- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Güzel haberlerle gel canım aayyy37+3 üm ve suyum geldi
Hastaneye gidiyorum
Sivri bir şey girip çıkıyor gibi böyle 10 sn kadar sürüyor sonra geçiyor
8 bin icerigi hic farketmiyor.Biz doktorla konuşmadık daha canım fiyatı ben yeni geçtim kendisine öncesinde medikalparktaydım. Orası da 5500 filan demişti. Jimerle görüşmeye gittik ama doktorunuz verecek fiyatı dediler herhalde farklı normal hastanenin fiyatından. Ama az mı daha mı çok bilemiyorum inşallah daha çok değildir
8 bini ne için dedi? Normal mi sezaryen mi epidural var mı? Hayatın daha uygun olduğunu biliyorum ben de ama benim için yeni doğan ünitesi filan önemli Allah korusun acil bir durumda müdahale edebilecek olabilmeleri, çocuğa bakabilmeleri ya da bana bişey olsa hastanenin tam teşekküllü olması çok önemli. Onun dışında hepsi aşağı yukarı aynıdır, kendim de gidip görüşeceğim bakalım..
Burda aradığımız zaman hep taksi bulmakta zorlanıyoruz, ondan öyle diyorEvet canim cumartesi gittim. 50 cm 2900 gr cikti. Başi ve ayaklari haftasindan onde gidiyor. Acaba kg fazla mi diyorum da benim ve esimin boyu uzun o sebeple boy da uzun gidiyor. Yani minyon bir bebis olmayacak o sebepleBence enisten girsin devreye hatta bize de bi el atsin. ben mesela bir konu hakkinda konusuyorum mantikli bir sekilde karsi taraf bana cevap veremiyor ise orayi terketmeyi tercih ediyorum hastane kurum vs neyse gozumden dusuyor o yuzden ckk muhatap olmamak benim acimdan iyi
Evet gece yatmadan koydum. 2 adet benimkiler digerini 4 gun sonra. Gecen sene baska bir doktor gynomax xl diye vermisti ama ya tekrarladi ya iyi gelmedi. Iliski esnasinda yanma oluyirdu zaten. Gerci 9 aydir iliski yok da
Evet rengi mesela krem gibi o sebeple bana da ilac akiyor geldi. 2 fitile 130 tl verdigim icin mumkunse icimde kalip fayda saglasin istiyorum
Batma cikma derken canim
Hahah kiz neden bulamicaniz taksi
Ay hadi insallah canimsaglikla gelsin insallah ya bakalim hangi surecler bekliyor bizi
Aslında ben de öyle düşünmüştüm senin gibi biliyor musun şuan bana da saçma geldi. Dışardan doktor daha pahalı olmalı mantıken bu terslikte bi iş var alla alla8 bin icerigi hic farketmiyor.
Sezeryan veya normal dogum olmasi ikisinde de epidural dahil.
+ 1 ziyaretci
Odaya lohusa serbeti pasta ve meyve ikrami
Hastane personeli tarafindan cekilen 10 albumluk poz
Rabia Hanim icin 6500 diye biliyorum forumda yazilanlardan birde bir tanidigim dogum yapti kendisinde. Ama ssvd istedigi icin 1000 tl fazla odeyecegini soyledi. Yani 7500 ancak sanirim bu nakit verirsen oyleymis. Kredi karti ile odeme yaptigi icin 8 bin odedim demisti.
Hatta ben hastaneye sunu dedim disardan anlasmali oldugunuz doktorlar daha uygun ben her ay gelip size kazandiriyorum benim farkim olmalimantiken havami aldim o ayri
Doktorun anlasmasina bagli bazi kisilerden yuksek ucret bazilarindan dusuk alabiliyor kendi payindan da feragat ediyor olabilir dediler.
