün istersen vaktinden önce de olsa, birşey çıkmasa bile için rahat eder en azından.Arkadaşlar ya aşırı ödem oluştu iki gündür. Nasıl tarif edeceğim bilmiyorum yüzüm bile şişip gözlerin küçüldü. Elim ayaklarım zaten son günlerde tombik ve katlayamıyordum gün içinde geçiyordu. Şimdi tüm gün duruyor artarak devam ediyor.
Ya Haziran’da fiyatları güncellenmiş normalde Jimer 6500 Hayat için de 4800 demişlerdi bana doktorda, şimdi dediğin gibi 5500 ün altında filan yok sanırım. Fiyat farkı da şöyle Hayat’ta epidural hariç fiyat, Jimer’de dahil. Epidural olacaksa zaten benzer fiyatlara geliyor, 600 tl’ymiş epidural fiyatı. Ay bu ne fiyatlar gerçekten anlamıyorum, şu devlet hastaneleri azıcık eli yüzü düzgün olsa gider orada doğururdum ama oralar da çilehane gibi.Jimer icin ebeleri iyi diye duydum sadece. Aradaki fiyat farki buyuk ama sanirim. Jimer bana 8 bin dedi. Rabia Hanim in anlasmasi da o civarda sanirim Hayat hastanesi 5 bin di sanirimfiyatlar cok yuksek ama
Teşekkür ederim cevap icinIkisine de gittim ben. Dahiliye kan tahlili yapti. Diyetisyen de diyet verdi cnm
Canım tansiyonunu ölç mutlakaArkadaşlar ya aşırı ödem oluştu iki gündür. Nasıl tarif edeceğim bilmiyorum yüzüm bile şişip gözlerin küçüldü. Elim ayaklarım zaten son günlerde tombik ve katlayamıyordum gün içinde geçiyordu. Şimdi tüm gün duruyor artarak devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?