2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayırlısı kuzucum haftan büyüdü .Sağlıkla gelsin bebişin .Ama bence artık bu son haftalar bu ağrı sızılar hep olacak sanırım .Nst girdin mi bugün canım orada çıkar sancın varsa

Maşallah çok iyi gelişmiş canım hadi hayırlısı bakalım gelsin miniğin
Hadi hayırlı haberlerle gel canım benim de bugün kontrolüm var son muane hastanede anestezi işini konuscsz kan idrar vercem .bakalım bizim beyfendi ne alemde dünde donmemisti yan yatıyordu gelişimini ogrencem insalalh bende sende güzel haberlerle döneriz . Gorumce doğrumu diyor acaba yada dün kendini yordun mü Allah bilir canım bizi merakta bırakma

Ay kotu bir tabir olacak ama bulmusken yoluyorlar

Sağlıkla, sağ salim gelsin inşallah artık zamanı gelmiş bebişin

Ay kotu bir tabir olacak ama bulmusken yoluyorlar
Kesinlikle katılıyorum.. Daha öncede yazmıştım, nasip olursa Bodrum Acıbadem 'de doğum yapmayı planlıyorum. Doktorla da konuştuk. Sezeryan 10.500tl fiyat spinal istiyorum 250tl ek fark alıyorlarmış. Detaylar konuşulmadı belki refakatçi için ekstra, pcr testi için ekstra para yazılıyor bilmiyorum Muğla da bir özel hastane var oda 8500tl alıyormuş bizde düşündük arada 2 bin fark var madem gitmişken acıbadem olsun dedik. Acıbademin küvöz imkanları daha iyiymiş her şeyi düşünmek lazım tabi

Cnm bekleme lutfen git doktora. Odem cok normal olmasi ama cok odem olmasi da istenmiyor. Benim son kontrolde doktor ellerime bakti odemin derecesine gore tahlil yapiliyor. Kotu bisey oldugunu sanmiyorum ama tedbir amacli gitmelisin bence

Çok teşekkür ederim. Annem de telaş etti bu kadarı hiö normal değil diye. Yürüyüş yapınca geçmesi gerekirken benim ki daha da artıyor.

Sorma canim zaten onunla bunun arasinda su var diye diye yukseliyoruz Bursa da malesef eli yuzu az duzgun olanlar 6 binden basliyor. Doruk var mesela esentepe anadolu hastaneleri bildigin devlet hastanesi hizmet alabilmek icin saatlerce beklemen gerekiyor. Randevuya gittiginde bile acil durumlarda bile. Bu zaman da dogurmak da, ölmekte baya masrafli

Evet çok masraflı ay sorma benim yaşadığım ilçede de bir hastane var. Hizmeti çok kötü devlet hastanesinden bile kötü odaları olsun, imkanları olsun. Ama duyduğuma göre 7500tl alıyormuş doğuma.. Şaka gibiler cidden

Benim hafif kasık ağrım var ama nstde sancı çıkmıyor kızlar

3100 gr olmuş bebiş. Boyu 52 cm. Takibe devam dedi. 39.da tekrar çağırdı bakalım. O zamana kadar doğururum inşallah
Ağrıların sancı kaynaklı değil demekki canım .Muhtemelen ağırlık kaynaklı .Sağlıcakla büyüsün kuzucuk .Sen bebekten daha sabırsızsın

Tansiyonunu takip ediyor musun ? O da şişlik yapar, hareketsizlik de yapabilir. Eğer çoksa bence bir doktoruna danış.

Kızlar slm doktora gittim kan verdim anestezi ile görüştüm ultrason gircen dediler sıra aldım yoğun olunca geldim eve tekrar gitçem öğleden sonra sonrada doktor haftaya planlayalım dedi son olarak onunla görüşcez sezaryenden 1 gün önce kovid testi yaptırcan dediler öyle 3050 gr olmuş iyi dedi suyumuz felan iyiymiş şükür

Sağlıcakla gelsin kuzucuk Günler belli olmaya başlıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…