Teşekkürler canım şükür geldik yolun sonunaMaşallah canımyolun sonuna geldin demek sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Amin canım inşallahTeşekkürler canım şükür geldik yolun sonunaRabb'im sana da nasip etsin inşallah
ay canım sağlıcakla gelsin şunun şurasında perşembeye ne kaldıSlm kizlar bugün muane mi oldum korona testini yaptim kan aldılar belden aşağı narkozu konuştuk onu yapacaklar ,
Perşembe günü sabah 7de orda olmam lazım 8de 8,30 arası operasyon yapılacak , hayırlısi ile kavuscam bebeğime
Bebeğin gelismi de iyi 3,575 Gr di boyu 51 cm gözüküyordu
Eşim ameliyat a kaltilmak istemedi hakkı vardı ama o heyecan korku yapacam diyo o yüzden girmecek ameliyat a beni yalnız bırakacakisterdim girsn ama stres yapıyor korkuyor yapacsk birşey yok insalalh hayırlısı e iki gün sonra kucağıma alicam
Çok sağol canım teşekkürleray canım sağlıcakla gelsin şunun şurasında perşembeye ne kaldı
Evet canim cumartesi gittim. 50 cm 2900 gr cikti. Başi ve ayaklari haftasindan onde gidiyor. Acaba kg fazla mi diyorum da benim ve esimin boyu uzun o sebeple boy da uzun gidiyor. Yani minyon bir bebis olmayacak o sebepleBilmiyorum ki canım tiple ilgili mi yoksa bizde mi iş yok. Ablamla konuşuyorum telefonda eniştem arkadan bağırıyor ben halledeyim mi hastane işini. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Bu arada yakın zaman da hastaneye gittim mi merak ediyorum aynıyız seninle bebeğinin gelişimi nasıl ?
Evet gece yatmadan koydum. 2 adet benimkiler digerini 4 gun sonra. Gecen sene baska bir doktor gynomax xl diye vermisti ama ya tekrarladi ya iyi gelmedi. Iliski esnasinda yanma oluyirdu zaten. Gerci 9 aydir iliski yok daCanım ben önceden kullandım 3 taneydi. Gece yatmadan koyuyorsun demi ? Normal dedi doktorum bana temizleme yapıyor ve bayağı etkili. Bence yeterince itmiştirsin yoksa elinde kalırdı
Evet rengi mesela krem gibi o sebeple bana da ilac akiyor geldi. 2 fitile 130 tl verdigim icin mumkunse icimde kalip fayda saglasin istiyorumBen de ilk kez bugün kullandım da bana ilaç akıyor gibi geldi . Belki mantarı da temizliyor olabilir ama ilacın kalıntısı da var bence muhakkak. Zaten ilacın tamamının emilecegini sanmıyorum canım
Batma cikma derken canimHanımlar, son 2 gündür vajinamda batma çıkma hissediyorum. Özellikle tuvaletten çıkınca oluyor. Acaba üşütme ile mi ilgili olabilir? Daha önce şiddetli kanamalar yaşadıktan sonra da bu tarz batma çıkmalar yaşamıştım ama kanamma şuan yok allaha şükürdoktor o zaman için rahim kasılmasına bağlamıştı. Sizlerde oluyor mu bu batma çıkmalar?
Hahah kiz neden bulamicaniz taksiBen ayın 28ine kadar doğurma payı veriyorum artık kendimeeşim de gece doğurma taksi bulamayız, sabah doğur diyor sipariş veriyor adam
Valla ağırlıktan herhalde çünkü artık taşıyamıyorum kendimivalla sabrım tükeniyor, doğsa da gözümün önünde dursa artık
Ay hadi insallah canimSlm kizlar bugün muane mi oldum korona testini yaptim kan aldılar belden aşağı narkozu konuştuk onu yapacaklar ,
Perşembe günü sabah 7de orda olmam lazım 8de 8,30 arası operasyon yapılacak , hayırlısi ile kavuscam bebeğime
Bebeğin gelismi de iyi 3,575 Gr di boyu 51 cm gözüküyordu
Eşim ameliyat a kaltilmak istemedi hakkı vardı ama o heyecan korku yapacam diyo o yüzden girmecek ameliyat a beni yalnız bırakacakisterdim girsn ama stres yapıyor korkuyor yapacsk birşey yok insalalh hayırlısı e iki gün sonra kucağıma alicam
Ayy hadi saglikla gelsin insallah37+3 üm ve suyum geldi
Hastaneye gidiyorum
Ah canım güzel sağlıklı bir doğum geçir ve bebeğine sağlıcakla kavuş37+3 üm ve suyum geldi
Hastaneye gidiyorum
Amin sağol canım dört gözle bekliyoruz beyfendiyi hayirlis ile gelsin insalalhEvet canim cumartesi gittim. 50 cm 2900 gr cikti. Başi ve ayaklari haftasindan onde gidiyor. Acaba kg fazla mi diyorum da benim ve esimin boyu uzun o sebeple boy da uzun gidiyor. Yani minyon bir bebis olmayacak o sebepleBence enisten girsin devreye hatta bize de bi el atsin. ben mesela bir konu hakkinda konusuyorum mantikli bir sekilde karsi taraf bana cevap veremiyor ise orayi terketmeyi tercih ediyorum hastane kurum vs neyse gozumden dusuyor o yuzden ckk muhatap olmamak benim acimdan iyi
Evet gece yatmadan koydum. 2 adet benimkiler digerini 4 gun sonra. Gecen sene baska bir doktor gynomax xl diye vermisti ama ya tekrarladi ya iyi gelmedi. Iliski esnasinda yanma oluyirdu zaten. Gerci 9 aydir iliski yok da
Evet rengi mesela krem gibi o sebeple bana da ilac akiyor geldi. 2 fitile 130 tl verdigim icin mumkunse icimde kalip fayda saglasin istiyorum
Batma cikma derken canim
Hahah kiz neden bulamicaniz taksi
Ay hadi insallah canimsaglikla gelsin insallah ya bakalim hangi surecler bekliyor bizi
Hadi sağlıcakla gelsin bebiş37+3 üm ve suyum geldi
Hastaneye gidiyorum
Sizinki yine iyi İstanbul'da fiyatlar iki katıYa Haziran’da fiyatları güncellenmiş normalde Jimer 6500 Hayat için de 4800 demişlerdi bana doktorda, şimdi dediğin gibi 5500 ün altında filan yok sanırım. Fiyat farkı da şöyle Hayat’ta epidural hariç fiyat, Jimer’de dahil. Epidural olacaksa zaten benzer fiyatlara geliyor, 600 tl’ymiş epidural fiyatı. Ay bu ne fiyatlar gerçekten anlamıyorum, şu devlet hastaneleri azıcık eli yüzü düzgün olsa gider orada doğururdum ama oralar da çilehane gibi.
