2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Kizlar ablam 2 sene önce Hayat ta doğum yaptı, sezeryanla. Doğum sırasında milyomları çıkmıştı. Doktor ekstra onları da almıştı. Tabi ücret talep etti, eniştem bunu daha önce muayenede bize söylemeniz gerekirdi demişti ve ücreti kabul etmedi. Bir gün de ekstra hastanede kaldı, ücretini vermedi. Bu konularda biraz uyanık olmak gerekiyor galiba.
Kurum anlaşması olabiliyor bı araştırın isterseniz, o şekilde karar vermişti doğuma, daha uygun olur.
Birde biz çok memnun kaldık doktorundan da hastaneden de tüm bu olanlara rağmen

Valla bize gore degil sanirim canim ya ben heryere soyulup sogana cevrilen bir tipim

İnanır mısınız bilmem ama dolunay haftası bu hafta insanlara genel bi ödem olarak yansıyor hamileliğimde bir gram bile ödem tutmayan ben balık dolunayı olduğu İçin inanılmaz ödemliyim üç gündür hafta sonuna doğru azalır diyorlar bugün daha normalim gerçi ama hala tam inmedi ödemim eğer bir sorun yoksa belki dolunaydandır düşünüyorum bende şişecek birşey yemedim tansiyonum 9-5 max 10-6 oluyor ama özellikle pazar günü mayalı poğaça gibi uyandım sonra bir baktım ki dolunay haftası

Valla bize gore degil sanirim canim ya ben heryere soyulup sogana cevrilen bir tipim
Valla ben de öyleyim yaaa, “Pazarlık payı var mı?” derim yok derlerse peki der öderim hemen verilen fiyatı Eve gelince de daha ucuzunu görürüm gıcık olurum O konuyu eşlere bırakmak lazım canım, benimki sabaha kadar tartışabilir bu konularda

Hayat’la ilgili aklıma gelen bir şey daha var onu da ekleyeyim bebek yoğun bakımı varmış ama kardiyologu dışarıdan geliyormuş onun ücreti de 500 tl’ydi İstanbul’da doğursam daha uyguna doğururdum muhtemelen öyle ya da böyle Allah muhtaç etmez inşallah hiçbir şeye de yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alıp evimize döneriz hemen.

Açıkçası ben de öyleyim beceremem hatta daha fazlasını verip çıkarım eşim de öyle şeyleri yapamaz ne derlerse tamam der. Biz doğuştan soyulma hazırız ama eniştem biraz dişli her yerde hakkını savunur
Hayat ta kendini aşmış desene millet oraya gidiyor diye bissürü ekstralar çıkarıyor.
Bi ara Bursa da doğurayım diye düşünmedim değil sezeryan kesinleşirse diye ama hastane bana yakın burada acil bir durum olursa diye.
Bu arada İstanbul' da nereyi önerirsin veya bildiğin var mı ? Gerçi ben hastaneden de doktorumdan da memnunum ama ekstralara çok alacaklar gibi konuşmaları o şekilde " yok böyle olursa bu kadar olur, kan takviyesi bu kadar " dediklerine göre soyulma ihtimalimiz yüksek. Allahtan kurum anlaşması var da muayene ücreti biraz az. Doğumda o anlaşmayı kabul etmiyorlar o da ayrı bi saçmalık.

Insallah canim yeterki saglikli olsunlar.
Valla bu tip itibari ile de olabilir mi acaba ya yada gittigimiz tercih ettigimiz yerlerde mi sorun var
Hayat cok pahali cidden iyice icinden cikilmaz bir hal aliyor.

Dolunaylar sonlanış, bitişide temsil eder ya bende baktım haritamda balık nereye düşüyor diye.. Hasbel kader erken henüz doğurmak istemiyorum

Vajinal fitil kullananlara bir sorum olacak ya.
Vagi flora rapid kullandim gece simdi baya bir camasirima akiyor. Yani o ilac mi akiyor yoksa mantari temizledi vs onlarla beraber mi akiyor anlamadim. Yeterince itemedim mi acaba diye dusunuyorum da

Insallah canim yeterki saglikli olsunlar.

Valla bu tip itibari ile de olabilir mi acaba ya yada gittigimiz tercih ettigimiz yerlerde mi sorun var
Hayat cok pahali cidden iyice icinden cikilmaz bir hal aliyor.
Bilmiyorum ki canım tiple ilgili mi yoksa bizde mi iş yok. Ablamla konuşuyorum telefonda eniştem arkadan bağırıyor ben halledeyim mi hastane işini. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Bu arada yakın zaman da hastaneye gittim mi merak ediyorum aynıyız seninle bebeğinin gelişimi nasıl ?

