- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Hiç böyle düşünmemiştim yaYa seni gordukce umutsuzluga kapiliyorumRahat birak cocugu Sen surekli hareket halindesin diye herhalde bebisko sallaniyor keyfi iyi biraz dinlenmeyi dene belki sıkılıp gelir
Bence eltisinin dugununden sonra en az 1 hafta beklesin. Okadar cok bir yerlere girip ciktiysa sikinti olmasin.Kızlar annem pazar günü gelecek. Kv de 3-4 Ekim gibi gelecekti, yüzük taktıktan sonra gelirim diyordu . Ama birde 10unda eltisinin kızının düğünü var. Büyük ihtimal ona katıldıktan sonra gelir diye düşünüyorum daha sormadım ama. Bu kadın şimdi hem nişan yapacak evde 30 kişiyle, birde düğüne katılıp gelecek. Maske filan hak getire, asla dikkat etmiyor. Annem ya da o korona getirir eve diye çok korkuyorum ya. Kendimi geçtim, ya bebeğe bulaşırsa diye ödüm kopuyor. Kafama takılıyor kaç gündür, napcam ben?
Hiç böyle düşünmemiştim yaannem ne güzel kıpır kıpır zıplıyor, bende içerde zıplıyorum oh ne güzel azcık daha durayım mı diyor acaba benim sıpa benim sporlar ona oyun oluyorsa hiç gelmez benim zilli. Haklısın galiba, azcık da rahat bırakayım bakayım gelecek mi
Yok ya öyle bekler mi o hiç. Elinden gelse hemen gelecek. Öyle bekle falan demeye umursamaz. Bişey olmaz olmaz deyip duruyor. Kafama bunu taktım Bi de ya, Allah hepimizi korusun ofBence eltisinin dugununden sonra en az 1 hafta beklesin. Okadar cok bir yerlere girip ciktiysa sikinti olmasin.
valla ben hareket ederken bebisim ckk sakin ne zaman otursam veya yatsam rahatsiz oluyor hemen basliyor kalk demeye kalkinca duruyor yine
Biz gelmeyin dedik hepsine çünkü biz şuan çok dikkat ediyoruz ama mecbur iki evde de çalışan insanlar var. Bebeğe bulaşabilir diye düşündük. Eşinizle halledemez misiniz 1 hafta karantina yapıp gelsin annenizKızlar annem pazar günü gelecek. Kv de 3-4 Ekim gibi gelecekti, yüzük taktıktan sonra gelirim diyordu . Ama birde 10unda eltisinin kızının düğünü var. Büyük ihtimal ona katıldıktan sonra gelir diye düşünüyorum daha sormadım ama. Bu kadın şimdi hem nişan yapacak evde 30 kişiyle, birde düğüne katılıp gelecek. Maske filan hak getire, asla dikkat etmiyor. Annem ya da o korona getirir eve diye çok korkuyorum ya. Kendimi geçtim, ya bebeğe bulaşırsa diye ödüm kopuyor. Kafama takılıyor kaç gündür, napcam ben?
O zaman diyecek ki senin annen de geliyor, sen beni istemiyorsun diyecek. Ki 1 hafta karantina yapsak bile yine dikkat etmez, gezme, tozma, misafirlik hiç bitmiyor onda. O 1 hafta içinde yine gezer durur, sonra geri gelir. Of bilmiyorum çok canım sıkıldı, herkesi başımdan kovası geliyorBiz gelmeyin dedik hepsine çünkü biz şuan çok dikkat ediyoruz ama mecbur iki evde de çalışan insanlar var. Bebeğe bulaşabilir diye düşündük. Eşinizle halledemez misiniz 1 hafta karantina yapıp gelsin anneniz
Kesinlikle gelmesin nişanı bilmem nesi bitsin kendimi 14 gün karantinaya alsın evinde kimseyi ağırlamadan ondan sonra gelecekse gelsin cnm. Bu işin şakası bilmem nesi yok tam doğum sonrası ki çok hassas bir süreç kesinlikle kabul etmeKızlar annem pazar günü gelecek. Kv de 3-4 Ekim gibi gelecekti, yüzük taktıktan sonra gelirim diyordu . Ama birde 10unda eltisinin kızının düğünü var. Büyük ihtimal ona katıldıktan sonra gelir diye düşünüyorum daha sormadım ama. Bu kadın şimdi hem nişan yapacak evde 30 kişiyle, birde düğüne katılıp gelecek. Maske filan hak getire, asla dikkat etmiyor. Annem ya da o korona getirir eve diye çok korkuyorum ya. Kendimi geçtim, ya bebeğe bulaşırsa diye ödüm kopuyor. Kafama takılıyor kaç gündür, napcam ben?