Bir de bunlar başlangıç fiyatları canım. Pcr testi var daha, odan farklı olsun dersen o ekstra var, Allah korusun ekstra bir müdahale gerekirse onlar da fiyata dahil değil. Mesela covid pozitif çıkarsan Hayat kabul ediyor ama ekstra 1000 lira alıyormuşJimer’de de, Hayat’ta da o kadar ekstra saydılar ki bir yerden sonra takip edemedim. Doruk hiç test yapmıyormuş ama doğumhanesi rezalet dedi doktor.
Neyse Hayat’ta kuaför hizmeti filan varmış saçımı sünnet annesi gibi yaptırayım da azıcık paranın hakkını vereyim diyorum artık orada kaldığım süre boyunca
Yyaaaa ne aceleci Masalalh37+3 üm ve suyum geldi
Hastaneye gidiyorum
Hadi inşallah37+3 üm ve suyum geldi
Hastaneye gidiyorum
Sivri bir şey girip çıkıyor gibi böyle 10 sn kadar sürüyor sonra geçiyorBatma cikma derken canim
Biz doktorla konuşmadık daha canım fiyatı ben yeni geçtim kendisine öncesinde medikalparktaydım. Orası da 5500 filan demişti. Jimerle görüşmeye gittik ama doktorunuz verecek fiyatı dediler herhalde farklı normal hastanenin fiyatından. Ama az mı daha mı çok bilemiyorum inşallah daha çok değildirJimer icin ebeleri iyi diye duydum sadece. Aradaki fiyat farki buyuk ama sanirim. Jimer bana 8 bin dedi. Rabia Hanim in anlasmasi da o civarda sanirim Hayat hastanesi 5 bin di sanirimfiyatlar cok yuksek ama
Bağcılar tarafındaydı canım, gelinin işyerinin anlaşması var diye orayı tercih etmişlerdi sanırım. Hamilelik sürecinde de bir kaza geçirmişti orada yatmıştı, o zamandan memnun kalmışlardı yoksa evlerine de yakın değildi. Sen ne taraftasın, ona göre bir arkadaşlarıma soruşturayım istersen ama sana da güzel bir fiyat vermişler zaten. Nereye gidersek o ekstralardan kurtuluş yok bence, inşallah hiçbirine gerek kalmaz. Yoğun bakımı özellikle sor bence, orada herhangi bir ekstra var mı onu öğrenirsin en azından. Vallahi Allah yardımcısı olsun herkesin, özellikle durumu olmayanların. Biz de tek maaşa inicez diye her ay kenara para attık doğum için, ekstraları duyumca son maaşı da o birikime eklicem artıkBen burayı pek bilmiyorum. Ne tarafta o hastane canım. Bana da 3000 normal 3500 sezeryan dedi ama ekstraları saydı da saydı. Erken gelme durumu var benim bebişin, küvöz ihtimalini de düşünmem lazım. Her şey ateş pahası gerçekten. Allah'ım durumu olmayanlara yardım etsin.
Canım yine İstanbul’da seçenek var bence, daha uyguna da bulma ihtimali oluyor bilmiyorum, burada zaten eli yüzü düzgün özel hastane çok az onlara mecbursun bir anlamda.Sizinki yine iyi İstanbul'da fiyatlar iki katı
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Darısı bizlere37+3 üm ve suyum geldi
Hastaneye gidiyorum
Ben bir gün tamamen tüm öğünlerde kontrol ettim doktora göstereceğim bakalım canım. Herkes farklı şekilde uyguluyor anladığım kadarıyla o yüzden sana nasıl dendiyse öyle yap. Öğün belirtmediyse bence en çok yediğin, şekerinin en yüksek gelebileceğini düşündüğün öğünde bak derim ona göre kendini kontrol edersin kandırmamış olursunŞeker ölçümü yapan arkadaşlar günde kaç kez ölçüm yapıyorsunuz ben bir kez yapıyorum herhangi bir saatte sadece yemekten bir saat mi iki saat mi sonra ona dikkat ediyorum yanlışmı yapıyorum bana bir haftalık takip yap dedi sabah öğle akşam demedi
Enfeksiyon var bende, belki ondandır canım. Doğru diyorsun, baktıdmadım ama bayağı zamandır.Canım bende idrar enfeksiyon çıktı dün sancı yapar dedi dr ama benim nst de hafif sancı çıktı dr doğum sancısı değil enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi. Tahlil yapıldı mı sana. Enfeksiyon çıkınca kültür istedi dr üreme veya mikrop varmı die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?