2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen canım birinci önceliği Jimer, sonrasında da Hayat’mış, Hayat’ta da bana alıştılar artık dedi. İkisi de güzel, ikisinden birini seçebilirsin dedi, Medicana için yorum yapmadı. Medicana’ya da ne olur ne olmaz diye gittik, nesi övülüyor bu kadar anlamadım. Doğru düzgün bilgi vermekten acizler, görevlinin ağzından kerpetenle laf aldık, resmen tok satıcılar. Diğer iki hastanede de güzel ilgilendiler gerçekten ama Medicana’yı hiç beğenmedim.

Doktor arada “Hayat bana uzak ama sen bilirsin tabii” diyip duruyor ama pek duymamazlıktan geliyorum açıkçası Yani bu şehirde bir yer ne kadar uzak olabilir hele İstanbul ile kıyaslanınca Geçen eşimle prova yaptık 3-5 dakikada hastaneye varabiliyoruz, otoparkı da geniş olduğu için o da sıkıntı olmayacak gibi. Böyle hastaneye gidince daha da heyecanlandım tabii, inşallah kucağımızda yavrumuzla da çıkmak nasip olur, zaman yaklaştı iyice

Ya sorma bende ondan korkuyorum ertesi gün doğum başlar diye en azından 38 haftayı doldurmak istiyorum . Oğlumun okulu var Ya

Ay insallah canim hayirlisi ile saglikli dogumlarimiz olsun insallah.
Simdi baktim rabia hanim in ofisi ile jimer arasi 3 km, hayat hastanesi ile 12 km 9 km nin lafimi olur deseydin

Aranizda soguk terleyen varmi acaba ?
Alin bölgemde bir kac gundur soguk terleme oluyor.
Dun bugunde sirtim usuyor sanki

Bende bugün rutin muayeneme gittim 57 ye çıkan 20 dakika da 3 kere sancı çıktı ufak ufak başlamış sancıların dedi çatı muayenesi yaptı ya bu çatı muayenesini nasıl böyle kötü anlatıyorlar anlamadım kocamla beraber olurken daha çok canım yanıyor gerçekten asla hiç birşey yok plasentam da yaşlanmaya başlamış 40 haftada gibi düşün dedi doğumu başlatabilir sancıların dedi suyun normal bebek aşağı inmiş tam yerleşmemiş kanala ama doğum yakın gibi dedi biraz squat yap dedi asla bebek kilo da almamış hala 2800 gram

Aranizda soguk terleyen varmi acaba ?
Alin bölgemde bir kac gundur soguk terleme oluyor.
Dun bugunde sirtim usuyor sanki
Csnim dikkat et hasta olmayasın
Geçmiş olsun cnsim bu minnoş niye almadı ya kilo yine iyi almayanlara göre haftan da iyi sıkıntı etme Belkide o da snaa çekmiş sende almadın ya kilo hayırlısı bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde dogurursun bebeğini alırsın kucağına

Oksapar kullaniyormusunuz. Benimde ilk kızım son haftalarda kilo almamıştı kordon dolanması vardı. Sıkı takip edin.

Haftaya kesin gelir canım seninki öyle hissediyorum

Çatı muanesi zor değilki sadece insan biraz o anda kendini kasıyor

Kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor Nts ye bağlanıyor kızlar? Benim doktorum çatı muayenesi nts den falan hiç bahsetmedi

Oksapar kullaniyormusunuz. Benimde ilk kızım son haftalarda kilo almamıştı kordon dolanması vardı. Sıkı takip edin.
Kordonda birşey yok benle bebek arasındaki bağlantıda hiç bir problem yok herşey çok iyi oksaparda kullanmıyorum vermedi doktor hiç

Kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor Nts ye bağlanıyor kızlar? Benim doktorum çatı muayenesi nts den falan hiç bahsetmedi
37 haftada yapmaya başlıyorlar canım . Benim özellikle tam 37+3 de yapcam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…