2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Öbür traveller de ayrı ayrı mı takılıyo canım çift yönlü olması için anlayamadım çok portbebesi falan nasıl güzel mi

Port bebe olanlardan almadım. Travel sistem sevmiyorum.

Puseti var bir de arabanın kendisi.

Mesela rüzgar yönüne göre çocuğun bakma yönünü ayarlamak istediğimizde falan çocuğu hiç arabadan indirmeden direk kolum yönünü değiştiriyoruz. O açıdan avantajlı.

Modelin adı ne ben esse yazana bakmıştım da

Acaba sancımın kaç olması gerekiyor çok hissetmem için hiç normal doğum yapan var mı daha önceden

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Doğumumu şehir dışında bir hastanede yapmak ıstiyorum.Duzenli kontrollerine gittim .1.5 saatlik mesafe var. Diyelimki evde suyum geldi biz 1.5 saatlik yola çıkabilir miyiz. Dr sorun olmaz gel hemen diyor. Şu gelince hrmen doğum olur mu yada o suyun gelmesi bebeği riske sokar mı.

Yaparsın tabiki İstanbul’da trafik saatinde suyun gelse en iyi ihtimalle bi saat sürüyor en yakın yer zaten bi tık uzak hastaneye gitsen 2 saat eğer gidilmese İstanbul’da herkes evde doğurur şahsen trafik zamanı gitmeye çalışınca benim hastane yürüsem daha yakın oluyor normalde arabayla 10 dakika bile değil ama trafikte 45 dakika sürüyor

Ispartada ikamet ediyoruz antalayaya gitmek istiyorum ne bileyim çok mu geriliriz bebeği riske mı atarız kafamda oturtamadım hiçbirşeyi.

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı başınıza inşallah

Doğum serüvenin iki gün sonra bitiyor ha hayırlı sağlıklı bir doğum olsun inşallah
Evet bitiyor devinim mi üzül im mi bilemiyorum şükür diyorum yinede kazasız belasız geldim buraya kadar darısı senin başına insalalh canım çok bekledim bugünleri şükür diyorum

İnşallah cnm sağlıkla sıhhatle gelir inşallah

Aynı modeli almışız sanırım canım. Sen mi önermiştin burda acaba ben sadece pusetsiz olanı aldım, bakalım nasıl çıkacak.

Modelin adı ne ben esse yazana bakmıştım da

Yok esseyi ben beğenmedim mağazadan baktım ben. Kullanışlı gelmedi. Hem içi de küçük bir yaşından sonra kullanımı bile zor. İnternette çift yönlü olarak arayınca çıkıyor ama modelin adını bilmiyorum. Olimpos değil ama onun bir üst modeli.

Aynı modeli almışız sanırım canım. Sen mi önermiştin burda acaba ben sadece pusetsiz olanı aldım, bakalım nasıl çıkacak.

Yok başka bir arkadaş önermişti :) benim en başından beri aklımda ao vardı zira pahalı olanlara da baktım içime tek sinen bu oldu hem de uygun fiyatlı oldu. pusetli aldım ben oto koltuğu olarak da 1 yaşına kadar kullanırız muhtemelen.

Ben bundan aldım canım

Eklentiler

• AE16AF6D-A763-454E-AB8B-8BC23749673D.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 39AA9DF3-2274-476C-AE5B-04328560B8AC.webp
    43 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…