2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar boğazım başım ağrıyor ateşim 38.2 test verdim sonucu bekliyorum dua edin bide takviye olarak ne yapabilirim
Gecmis olsun canim umarim negatif cikar.
Bal tarcin limon suyu sogan sarimsak rendesi yapip sabah ac karnina aksam yatarken tuketebilirsin.

Ates icin sarimsagi ezip zeytinyaginda biraz bekletip ayak altlarina surun diyorlar

Evet ben de dikkat etmeye çalışıyorum ,doktor doguramazsin bu şekilde dedi fazla kilo alıyor. Ama bizim genetik bir durumu da yok eşim de ben de çok zayifiz
canım bence cokta sorun yapma:) fatma hocanın ultrason bırazcık buyuk ölcüyo bıgun önce o ölçmüştü yarısı gun doktorum hatta burayada yazmıstm bebegım bıgun öncekı ölcümlerden kucuk cıktı dıye:) doktorum ultrason cihazı kaynaklı oldugunu soylemıstı sen yıne saglıklı beslen bosver yemeni azaltma:)
Kızlar boğazım başım ağrıyor ateşim 38.2 test verdim sonucu bekliyorum dua edin bide takviye olarak ne yapabilirim
Gecmiş olsn canım vitamın ve nane limon iyi gelit inşaAllah
Bende kontroldeyim 2-3 cm açılmam var nst iyi çıkarsa eve gideceğim.
Benim bebeğin kilosu iyi gidiyordu iki haftadır 200 gr anca almış 3030 da kaldık
Ay hadi hayrlısı inşaAllah
Yavastan harekete gecti minikler
Aa masallah benim ilk o yüzden gözüm korkuyor. Doktor 4 u geçebilir dedi, nasıl doğurdun canım lütfen normal doğum de
dogar ya:)
Mutlaka canım hayırlısı olsun inşallah ya. Beni herkes rüyasında görüyor bu ara. Kayınvalidem de rüyamda gördüm doğum yapıyordun, doğurdun mu yoksa diyor bu gün yarın doğursam bari
dogurdum saklıyorm de canım

Teşekkür ederim bakalım çocuğun huyuna göre şekil alacağız artik insallah

Yanıltıcı olmasın yorumum ama 2019da arkadaşım fiyatı uygun diye aldı çocuk 1 yaşına gelmeden arabanın perti çıktı çöp oldu canım iyice araştır istersen
Ebebekteki canyon modelini de beğeniyorum aslında ama uygun diye alıp da hemen çöp olsun istemem tabi canım ya bilmiyorum ki valla kararsız kaldım bi an önce de almam gerekiyor artık

Csnim yarrin sabah 7de hastane de Olcam sabah 8de sezeryrn olacağım

Boyu kısa zayıf olan kadınların rahim çatıları genelde dar olur 3.500 u geçince zor olabilir diyorlar doğum ama yinede normal yapanda var benim kardeismde 1.50 boyunda di bebeği 37. Haftada 2.700 Gr doğdu suyu azaldı diye sezeyrn oldu
Mama doktoru dedi zamanında deneyelim normali olmazsa sezeryrn yapalım ama yapabilirsin bence düşün dedi olmama ihtimalini göze almışti sonrası kısmet olmadi zaten bebeği erken doğdu

Eltim de bebeği 4kg di doktor dedi rahim çayın dar bebek büyük daha 2 haftası vardı sezeryrn de olabilir ama onada demişler önce normal deneyek olmasa sezeryrn diye kadın da kabul etmedi iki acı niye çekim dedi sezeryrn oldu 39.hafda da

Kız benim haftam geldi, bana da doğurmadın mı diye sorup duruyorlar eşim artık annesine doğurdu senden saklıyoruz dedi sanki haber vermicez yani

Eşim aynısın annesine söyledi, doğurdu senden saklıyoruz diye

Benim boyum 1.60, bebekte şuan 3100 gr gözüküyor bakalım ya. Hayırlısı olur inşallah canım, sağlıklı olsunlar da aman hiç önemli değil sezeryan ya da normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…