Gecmis olsun canim umarim negatif cikar.Kızlar boğazım başım ağrıyor ateşim 38.2 test verdim sonucu bekliyorum dua edin bide takviye olarak ne yapabilirim
Ne güzel, saglikla kucağına al sen de insallah canimÇok geçmiş olsun canımAllah bağışlasın Masalalh kazasız belasız atlattiniz
Darısı benim başıma insalalh sabah 8de sezeryenkavuscam insalalh sizler gibi yavruma
Teşekkürler canım benim Allah razı olsunNe güzel, saglikla kucağına al sen de insallah canimAllah yardımcınız olsun
Cok tesekkur ederim güzel dileklerin içinGozun aydin canim. Allah anali babali buyutsunrabbim hayirli evlat eylesin. Sizde hayirli anne babalar olun insallah Saglikla buyusun
Amin inşallah çok sağol canımHayırlısıyla al kucağına canım
Evet ben de dikkat etmeye çalışıyorum ,doktor doguramazsin bu şekilde dedi fazla kilo alıyor. Ama bizim genetik bir durumu da yok eşim de ben de çok zayifiz
Gecmiş olsn canım vitamın ve nane limon iyi gelit inşaAllahKızlar boğazım başım ağrıyor ateşim 38.2 test verdim sonucu bekliyorum dua edin bide takviye olarak ne yapabilirim
Ay hadi hayrlısı inşaAllahBende kontroldeyim 2-3 cm açılmam var nst iyi çıkarsa eve gideceğim.
Benim bebeğin kilosu iyi gidiyordu iki haftadır 200 gr anca almış 3030 da kaldık
Aa masallah benim ilk o yüzden gözüm korkuyor. Doktor 4 u geçebilir dedi, nasıl doğurdun canım lütfen normal doğum de
Mutlaka canım hayırlısı olsun inşallah ya. Beni herkes rüyasında görüyor bu ara. Kayınvalidem de rüyamda gördüm doğum yapıyordun, doğurdun mu yoksa diyorbu gün yarın doğursam bari
Oda oda gezdirmedim şahsen ben birlikte uyuyamıyordum kızımla emzirip yatağına bırakıyordum zaten park yatağın ara katı oluyor oda çok alçak değil diğer yataklarla ebatları yakın. Bide hep yatak odasında uyuttum yani yatma yeri sabit oldu o şekilde büyüdü ve bu yönden de çok rahat ettim hani odaya gidelim dediğimde büyük krizler yaşamadım uyumak için olduğunu anliyolar çünküçocuğun fıtratına göre de değişiyor tabi ki erkek kardeşimin oğlu oldu onlarda ahşap beşik baktilar sonra bana sordular park yatak aldılar. Yataktan memnunlar ama oğulları göğüste uyuyor. Anne, baba, anneannem, babaanne, dede farketmiyor çocuk göğüsler dışında hiçbir yerde uyumuyormus ne çıkarsa bahtimiza diyorum artık
Ebebekteki canyon modelini de beğeniyorum aslında ama uygun diye alıp da hemen çöp olsun istemem tabi canım ya bilmiyorum ki valla kararsız kaldım bi an önce de almam gerekiyor artıkYanıltıcı olmasın yorumum ama 2019da arkadaşım fiyatı uygun diye aldı çocuk 1 yaşına gelmeden arabanın perti çıktı çöp oldu canım iyice araştır istersen
Csnim yarrin sabah 7de hastane de Olcam sabah 8de sezeryrn olacağımSöyle oluyormus o: senin alt kısmında rahim genisligine bakıyorlar mesela rahim 9 cm ama çocuğun kafası 11 cm o zaman diyorlar ki bu çocuk buradan çıkmaz çatin dar. Yani benim çocuğun kafası büyükmüş mesela doktor demistiki son haftalarda bakarız eğer çocuğun kafa 9 cm ve üzeri olursa o çocuk zor doğar normal doğum ile sezeryan alıyoruz demişti.
Kızlar doğum yapan varmı bu arada? Sezeryan için sabah doğuma alacaklarda geceden mi yatış yapiliyor hastaneye bilen var mı? Doktor sabahın 6'sinda geliyor bakıyorum videolara odalar süslenmiş falan bu insanlar hastaneye sabahın 4'unde mi gidiyorlar?