Sadece gecenhannel yazmisti bana sacma geldi. O gun bir hastenede dogumu vrsa oraya cagirma ihtimali varmis diye. Sen jimer isiyosun ama o seni acibadem e cagiriyorsa bence jimer icin anlastigin fiyati odemen gerek. Mantikli bir yolu vardir muhtemelen yoksa cok sacma
Aynen canım bence de çok saçma o başka hastaneye çağırma olayı. Benim bütçem bu kadar belki 1000 lira daha fazla veremiyorum, millet orada doğuruyorsa doğursun ne yapayım yani. En son gittiğimde “Acıbadem’e çağırırsanız gelmem” dedim direkt zaten, o da anlaşmasını bitirdiğini söyledi orayla neyse ki ondan yırttık8 bin icerigi hic farketmiyor.
Sezeryan veya normal dogum olmasi ikisinde de epidural dahil.
+ 1 ziyaretci
Odaya lohusa serbeti pasta ve meyve ikrami
Hastane personeli tarafindan cekilen 10 albumluk poz
Rabia Hanim icin 6500 diye biliyorum forumda yazilanlardan birde bir tanidigim dogum yapti kendisinde. Ama ssvd istedigi icin 1000 tl fazla odeyecegini soyledi. Yani 7500 ancak sanirim bu nakit verirsen oyleymis. Kredi karti ile odeme yaptigi icin 8 bin odedim demisti.
Hatta ben hastaneye sunu dedim disardan anlasmali oldugunuz doktorlar daha uygun ben her ay gelip size kazandiriyorum benim farkim olmalimantiken havami aldim o ayri
Doktorun anlasmasina bagli bazi kisilerden yuksek ucret bazilarindan dusuk alabiliyor kendi payindan da feragat ediyor olabilir dediler.
Sadece gecenhannel yazmisti bana sacma geldi. O gun bir hastenede dogumu vrsa oraya cagirma ihtimali varmis diye. Sen jimer isiyosun ama o seni acibadem e cagiriyorsa bence jimer icin anlastigin fiyati odemen gerek. Mantikli bir yolu vardir muhtemelen yoksa cok sacma
Canım cumayı bekleme doktorun bı görsün için rahatlarArkadaşlar ya aşırı ödem oluştu iki gündür. Nasıl tarif edeceğim bilmiyorum yüzüm bile şişip gözlerin küçüldü. Elim ayaklarım zaten son günlerde tombik ve katlayamıyordum gün içinde geçiyordu. Şimdi tüm gün duruyor artarak devam ediyor.
Merdivenden inip çıkıyorum(asansör yok mecburum ona da) bacağım semsert şişip kalıyor. İlk aylarda da ödem sorunum oldu ama bu kadarı hiiiç olmadı. Ne yapmam lazım, tehlikeli bir durum olur mu? Doktor kontrolüm de cuma günü o vakte kadar bekleyim mi bilemedim.
AminnnSürekli tekrarlıyor canım bunun kesin bi çözümü varsa biri bize de söylesin. Hormonlardan oluyormuş. Afedersin beyaz sümüksü akıntılarım oluyor. Kefir, probiyotik tüket dedi doktorum o zaman. Ama devamlı da tüketilmiyor ki. Biz kadınların en büyük düşmanı mantar.
Ben burayı pek bilmiyorum. Ne tarafta o hastane canım. Bana da 3000 normal 3500 sezeryan dedi ama ekstraları saydı da saydı. Erken gelme durumu var benim bebişin, küvöz ihtimalini de düşünmem lazım. Her şey ateş pahası gerçekten. Allah'ım durumu olmayanlara yardım etsin.
Oyyy hadi saglıkla sıhhatle kavus inşaAllah canım zaten 3 cm acıklık vardı inşaAllah aksama kavusursnz haberdar et bızı de37+3 üm ve suyum geldi
Hastaneye gidiyorum
Senle aynı haftadayiz canım . Benim doktor perşembe sabah alttan muane edicek birazda korkuyom hemen sonra doğum başlar diyeSezeryanden bahsetmedi. Hiç. Cnm ama sona doğru haftası ile uyumlu olacak galiba 2 hafta öndeydi şimdi 1 çıktı haftaya tekrar gidecem bakalım ne olacak.
