2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Cnm ben sbah 5.30 6 gibi suyum geldi gittik acile şakır şakır aktı derken öğleden sonra 2.30 ta ameliyata aldılar beni

Canım hıc sorun olmaz Allahın izniyle:)) sadece ani yogun kanamalarda önce en yakın kadın dogum hastanesıne git dr dogum baslamıs dıyıp rahat davranıyosa doğruu antalya:)) sadece yogun kanama dogum acili sayılıyo:)) yoksa bebiş kolay kolay 1-2 saate dogmuyo:))
Ben bu gün sipariş ettim canım. Pusetsiz olandan, bakalım nasıl çıkacak
Güle güle kullan canım bn abısıne kırmızı almıstm ordan devam pusete de örtü dıktırdım oh misss

Maşallah 35. Haftada doğum yapmışsınız Allah analı babalı büyütsün. Bebeğin ciğer gelişiminde bir sorun varmıydı

Acaba sancımın kaç olması gerekiyor çok hissetmem için hiç normal doğum yapan var mı daha önceden
:) iki kez normal doğum yaptım ama inan bilmiyorum cevabını, sanci düzene girdikten sonra açılma kontrol edilmeye başlanıyor, bi yerden sonra sanciya bakmıyorlar açılmaya göre devam ediyor süreç arada bebeğin kalp atışını kontrol ediyorlar, bir de acı eşiğine göre farklı hissediyor herkes

Acaba sancımın kaç olması gerekiyor çok hissetmem için hiç normal doğum yapan var mı daha önceden
:) iki kez normal doğum yaptım ama inan bilmiyorum cevabını, sanci düzene girdikten sonra açılma kontrol edilmeye başlanıyor, bi yerden sonra sanciya bakmıyorlar açılmaya göre devam ediyor süreç arada bebeğin kalp atışını kontrol ediyorlar, bir de acı eşiğine göre farklı hissediyor herkes

Teşekkür ederim

Kızlar bogazim ağrımaya başladı galina grip olcam çok korkuyorum benim grip çok ağır geciyo
Gecmıs olsn canım
Hemen vıtamın takvıyesı ve nane lımon ıhlamur basla canım,sıcak seyler tüketmekte iyi gelır

Cnm ben sbah 5.30 6 gibi suyum geldi gittik acile şakır şakır aktı derken öğleden sonra 2.30 ta ameliyata aldılar beni
Kiz ne ara doğurdum kaçırdık mi biz olayı hayırlı olsun aramızda hala hamile gibi dolaşyon hamilelik gunlugun açık devam ediyor
Valalhi yeni görüyorum tada gördüm de tebrik ettim mi hatırlamıyorum beni aydınlatın

Allah bağışlasın canım

Kızlar bogazim ağrımaya başladı galina grip olcam çok korkuyorum benim grip çok ağır geciyo
Csnim Gece yatarken boğazını şal ile sar sıcak tut bol sıcak Sivi tüket parol varsa iç hergun düzelir bende çok stres yaptım şükür toparlandım insalalh snde bir an önce iyilesirsin

Csnim Gece yatarken boğazını şal ile sar sıcak tut bol sıcak Sivi tüket parol varsa iç hergun düzelir bende çok stres yaptım şükür toparlandım insalalh snde bir an önce iyilesirsin
Ya bende onu dicektim parol içsem zararı olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…