Hastane çantamı bugün hazırladım, liste yaptım oncesinde ve bir sürüde eksik çıktı. Şimdi yavas yavaş internetten sipariş vericem hepsiniçocuğa giydirecekleri ilk kiyafetlerini ufak bir bohça yaptım kızlar hemşirelere vermek için sizde öyle yaptınız mı?
Boyu kısa zayıf olan kadınların rahim çatıları genelde dar olur 3.500 u geçince zor olabilir diyorlar doğumValla bilemedim kafama takıldı canım ya. 39 olucam pazartesi, hâlâ çatı falan bakmadı. Çatı dar olunca mesela doğmuyor mu çocuk, riske mi atıyoruz mesela doğumu? Hiç bilmiyorum benim çatım dar mı geniş mi.
Amin canım çok sağol insaAllahTeşekkürler canım sağlıkla al bebeğini kucağına onlar çok güçlü hiç uzulme
GeGeçmis olsun canim . Daha öncede kovid geçirdinmi. Bendede şuan boğaz ağrısı çok dün akşamdan beri ama 3 ay öncede korona olmuştum. Gene olsammi bilemedimKızlar pozitifim
Bana da ya ne zaman doğuruyorsun diye soruyorlarBanada her gören daha dogurmadinmi diyor artık daral geldi
Kız benim haftam geldi, bana da doğurmadın mı diye sorup duruyorlarBu ara beni de ailemide arayan arayana komşular, arkadaşlar.. Arayıp doğum yapıp yapmadığımı soruyorlarşimdi kendi evimize geçince babamı annemi balkonda görememişler hemen aradılar kız doğum mu yaptı neredesiniz diye. Daha erken diyorum kendi adıma, insanlar illa doğurtacak erkenden
Canım geçmiş olsun .Kendine dikkat et .Mutlaka kadın doğumcunla konuş kan sulandırıcı veriyorlar .Vitaminine dikkat et .Allahın izni ile hiçbir şey olmaz .Burada çoğu arkadaş geçirdi .Kendi morelini yüksek tutKızlar pozitifim
Eşim aynısın annesine söyledi, doğurdu senden saklıyoruz diyecanım bence cokta sorun yapma:) fatma hocanın ultrason bırazcık buyuk ölcüyo bıgun önce o ölçmüştü yarısı gun doktorum hatta burayada yazmıstm bebegım bıgun öncekı ölcümlerden kucuk cıktı dıye:) doktorum ultrason cihazı kaynaklı oldugunu soylemıstı sen yıne saglıklı beslen bosver yemeni azaltma:)
Gecmiş olsn canım vitamın ve nane limon iyi gelit inşaAllah
Ay hadi hayrlısı inşaAllah
Yavastan harekete gecti minikler
dogar ya:)
dogurdum saklıyorm de canım
Gecmis olsun canim umarim cabucak sikintisiz atlatirsin. Belirtilerin neydi ?Kızlar pozitifim
Benim boyum 1.60, bebekte şuan 3100 gr gözüküyor bakalım ya. Hayırlısı olur inşallah canım, sağlıklı olsunlar da aman hiç önemli değil sezeryan ya da normalBoyu kısa zayıf olan kadınların rahim çatıları genelde dar olur 3.500 u geçince zor olabilir diyorlar doğumama yinede normal yapanda var benim kardeismde 1.50 boyunda di bebeği 37. Haftada 2.700 Gr doğdu suyu azaldı diye sezeyrn oldu
Mama doktoru dedi zamanında deneyelim normali olmazsa sezeryrn yapalım ama yapabilirsin bence düşün dediolmama ihtimalini göze almışti sonrası kısmet olmadi zaten bebeği erken doğdu
Eltim de bebeği 4kg di doktor dedi rahim çayın dar bebek büyük daha 2 haftası vardı sezeryrn de olabilir ama onada demişler önce normal deneyek olmasa sezeryrn diye kadın da kabul etmedi iki acı niye çekim dedi sezeryrn oldu 39.hafda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?