Alttan muayeneden korkma canım Allah korusun doğum başlamaz öyle hemen. Ben hemen hemen her hafta alttan muayene oluyorum. Hatta birkaç defa elle muayene etti biraz canım yanmıştı. Miyom var mı ona bakmıştı. Çok şükür bir şey olmadıSenle aynı haftadayiz canım . Benim doktor perşembe sabah alttan muane edicek birazda korkuyom hemen sonra doğum başlar diye
Ya bu su olayı nasıl oluyo37+3 üm ve suyum geldi
Hastaneye gidiyorum
Ya çok detaylı bakcam falan dedi . Erken gelmesini tetikleyebilir dedi o yüzden tam 37+3 olunca çağırdıAlttan muayeneden korkma canım Allah korusun doğum başlamaz öyle hemen. Ben hemen hemen her hafta alttan muayene oluyorum. Hatta birkaç defa elle muayene etti biraz canım yanmıştı. Miyom var mı ona bakmıştı. Çok şükür bir şey olmadı
Hayırlısı olsun o zaman canım inşallah tetiklemezYa çok detaylı bakcam falan dedi . Erken gelmesini tetikleyebilir dedi o yüzden tam 37+3 olunca çağırdı
InsAllah cnm yaHayırlısı olsun o zaman canım inşallah tetiklemez
Ay maşallah kilosu da boyu da çok iyiEvet canim cumartesi gittim. 50 cm 2900 gr cikti. Başi ve ayaklari haftasindan onde gidiyor. Acaba kg fazla mi diyorum da benim ve esimin boyu uzun o sebeple boy da uzun gidiyor. Yani minyon bir bebis olmayacak o sebepleBence enisten girsin devreye hatta bize de bi el atsin. ben mesela bir konu hakkinda konusuyorum mantikli bir sekilde karsi taraf bana cevap veremiyor ise orayi terketmeyi tercih ediyorum hastane kurum vs neyse gozumden dusuyor o yuzden ckk muhatap olmamak benim acimdan iyi
Evet gece yatmadan koydum. 2 adet benimkiler digerini 4 gun sonra. Gecen sene baska bir doktor gynomax xl diye vermisti ama ya tekrarladi ya iyi gelmedi. Iliski esnasinda yanma oluyirdu zaten. Gerci 9 aydir iliski yok da
Evet rengi mesela krem gibi o sebeple bana da ilac akiyor geldi. 2 fitile 130 tl verdigim icin mumkunse icimde kalip fayda saglasin istiyorum
Batma cikma derken canim
Hahah kiz neden bulamicaniz taksi
Ay hadi insallah canimsaglikla gelsin insallah ya bakalim hangi surecler bekliyor bizi
Bizim hastanede o civarlarda.Fiyat konusu bu rakamları duyunca gerçekten iyiymiş. Doktorum da iyi. Burayı bırakmayayım en iyisiBağcılar tarafındaydı canım, gelinin işyerinin anlaşması var diye orayı tercih etmişlerdi sanırım. Hamilelik sürecinde de bir kaza geçirmişti orada yatmıştı, o zamandan memnun kalmışlardı yoksa evlerine de yakın değildi. Sen ne taraftasın, ona göre bir arkadaşlarıma soruşturayım istersen ama sana da güzel bir fiyat vermişler zaten. Nereye gidersek o ekstralardan kurtuluş yok bence, inşallah hiçbirine gerek kalmaz. Yoğun bakımı özellikle sor bence, orada herhangi bir ekstra var mı onu öğrenirsin en azından. Vallahi Allah yardımcısı olsun herkesin, özellikle durumu olmayanların. Biz de tek maaşa inicez diye her ay kenara para attık doğum için, ekstraları duyumca son maaşı da o birikime eklicem artık
Canım yine İstanbul’da seçenek var bence, daha uyguna da bulma ihtimali oluyor bilmiyorum, burada zaten eli yüzü düzgün özel hastane çok az onlara mecbursun bir anlamda.
