Ben şuan her hafta gidiyorum . Bakalım hayırlısı olsun son günler artikBenim ki birşey demiyor şu günü gel diyorEkim ayında her hafta geleceksin dedi birde o kadar
Bizde 28 inde gidicez az kaldı 1 hafta var kızımı görmek için can atıyorumBen şuan her hafta gidiyorum . Bakalım hayırlısı olsun son günler artik
Aramızda 2 gün var ben 34 itibariyle ntsye girmeye başladım. Normalde de 35. Haftadan itibaren bağlıyorlarmış zaten.Kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor Nts ye bağlanıyor kızlar? Benim doktorum çatı muayenesi nts den falan hiç bahsetmedi
Nts de sancı falan çıkıyor mu peki? Benim öyle çok sancım olmuyor 3 günde 1Aramızda 2 gün var ben 34 itibariyle ntsye girmeye başladım. Normalde de 35. Haftadan itibaren bağlıyorlarmış zaten.
36 da nts ye baglayacak benim doktorKaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor Nts ye bağlanıyor kızlar? Benim doktorum çatı muayenesi nts den falan hiç bahsetmedi
Her hafta cagirdigi zaman iste nst ye bagliyor diye biliyorum canimBenim ki birşey demiyor şu günü gel diyorEkim ayında her hafta geleceksin dedi birde o kadar
Hafif kasılmalar sancılar var benim öyle aşırı dalgalı değil ama. 25 rakamını birkaç kez gördüm. Doktor da evet yalancı sancılar var dedi. Herkeste çıkamayabilir bende ara ara kasılma oluyor karnımda sertleşme oluyor belki o yansıdı ntsye.Nts de sancı falan çıkıyor mu peki? Benim öyle çok sancım olmuyor 3 günde 1
Sancımda yok36 da nts ye baglayacak benim doktor
Her hafta cagirdigi zaman iste nst ye bagliyor diye biliyorum canim
Benim karnımda sertleşme oluyor hemde hergün özellikle geceleriHafif kasılmalar sancılar var benim öyle aşırı dalgalı değil ama. 25 rakamını birkaç kez gördüm. Doktor da evet yalancı sancılar var dedi. Herkeste çıkamayabilir bende ara ara kasılma oluyor karnımda sertleşme oluyor belki o yansıdı ntsye.
Ben 30.haftadan sonra 8-10 günde bir gitmeye başladım. Doktor 34-35. Hafta sonrası her hafta istiyecekti gitmemi. Fakat sıkıntılı hamilelik yaşadığım için ben direttim doktora artık çok sık geleceğim dedim, o da kabul etti. 35+0'ken gittim cumartesi günü ve artık kendi dedi haftada 1 geleceksin diye. Nasipse cumartesi ya da pazartesi yine gideceğim.Benim ki birşey demiyor şu günü gel diyorEkim ayında her hafta geleceksin dedi birde o kadar
İşte o sertleşmeler nts ye yansıyor. Ama asıl önemli olan sırttan bele doğru sancıların olması ve geçmemesi o doğumun işareti asıl.Benim karnımda sertleşme oluyor hemde hergün özellikle geceleri
Benim ilk gebeliğim ilk deneyimim bakalım nasıl olacakİşte o sertleşmeler nts ye yansıyor. Ama asıl önemli olan sırttan bele doğru sancıların olması ve geçmemesi o doğumun işareti asıl.
Benimde aynıBenim ilk gebeliğim ilk deneyimim bakalım nasıl olacak
Bebegin kilosu boyu cok ii masalah. 2 gun kaldi hayirlisiyla kavusun ins cnmSlm kizlar bugün muane mi oldum korona testini yaptim kan aldılar belden aşağı narkozu konuştuk onu yapacaklar ,
Perşembe günü sabah 7de orda olmam lazım 8de 8,30 arası operasyon yapılacak , hayırlısi ile kavuscam bebeğime
Bebeğin gelismi de iyi 3,575 Gr di boyu 51 cm gözüküyordu
Eşim ameliyat a kaltilmak istemedi hakkı vardı ama o heyecan korku yapacam diyo o yüzden girmecek ameliyat a beni yalnız bırakacakisterdim girsn ama stres yapıyor korkuyor yapacsk birşey yok insalalh hayırlısı e iki gün sonra kucağıma alicam
Gozun aydin cnm. Saglikla kavusun ins37+3 üm ve suyum geldi
Hastaneye gidiyorum
Bebegin kilosu 2500un ustunde olmasi yeterliymis cnm. Haftan da ii. Saglikla kavusun insKızlar doktor ultrason göndermişti dedim ya orda doktor gelişim geriliği var dedi erken almasını istiyecem dedi şimdi ye kadar hep haftasında gitti sonra kendi doktoruma geldik korkulacak bir durum yok dedi haftaya Cuma’ya alcaktım o zaman öne çekelim bu cuma alalım dedi kilosunu 2850 dedi bakalım hayırlısı inşallah
Hadi hayirlisi cnm. Saglikla istedigun zman gelsin ins bebisBende bugün rutin muayeneme gittim 57 ye çıkan 20 dakika da 3 kere sancı çıktı ufak ufak başlamış sancıların dedi çatı muayenesi yaptı ya bu çatı muayenesini nasıl böyle kötü anlatıyorlar anlamadım kocamla beraber olurken daha çok canım yanıyor gerçekten asla hiç birşey yok plasentam da yaşlanmaya başlamış 40 haftada gibi düşün dedi doğumu başlatabilir sancıların dedi suyun normal bebek aşağı inmiş tam yerleşmemiş kanala ama doğum yakın gibi dedi biraz squat yap dedi asla bebek kilo da almamış hala 2800 gram
Bende korkuyorum.. Kimi zaman gaza geliyorum sende yapabilirsin diye sonra birden korku basıyorBenimde aynıilk gebeliğim ve çok zor geçen bir deneyim oldu benim için. Doğumdan korkuyorum
Öbür traveller de ayrı ayrı mı takılıyo canım çift yönlü olması için anlayamadım çok portbebesi falan nasıl güzel miAldım ama henüz kullanmadım. Açıkçası fiyatı makul geldi. Travel gibi ayrı ayrı takılmaması yani bebek içindeyken puseti, çift yönünü vs ayarlamak daha mantıklı geldi.
Ben 32den beri her hafta nst çekiliyor benim. Çatı muayenesini de bu hafta yaptı ilk kez.Kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor Nts ye bağlanıyor kızlar? Benim doktorum çatı muayenesi nts den falan hiç bahsetmedi
Ben eğer planlandığı gibi ilerlerse sezeryan olacağım.. Ameliyathane ortamı aklıma gelince biraz korkuyorumBende korkuyorum.. Kimi zaman gaza geliyorum sende yapabilirsin diye sonra birden korku basıyorkarma karışık bir hal içindeyim
Demekki her doktorun farklı yöntemi var.Ben 32den beri her hafta nst çekiliyor benim. Çatı muayenesini de bu hafta yaptı ilk kez.
Bende kendimi o şekil gaza getiriyorumBen eğer planlandığı gibi ilerlerse sezeryan olacağım.. Ameliyathane ortamı aklıma gelince biraz korkuyorumGeçen aylarda benden 7 yaş küçük akrabamız sezeryan doğum yaptı, kendime diyorum yaşından utan tüü sana bak o bile doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?