2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ebebekteki canyon modelini de beğeniyorum aslında ama uygun diye alıp da hemen çöp olsun istemem tabi canım ya bilmiyorum ki valla kararsız kaldım bi an önce de almam gerekiyor artık
Valla işine karışmak gibi olmasın ama canyonuda beğendiysen marka olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum

Csnim yarrin sabah 7de hastane de Olcam sabah 8de sezeryrn olacağım
Ayy çok heycanlııı
Bizi de haberdar et canım saglıcakla gelsin devrim bey
Kızlar pozitifim
Gecmiş olsn canım lütfen endişelenme(( bende dahıl bı cok arkadas gecırdı doktorunla iletişimde ol bolca vitamın ve meyve inşaAllah cabucak gecer
Benim boyum 1.60, bebekte şuan 3100 gr gözüküyor bakalım ya. Hayırlısı olur inşallah canım, sağlıklı olsunlar da aman hiç önemli değil sezeryan ya da normal
Vallla benım mınık yine ters dönmüş
Nasıpten gayrısı yok Halbuki sevınmıstm belkı ssvd olur dıye bugun ultrasona girdim bi baktım kafası kaburgamın altında ahh dedımmm yaramaz kız ne işin var senın oralarda:) doktorda 2-3 haftası kaldı hadi bakalım dedı ıyıce heycanlandım
Yarın sezaryen öncesi covid testi istediler oraya gidicem ama sanırım grip oldum öksürük ve baş ağrısı var bugün ya covid okduysam diye panikledim umarım sadece griptir
Sakın ol canım negatıf cıkacaktr inşaAllah Guzel düşün güzel sonuclansn

Bence bakması gerekiyordu neyi bekliyor hala? Bunu sormalısın

Insan kendini kasmasa daha rahat oluyo benimde yarın alttan muane edicek bakalım. InsAllah bu ayın sonuna kadar minik sabreder
İnşallah ama ayın sonunu bulmasa da şu saatten sonra bir şey olmaz rahat ol ben şimdi yürüyüşü falan artırdım her an olabilir

Şu an başka şehirdeyim canım Fatma hanıma muayene olamıyorum zaten , bunu İstanbul'daki doktorum söyledi. Bebeği ultrasonda görmesem yanlış olabilir diye düşünebilirdim gerçekten ama kız gerçekten maşallah diyeyim yanakları falan kocaman zaten malesef azaltamiyorum. Gebeliğin başında falan bu durum olsa tamam ama insan 35ten sonra birden yemeyeyim diyemiyor

Bir bitmiyorlar. Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor.

Iyi tespit... fenomenler her şeyin reklamını yapıyor bedava yaşıyorlar. Biz de aman o önerdi diye olmazsa olmazmış gibi kaptırıyoruz

Hellöö annişler napıyosunuz? Doğuran eden var mııı? En son hastaydım cok şükür 3 günde iyileştim çayla çorbayla. Deli gibi temizliğimi yaptım iyileşmişken. Şimdi size Bi soru sorucam doğum sonrası korse kullanacak mısınız? Tavsiyeniz var mı ben hiç araştırmadım yaa.......... Aklıma gelmedi. Bizde bel baglama adeti var uzunca eşarp gibi bişeyle alt karından itibaren bel baglanınca toparlıyo diyolar. Ama korse kullanıcam etkili bişey varsa. Bilmeden de almak istemiyorum hiç korse takmadım hep zayıftım ihtiyacım olmadı. Bilenler yazsın öğrenelim fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…