Tebrik etmişimAmin amin çok teşkr ederşm cnm Allah dileyen herkese nasip etsin anneliği.Bu arada sana da çok az kalmış Sağ salim kucagına almayı nasip eylesin rabbim şöyle bi avazda kurtarsın . Eski sezeryan öyküm olmasaydı normal doğurtacaklardı suyu bitmiş yavrumu ya
Ayyy hiç sorma canım 35 haftalık doğurdum suyum geldi felan emannn kızım da iyi çok şükür küveze felan alınmadı 3100 doğdu aceleci kızım çok şükür evimizdeyiz hamiş takvimi düzenlemeye fırsatın var mı desene bebiş emiyor sütüm geldi ama çok uykucu bgn 2.topuk kanını aldordık ağlattılar yavrumu 1 aylık ta da aşılara başlıyoz .. kızlar bayrağı önden biz çektik düşün arkamıza pıtır pıtır sağ salim alın bebeleri gelin hayırlısıylaKiz ne ara doğurdum kaçırdık mi biz olayıhayırlı olsun aramızda hala hamile gibi dolaşyon hamilelik gunlugun açık devam ediyor
Valalhi yeni görüyorum tada gördüm de tebrik ettim mi hatırlamıyorum beni aydınlatın
Allah bağışlasın canım
Valla içtim insAllah ayrımı azaltır. Ben çünkü gribi çok zor geçiriyorum. Aksilik tam doğum yaklaştıYok cnim iki yada 3tsne iç zararı yok doktor dedi ic
MaşallahAyyy hiç sorma canım 35 haftalık doğurdum suyum geldi felan emannn kızım da iyi çok şükür küveze felan alınmadı 3100 doğdu aceleci kızım çok şükür evimizdeyiz hamiş takvimi düzenlemeye fırsatın var mı desene bebiş emiyor sütüm geldi ama çok uykucu bgn 2.topuk kanını aldordık ağlattılar yavrumu 1 aylık ta da aşılara başlıyoz .. kızlar bayrağı önden biz çektik düşün arkamıza pıtır pıtır sağ salim alın bebeleri gelin hayırlısıylane ara zaman geçti şurda Ekim annesi derken Eylül annesi oldum kızıımın adını da Ayliz koyduk ablası Güneş bu arada kimlik için artık nüfusa gitmenize gerek yok hastanede hallediyorlar evnize geliyor hemen yeni km'lik biz hastaneden çıkmadan eve geldi düşünün o derece hızlı sistem
Kız benimki de doğuma 1hafta kala başladı insalalh şifa olurValla içtim insAllah ayrımı azaltır. Ben çünkü gribi çok zor geçiriyorum. Aksilik tam doğum yaklaştı
Yaaa öyle miiiBen bu gün sipariş ettim canım. Pusetsiz olandan, bakalım nasıl çıkacak
Ic cnm icin rahat olsun zarari olmazDediğin gibi yaptım canım ama boğazım çok agriyo parol içsem zararı olurmu acaba
Yaa masalah ne guzel bi hikaye. Ismi de cok guzelmis bebisin. Allah anali babali ablali buyutsun. Darisi basimiza artikAyyy hiç sorma canım 35 haftalık doğurdum suyum geldi felan emannn kızım da iyi çok şükür küveze felan alınmadı 3100 doğdu aceleci kızım çok şükür evimizdeyiz hamiş takvimi düzenlemeye fırsatın var mı desene bebiş emiyor sütüm geldi ama çok uykucu bgn 2.topuk kanını aldordık ağlattılar yavrumu 1 aylık ta da aşılara başlıyoz .. kızlar bayrağı önden biz çektik düşün arkamıza pıtır pıtır sağ salim alın bebeleri gelin hayırlısıylane ara zaman geçti şurda Ekim annesi derken Eylül annesi oldum kızıımın adını da Ayliz koyduk ablası Güneş bu arada kimlik için artık nüfusa gitmenize gerek yok hastanede hallediyorlar evnize geliyor hemen yeni km'lik biz hastaneden çıkmadan eve geldi düşünün o derece hızlı sistem
Eagle ve active var bide hangisi acabaYok esseyi ben beğenmedim mağazadan baktım ben. Kullanışlı gelmedi. Hem içi de küçük bir yaşından sonra kullanımı bile zor. İnternette çift yönlü olarak arayınca çıkıyor ama modelin adını bilmiyorum. Olimpos değil ama onun bir üst modeli.
