2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Tebrik etmişim ama daha hamile gozukuyon diye kafam karıştı bir an

Ayyy hiç sorma canım 35 haftalık doğurdum suyum geldi felan emannn kızım da iyi çok şükür küveze felan alınmadı 3100 doğdu aceleci kızım çok şükür evimizdeyiz hamiş takvimi düzenlemeye fırsatın var mı desene bebiş emiyor sütüm geldi ama çok uykucu bgn 2.topuk kanını aldordık ağlattılar yavrumu 1 aylık ta da aşılara başlıyoz .. kızlar bayrağı önden biz çektik düşün arkamıza pıtır pıtır sağ salim alın bebeleri gelin hayırlısıyla ne ara zaman geçti şurda Ekim annesi derken Eylül annesi oldum kızıımın adını da Aylizkoyduk ablası Güneş bu arada kimlik için artık nüfusa gitmenize gerek yok hastanede hallediyorlar evnize geliyor hemen yeni km'lik biz hastaneden çıkmadan eve geldi düşünün o derece hızlı sistem

Maşallah ismi çok güzel ablaisninkidde güzel ya çok ağlıyorlar topuk kanı alınca, dayanılmaz bir acı sen o sesi duyunca duygusallasiyoz kilosu Masalalh çok iyi gelişmiş minnoş
Şükür kuvez görmedi Masalalh kimlik olayı da süper ohh yorulmadan güden evine gelecek süper ya hayırlısı iel darısı bana sıra bende herhalde matmazel 34 den ses çıkmadı daha sanırım normal doğum yaptı yada yapacak insalalh oda bebeğine kavuşmuştur

Valla içtim insAllah ayrımı azaltır. Ben çünkü gribi çok zor geçiriyorum. Aksilik tam doğum yaklaştı
Kız benimki de doğuma 1hafta kala başladı insalalh şifa olur bol bol sıcak suya limon bal köy karanfil koy karıştır iç yumusstir boğazı ağrılarını yutkunmani hafifletir ama bogszini sar sıcak tut oda çok iyi

Dediğin gibi yaptım canım ama boğazım çok agriyo parol içsem zararı olurmu acaba
Ic cnm icin rahat olsun zarari olmaz
Yaa masalah ne guzel bi hikaye. Ismi de cok guzelmis bebisin. Allah anali babali ablali buyutsun. Darisi basimiza artik

Eagle ve active var bide hangisi acaba

Aa kimlik olayi cok iyiymis ya her hastanede gecerli mi acaba yada heryerde bu uygulama varmi ki ilk defa duydum cunku

Pazar günü kontrole diye gittim doğum yaptım kızlar 37+4 teydik kanımda enfeksiyon çıktığından antibiyotik kullandığımdan bahsetmiştim. Bebeğin kalp atışları son nstlerde yüksek çıkıyordu. Çarpıntısı vardı. Antibiyotik kullanmama rağmen enfeksiyonun yükseldiğini görünce doktorum bi an önce doğumu başlatmak istedi. 2 cm yakin açıklıkla gitmiştim. Baslayalim dedi suni sancı verildi dusuk dozdan 1 saat kadar. Sonra açıklık atmayınca bebeği strese sokmak istemeyip sezaryen kararı aldık. Zaten birde boynuna kordon dolamis sıpa. Sonrasında sezaryen dönme olasılığı da vardı. Bebegim 19 Eylül 17:26'da 3.160 kg doğdu, sağlığı çok şükür yerinde doğum anında hepiniz için dua ettim sağlıkla hepiniz yavrunuza kavuşun insallah

Geçmiş olsun canım. Gözünüz aydın saglicakla büyüt insAllah darısı bize artik

Yaaa öyle miii Hangi modelini sipariş verdin canım bide nerden
Bunu sipariş verdim canım. Pusetsiz tercih ettim ben. 6 aydan sonra oto koltuk almayı düşünüyoruz. Arabamız da tamir olur o zamana kadar

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-22-08-24-25-224_trendyol.com.webp
    22 KB · Görüntüleme: 68
Hayırlı uğurlu olsun canım, gözün aydın ne güzel sağlıkla kucağına almışsın, darısı bize inşallah

Sağ salemat kucağına almışsın cnm tebrikler darısı başımıza benim de 37+5 olacak cuma alıcak doktorum bizim kilomuzda inşallah iyi olur 3 kilo dedi ama bakalım hayırlısı olsun inşallah

Sağ salemat kucağına almışsın cnm tebrikler darısı başımıza benim de 37+5 olacak cuma alıcak doktorum bizim kilomuzda inşallah iyi olur 3 kilo dedi ama bakalım hayırlısı olsun inşallah
Sende sağ salim alırsın insAllah canım cumaya çok az kaldı şimdi ne kadar hryecanlisindit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…