2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sivri bir şey girip çıkıyor gibi böyle 10 sn kadar sürüyor sonra geçiyor

8 bin icerigi hic farketmiyor.
Sezeryan veya normal dogum olmasi ikisinde de epidural dahil.
+ 1 ziyaretci
Odaya lohusa serbeti pasta ve meyve ikrami
Hastane personeli tarafindan cekilen 10 albumluk poz

Rabia Hanim icin 6500 diye biliyorum forumda yazilanlardan birde bir tanidigim dogum yapti kendisinde. Ama ssvd istedigi icin 1000 tl fazla odeyecegini soyledi. Yani 7500 ancak sanirim bu nakit verirsen oyleymis. Kredi karti ile odeme yaptigi icin 8 bin odedim demisti.

Hatta ben hastaneye sunu dedim disardan anlasmali oldugunuz doktorlar daha uygun ben her ay gelip size kazandiriyorum benim farkim olmali mantiken havami aldim o ayri

Doktorun anlasmasina bagli bazi kisilerden yuksek ucret bazilarindan dusuk alabiliyor kendi payindan da feragat ediyor olabilir dediler.

Sadece gecen hannel yazmisti bana sacma geldi. O gun bir hastenede dogumu vrsa oraya cagirma ihtimali varmis diye. Sen jimer isiyosun ama o seni acibadem e cagiriyorsa bence jimer icin anlastigin fiyati odemen gerek. Mantikli bir yolu vardir muhtemelen yoksa cok sacma

Burda aradığımız zaman hep taksi bulmakta zorlanıyoruz, ondan öyle diyor

Aslında ben de öyle düşünmüştüm senin gibi biliyor musun şuan bana da saçma geldi. Dışardan doktor daha pahalı olmalı mantıken bu terslikte bi iş var alla alla

Rabia hanımın da bug’ı orda işte canım yüksek bi ihtimal değildir ama o bence ha denk gelir mi gelir insanın şansına bağlı biraz da artık amannn bıktım ben valla kaç doktor değiştirdim bu zamana kadar artık daha da onu bunu düşünmek istemiyorum nerde olursa olsun doğsun sağlıkla bir an önce

Aynen canım bence de çok saçma o başka hastaneye çağırma olayı. Benim bütçem bu kadar belki 1000 lira daha fazla veremiyorum, millet orada doğuruyorsa doğursun ne yapayım yani. En son gittiğimde “Acıbadem’e çağırırsanız gelmem” dedim direkt zaten, o da anlaşmasını bitirdiğini söyledi orayla neyse ki ondan yırttık

Canım cumayı bekleme doktorun bı görsün için rahatlar
Aminnn Fiyatlar tavan
Oğlumun takıbını ve dogumunu yapan dr a hamılelığin basında gittim sonra kanamalar olunca hastane anlasmalı dr a da devam ettm o ara bana dogum paketi olarak sınırsz muayene nst ve dogum için 8.000 fıyat vermıstı
Ikı hafta önce sadece dogumu sorayım dedim 8.500 dedıler dedım paket su kadardı?
Fıyatlar güncellenmıs
37+3 üm ve suyum geldi
Hastaneye gidiyorum
Oyyy hadi saglıkla sıhhatle kavus inşaAllah canım zaten 3 cm acıklık vardı inşaAllah aksama kavusursnz haberdar et bızı de

Sezeryanden bahsetmedi. Hiç. Cnm ama sona doğru haftası ile uyumlu olacak galiba 2 hafta öndeydi şimdi 1 çıktı haftaya tekrar gidecem bakalım ne olacak.
Senle aynı haftadayiz canım . Benim doktor perşembe sabah alttan muane edicek birazda korkuyom hemen sonra doğum başlar diye

Senle aynı haftadayiz canım . Benim doktor perşembe sabah alttan muane edicek birazda korkuyom hemen sonra doğum başlar diye
Alttan muayeneden korkma canım Allah korusun doğum başlamaz öyle hemen. Ben hemen hemen her hafta alttan muayene oluyorum. Hatta birkaç defa elle muayene etti biraz canım yanmıştı. Miyom var mı ona bakmıştı. Çok şükür bir şey olmadı

Ya çok detaylı bakcam falan dedi . Erken gelmesini tetikleyebilir dedi o yüzden tam 37+3 olunca çağırdı

Kızlar doktor ultrason göndermişti dedim ya orda doktor gelişim geriliği var dedi erken almasını istiyecem dedi şimdi ye kadar hep haftasında gitti sonra kendi doktoruma geldik korkulacak bir durum yok dedi haftaya Cuma’ya alcaktım o zaman öne çekelim bu cuma alalım dedi kilosunu 2850 dedi bakalım hayırlısı inşallah

Ay maşallah kilosu da boyu da çok iyi benim de boyu 50, bizde uzunuz anne baba olarak kilodan zayıf oğluşum olsun sağlıklı doğsunlarda bebişlerimiz
Gyno max da kullandım canım. Düşünüyorum da kullanmadığım bişey kaldı mı acaba diye, enfeksiyonla ilgili antibiyotik de kullandım bi işe yaramıyor gerçekten, anlık geçiriyor. O dediğin bizim de yok 9 aydır
Bizim hastanede o civarlarda.Fiyat konusu bu rakamları duyunca gerçekten iyiymiş. Doktorum da iyi. Burayı bırakmayayım en iyisi yoğun bakımı sorayım dediğin gibi bakalım ne diyecekler ona. İnşallah gerek kalmaz da bi iki gün hastanede kalmayla atlatırız. Canım durum olarak lüks olmasak da çok şükür iyiyiz hamdolsun. Ama yine de gereksiz harcama yapmamalıyız daha bunun çocukla ilgili harcamaları var Türkiye şartlarında.
8500 nedir ya bide sadece doğum için. Resmen soygun. Annelerimiz bizi sıfır masrafsız doğurmuş gerçekten. Biz de en ucuza nasıl kapatırız onun hesabını yapıyoruz, doğurmak bile para, hele o ekstralar da kim bilir neler çıkaracaklar Rabbim gerçekten yardım etsin hepimize ne diyeyim.

Eşim de diyorki hastane ticarethane mantigi ile yurudugu icin ameliyathanesinin bos kalmasi hastanenin isine gelmez. O sebeple doktorlarla anlasmak icin bu yola basvuruyorlardir. Da benim sucum ne
Rabia Hanim daha once jimer de calistigi icin sanirim jimer i daha cok tercih ediyor. Medicanayi da pek tercih etmiyor diye biliyorum.

Canım belirli bir haftadan sonra gelişim durabiliyormuş .Hayırlısı ile cuma günü bebeğine sağlıcakla kavuşursun.Dışarda çok daha iyi beslersin .

Ben haftaya pazartesi gitcem tekrar canım ama alttan muayeneden bahsetmedi.yapmaz inşallah ilkinde alttan muayene sonrasında nişanım gelmişti ertesi günde oğlum doğdu. Ama bu 39+4 te olmuştu birde nst de sancı çıkınca öyle baktılar alttan

Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin inşallah muğlada mı yaşıyorsunuz? 48'i görünce sorayım dedim. Ben muğladayım

Kızlaar dr idrar yolu enfeksiyonu için monurol şase yazmıştı eczane üromisin vermiş eş değer bunlar demi eczane ye tekrar gitmek. İstemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…