2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar boğazım başım ağrıyor ateşim 38.2 test verdim sonucu bekliyorum dua edin bide takviye olarak ne yapabilirim
Canım.gecmis olsun . Dünden beri bende aynı durumdayim. Ihlamur bal zencefil karıştırip içiyorum tarhana çorbası bide parol içtim şuanlkl biraz ıyyim yarın sabah kontrolüm var insAllah geçer diye umud ediyorum

Bu arada ikinci doğum ve alttan muayeneden korkmama rağmen bu defa kendimi çok rahat bıraktım az acıdı diğerlerinde sıkıyordum. Rahat olmak sancıyı baya hafifletiyor

Bu arada ikinci doğum ve alttan muayeneden korkmama rağmen bu defa kendimi çok rahat bıraktım az acıdı diğerlerinde sıkıyordum. Rahat olmak sancıyı baya hafifletiyor
Kesinlikle kendini kasınca daha fazla acıyor canım. İlişkide bile öyle oluyor. Bu arada ben 38+4 oldum ama hâlâ çatı falan bakmadı doktor. 39da gidicem O zaman mı bakar acaba? Ya çatım müsait değilse ve o zamana kadar doğum başlarsa ne olacak?

Doğum yapan arkadaşlarımız olmuş umarım herkesin bebişi de kendi de çok iyidir gözünüz aydın kızlar Darısı sağlıkla hepimizin başına inşallah okudukça heyecanlanıyor sabırsızlanıyor insan

Ya ben çatı konusunu anlamıyorum. Eskiden nasıl doğuyormuş ki bebeler. Bir de bu doğal doğum destekçisi doktor ve ebeler pozisyonla ilgili olduğunu söylüyor fırsat verildiği takdirde doğurursunuz normal diyor ama tabi bilemiyorum. Ben de pimpirikli biriyim riske atamam ama.

Şuanki fiyatlardan hiç haberim yok canım hali hazırda arabamız var diye

Insan kendini kasmasa daha rahat oluyo benimde yarın alttan muane edicek bakalım. InsAllah bu ayın sonuna kadar minik sabreder

Aa masallah benim ilk o yüzden gözüm korkuyor. Doktor 4 u geçebilir dedi, nasıl doğurdun canım lütfen normal doğum de
Tabi ki sezeryana aldılar ama şuandada iri bebek riskim var doktor hiç endişelenme 5 kilo doğuranda var dedi normal doğum destekçisiyse doktorun sıkıntı yok yani ama eğer işte “çok iri, kilosuna dikkat et, 4ü geçmemesi gerekiyor” falan diyosa bilki yok yapıyor. Doktorlar tatlı tatlı seni kesmenin yolunu buluyor malesef keşke ilk doğumumda tanısaydım şimdiki doktorumu

Ben de aynısından aldım, inşallah memnun kalırız.
Tek beni sinir eden şey, bagi markası için mamas&papasın yan markası diye sattılar, ama sonra araştırınca aslında bir türk markası olduğunu ve çinde üretildiğini öğrendim. Yalan söylenmiş olmak (hem joker de hem ebebekte aynı yalanı söylediler) beni çok sinirlendirdi.

Yaaa MasaAllah sağlıkla büyüsün insaAllah sezeryana neden aldılar ki

Bende aynıyım 2800 bebeğim doktor artık sorun olmaz haftan ileri olduğu İçin dedi 3 haftadır aynı kiloda sanırım iki haftada olabilir daha almaz zaten doğumun yakın dedi
Yaa sağlık olsun artık ne diyelim. Selametle doğsun da artık yapacak bsy yok

Bana da öyle dediler ama Türkiye’de üretiliyor dediler hiçte araştırmadım sonrasında ama kaliteli görünüyor dokununca falan hoşuma gitti memnun kalacağımızı düşünüyorum. Markası çok önemli değil amacına hizmet etsin bizi yarı yolda bırakmasın da

Valla bilemedim kafama takıldı canım ya. 39 olucam pazartesi, hâlâ çatı falan bakmadı. Çatı dar olunca mesela doğmuyor mu çocuk, riske mi atıyoruz mesela doğumu? Hiç bilmiyorum benim çatım dar mı geniş mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…