- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Pazartesi de bakmasa ben sorcam canım artıkBence bakması gerekiyordu neyi bekliyor hala? Bunu sormalısın
Geçmiş olsun. Siz 3 doz asınızi oldunuz diye biliyorum. Hafif atlatırsınız inşallah.Kızlar pozitifim
Ben doktora soracağım korse kullanabilir miyim diye. Eğer uygun derse owli marka almayı düşünüyorum.Hellöö annişler napıyosunuz? Doğuran eden var mııı?En son hastaydım cok şükür 3 günde iyileştim çayla çorbayla. Deli gibi temizliğimi yaptım iyileşmişken. Şimdi size Bi soru sorucam doğum sonrası korse kullanacak mısınız? Tavsiyeniz var mı ben hiç araştırmadım yaa.......... Aklıma gelmedi. Bizde bel baglama adeti var uzunca eşarp gibi bişeyle alt karından itibaren bel baglanınca toparlıyo diyolar. Ama korse kullanıcam etkili bişey varsa. Bilmeden de almak istemiyorum hiç korse takmadım hep zayıftım ihtiyacım olmadı. Bilenler yazsın öğrenelim fikir olur
Boğaz baş ağrısı ateşGecmis olsun canim umarim cabucak sikintisiz atlatirsin. Belirtilerin neydi ?
Canım günü gününe aynıyız. Bende kaç haftadır doğsun diye herşeyi yapıyorum. Adaçayı, hurma, pilates, yürüyüş, ilişki. Hâlâ bekliyorum yokHanımlar, beklenen doğum tarihi 2 Ekim benim, 38+4 teyim şu an. Nedense kendi kendimi acele ettiriyorum içten içe niye gelmiyor bebek diye. Kız bebek erken gelir hurafesini aşıladılar heralde. Bir de soruyor herkes geldi mi geldi mi diye. Bebek kanala da inmemiştir son gittiğimde. Sanki strese girdim niye gelmiyor diye
Cnm sezeryanda sabah yatus yapiyolar o gun dogumu yapiyolar. Hastane cikis setini ayri bi organizera koydum icine bez de koydum. Onu hemsirelere vercem ins.Söyle oluyormus o: senin alt kısmında rahim genisligine bakıyorlar mesela rahim 9 cm ama çocuğun kafası 11 cm o zaman diyorlar ki bu çocuk buradan çıkmaz çatin dar. Yani benim çocuğun kafası büyükmüş mesela doktor demistiki son haftalarda bakarız eğer çocuğun kafa 9 cm ve üzeri olursa o çocuk zor doğar normal doğum ile sezeryan alıyoruz demişti.
Kızlar doğum yapan varmı bu arada? Sezeryan için sabah doğuma alacaklarda geceden mi yatış yapiliyor hastaneye bilen var mı? Doktor sabahın 6'sinda geliyor bakıyorum videolara odalar süslenmiş falan bu insanlar hastaneye sabahın 4'unde mi gidiyorlar?
Hastane çantamı bugün hazırladım, liste yaptım oncesinde ve bir sürüde eksik çıktı. Şimdi yavas yavaş internetten sipariş vericem hepsiniçocuğa giydirecekleri ilk kiyafetlerini ufak bir bohça yaptım kızlar hemşirelere vermek için sizde öyle yaptınız mı?
Allah saglikla kavustursun cnm. Guzel haberlerini bekliyoruzCsnim yarrin sabah 7de hastane de Olcam sabah 8de sezeryrn olacağım
Bende dogum sekline gore doktora sorucam ne zaman basliyayim diye. Owli markasini cok ovuyorlar bi ara baya niyetlendim de aman dedim.sonra 150 tl ne gerek var. Bugune kadar herkes owli mi aldi sankiHellöö annişler napıyosunuz? Doğuran eden var mııı?En son hastaydım cok şükür 3 günde iyileştim çayla çorbayla. Deli gibi temizliğimi yaptım iyileşmişken. Şimdi size Bi soru sorucam doğum sonrası korse kullanacak mısınız? Tavsiyeniz var mı ben hiç araştırmadım yaa.......... Aklıma gelmedi. Bizde bel baglama adeti var uzunca eşarp gibi bişeyle alt karından itibaren bel baglanınca toparlıyo diyolar. Ama korse kullanıcam etkili bişey varsa. Bilmeden de almak istemiyorum hiç korse takmadım hep zayıftım ihtiyacım olmadı. Bilenler yazsın öğrenelim fikir olur
Acele ediyoruz heralde daha 41e kadar yolu var yani :) sen baya bişeyler yapmışsın, ben de doktora sordum kanala inmesi için ne yapayım diye hurma vs hepsi hikaye dedi bebeğin keyfine kalmış diyor yani. ne bileyim şu kanala inmeme mevzusu gerdi beni biraz da.. Ama okuduğum kadarıyla suyu gelince kanala inip doğuran bile olmuş yani.Canım günü gününe aynıyız. Bende kaç haftadır doğsun diye herşeyi yapıyorum. Adaçayı, hurma, pilates, yürüyüş, ilişki. Hâlâ bekliyorum yokbana da sorup duruyorlar doğurmadın mı daha seni rüyamızda gördük diye. Öyle sordukça herkes sanki baskı hissediyorum üstümde. Şimdi bile adaçayı içiyorum faydası olsun diye. Az önce de pilates topunda zıplıyordum
Bende ilkinde çok hurma falan yedim ettim aksine 3 günde geç geldiAcele ediyoruz heralde daha 41e kadar yolu var yani :) sen baya bişeyler yapmışsın, ben de doktora sordum kanala inmesi için ne yapayım diye hurma vs hepsi hikaye dedi bebeğin keyfine kalmış diyor yani. ne bileyim şu kanala inmeme mevzusu gerdi beni biraz da.. Ama okuduğum kadarıyla suyu gelince kanala inip doğuran bile olmuş yani.