Vagi flora rapid kullandim gece simdi baya bir camasirima akiyor. Yani o ilac mi akiyor yoksa mantari temizledi vs onlarla beraber mi akiyor anlamadim. Yeterince itemedim mi acaba diye dusunuyorum da
Canım ben önceden kullandım 3 taneydi. Gece yatmadan koyuyorsun demi ? Normal dedi doktorum bana temizleme yapıyor ve bayağı etkili. Bence yeterince itmiştirsin yoksa elinde kalırdı

Ben de ilk kez bugün kullandım da bana ilaç akıyor gibi geldi . Belki mantarı da temizliyor olabilir ama ilacın kalıntısı da var bence muhakkak. Zaten ilacın tamamının emilecegini sanmıyorum canım

Canım ben önceden kullandım 3 taneydi. Gece yatmadan koyuyorsun demi ? Normal dedi doktorum bana temizleme yapıyor ve bayağı etkili. Bence yeterince itmiştirsin yoksa elinde kalırdı
Peki tekrarladı mi senin canım yoksa kesin çözüm oldu mu

Canım geçen sene kardeşimin eşi doğumunu Medipol Mega’da yaptı, sezaryen ile çok memnun kalmışlardı. 4000 küsür bir fiyatı vardı o zaman, şu an kaç olmuştur bilemiyorum. Onun dışında şu an aklıma gelen yok ama geçen sene ve bu sene doğum yapanlardan da genelde bu fiyat civarı ve altını duydum hep.

Peki tekrarladı mi senin canım yoksa kesin çözüm oldu mu
Sürekli tekrarlıyor canım bunun kesin bi çözümü varsa biri bize de söylesin. Hormonlardan oluyormuş. Afedersin beyaz sümüksü akıntılarım oluyor. Kefir, probiyotik tüket dedi doktorum o zaman. Ama devamlı da tüketilmiyor ki. Biz kadınların en büyük düşmanı mantar.
Ben burayı pek bilmiyorum. Ne tarafta o hastane canım. Bana da 3000 normal 3500 sezeryan dedi ama ekstraları saydı da saydı. Erken gelme durumu var benim bebişin, küvöz ihtimalini de düşünmem lazım. Her şey ateş pahası gerçekten. Allah'ım durumu olmayanlara yardım etsin.

Hanımlar, son 2 gündür vajinamda batma çıkma hissediyorum. Özellikle tuvaletten çıkınca oluyor. Acaba üşütme ile mi ilgili olabilir? Daha önce şiddetli kanamalar yaşadıktan sonra da bu tarz batma çıkmalar yaşamıştım ama kanamma şuan yok allaha şükür doktor o zaman için rahim kasılmasına bağlamıştı. Sizlerde oluyor mu bu batma çıkmalar?

22 demistim tutmayacak sanirim
Ben ayın 28ine kadar doğurma payı veriyorum artık kendime eşim de gece doğurma taksi bulamayız, sabah doğur diyor sipariş veriyor adam
Ağrıların sancı kaynaklı değil demekki canım .Muhtemelen ağırlık kaynaklı .Sağlıcakla büyüsün kuzucuk .Sen bebekten daha sabırsızsın
Valla ağırlıktan herhalde çünkü artık taşıyamıyorum kendimi valla sabrım tükeniyor, doğsa da gözümün önünde dursa artık

Haftanız kaçtı acaba

Slm kizlar bugün muane mi oldum korona testini yaptim kan aldılar belden aşağı narkozu konuştuk onu yapacaklar ,
Perşembe günü sabah 7de orda olmam lazım 8de 8,30 arası operasyon yapılacak , hayırlısi ile kavuscam bebeğime
Bebeğin gelismi de iyi 3,575 Gr di boyu 51 cm gözüküyordu

Eşim ameliyat a kaltilmak istemedi hakkı vardı ama o heyecan korku yapacam diyo o yüzden girmecek ameliyat a beni yalnız bırakacak isterdim girsn ama stres yapıyor korkuyor yapacsk birşey yok insalalh hayırlısı e iki gün sonra kucağıma alicam

Benim hafif kasık ağrım var ama nstde sancı çıkmıyor kızlar

3100 gr olmuş bebiş. Boyu 52 cm. Takibe devam dedi. 39.da tekrar çağırdı bakalım. O zamana kadar doğururum inşallah
Canım bende idrar enfeksiyon çıktı dün sancı yapar dedi dr ama benim nst de hafif sancı çıktı dr doğum sancısı değil enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi. Tahlil yapıldı mı sana. Enfeksiyon çıkınca kültür istedi dr üreme veya mikrop varmı die

Maşallah canım yolun sonuna geldin demek sağlıkla alırsın inşallah kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…