Canım gözün aydın olsun .Sağlıcakla kavuşmuşsun bebeğine maşallahPazar günü kontrole diye gittim doğum yaptım kızlar37+4 teydik kanımda enfeksiyon çıktığından antibiyotik kullandığımdan bahsetmiştim. Bebeğin kalp atışları son nstlerde yüksek çıkıyordu. Çarpıntısı vardı. Antibiyotik kullanmama rağmen enfeksiyonun yükseldiğini görünce doktorum bi an önce doğumu başlatmak istedi. 2 cm yakin açıklıkla gitmiştim. Baslayalim dedi suni sancı verildi dusuk dozdan 1 saat kadar. Sonra açıklık atmayınca bebeği strese sokmak istemeyip sezaryen kararı aldık. Zaten birde boynuna kordon dolamis sıpa. Sonrasında sezaryen dönme olasılığı da vardı. Bebegim 19 Eylül 17:26'da 3.160 kg doğdu, sağlığı çok şükür yerinde doğum anında hepiniz için dua ettim sağlıkla hepiniz yavrunuza kavuşun insallah
Allah analı babalı büyütsün inşallahPazar günü kontrole diye gittim doğum yaptım kızlar37+4 teydik kanımda enfeksiyon çıktığından antibiyotik kullandığımdan bahsetmiştim. Bebeğin kalp atışları son nstlerde yüksek çıkıyordu. Çarpıntısı vardı. Antibiyotik kullanmama rağmen enfeksiyonun yükseldiğini görünce doktorum bi an önce doğumu başlatmak istedi. 2 cm yakin açıklıkla gitmiştim. Baslayalim dedi suni sancı verildi dusuk dozdan 1 saat kadar. Sonra açıklık atmayınca bebeği strese sokmak istemeyip sezaryen kararı aldık. Zaten birde boynuna kordon dolamis sıpa. Sonrasında sezaryen dönme olasılığı da vardı. Bebegim 19 Eylül 17:26'da 3.160 kg doğdu, sağlığı çok şükür yerinde doğum anında hepiniz için dua ettim sağlıkla hepiniz yavrunuza kavuşun insallah
Bu şekilde bebeği çok yavas kilo alan var mıGünaydın kızlar. Bende 9 ekim annesiyim ama önceden demiştim size erken doğum riskim vardı diye. Çok şükür 37+4 olduk riskli dönemi atlattık ama bebeğim hiç kilo almıyor. 8 günde sadece 49 gr almıs. Nstlerde sürekli sancılarım çıkıyor yarın bidaha gidecem nstye girmek için bebeğim şuan 2649 kg
Gozun aydin cnm. Masalah size. Darisi basimizaPazar günü kontrole diye gittim doğum yaptım kızlar37+4 teydik kanımda enfeksiyon çıktığından antibiyotik kullandığımdan bahsetmiştim. Bebeğin kalp atışları son nstlerde yüksek çıkıyordu. Çarpıntısı vardı. Antibiyotik kullanmama rağmen enfeksiyonun yükseldiğini görünce doktorum bi an önce doğumu başlatmak istedi. 2 cm yakin açıklıkla gitmiştim. Baslayalim dedi suni sancı verildi dusuk dozdan 1 saat kadar. Sonra açıklık atmayınca bebeği strese sokmak istemeyip sezaryen kararı aldık. Zaten birde boynuna kordon dolamis sıpa. Sonrasında sezaryen dönme olasılığı da vardı. Bebegim 19 Eylül 17:26'da 3.160 kg doğdu, sağlığı çok şükür yerinde doğum anında hepiniz için dua ettim sağlıkla hepiniz yavrunuza kavuşun insallah
Gunaydin cnm. 2500g 4000g arasi normal kabul ediliyor. Senin bebis siniri gecmis. Ins sorun olmiycaktur. Dogunca daha hizli buyuyolarmis.Günaydın kızlar. Bende 9 ekim annesiyim ama önceden demiştim size erken doğum riskim vardı diye. Çok şükür 37+4 olduk riskli dönemi atlattık ama bebeğim hiç kilo almıyor. 8 günde sadece 49 gr almıs. Nstlerde sürekli sancılarım çıkıyor yarın bidaha gidecem nstye girmek için bebeğim şuan 2649 kg
İnsaAllah canım ama 8 günde sadece 49 gr alması çok üzdü beni. Dopler ultrasonda da baktırdı doktor bsy yok dediGunaydin cnm. 2500g 4000g arasi normal kabul ediliyor. Senin bebis siniri gecmis. Ins sorun olmiycaktur. Dogunca daha hizli buyuyolarmis.