Hadi ya :) ben de hurmaya çok abanirim diye düşünüyordum son zamanlar :)) peki acilman kolay oldu muBende ilkinde çok hurma falan yedim ettim aksine 3 günde geç geldi
Sabah 7 de nişanim gelmişti öglen 3 de sancılar başladı akşam 10 da hastaneye gittim 3 cm açılma var dedi sabah 7.45 doğum yaptımHadi ya :) ben de hurmaya çok abanirim diye düşünüyordum son zamanlar :)) peki acilman kolay oldu mu
Şu an başka şehirdeyim canım Fatma hanıma muayene olamıyorum zaten , bunu İstanbul'daki doktorum söyledi. Bebeği ultrasonda görmesem yanlış olabilir diye düşünebilirdim gerçekten ama kız gerçekten maşallah diyeyim yanakları falan kocamanzaten malesef azaltamiyorum. Gebeliğin başında falan bu durum olsa tamam ama insan 35ten sonra birden yemeyeyim diyemiyor
Ne guzel bır dogum anısı olmuş darısı ve daha hızlısı normal dogum bekleyen tüm arkadaslara inşaAllahSabah 7 de nişanim gelmişti öglen 3 de sancılar başladı akşam 10 da hastaneye gittim 3 cm açılma var dedi sabah 7.45 doğum yaptımbenim baya açılma zor oldu diyebilirim ve çok sancili geçti ilki . Şuan daha kolay olur umud ediyorum
Bende ilkinde çok hurma falan yedim ettim aksine 3 günde geç geldi
Hatta doktorum hurmanın böyle bir etkisi olsaydı tüm arabistan normal doğururdu dediHadi ya :) ben de hurmaya çok abanirim diye düşünüyordum son zamanlar :)) peki acilman kolay oldu mu
Hadi hayırlısı olsun çok sevindim sizden de istediler mi covid testi?
Ayy çok heycanlııı
Bizi de haberdar et canımsaglıcakla gelsin devrim bey
Gecmiş olsn canım lütfen endişelenme(( bende dahıl bı cok arkadas gecırdı doktorunla iletişimde ol bolca vitamın ve meyve inşaAllah cabucak gecer
Vallla benım mınık yine ters dönmüş
Nasıpten gayrısı yokHalbuki sevınmıstm belkı ssvd olur dıye bugun ultrasona girdim bi baktım kafası kaburgamın altında ahh dedımmm yaramaz kız ne işin var senın oralarda:) doktorda 2-3 haftası kaldı hadi bakalım dedı ıyıce heycanlandım
Sakın ol canım negatıf cıkacaktr inşaAllahGuzel düşün güzel sonuclansn
Sağ salim inşallahbebeğinle kavuşmana saatler kaldı çok heyecanlı bir an
Sen şimdi bu gece uyuyamassin
Kizlar hepinize çok teşekkür ediyorum çok heyecanlıyım biryandan heyecan korku stres herşey karmakarışıkCnm sezeryanda sabah yatus yapiyolar o gun dogumu yapiyolar. Hastane cikis setini ayri bi organizera koydum icine bez de koydum. Onu hemsirelere vercem ins.
Allah saglikla kavustursun cnm. Guzel haberlerini bekliyoruz
Canım bu hurmanın bendeki tek tutar yanı Kur'an'ı Kerim'de geçmesi, Hz Meryem'in doğumda hurma yiyip zemzem içmesi :) Ondan dolayı yani, yoksa geri kalanını bilmiyorum, çok şekerli olduğu konusunda haklısınHatta doktorum hurmanın böyle bir etkisi olsaydı tüm arabistan normal doğururdu dedibir de çok şekerli dikkat etmek lazım bence hurmaya. Günde 1-2 hurmayla o iş olmaz bir etkiai varsa çok yemek lazım o da iyi değil yani bence.
Sağlıkla kavuş canım evladına iyi haberlerini bekliyoruzCsnim yarrin sabah 7de hastane de Olcam sabah 8de sezeryrn olacağım
Geçmiş olsun canım bol c vitamini alKızlar pozitifim
Pilates topuyla hareketler var, kanala inmesine yardımcı diyorlar. Onları yapıyorum ama kanala indi mi inmedi mi bilmiyorumAcele ediyoruz heralde daha 41e kadar yolu var yani :) sen baya bişeyler yapmışsın, ben de doktora sordum kanala inmesi için ne yapayım diye hurma vs hepsi hikaye dedi bebeğin keyfine kalmış diyor yani. ne bileyim şu kanala inmeme mevzusu gerdi beni biraz da.. Ama okuduğum kadarıyla suyu gelince kanala inip doğuran bile olmuş yani.
Ya seni gordukce umutsuzluga kapiliyorumPilates topuyla hareketler var, kanala inmesine yardımcı diyorlar. Onları yapıyorum ama kanala indi mi inmedi mi bilmiyorumben çok zorlanıyorum artık göbeğime, yatmak, kalkmak, yemek yemek hepsi zor geliyor. Doğsa da gözümün önünde olsa minnoşum diye sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?