Ben benim annem sıkıntı olmasın diye onada bi süre gelme dedm. Hatta en son dedm ki hiç kimseyi istemiyorum yardıma ihtiyaç olursa ben arayacağım lütfen bize biraz müsade edin dedim. Zaten doğumdan korkuyorjm bide bunları düşünmek istemiyorum. Benimde kv hep komşuda gezmede aylardır evdeyim ben ruhum yoruldu kimseye ayıp olur diye düşünemem artık. Sorumlu olduğumuz bir can var. Eşim ailesine ‘covid bebeklerde bi sendroma yol açıyormuş doktorumuz herkes dikkat etsin dedi’ dedi. Yine trip oldu ama ne yapayım herşeyin başı sağlık sonra vah tüh olur onlar benim içim yanarO zaman diyecek ki senin annen de geliyor, sen beni istemiyorsun diyecek. Ki 1 hafta karantina yapsak bile yine dikkat etmez, gezme, tozma, misafirlik hiç bitmiyor onda. O 1 hafta içinde yine gezer durur, sonra geri gelir. Of bilmiyorum çok canım sıkıldı, herkesi başımdan kovası geliyor
Kesinlikle gelmesin nişanı bilmem nesi bitsin kendimi 14 gün karantinaya alsın evinde kimseyi ağırlamadan ondan sonra gelecekse gelsin cnm. Bu işin şakası bilmem nesi yok tam doğum sonrası ki çok hassas bir süreç kesinlikle kabul etme
Kendini karantinaya al, sonra gel desek tamam der, ama yine gezmesi tozması bitmez ben çok iyi biliyorum. Gezer ama gezmedik der, bizi de yanıltır. Anneme desem anlayışla karşılar, sonra gelir ama kvden aynı tavır gelmez. Valla bu günde kafama bu takıldı kızlar of ya. Zaten doğurdum doğuracam bunaldım iyice. Canım çok sıkıldı.Ben benim annem sıkıntı olmasın diye onada bi süre gelme dedm. Hatta en son dedm ki hiç kimseyi istemiyorum yardıma ihtiyaç olursa ben arayacağım lütfen bize biraz müsade edin dedim. Zaten doğumdan korkuyorjm bide bunları düşünmek istemiyorum. Benimde kv hep komşuda gezmede aylardır evdeyim ben ruhum yoruldu kimseye ayıp olur diye düşünemem artık. Sorumlu olduğumuz bir can var. Eşim ailesine ‘covid bebeklerde bi sendroma yol açıyormuş doktorumuz herkes dikkat etsin dedi’ dedi. Yine trip oldu ama ne yapayım herşeyin başı sağlık sonra vah tüh olur onlar benim içim yanar
Senin ve bebeğinin canından önemli değil kv sana küsmesi tavır alması bilmem nesi bu yüzden istersen kocan da tavır alsın hiç takma kafana eğer annen olacaksa yanında diğerlerini. Kalabalığına da gerek yok inanki doğum sonrası zaten ses mes kalabalık istemiyorsun annen yanında olsun yeter dinlenmeye ihtiyacı oluyor insanın gürültüye kalabalığa değil . Ne demek onca gezmesi kalabalığı yutup yeni doğım yapmış lohusa bebek eyvah ya . Bunda ısrar ediyorsa zaten çok bencil demektir kusura bakma cnm kendinin düşünmesi lazım Allah korusun hiç mi haberlere bakmıyor . Boşver isteyen küssğn gönül koysun umrunda olmasın grip gibi birşey değil bu Allah'ım hepimizi korusun .Kendini karantinaya al, sonra gel desek tamam der, ama yine gezmesi tozması bitmez ben çok iyi biliyorum. Gezer ama gezmedik der, bizi de yanıltır. Anneme desem anlayışla karşılar, sonra gelir ama kvden aynı tavır gelmez. Valla bu günde kafama bu takıldı kızlar of ya. Zaten doğurdum doğuracam bunaldım iyice. Canım çok sıkıldı.
