2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sabah aç karna ve sabah yedikten sonra ilk lokmayı ağza attıktan bi saat sonra tokluk ölçümü yapılmalı . Mesela ilk lokmayı 10 da mı yemeye basladınız , muhakkak 11 de ölçmek gerekşyor . Hamileler de sistem bu sekilde

İyi aksamlar bende bugun nst ve komtrole gittim . Sancım hiç yok bebek 50’cm 3350 kg olmus . Kafası aşağı bayağı inmiş kemik bölgede dedi doktprum kafasını göremedik . Haftaya değil ama ondan sonra ki haftada muhtemelen doğum olur ddi hayırlısı bakalım bizden bu kadar

Teşekkür ederim yanlış ölçmüşüm hep

Ben haftada 1 gun
sabah aclik
Kahvalti sonrasi 1 saat tokluk
Ogle yemegi sonrasi 1 saat tokluk
Aksam yemegi sonrasi 1 saat tokluk
Diger arkadasin dedigi gibi ilk lokma tam 1 saat sonrasi

Maşallah canım sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah

Ben de 35. Haftamdayım Özlem hoca günlük 2 saat yürüyüş verdir bir an önce doğur kırka kalırsa isimiz zor diyor Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun
Yaa günde iki saat çok fazla bence ben çalışıyorum canım 38 e kadar çalışacağım nasipse, çok erken olursa o da sıkıntı bana

Ben haftada 1 gun
sabah aclik
Kahvalti sonrasi 1 saat tokluk
Ogle yemegi sonrasi 1 saat tokluk
Aksam yemegi sonrasi 1 saat tokluk
Diger arkadasin dedigi gibi ilk lokma tam 1 saat sonrasi
Seninkide farklıymış ben günde bir ölçüme devav edeyim doktor bakalım ne dicek

Arkadaşlar ya aşırı ödem oluştu iki gündür. Nasıl tarif edeceğim bilmiyorum yüzüm bile şişip gözlerin küçüldü. Elim ayaklarım zaten son günlerde tombik ve katlayamıyordum gün içinde geçiyordu. Şimdi tüm gün duruyor artarak devam ediyor.
Merdivenden inip çıkıyorum(asansör yok mecburum ona da) bacağım semsert şişip kalıyor. İlk aylarda da ödem sorunum oldu ama bu kadarı hiiiç olmadı. Ne yapmam lazım, tehlikeli bir durum olur mu? Doktor kontrolüm de cuma günü o vakte kadar bekleyim mi bilemedim.

Su ne kadar içiyorsunuz acaba? Yürüyüş ve bol su tüketmek iyi gelir, salatalık tüketebilirsiniz

Cnm bekleme lutfen git doktora. Odem cok normal olmasi ama cok odem olmasi da istenmiyor. Benim son kontrolde doktor ellerime bakti odemin derecesine gore tahlil yapiliyor. Kotu bisey oldugunu sanmiyorum ama tedbir amacli gitmelisin bence

Kedilervekitaplar ii misin cnm hic sesin cikmiyor. Hersey yolunda mi merak ettim?
İyiyim canım çok şükür. Temizlik yaptım biraz, yorgundum, dinleniyordum

Bu günde kontrolüm var kızlar. İnşallah güzel haberlerle gelirim. Bakalım ne durumda bebiş. Dün görümcem akşamın bir köründe mesaj atmış yatıyordum içim kıpır kıpır oldu, doğurcan bence sen diye. İnşallah abla dedim bende bakalım

Canım bu kadar aşırı ödemi iyi karşılamıyorlar. Tansiyon sorunun var mı? Bir görün istersen vaktinden önce de olsa, birşey çıkmasa bile için rahat eder en azından.

Jimer icin ebeleri iyi diye duydum sadece. Aradaki fiyat farki buyuk ama sanirim. Jimer bana 8 bin dedi. Rabia Hanim in anlasmasi da o civarda sanirim Hayat hastanesi 5 bin di sanirim fiyatlar cok yuksek ama
Ya Haziran’da fiyatları güncellenmiş normalde Jimer 6500 Hayat için de 4800 demişlerdi bana doktorda, şimdi dediğin gibi 5500 ün altında filan yok sanırım. Fiyat farkı da şöyle Hayat’ta epidural hariç fiyat, Jimer’de dahil. Epidural olacaksa zaten benzer fiyatlara geliyor, 600 tl’ymiş epidural fiyatı. Ay bu ne fiyatlar gerçekten anlamıyorum, şu devlet hastaneleri azıcık eli yüzü düzgün olsa gider orada doğururdum ama oralar da çilehane gibi.

Bir de bunlar başlangıç fiyatları canım. Pcr testi var daha, odan farklı olsun dersen o ekstra var, Allah korusun ekstra bir müdahale gerekirse onlar da fiyata dahil değil. Mesela covid pozitif çıkarsan Hayat kabul ediyor ama ekstra 1000 lira alıyormuş Jimer’de de, Hayat’ta da o kadar ekstra saydılar ki bir yerden sonra takip edemedim. Doruk hiç test yapmıyormuş ama doğumhanesi rezalet dedi doktor.

Neyse Hayat’ta kuaför hizmeti filan varmış saçımı sünnet annesi gibi yaptırayım da azıcık paranın hakkını vereyim diyorum artık orada kaldığım süre boyunca

Canım tansiyonunu ölç mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…