2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aldım aslında 10 kilo aldım gebeliğin başından beri en son doktor 32 de gelişimi geri kalmış dedikten sonra 5 kilo aldım ne bulduysam yedim
Bence onunla alakası yok ben baştan beri 5 kilo aldım ama bendede bebek önden gidiyor malesef dikkat ediyorum ama bilmiyorm doktor genetiktir dedi

Reactions: The
Bence onunla alakası yok ben baştan beri 5 kilo aldım ama bendede bebek önden gidiyor malesef dikkat ediyorum ama bilmiyorm doktor genetiktir dedi
Evet ben de dikkat etmeye çalışıyorum ,doktor doguramazsin bu şekilde dedi fazla kilo alıyor. Ama bizim genetik bir durumu da yok eşim de ben de çok zayifiz

Bebek arabasını bende çok araştırdım hatta bebek düşünmeye başladığımız gibi araştırmaya başlamıştım en son bagi easyfold2 markaya karar verdim hem travel sistem gibi düz yatabiliyor hep puset kadar kullanımı rahat ve böyle oval bir kap şeklinde olmadığı İçin çocuk büyüyünce de ayakları falan sıkışmıyor çok beğenerek aldık uzun soluklu da kullanırım diye düşündüm katlanınca çok yer kaplamıyor da dolabına sığdı katlayınca bide açılıp kapanması da aşırı kolay ben şuan bile elimde taşıyorum bayağı da hafif fikir olur belki

Evet ben de dikkat etmeye çalışıyorum ,doktor doguramazsin bu şekilde dedi fazla kilo alıyor. Ama bizim genetik bir durumu da yok eşim de ben de çok zayifiz
Şuan bende zayıfım eşimde ama doğduğumuzda kilolu doğmuşuz o anlamda genetik canım ilk çocuğumda 4e yakın doğdu

Çok geçmiş olsun canım Allah bağışlasın Masalalh kazasız belasız atlattiniz
Darısı benim başıma insalalh sabah 8de sezeryen kavuscam insalalh sizler gibi yavruma

Bana da öyle dedi genetiktir dedi de bilmiyorum bakalım sağlıklı olsun da kilosu önemli değil zaten almasında çok ben çok çektim kilodan zamanında oda çekmesin yani. Bende bide gebelik şekeri çıktı ona rağmen bebekte kilo almadı bende aşırı kilo almadım daha da almazdım da doktor yemeyi çoğalt diyince aldım max 7-8 kilo ile doğuma giderdim

Çok kilolu bebeğin doğumuda zor oluyor ya. Canım maşallah kilom gayet iyi 60 kilosun daha ne olsun ben 63-64 olmuşum güzel diyorum ben ideal kilomun üzerinde başladım hamileliğe benimde dezavantajım o oldu ama sağlık olsun

Ben de fiyatı çok ucuz olan urunlere çok önyargılı yaklaşıyorum açıkçası bazen güzel çıkabiliyor ama bu fiyatlara pek uzun vadeli bebek arabası olur mu bilmiyorum
Ben de öyle düşünüyorum bazen ama sonra uyduruk bir bebek arabasına 2-3 çocuğu üst üste doldurup dere tepe gezenleri görünce o kadar da emin olamıyorum
Ben de aynısından aldım canım, bayağı bir araştırmıştık almadan önce, en mantıklısı bu gelmişti.

72 kilo oldum ya 62 ile başladım ben ama herkes doğunca 7-8 kilo gider hemen diyo bakalım onu da çok takıyorum zamanında 100 kiloydum tüp mide ameliyatı oldum kilo beni üzen birşey o yüzden

72 kilo oldum ya 62 ile başladım ben ama herkes doğunca 7-8 kilo gider hemen diyo bakalım onu da çok takıyorum zamanında 100 kiloydum tüp mide ameliyatı oldum kilo beni üzen birşey o yüzden
Geçmiş olsun canım ben yorumlarının altında 60ı görünce şuanki kilon sandım ondan dedim ama korkma gerçektende doğumdan hemen sonra en az 5 kilo gitmiş oluyor. 3 kilo bebek çıksa 1 kilo plesanta çıksa yarım kilo su çıksa vs vs 5 kilo gidiyor. Sonrada lohusalığın iyi geçerse o kirli kanla beraber ödem atıyosun beslenmenede dikkat edersen 40 ın sonunda 7-8 vermiş olursun bencede

Yanıltıcı olmasın yorumum ama 2019da arkadaşım fiyatı uygun diye aldı çocuk 1 yaşına gelmeden arabanın perti çıktı çöp oldu canım iyice araştır istersen

İki yıl garantisi vardı ben de ona güvenerek aldım. 2 yaşa kadar kullansa bile sonra baston alırım. 2-3 bandına çıkmak istemedim mesela. Onlarda da hep içi küçüktü yada tek yatar yada tek oturur pozisyondu.

10 kilo gayet normal diyorlar ama. Çoğu gider hiç üzme kendini.

Bende aynı şekilde düşündüm canım. İlerde kaliteli bir kabin tipine geçerim diye başlangıç için çok para vermek istemedim. İnşallah hepimiz güzel sağlıklı günlerde kullanırız

Kızlar boğazım başım ağrıyor ateşim 38.2 test verdim sonucu bekliyorum dua edin bide takviye olarak ne yapabilirim

Bol c vitamini, dinlenme, aşırıya kaçmamak kaydıyla zencefilli sıcak su, limonlu tarçınlı su, keçiboynuzu özü...
Eğer pozitif çıkarsa direk kadın doğum doktorunuzla görüşün. Muhtemelen kan sulandırıcı iğne başlar. O baya önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…