Active sanırım modelin adı dimi?Ben bundan aldım canım
Aa kimlik olayi cok iyiymis ya her hastanede gecerli mi acaba yada heryerde bu uygulama varmi ki ilk defa duydum cunkuAyyy hiç sorma canım 35 haftalık doğurdum suyum geldi felan emannn kızım da iyi çok şükür küveze felan alınmadı 3100 doğdu aceleci kızım çok şükür evimizdeyiz hamiş takvimi düzenlemeye fırsatın var mı desene bebiş emiyor sütüm geldi ama çok uykucu bgn 2.topuk kanını aldordık ağlattılar yavrumu 1 aylık ta da aşılara başlıyoz .. kızlar bayrağı önden biz çektik düşün arkamıza pıtır pıtır sağ salim alın bebeleri gelin hayırlısıylane ara zaman geçti şurda Ekim annesi derken Eylül annesi oldum kızıımın adını da Ayliz koyduk ablası Güneş bu arada kimlik için artık nüfusa gitmenize gerek yok hastanede hallediyorlar evnize geliyor hemen yeni km'lik biz hastaneden çıkmadan eve geldi düşünün o derece hızlı sistem
Evet active travelActive sanırım modelin adı dimi?
Active sanırım.Eagle ve active var bide hangisi acaba
Geçmiş olsun canım. Gözünüz aydınPazar günü kontrole diye gittim doğum yaptım kızlar37+4 teydik kanımda enfeksiyon çıktığından antibiyotik kullandığımdan bahsetmiştim. Bebeğin kalp atışları son nstlerde yüksek çıkıyordu. Çarpıntısı vardı. Antibiyotik kullanmama rağmen enfeksiyonun yükseldiğini görünce doktorum bi an önce doğumu başlatmak istedi. 2 cm yakin açıklıkla gitmiştim. Baslayalim dedi suni sancı verildi dusuk dozdan 1 saat kadar. Sonra açıklık atmayınca bebeği strese sokmak istemeyip sezaryen kararı aldık. Zaten birde boynuna kordon dolamis sıpa. Sonrasında sezaryen dönme olasılığı da vardı. Bebegim 19 Eylül 17:26'da 3.160 kg doğdu, sağlığı çok şükür yerinde doğum anında hepiniz için dua ettim sağlıkla hepiniz yavrunuza kavuşun insallah
Çok sağol canimGeçmiş olsun canım. Gözünüz aydınsaglicakla büyüt insAllah darısı bize artik
Bunu sipariş verdim canım. Pusetsiz tercih ettim ben. 6 aydan sonra oto koltuk almayı düşünüyoruz. Arabamız da tamir olur o zamana kadarYaaa öyle miiiHangi modelini sipariş verdin canım bide nerden
Hayırlı uğurlu olsun canım, gözün aydınPazar günü kontrole diye gittim doğum yaptım kızlar37+4 teydik kanımda enfeksiyon çıktığından antibiyotik kullandığımdan bahsetmiştim. Bebeğin kalp atışları son nstlerde yüksek çıkıyordu. Çarpıntısı vardı. Antibiyotik kullanmama rağmen enfeksiyonun yükseldiğini görünce doktorum bi an önce doğumu başlatmak istedi. 2 cm yakin açıklıkla gitmiştim. Baslayalim dedi suni sancı verildi dusuk dozdan 1 saat kadar. Sonra açıklık atmayınca bebeği strese sokmak istemeyip sezaryen kararı aldık. Zaten birde boynuna kordon dolamis sıpa. Sonrasında sezaryen dönme olasılığı da vardı. Bebegim 19 Eylül 17:26'da 3.160 kg doğdu, sağlığı çok şükür yerinde doğum anında hepiniz için dua ettim sağlıkla hepiniz yavrunuza kavuşun insallah
Sağ salemat kucağına almışsın cnm tebrikler darısı başımıza benim de 37+5 olacak cuma alıcak doktorum bizim kilomuzda inşallah iyi olur 3 kilo dedi ama bakalım hayırlısı olsun inşallahPazar günü kontrole diye gittim doğum yaptım kızlar37+4 teydik kanımda enfeksiyon çıktığından antibiyotik kullandığımdan bahsetmiştim. Bebeğin kalp atışları son nstlerde yüksek çıkıyordu. Çarpıntısı vardı. Antibiyotik kullanmama rağmen enfeksiyonun yükseldiğini görünce doktorum bi an önce doğumu başlatmak istedi. 2 cm yakin açıklıkla gitmiştim. Baslayalim dedi suni sancı verildi dusuk dozdan 1 saat kadar. Sonra açıklık atmayınca bebeği strese sokmak istemeyip sezaryen kararı aldık. Zaten birde boynuna kordon dolamis sıpa. Sonrasında sezaryen dönme olasılığı da vardı. Bebegim 19 Eylül 17:26'da 3.160 kg doğdu, sağlığı çok şükür yerinde doğum anında hepiniz için dua ettim sağlıkla hepiniz yavrunuza kavuşun insallah
Sende sağ salim alırsın insAllah canım cumaya çok az kaldıSağ salemat kucağına almışsın cnm tebrikler darısı başımıza benim de 37+5 olacak cuma alıcak doktorum bizim kilomuzda inşallah iyi olur 3 kilo dedi ama bakalım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?