- 15 Aralık 2020
- 382
- 430
- 23
- 31
Amin aminnAmin inşallah çok sağol canımdarısı baisna insalalah
Valla işine karışmak gibi olmasın ama canyonuda beğendiysen marka olarak daha iyi olduğunu düşünüyorumEbebekteki canyon modelini de beğeniyorum aslında ama uygun diye alıp da hemen çöp olsun istemem tabi canım ya bilmiyorum ki valla kararsız kaldım bi an önce de almam gerekiyor artık
Çok az vaktin kalmış ne zaman geleceği belli olmaz bebişinin bencede almalısın canımEbebekteki canyon modelini de beğeniyorum aslında ama uygun diye alıp da hemen çöp olsun istemem tabi canım ya bilmiyorum ki valla kararsız kaldım bi an önce de almam gerekiyor artık
Hadi hayırlısı olsun çok sevindim sizden de istediler mi covid testi?Csnim yarrin sabah 7de hastane de Olcam sabah 8de sezeryrn olacağım
Ayy çok heycanlıııCsnim yarrin sabah 7de hastane de Olcam sabah 8de sezeryrn olacağım
Gecmiş olsn canım lütfen endişelenme(( bende dahıl bı cok arkadas gecırdı doktorunla iletişimde ol bolca vitamın ve meyve inşaAllah cabucak gecerKızlar pozitifim
Vallla benım mınık yine ters dönmüşBenim boyum 1.60, bebekte şuan 3100 gr gözüküyor bakalım ya. Hayırlısı olur inşallah canım, sağlıklı olsunlar da aman hiç önemli değil sezeryan ya da normal
Sakın ol canım negatıf cıkacaktr inşaAllahYarın sezaryen öncesi covid testi istediler oraya gidicem ama sanırım grip oldum öksürük ve baş ağrısı var bugün ya covid okduysam diye panikledim umarım sadece griptir
Bence bakması gerekiyordu neyi bekliyor hala? Bunu sormalısınKesinlikle kendini kasınca daha fazla acıyor canım. İlişkide bile öyle oluyor. Bu arada ben 38+4 oldum ama hâlâ çatı falan bakmadı doktor. 39da gidicem O zaman mı bakar acaba? Ya çatım müsait değilse ve o zamana kadar doğum başlarsa ne olacak?
İnşallah ama ayın sonunu bulmasa da şu saatten sonra bir şey olmaz rahat ol ben şimdi yürüyüşü falan artırdım her an olabilirInsan kendini kasmasa daha rahat oluyo benimde yarın alttan muane edicek bakalım. InsAllah bu ayın sonuna kadar minik sabreder
Hava degisimi de olabilir canim. Griptir insallahYarın sezaryen öncesi covid testi istediler oraya gidicem ama sanırım grip oldum öksürük ve baş ağrısı var bugün ya covid okduysam diye panikledim umarım sadece griptir
Çok geçmiş olsunKızlar pozitifim
Aynen öyle teşekkür ederim canım yorumun içinÇok az vaktin kalmış ne zaman geleceği belli olmaz bebişinin bencede almalısın canım
Çok geçmiş olsun canım, bir an önce hafif bir şekilde atlatırsın inşallah. Denildiği gibi burada birçok kişi geçirdi, moralini yüksek tut en önemlisi o bence.Kızlar pozitifim
Sağ salim inşallahCsnim yarrin sabah 7de hastane de Olcam sabah 8de sezeryrn olacağım
Sen şimdi bu gece uyuyamassinCsnim yarrin sabah 7de hastane de Olcam sabah 8de sezeryrn olacağım
Şu an başka şehirdeyim canım Fatma hanıma muayene olamıyorum zaten , bunu İstanbul'daki doktorum söyledi. Bebeği ultrasonda görmesem yanlış olabilir diye düşünebilirdim gerçekten ama kız gerçekten maşallah diyeyim yanakları falan kocamancanım bence cokta sorun yapma:) fatma hocanın ultrason bırazcık buyuk ölcüyo bıgun önce o ölçmüştü yarısı gun doktorum hatta burayada yazmıstm bebegım bıgun öncekı ölcümlerden kucuk cıktı dıye:) doktorum ultrason cihazı kaynaklı oldugunu soylemıstı sen yıne saglıklı beslen bosver yemeni azaltma:)
Maşallahİlk doğum 4.200 doğurdum ben çok şükür hiçbir sorun yaşamadım ama ben kendim de azıcık iriyim boyum 1.83
Bir bitmiyorlar. Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor.Bakalım inşallah sorun yaşamam ya.
Anladım canım. İnşallah benim çatı müsaittir
Belki beni pazartesi çatıya alırsa doğururum ondan sonra
Bilmiyordum canım söylediğin iyi oldu, teşekkür ederim
Bende öyle yaptım canım. Mesela doğumdan sonra giyeceği şeyleri koydum, üstüne doğum hane 1 takım yazdım. İşte iki yedek alt koydum üstüne yazdım. O şekilde düzenledim. Üstünü okuyup bakması kolay olsun diye.
Canım doulaları bilmem ama toplumda sezeryan olana ya da bebeğine mama verene kötü gözle bakan bir kısım var ki bizi depresyona sokan bunlar bence. Sezeryan oldum diyosun, olsun yaa bişey olmaz diyorlar. Sanki sezeryan bir doğum çeşidi değil gibi. Herkes normal doğurmak ister. Belki istemeyip sezeryan da tercih eden olabilir. İkisi de bir doğum çeşidi. Anne kendini nasıl iyi hissederse ona karar verir, onu yapmak ister. Ama işte bizim toplumun çok bilmiş bazı insanları normal doğurmayana yazık gözüyle bakıyorlar. Ya da sütün az gelip mama takviyesi yapınca sanki sen kötü birşey yapıyorsun gibi yaklaşıyorlar. Herkes evladı için en iyisini ister ama bazen de olmayınca olmuyor ya. Napalım süt yetmezse mama veririz. Normal olmazsa sezeryan oluruz. Bebeklerimiz iyi olsun da. Kulağımızı bu olumsuz insanlara karşı tıkıyoruz ama biri sussa diğeri başlıyor
Iyi tespit... fenomenler her şeyin reklamını yapıyor bedava yaşıyorlar. Biz de aman o önerdi diye olmazsa olmazmış gibi kaptırıyoruzBu doulalardan çok, “Doula olmadan asssslaaa doğuramazdım, her kadın doula ile doğurmalı mutlaka, olmazsa olmaz” diyen tipler ve fenomenlere sinir oluyorum ben de. Bir ara “Acaba ben de bir doula bulsam mı?” diye tribe girmiştim bunlar yüzünden, sanki doula tutmazsam her şey ters gidecekmiş gibi kendimi eksik hissetmiştim.
Herkesin hamileliği, doğum şekli, lohusalığı, çocuğu kendine özel. Keşke bunu anlasalar da kanaat önderi gibi herkese kendi tecrübelerini dikte etmese insanlar
Geçmiş olsun canımKızlar pozitifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?