İlk doğum 4.200 doğurdum ben çok şükür hiçbir sorun yaşamadım ama ben kendim de azıcık iriyim boyum 1.83
Maşallahben 170 im kısacık kaldım yanında, kendime uzun derdim
1.70 boy da uzun bence 4 kg yi geçse de yapın müsaitse normal doğum olur dediğim gibi ben 4.200 oğlumu normal doğumla ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirdimMaşallahben 170 im kısacık kaldım yanında, kendime uzun derdim halbuki
İnşallah inşallah canım1.70 boy da uzun bence 4 kg yi geçse de yapın müsaitse normal doğum olur dediğim gibi ben 4.200 oğlumu normal doğumla ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirdim
Anladım haklısın ben bilmiyordum kuranda geçtiğini.Canım bu hurmanın bendeki tek tutar yanı Kur'an'ı Kerim'de geçmesi, Hz Meryem'in doğumda hurma yiyip zemzem içmesi :) Ondan dolayı yani, yoksa geri kalanını bilmiyorum, çok şekerli olduğu konusunda haklısın
Haha oyun gibi geliyor demek ki senin miniğePilates topuyla hareketler var, kanala inmesine yardımcı diyorlar. Onları yapıyorum ama kanala indi mi inmedi mi bilmiyorumben çok zorlanıyorum artık göbeğime, yatmak, kalkmak, yemek yemek hepsi zor geliyor. Doğsa da gözümün önünde olsa minnoşum diye sabırsızlanıyorum
Gerçekten can sıkıcı bazı insanların umursamazlığı. Başka şehirde mi oturuyor ille kalacak mı gelince? Aynı şehirdeyseniZ geldiğinde N-95 maskeyle cam pencere açık oturun bebeği görsün olmaz mı? Eğer yatıya gelecekse sorun tabi. Eşiniz ne diyor? En iyisi eşinize atın topu.Kendini karantinaya al, sonra gel desek tamam der, ama yine gezmesi tozması bitmez ben çok iyi biliyorum. Gezer ama gezmedik der, bizi de yanıltır. Anneme desem anlayışla karşılar, sonra gelir ama kvden aynı tavır gelmez. Valla bu günde kafama bu takıldı kızlar of ya. Zaten doğurdum doğuracam bunaldım iyice. Canım çok sıkıldı.
Ay samın sakın insanlara takılıp strese girme. Acele etme. Sen naparsan yap bebek kendi istediği zaman gelecek ve doğum şeklini kendisi seçecek. Bu stres ve acele asıl doğumu geciktiren şey. Kendine meşgale bul mesela kitap falan oku doğumu sil kafandan sanki 42 son günmüş gibi düşün daha bir ayın varmış gibi yaniHanımlar, beklenen doğum tarihi 2 Ekim benim, 38+4 teyim şu an. Nedense kendi kendimi acele ettiriyorum içten içe niye gelmiyor bebek diye. Kız bebek erken gelir hurafesini aşıladılar heralde. Bir de soruyor herkes geldi mi geldi mi diye. Bebek kanala da inmemiştir son gittiğimde. Sanki strese girdim niye gelmiyor diye
Canım hurma ve cinsel ilişkinin bilimsel kanıtları var ama diğerlerinin yok malesef o yüzden hurmayıda hafife alma derimAcele ediyoruz heralde daha 41e kadar yolu var yani :) sen baya bişeyler yapmışsın, ben de doktora sordum kanala inmesi için ne yapayım diye hurma vs hepsi hikaye dedi bebeğin keyfine kalmış diyor yani. ne bileyim şu kanala inmeme mevzusu gerdi beni biraz da.. Ama okuduğum kadarıyla suyu gelince kanala inip doğuran bile olmuş yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?