Teşekkürler cnm. Sen de sağlıkla alırsın inşallah Allah yardımcınız olsunSağ salemat kucağına almışsın cnm tebrikler darısı başımıza benim de 37+5 olacak cuma alıcak doktorum bizim kilomuzda inşallah iyi olur 3 kilo dedi ama bakalım hayırlısı olsun inşallah
Yanıltıcı olmasın yorumum ama 2019da arkadaşım fiyatı uygun diye aldı çocuk 1 yaşına gelmeden arabanın perti çıktı çöp oldu canım iyice araştır istersenKızlar 4baby bebek arabasını kullanan var mı aranızda? Ya da yakınlarınızda kullanan birileri
Saol cnm inşallah sizlerde sağlıkla kavusunHayırlı uğurlu olsun canım, gözün aydınne güzel sağlıkla kucağına almışsın, darısı bize inşallah
Ben de fiyatı çok ucuz olan urunlere çok önyargılı yaklaşıyorum açıkçasıYanıltıcı olmasın yorumum ama 2019da arkadaşım fiyatı uygun diye aldı çocuk 1 yaşına gelmeden arabanın perti çıktı çöp oldu canım iyice araştır istersen
Amin canim Allah miniğini bekleyen herkesin yardımcısı olsunCanım gözün aydın olsun .Sağlıcakla kavuşmuşsun bebeğine maşallahAllah bizlerede sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
Benim bebeğim öyleydi canim karin cevresi 3 haftaya kadar gerideydi son ultrasonda 37.haftada 2700 civarıydi o gün sezeryana alındım 2385 doğdu biraz minik ama kuveze falan girmedi benim de ultrason bulgularinda bisi yoktu suyu dopleri plesentasi iyiydi ama kilo almıyordu hiç üzülme doğdu 1 haftada 235gr aldı dışarıda icerde almıyorsa dışarıda büyür annesiİnsaAllah canım ama 8 günde sadece 49 gr alması çok üzdü beni. Dopler ultrasonda da baktırdı doktor bsy yok dedi
Öyle öyle valla bendede var o önyargı. Bende çok pahalıya almamıştım ama 4baby kadar pahalı değildi şimdi 2. Çocuğumda kullanıcam canım lelebaby şuan ne kadar bilmiyorum. BakabilirsinBen de fiyatı çok ucuz olan urunlere çok önyargılı yaklaşıyorum açıkçasıbazen güzel çıkabiliyor ama bu fiyatlara pek uzun vadeli bebek arabası olur mu bilmiyorum
Ewt az almis haklisin ama siniri gecmis cnm. Dusunup kendini uzme saglikla gelcek ins bebisinİnsaAllah canım ama 8 günde sadece 49 gr alması çok üzdü beni. Dopler ultrasonda da baktırdı doktor bsy yok dedi
Bende aynıyım 2800 bebeğim doktor artık sorun olmaz haftan ileri olduğu İçin dedi 3 haftadır aynı kiloda sanırım iki haftada olabilir daha almaz zaten doğumun yakın dediBu şekilde bebeği çok yavas kilo alan var mı
Bakarım canım, bana sanki kabin tipi daha mantıklı geliyor ama henüz karar veremedimÖyle öyle valla bendede var o önyargı. Bende çok pahalıya almamıştım ama 4baby kadar pahalı değildi şimdi 2. Çocuğumda kullanıcam canım lelebaby şuan ne kadar bilmiyorum. Bakabilirsin
Kendin de mi kilo almıyorsun? Merak ettimBende aynıyım 2800 bebeğim doktor artık sorun olmaz haftan ileri olduğu İçin dedi 3 haftadır aynı kiloda sanırım iki haftada olabilir daha almaz zaten doğumun yakın dedi
Xaomi bebek arabası çıkarmışBen de fiyatı çok ucuz olan urunlere çok önyargılı yaklaşıyorum açıkçasıbazen güzel çıkabiliyor ama bu fiyatlara pek uzun vadeli bebek arabası olur mu bilmiyorum
Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsunPazar günü kontrole diye gittim doğum yaptım kızlar37+4 teydik kanımda enfeksiyon çıktığından antibiyotik kullandığımdan bahsetmiştim. Bebeğin kalp atışları son nstlerde yüksek çıkıyordu. Çarpıntısı vardı. Antibiyotik kullanmama rağmen enfeksiyonun yükseldiğini görünce doktorum bi an önce doğumu başlatmak istedi. 2 cm yakin açıklıkla gitmiştim. Baslayalim dedi suni sancı verildi dusuk dozdan 1 saat kadar. Sonra açıklık atmayınca bebeği strese sokmak istemeyip sezaryen kararı aldık. Zaten birde boynuna kordon dolamis sıpa. Sonrasında sezaryen dönme olasılığı da vardı. Bebegim 19 Eylül 17:26'da 3.160 kg doğdu, sağlığı çok şükür yerinde doğum anında hepiniz için dua ettim sağlıkla hepiniz yavrunuza kavuşun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?