2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya seni gordukce umutsuzluga kapiliyorum Rahat birak cocugu Sen surekli hareket halindesin diye herhalde bebisko sallaniyor keyfi iyi biraz dinlenmeyi dene belki sıkılıp gelir
Hiç böyle düşünmemiştim ya annem ne güzel kıpır kıpır zıplıyor, bende içerde zıplıyorum oh ne güzel azcık daha durayım mı diyor acaba benim sıpa benim sporlar ona oyun oluyorsa hiç gelmez benim zilli. Haklısın galiba, azcık da rahat bırakayım bakayım gelecek mi

Bence eltisinin dugununden sonra en az 1 hafta beklesin. Okadar cok bir yerlere girip ciktiysa sikinti olmasin.
valla ben hareket ederken bebisim ckk sakin ne zaman otursam veya yatsam rahatsiz oluyor hemen basliyor kalk demeye kalkinca duruyor yine

Yok ya öyle bekler mi o hiç. Elinden gelse hemen gelecek. Öyle bekle falan demeye umursamaz. Bişey olmaz olmaz deyip duruyor. Kafama bunu taktım Bi de ya, Allah hepimizi korusun of

Biz gelmeyin dedik hepsine çünkü biz şuan çok dikkat ediyoruz ama mecbur iki evde de çalışan insanlar var. Bebeğe bulaşabilir diye düşündük. Eşinizle halledemez misiniz 1 hafta karantina yapıp gelsin anneniz

O zaman diyecek ki senin annen de geliyor, sen beni istemiyorsun diyecek. Ki 1 hafta karantina yapsak bile yine dikkat etmez, gezme, tozma, misafirlik hiç bitmiyor onda. O 1 hafta içinde yine gezer durur, sonra geri gelir. Of bilmiyorum çok canım sıkıldı, herkesi başımdan kovası geliyor

Kesinlikle gelmesin nişanı bilmem nesi bitsin kendimi 14 gün karantinaya alsın evinde kimseyi ağırlamadan ondan sonra gelecekse gelsin cnm. Bu işin şakası bilmem nesi yok tam doğum sonrası ki çok hassas bir süreç kesinlikle kabul etme

Ben benim annem sıkıntı olmasın diye onada bi süre gelme dedm. Hatta en son dedm ki hiç kimseyi istemiyorum yardıma ihtiyaç olursa ben arayacağım lütfen bize biraz müsade edin dedim. Zaten doğumdan korkuyorjm bide bunları düşünmek istemiyorum. Benimde kv hep komşuda gezmede aylardır evdeyim ben ruhum yoruldu kimseye ayıp olur diye düşünemem artık. Sorumlu olduğumuz bir can var. Eşim ailesine ‘covid bebeklerde bi sendroma yol açıyormuş doktorumuz herkes dikkat etsin dedi’ dedi. Yine trip oldu ama ne yapayım herşeyin başı sağlık sonra vah tüh olur onlar benim içim yanar

Kendini karantinaya al, sonra gel desek tamam der, ama yine gezmesi tozması bitmez ben çok iyi biliyorum. Gezer ama gezmedik der, bizi de yanıltır. Anneme desem anlayışla karşılar, sonra gelir ama kvden aynı tavır gelmez. Valla bu günde kafama bu takıldı kızlar of ya. Zaten doğurdum doğuracam bunaldım iyice. Canım çok sıkıldı.

Senin ve bebeğinin canından önemli değil kv sana küsmesi tavır alması bilmem nesi bu yüzden istersen kocan da tavır alsın hiç takma kafana eğer annen olacaksa yanında diğerlerini. Kalabalığına da gerek yok inanki doğum sonrası zaten ses mes kalabalık istemiyorsun annen yanında olsun yeter dinlenmeye ihtiyacı oluyor insanın gürültüye kalabalığa değil . Ne demek onca gezmesi kalabalığı yutup yeni doğım yapmış lohusa bebek eyvah ya . Bunda ısrar ediyorsa zaten çok bencil demektir kusura bakma cnm kendinin düşünmesi lazım Allah korusun hiç mi haberlere bakmıyor . Boşver isteyen küssğn gönül koysun umrunda olmasın grip gibi birşey değil bu Allah'ım hepimizi korusun .

1.70 boy da uzun bence 4 kg yi geçse de yapın müsaitse normal doğum olur dediğim gibi ben 4.200 oğlumu normal doğumla ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirdim
İnşallah inşallah canım yani benim gözüm kesiyor, doktor normal doğumu deneyelim dese yok ben doguramam demem ama inşallah doktorum normal doğumu destekler

Anladım haklısın ben bilmiyordum kuranda geçtiğini.
Haha oyun gibi geliyor demek ki senin miniğe Of hiç sorma gece yatakta dönemiyorum. Ayaklarım somun ekmek gibi oldu iyice son hafta bi de.

Gerçekten can sıkıcı bazı insanların umursamazlığı. Başka şehirde mi oturuyor ille kalacak mı gelince? Aynı şehirdeyseniZ geldiğinde N-95 maskeyle cam pencere açık oturun bebeği görsün olmaz mı? Eğer yatıya gelecekse sorun tabi. Eşiniz ne diyor? En iyisi eşinize atın topu.

Ay samın sakın insanlara takılıp strese girme. Acele etme. Sen naparsan yap bebek kendi istediği zaman gelecek ve doğum şeklini kendisi seçecek. Bu stres ve acele asıl doğumu geciktiren şey. Kendine meşgale bul mesela kitap falan oku doğumu sil kafandan sanki 42 son günmüş gibi düşün daha bir ayın varmış gibi yani

Canım hurma ve cinsel ilişkinin bilimsel kanıtları var ama diğerlerinin yok malesef o yüzden hurmayıda hafife alma derim Ve allahın işidir ki 36ya kadar cinsel ilişki bir doğuma falan sebebiyet vermezken 36dan sonra doğum hormonlarını aktifleştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…