2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben doktora soracağım korse kullanabilir miyim diye. Eğer uygun derse owli marka almayı düşünüyorum.

Hanımlar, beklenen doğum tarihi 2 Ekim benim, 38+4 teyim şu an. Nedense kendi kendimi acele ettiriyorum içten içe niye gelmiyor bebek diye. Kız bebek erken gelir hurafesini aşıladılar heralde. Bir de soruyor herkes geldi mi geldi mi diye. Bebek kanala da inmemiştir son gittiğimde. Sanki strese girdim niye gelmiyor diye

Canım günü gününe aynıyız. Bende kaç haftadır doğsun diye herşeyi yapıyorum. Adaçayı, hurma, pilates, yürüyüş, ilişki. Hâlâ bekliyorum yok bana da sorup duruyorlar doğurmadın mı daha seni rüyamızda gördük diye. Öyle sordukça herkes sanki baskı hissediyorum üstümde. Şimdi bile adaçayı içiyorum faydası olsun diye. Az önce de pilates topunda zıplıyordum

Cnm sezeryanda sabah yatus yapiyolar o gun dogumu yapiyolar. Hastane cikis setini ayri bi organizera koydum icine bez de koydum. Onu hemsirelere vercem ins.
Csnim yarrin sabah 7de hastane de Olcam sabah 8de sezeryrn olacağım
Allah saglikla kavustursun cnm. Guzel haberlerini bekliyoruz

Bende dogum sekline gore doktora sorucam ne zaman basliyayim diye. Owli markasini cok ovuyorlar bi ara baya niyetlendim de aman dedim.sonra 150 tl ne gerek var. Bugune kadar herkes owli mi aldi sanki 50 60 tl lik bsy siparisi vercem dogumdan sonra

Acele ediyoruz heralde daha 41e kadar yolu var yani :) sen baya bişeyler yapmışsın, ben de doktora sordum kanala inmesi için ne yapayım diye hurma vs hepsi hikaye dedi bebeğin keyfine kalmış diyor yani. ne bileyim şu kanala inmeme mevzusu gerdi beni biraz da.. Ama okuduğum kadarıyla suyu gelince kanala inip doğuran bile olmuş yani.

Bende ilkinde çok hurma falan yedim ettim aksine 3 günde geç geldi

Reactions: The
Hadi ya :) ben de hurmaya çok abanirim diye düşünüyordum son zamanlar :)) peki acilman kolay oldu mu
Sabah 7 de nişanim gelmişti öglen 3 de sancılar başladı akşam 10 da hastaneye gittim 3 cm açılma var dedi sabah 7.45 doğum yaptım benim baya açılma zor oldu diyebilirim ve çok sancili geçti ilki . Şuan daha kolay olur umud ediyorum

Reactions: The
şunun şurasında agız tadıyla daha kac hafta yiyebılcezbosver gitsn
Yanaklarını sevsınler maşaAllah minnoşa
Ne guzel bır dogum anısı olmuş darısı ve daha hızlısı normal dogum bekleyen tüm arkadaslara inşaAllah

Bende ilkinde çok hurma falan yedim ettim aksine 3 günde geç geldi

Hadi ya :) ben de hurmaya çok abanirim diye düşünüyordum son zamanlar :)) peki acilman kolay oldu mu
Hatta doktorum hurmanın böyle bir etkisi olsaydı tüm arabistan normal doğururdu dedi bir de çok şekerli dikkat etmek lazım bence hurmaya. Günde 1-2 hurmayla o iş olmaz bir etkiai varsa çok yemek lazım o da iyi değil yani bence.

Hadi hayırlısı olsun çok sevindim sizden de istediler mi covid testi?

Sağ salim inşallah bebeğinle kavuşmana saatler kaldı çok heyecanlı bir an

Sen şimdi bu gece uyuyamassin

Cnm sezeryanda sabah yatus yapiyolar o gun dogumu yapiyolar. Hastane cikis setini ayri bi organizera koydum icine bez de koydum. Onu hemsirelere vercem ins.

Allah saglikla kavustursun cnm. Guzel haberlerini bekliyoruz
Kizlar hepinize çok teşekkür ediyorum çok heyecanlıyım biryandan heyecan korku stres herşey karmakarışık biryanim çok duygusal yarını düşündükçe ağlıyorum yarın nasıl sabah olacsk bilmiyorum
Çantamı tekrar gözden gecirdim
Duş aldım temizlendim
Hastane bana lavmani ve antibiyotik verdi akşam 10 da ictm , kullandım ilaçları
Çok heyecanlıyım Allah hepinizden razı olsun insalalh sağ salim kavusurum oğluma
Evet dün de korona testi yaptılar birsuru tüp kan aldılar belden aşağı narkoz işlemler hazır yarın sabah Allah'ın izni ile Devrimi bekliyoruz
Yarın size haber veririm ameliyat bitsin kendime gelim size haber veririm şimdiden hepinize iyi geceler sllsh rahatlık versin
İyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin sagcsalim kavusalim insalalh

Canım bu hurmanın bendeki tek tutar yanı Kur'an'ı Kerim'de geçmesi, Hz Meryem'in doğumda hurma yiyip zemzem içmesi :) Ondan dolayı yani, yoksa geri kalanını bilmiyorum, çok şekerli olduğu konusunda haklısın

Pilates topuyla hareketler var, kanala inmesine yardımcı diyorlar. Onları yapıyorum ama kanala indi mi inmedi mi bilmiyorum ben çok zorlanıyorum artık göbeğime, yatmak, kalkmak, yemek yemek hepsi zor geliyor. Doğsa da gözümün önünde olsa minnoşum diye sabırsızlanıyorum

Ya seni gordukce umutsuzluga kapiliyorum Rahat birak cocugu Sen surekli hareket halindesin diye herhalde bebisko sallaniyor keyfi iyi biraz dinlenmeyi dene belki sıkılıp gelir

Kızlar annem pazar günü gelecek. Kv de 3-4 Ekim gibi gelecekti, yüzük taktıktan sonra gelirim diyordu . Ama birde 10unda eltisinin kızının düğünü var. Büyük ihtimal ona katıldıktan sonra gelir diye düşünüyorum daha sormadım ama. Bu kadın şimdi hem nişan yapacak evde 30 kişiyle, birde düğüne katılıp gelecek. Maske filan hak getire, asla dikkat etmiyor. Annem ya da o korona getirir eve diye çok korkuyorum ya. Kendimi geçtim, ya bebeğe bulaşırsa diye ödüm kopuyor. Kafama takılıyor kaç gündür, napcam ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…