2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar birde odayı gösterdiler oda tek kisikllikti içerde tuvalet vardı gittim tuvalete ay birde ne duyim yan odada kadının biri doğuruyor ebeler ikin dio bastır dio
Kız tam da zamninda WC ye gittim kadın bir ikindi duydum o mY god diyo bebek çıktı hemen ağladı ayy ben nasıl duygulandım şahit odlum yan odadan bir bebeğin gelişine hormonlar tavan etti çok mutlu oldum kaidn doğurdu mitludu sesi kesildi bebek ağlıyor çok mutlu oldum samnki bende bugün kavuscam gibi mutluluk oldu

Son düzenleme:
ay canım sağlıcakla gelsin şunun şurasında perşembeye ne kaldı

Evet canim cumartesi gittim. 50 cm 2900 gr cikti. Başi ve ayaklari haftasindan onde gidiyor. Acaba kg fazla mi diyorum da benim ve esimin boyu uzun o sebeple boy da uzun gidiyor. Yani minyon bir bebis olmayacak o sebeple Bence enisten girsin devreye hatta bize de bi el atsin. ben mesela bir konu hakkinda konusuyorum mantikli bir sekilde karsi taraf bana cevap veremiyor ise orayi terketmeyi tercih ediyorum hastane kurum vs neyse gozumden dusuyor o yuzden ckk muhatap olmamak benim acimdan iyi
Canım ben önceden kullandım 3 taneydi. Gece yatmadan koyuyorsun demi ? Normal dedi doktorum bana temizleme yapıyor ve bayağı etkili. Bence yeterince itmiştirsin yoksa elinde kalırdı
Evet gece yatmadan koydum. 2 adet benimkiler digerini 4 gun sonra. Gecen sene baska bir doktor gynomax xl diye vermisti ama ya tekrarladi ya iyi gelmedi. Iliski esnasinda yanma oluyirdu zaten. Gerci 9 aydir iliski yok da
Ben de ilk kez bugün kullandım da bana ilaç akıyor gibi geldi . Belki mantarı da temizliyor olabilir ama ilacın kalıntısı da var bence muhakkak. Zaten ilacın tamamının emilecegini sanmıyorum canım
Evet rengi mesela krem gibi o sebeple bana da ilac akiyor geldi. 2 fitile 130 tl verdigim icin mumkunse icimde kalip fayda saglasin istiyorum
Batma cikma derken canim
Hahah kiz neden bulamicaniz taksi
Ay hadi insallah canim saglikla gelsin insallah ya bakalim hangi surecler bekliyor bizi

Amin sağol canım dört gözle bekliyoruz beyfendiyi hayirlis ile gelsin insalalh

Sizinki yine iyi İstanbul'da fiyatlar iki katı

Jimer icin ebeleri iyi diye duydum sadece. Aradaki fiyat farki buyuk ama sanirim. Jimer bana 8 bin dedi. Rabia Hanim in anlasmasi da o civarda sanirim Hayat hastanesi 5 bin di sanirim fiyatlar cok yuksek ama
Biz doktorla konuşmadık daha canım fiyatı ben yeni geçtim kendisine öncesinde medikalparktaydım. Orası da 5500 filan demişti. Jimerle görüşmeye gittik ama doktorunuz verecek fiyatı dediler herhalde farklı normal hastanenin fiyatından. Ama az mı daha mı çok bilemiyorum inşallah daha çok değildir
8 bini ne için dedi? Normal mi sezaryen mi epidural var mı? Hayatın daha uygun olduğunu biliyorum ben de ama benim için yeni doğan ünitesi filan önemli Allah korusun acil bir durumda müdahale edebilecek olabilmeleri, çocuğa bakabilmeleri ya da bana bişey olsa hastanenin tam teşekküllü olması çok önemli. Onun dışında hepsi aşağı yukarı aynıdır, kendim de gidip görüşeceğim bakalım..

Bağcılar tarafındaydı canım, gelinin işyerinin anlaşması var diye orayı tercih etmişlerdi sanırım. Hamilelik sürecinde de bir kaza geçirmişti orada yatmıştı, o zamandan memnun kalmışlardı yoksa evlerine de yakın değildi. Sen ne taraftasın, ona göre bir arkadaşlarıma soruşturayım istersen ama sana da güzel bir fiyat vermişler zaten. Nereye gidersek o ekstralardan kurtuluş yok bence, inşallah hiçbirine gerek kalmaz. Yoğun bakımı özellikle sor bence, orada herhangi bir ekstra var mı onu öğrenirsin en azından. Vallahi Allah yardımcısı olsun herkesin, özellikle durumu olmayanların. Biz de tek maaşa inicez diye her ay kenara para attık doğum için, ekstraları duyumca son maaşı da o birikime eklicem artık
Sizinki yine iyi İstanbul'da fiyatlar iki katı
Canım yine İstanbul’da seçenek var bence, daha uyguna da bulma ihtimali oluyor bilmiyorum, burada zaten eli yüzü düzgün özel hastane çok az onlara mecbursun bir anlamda.

Ben bir gün tamamen tüm öğünlerde kontrol ettim doktora göstereceğim bakalım canım. Herkes farklı şekilde uyguluyor anladığım kadarıyla o yüzden sana nasıl dendiyse öyle yap. Öğün belirtmediyse bence en çok yediğin, şekerinin en yüksek gelebileceğini düşündüğün öğünde bak derim ona göre kendini kontrol edersin kandırmamış olursun

Enfeksiyon var bende, belki ondandır canım. Doğru diyorsun, baktıdmadım ama bayağı zamandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…