- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
Cnm ben sbah 5.30 6 gibi suyum geldi gittik acile şakır şakır aktı derken öğleden sonra 2.30 ta ameliyata aldılar beniArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Doğumumu şehir dışında bir hastanede yapmak ıstiyorum.Duzenli kontrollerine gittim .1.5 saatlik mesafe var. Diyelimki evde suyum geldi biz 1.5 saatlik yola çıkabilir miyiz. Dr sorun olmaz gel hemen diyor. Şu gelince hrmen doğum olur mu yada o suyun gelmesi bebeği riske sokar mı.
Cnm ben sbah 5.30 6 gibi suyum geldi gittik acile şakır şakır aktı derken öğleden sonra 2.30 ta ameliyata aldılar beni
Teşekkür ederim Sağolun içimi rahtlattiniz.Peki şu gelmesiyle şancı başlıyor muCnm ben sbah 5.30 6 gibi suyum geldi gittik acile şakır şakır aktı derken öğleden sonra 2.30 ta ameliyata aldılar beni
Kacinci haftada geldi bebeginizBebeğiniz doğdu yani. Sağlığınız nasıl hem sizin hem bebeğin. Hayırlı olsun :)
Canım hıc sorun olmaz Allahın izniyle:)) sadece ani yogun kanamalarda önce en yakın kadın dogum hastanesıne git dr dogum baslamıs dıyıp rahat davranıyosa doğruu antalya:)) sadece yogun kanama dogum acili sayılıyo:)) yoksa bebiş kolay kolay 1-2 saate dogmuyo:))Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Doğumumu şehir dışında bir hastanede yapmak ıstiyorum.Duzenli kontrollerine gittim .1.5 saatlik mesafe var. Diyelimki evde suyum geldi biz 1.5 saatlik yola çıkabilir miyiz. Dr sorun olmaz gel hemen diyor. Şu gelince hrmen doğum olur mu yada o suyun gelmesi bebeği riske sokar mı.
Güle güle kullan canım bn abısıne kırmızı almıstm ordan devamBen bu gün sipariş ettim canım. Pusetsiz olandan, bakalım nasıl çıkacak
Maşallah 35. Haftada doğum yapmışsınız Allah analı babalı büyütsün. Bebeğin ciğer gelişiminde bir sorun varmıydıYok canım şöyle oldu . Hamilelikten dolayı çok sık idrarım geliyordu zaten sabah ta oyle oldu idrarım geldi WC ye gittim neyse yaptım ama kalktım sanki daha yapacak gibi hiss oldu yine oturdum kesik kesik berrak su aktı ahan da ben artık idrarımı tutamıyorum diye düşündüm neyse 3 4 defa Boyle aktı kesik az şekilde . Kalktım tekrardan mutfaaga gideyim de su içeyim diye düşünürken halen banyodayım baktım şeffaf idrar renginde su akıyor tutamıyorum da banyoda ayaktayım şar şar a döndü artık kesik halleri saldım dedim ben ya doğum başladı yada baya mesaneye baskı yapmış bebek ki döndü felan heralde mesane kendini bıraktı . Hani kan lekesi pembelik vs oyle bişey olmayınca akan sıvıda doğumu pek bağdaştıramadım birde 35 hafta olunca .neyse eşimi kaldırdım bi ped koydum hastaneye gidelim ben altıma işeyip duruyorum dedim gittik acile ultrason baktılar alttan muayene gidene kadar da hep aktı ki masada gelen sıvı kanlıydı artık . O an korktum doğum başlamış dediler
Genellıkle bı kac saat içinde baslıyo:))Teşekkür ederim Sağolun içimi rahtlattiniz.Peki şu gelmesiyle şancı başlıyor mu
Teşekkür ederimGenellıkle bı kac saat içinde baslıyo:))
Canım geçmiş olsun iyisinizdir insAllahCnm ben sbah 5.30 6 gibi suyum geldi gittik acile şakır şakır aktı derken öğleden sonra 2.30 ta ameliyata aldılar beni
:) iki kez normal doğum yaptım ama inan bilmiyorum cevabını, sanci düzene girdikten sonra açılma kontrol edilmeye başlanıyor, bi yerden sonra sanciya bakmıyorlar açılmaya göre devam ediyor süreç arada bebeğin kalp atışını kontrol ediyorlar, bir de acı eşiğine göre farklı hissediyor herkesAcaba sancımın kaç olması gerekiyor çok hissetmem için hiç normal doğum yapan var mı daha önceden
:) iki kez normal doğum yaptım ama inan bilmiyorum cevabını, sanci düzene girdikten sonra açılma kontrol edilmeye başlanıyor, bi yerden sonra sanciya bakmıyorlar açılmaya göre devam ediyor süreç arada bebeğin kalp atışını kontrol ediyorlar, bir de acı eşiğine göre farklı hissediyor herkesAcaba sancımın kaç olması gerekiyor çok hissetmem için hiç normal doğum yapan var mı daha önceden
Teşekkür ederim:) iki kez normal doğum yaptım ama inan bilmiyorum cevabını, sanci düzene girdikten sonra açılma kontrol edilmeye başlanıyor, bi yerden sonra sanciya bakmıyorlar açılmaya göre devam ediyor süreç arada bebeğin kalp atışını kontrol ediyorlar, bir de acı eşiğine göre farklı hissediyor herkes
Gecmıs olsn canımKızlar bogazim ağrımaya başladı galina grip olcam çok korkuyorum benim grip çok ağır geciyo
Kacinci haftada geldi bebeginiz
Kiz ne ara doğurdum kaçırdık mi biz olayıCnm ben sbah 5.30 6 gibi suyum geldi gittik acile şakır şakır aktı derken öğleden sonra 2.30 ta ameliyata aldılar beni
Csnim Gece yatarken boğazını şal ile sar sıcak tut bol sıcak Sivi tüket parol varsa iç hergun düzelir bende çok stres yaptım şükür toparlandımKızlar bogazim ağrımaya başladı galina grip olcam çok korkuyorum benim grip çok ağır geciyo
Dediğin gibi yaptım canım ama boğazım çok agriyo parol içsem zararı olurmu acabaGecmıs olsn canım
Hemen vıtamın takvıyesı ve nane lımon ıhlamur basla canım,sıcak seyler tüketmekte iyi gelır
Ya bende onu dicektim parol içsem zararı olmaz dimiCsnim Gece yatarken boğazını şal ile sar sıcak tut bol sıcak Sivi tüket parol varsa iç hergun düzelir bende çok stres yaptım şükür toparlandıminsalalh snde bir an önce iyilesirsin
Yok cnim iki yada 3tsne iç zararı yok doktor dedi icYa bende onu dicektim parol içsem zararı olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?