Öbür traveller de ayrı ayrı mı takılıyo canım çift yönlü olması için anlayamadım çok portbebesi falan nasıl güzel mi
Modelin adı ne ben esse yazana bakmıştım daPort bebe olanlardan almadım. Travel sistem sevmiyorum.
Puseti var bir de arabanın kendisi.
Mesela rüzgar yönüne göre çocuğun bakma yönünü ayarlamak istediğimizde falan çocuğu hiç arabadan indirmeden direk kolum yönünü değiştiriyoruz. O açıdan avantajlı.
Aynen doktora göre de hastaneye göre de değişiyorDemekki her doktorun farklı yöntemi var.
Yaparsın tabiki İstanbul’da trafik saatinde suyun gelse en iyi ihtimalle bi saat sürüyor en yakın yer zaten bi tık uzak hastaneye gitsen 2 saat eğer gidilmese İstanbul’da herkes evde doğururArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Doğumumu şehir dışında bir hastanede yapmak ıstiyorum.Duzenli kontrollerine gittim .1.5 saatlik mesafe var. Diyelimki evde suyum geldi biz 1.5 saatlik yola çıkabilir miyiz. Dr sorun olmaz gel hemen diyor. Şu gelince hrmen doğum olur mu yada o suyun gelmesi bebeği riske sokar mı.
Ispartada ikamet ediyoruz antalayaya gitmek istiyorum ne bileyim çok mu geriliriz bebeği riske mı atarız kafamda oturtamadım hiçbirşeyi.Yaparsın tabiki İstanbul’da trafik saatinde suyun gelse en iyi ihtimalle bi saat sürüyor en yakın yer zaten bi tık uzak hastaneye gitsen 2 saat eğer gidilmese İstanbul’da herkes evde doğururşahsen trafik zamanı gitmeye çalışınca benim hastane yürüsem daha yakın oluyor normalde arabayla 10 dakika bile değil ama trafikte 45 dakika sürüyor
Ben bu gün sipariş ettim canım. Pusetsiz olandan, bakalım nasıl çıkacakKızlar 4baby bebek arabasını kullanan var mı aranızda? Ya da yakınlarınızda kullanan birileri
Bence hiç sorun olmaz İstanbul içi seyahat zaten şehirler arası gibiIspartada ikamet ediyoruz antalayaya gitmek istiyorum ne bileyim çok mu geriliriz bebeği riske mı atarız kafamda oturtamadım hiçbirşeyi.
Çok teşekkür ederim canımBebegin kilosu boyu cok ii masalah. 2 gun kaldi hayirlisiyla kavusun ins cnm
Gozun aydin cnm. Saglikla kavusun ins
Bebegin kilosu 2500un ustunde olmasi yeterliymis cnm. Haftan da ii. Saglikla kavusun ins
Hadi hayirlisi cnm. Saglikla istedigun zman gelsin ins bebis
Doğum serüvenin iki gün sonra bitiyor haÇok teşekkür ederim canımAllah razı olsun darısı başınıza inşallah
Evet bitiyor devinim mi üzül im mi bilemiyorumDoğum serüvenin iki gün sonra bitiyor hahayırlı sağlıklı bir doğum olsun inşallah
Çok sağol cnm inşallah sağlıklaHiç korkma canım ,kritik haftaları geçtin .Çok sağlıklı olacak ve kavuşacaksın bebeğine .Dualarım seninle
İnşallah cnm sağlıkla sıhhatle gelir inşallahBebegin kilosu boyu cok ii masalah. 2 gun kaldi hayirlisiyla kavusun ins cnm
Gozun aydin cnm. Saglikla kavusun ins
Bebegin kilosu 2500un ustunde olmasi yeterliymis cnm. Haftan da ii. Saglikla kavusun ins
Hadi hayirlisi cnm. Saglikla istedigun zman gelsin ins bebis
Aynı modeli almışız sanırım canım. Sen mi önermiştin burda acabaPort bebe olanlardan almadım. Travel sistem sevmiyorum.
Puseti var bir de arabanın kendisi.
Mesela rüzgar yönüne göre çocuğun bakma yönünü ayarlamak istediğimizde falan çocuğu hiç arabadan indirmeden direk kolum yönünü değiştiriyoruz. O açıdan avantajlı.
Amin cnm insÇok teşekkür ederim canımAllah razı olsun darısı başınıza inşallah
Modelin adı ne ben esse yazana bakmıştım da
Aynı modeli almışız sanırım canım. Sen mi önermiştin burda acababen sadece pusetsiz olanı aldım, bakalım nasıl çıkacak.
Ben bundan aldım canımYok başka bir arkadaş önermişti :) benim en başından beri aklımda ao vardı zira pahalı olanlara da baktım içime tek sinen bu oldu hem de uygun fiyatlı oldu. pusetli aldım ben oto koltuğu olarak da 1 yaşına kadar kullanırız muhtemelen.
Bizimki de bundan :)Ben bundan aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?