8500 nedir ya bide sadece doğum için. Resmen soygun. Annelerimiz bizi sıfır masrafsız doğurmuş gerçekten. Biz de en ucuza nasıl kapatırız onun hesabını yapıyoruz, doğurmak bile para, hele o ekstralar da kim bilir neler çıkaracaklarCanım cumayı bekleme doktorun bı görsün için rahatlar
AminnnFiyatlar tavan
Oğlumun takıbını ve dogumunu yapan dr a hamılelığin basında gittim sonra kanamalar olunca hastane anlasmalı dr a da devam ettm o ara bana dogum paketi olarak sınırsz muayene nst ve dogum için 8.000 fıyat vermıstı
Ikı hafta önce sadece dogumu sorayım dedim 8.500 dedılerdedım paket su kadardı?
Fıyatlar güncellenmıs
Oyyy hadi saglıkla sıhhatle kavus inşaAllah canım zaten 3 cm acıklık vardı inşaAllah aksama kavusursnz haberdar et bızı de
Eşim de diyorki hastane ticarethane mantigi ile yurudugu icin ameliyathanesinin bos kalmasi hastanenin isine gelmez. O sebeple doktorlarla anlasmak icin bu yola basvuruyorlardir. Da benim sucum neAslında ben de öyle düşünmüştüm senin gibi biliyor musun şuan bana da saçma geldi. Dışardan doktor daha pahalı olmalı mantıken bu terslikte bi iş var alla alla
Rabia hanımın da bug’ı orda işte canımyüksek bi ihtimal değildir ama o bence ha denk gelir mi gelir insanın şansına bağlı biraz da artık amannn bıktım ben valla kaç doktor değiştirdim bu zamana kadar artık daha da onu bunu düşünmek istemiyorum nerde olursa olsun doğsun sağlıkla bir an önce
Rabia Hanim daha once jimer de calistigi icin sanirim jimer i daha cok tercih ediyor. Medicanayi da pek tercih etmiyor diye biliyorum.Aynen canım bence de çok saçma o başka hastaneye çağırma olayı. Benim bütçem bu kadar belki 1000 lira daha fazla veremiyorum, millet orada doğuruyorsa doğursun ne yapayım yani. En son gittiğimde “Acıbadem’e çağırırsanız gelmem” dedim direkt zaten, o da anlaşmasını bitirdiğini söyledi orayla neyse ki ondan yırttık
Ay çok heyecanlı37+3 üm ve suyum geldi
Hastaneye gidiyorum
Canım belirli bir haftadan sonra gelişim durabiliyormuş .Hayırlısı ile cuma günü bebeğine sağlıcakla kavuşursun.Dışarda çok daha iyi beslersin .Kızlar doktor ultrason göndermişti dedim ya orda doktor gelişim geriliği var dedi erken almasını istiyecem dedi şimdi ye kadar hep haftasında gitti sonra kendi doktoruma geldik korkulacak bir durum yok dedi haftaya Cuma’ya alcaktım o zaman öne çekelim bu cuma alalım dedi kilosunu 2850 dedi bakalım hayırlısı inşallah
Ben haftaya pazartesi gitcem tekrar canım ama alttan muayeneden bahsetmedi.yapmaz inşallah ilkinde alttan muayene sonrasında nişanım gelmişti ertesi günde oğlum doğdu. Ama bu 39+4 te olmuştu birde nst de sancı çıkınca öyle baktılar alttanSenle aynı haftadayiz canım . Benim doktor perşembe sabah alttan muane edicek birazda korkuyom hemen sonra doğum başlar diye
Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin inşallahKızlar doktor ultrason göndermişti dedim ya orda doktor gelişim geriliği var dedi erken almasını istiyecem dedi şimdi ye kadar hep haftasında gitti sonra kendi doktoruma geldik korkulacak bir durum yok dedi haftaya Cuma’ya alcaktım o zaman öne çekelim bu cuma alalım dedi kilosunu 2850 dedi bakalım hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?