2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor Nts ye bağlanıyor kızlar? Benim doktorum çatı muayenesi nts den falan hiç bahsetmedi
Aramızda 2 gün var ben 34 itibariyle ntsye girmeye başladım. Normalde de 35. Haftadan itibaren bağlıyorlarmış zaten.

Kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor Nts ye bağlanıyor kızlar? Benim doktorum çatı muayenesi nts den falan hiç bahsetmedi
36 da nts ye baglayacak benim doktor
Benim ki birşey demiyor şu günü gel diyor Ekim ayında her hafta geleceksin dedi birde o kadar
Her hafta cagirdigi zaman iste nst ye bagliyor diye biliyorum canim

Nts de sancı falan çıkıyor mu peki? Benim öyle çok sancım olmuyor 3 günde 1
Hafif kasılmalar sancılar var benim öyle aşırı dalgalı değil ama. 25 rakamını birkaç kez gördüm. Doktor da evet yalancı sancılar var dedi. Herkeste çıkamayabilir bende ara ara kasılma oluyor karnımda sertleşme oluyor belki o yansıdı ntsye.

Benim karnımda sertleşme oluyor hemde hergün özellikle geceleri

Benim ki birşey demiyor şu günü gel diyor Ekim ayında her hafta geleceksin dedi birde o kadar
Ben 30.haftadan sonra 8-10 günde bir gitmeye başladım. Doktor 34-35. Hafta sonrası her hafta istiyecekti gitmemi. Fakat sıkıntılı hamilelik yaşadığım için ben direttim doktora artık çok sık geleceğim dedim, o da kabul etti. 35+0'ken gittim cumartesi günü ve artık kendi dedi haftada 1 geleceksin diye. Nasipse cumartesi ya da pazartesi yine gideceğim.

Benim karnımda sertleşme oluyor hemde hergün özellikle geceleri
İşte o sertleşmeler nts ye yansıyor. Ama asıl önemli olan sırttan bele doğru sancıların olması ve geçmemesi o doğumun işareti asıl.

Bebegin kilosu boyu cok ii masalah. 2 gun kaldi hayirlisiyla kavusun ins cnm
37+3 üm ve suyum geldi
Hastaneye gidiyorum
Gozun aydin cnm. Saglikla kavusun ins
Bebegin kilosu 2500un ustunde olmasi yeterliymis cnm. Haftan da ii. Saglikla kavusun ins
Hadi hayirlisi cnm. Saglikla istedigun zman gelsin ins bebis

Aldım ama henüz kullanmadım. Açıkçası fiyatı makul geldi. Travel gibi ayrı ayrı takılmaması yani bebek içindeyken puseti, çift yönünü vs ayarlamak daha mantıklı geldi.
Öbür traveller de ayrı ayrı mı takılıyo canım çift yönlü olması için anlayamadım çok portbebesi falan nasıl güzel mi

Ben 32den beri her hafta nst çekiliyor benim. Çatı muayenesini de bu hafta yaptı ilk kez.

Bende korkuyorum.. Kimi zaman gaza geliyorum sende yapabilirsin diye sonra birden korku basıyor karma karışık bir hal içindeyim
Ben eğer planlandığı gibi ilerlerse sezeryan olacağım.. Ameliyathane ortamı aklıma gelince biraz korkuyorum Geçen aylarda benden 7 yaş küçük akrabamız sezeryan doğum yaptı, kendime diyorum yaşından utan tüü sana bak o bile doğurdu

Bende kendimi o şekil gaza getiriyorum

Eylül annelerine gidelim doğum nasıl olmuş soralım gaza geliriz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…