- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Hiç alakası yok aslında kızım 39+5 doğdu şimdi cinsiyet erkek şu an karnımda belimde sızı var 38+2 galiba ben de bugün doğuracağımHanımlar, beklenen doğum tarihi 2 Ekim benim, 38+4 teyim şu an. Nedense kendi kendimi acele ettiriyorum içten içe niye gelmiyor bebek diye. Kız bebek erken gelir hurafesini aşıladılar heralde. Bir de soruyor herkes geldi mi geldi mi diye. Bebek kanala da inmemiştir son gittiğimde. Sanki strese girdim niye gelmiyor diye
Sancı başlayınca da sakın kimseye haber verme canım benim annemle kayinvalidem vardı ilk doğumda sağ olsunlar kaç saattir sancın var niye hala dogurmuyorsun diye diye psikolojimi bozdular sonra da doğum anında niye bağırmadın heralde çok kolay doğdu diye başladılar sonra da sütün fazla onu yeme bunu yemeler başladı yani doğursan da bitmeyecekCanım günü gününe aynıyız. Bende kaç haftadır doğsun diye herşeyi yapıyorum. Adaçayı, hurma, pilates, yürüyüş, ilişki. Hâlâ bekliyorum yokbana da sorup duruyorlar doğurmadın mı daha seni rüyamızda gördük diye. Öyle sordukça herkes sanki baskı hissediyorum üstümde. Şimdi bile adaçayı içiyorum faydası olsun diye. Az önce de pilates topunda zıplıyordum
Yalnız ne nişanmış arkadaş yaaaaKızlar annem pazar günü gelecek. Kv de 3-4 Ekim gibi gelecekti, yüzük taktıktan sonra gelirim diyordu . Ama birde 10unda eltisinin kızının düğünü var. Büyük ihtimal ona katıldıktan sonra gelir diye düşünüyorum daha sormadım ama. Bu kadın şimdi hem nişan yapacak evde 30 kişiyle, birde düğüne katılıp gelecek. Maske filan hak getire, asla dikkat etmiyor. Annem ya da o korona getirir eve diye çok korkuyorum ya. Kendimi geçtim, ya bebeğe bulaşırsa diye ödüm kopuyor. Kafama takılıyor kaç gündür, napcam ben?
Sen doğum yaptın mı cnmYalnız ne nişanmış arkadaş yaaaaBenim de bekar görumcem var yeni atandı rapor alıp gelecek bebeği görmeye benden heyecanlı valla her gün görüntülü arıyor neredeyse karnımı görmeye hem de ikinci olmasına rağmen hala olacaksın yahuu azıcık ertele nişanını
Hadi hayırlı haberlerle inşallahKızlar kontrole geldim . Dünden beri çok kusuyorum . Içimde çok heyecan var
Aaaaa
Huzursuz bacak sendromu diyorlar ya bir de sürekli yatıyorsun sende benim gibi. Bence ondan sancılanıyor ayakların hareketsizlikten. Bebek gelmiyordur daha inşallahKızlar bir iki gündür bacak ağrım var .Dün bacak ağrısından uyuyamadım .üst baldır bölgeme sancı girdi tüm gece .Yani doğum belirtilerine baktım içinde öyle bir şey yok ama ben ilk olucam herhalde dedim .Bacağa sancı mı girer yaHaladaha geçmedi ağrı kesici içmedim doğum sancısıysa artarak devam eder diye .Artmadı stabil bir şekilde devam ediyor .Son haftalar böyle ağrılı sızılı mı olacak .Sağ bacağım var mı içinizde yaşayan
Öyle garip ki sadece üst baldır .Cumartesiye kadar dayansam randevum var, .Umarım bekler ya .Beklesin lütfenHuzursuz bacak sendromu diyorlar ya bir de sürekli yatıyorsun sende benim gibi. Bence ondan sancılanıyor ayakların hareketsizlikten. Bebek gelmiyordur daha inşallahbiraz daha beklesin bizimkiler
İnşallah bekler, bekleyeceklerÖyle garip ki sadece üst baldır .Cumartesiye kadar dayansam randevum var, .Umarım bekler ya .Beklesin lütfen
Evet doğru diyorsun oyalamam lazım kendimi biraz.Ay samın sakın insanlara takılıp strese girme. Acele etme. Sen naparsan yap bebek kendi istediği zaman gelecek ve doğum şeklini kendisi seçecek. Bu stres ve acele asıl doğumu geciktiren şey. Kendine meşgale bul mesela kitap falan oku doğumu sil kafandan sanki 42 son günmüş gibi düşün daha bir ayın varmış gibi yani
Doğrudur o zaman denemekte fayda var.Canım hurma ve cinsel ilişkinin bilimsel kanıtları var ama diğerlerinin yok malesef o yüzden hurmayıda hafife alma derimVe allahın işidir ki 36ya kadar cinsel ilişki bir doğuma falan sebebiyet vermezken 36dan sonra doğum hormonlarını aktifleştiriyor
Ay işte bizim millet bayılır hurafeye.Hiç alakası yok aslında kızım 39+5 doğdu şimdi cinsiyet erkek şu an karnımda belimde sızı var 38+2 galiba ben de bugün doğuracağım
Yok canımSen doğum yaptın mı cnm
Yok canım 35 artı 3 üz ikinci bebeğim nasipseSen doğum yaptın mı cnm
Senin ve bebeğinin canından önemli değil kv sana küsmesi tavır alması bilmem nesi bu yüzden istersen kocan da tavır alsın hiç takma kafana eğer annen olacaksa yanında diğerlerini. Kalabalığına da gerek yok inanki doğum sonrası zaten ses mes kalabalık istemiyorsun annen yanında olsun yeter dinlenmeye ihtiyacı oluyor insanın gürültüye kalabalığa değil . Ne demek onca gezmesi kalabalığı yutup yeni doğım yapmış lohusa bebek eyvah ya . Bunda ısrar ediyorsa zaten çok bencil demektir kusura bakma cnm kendinin düşünmesi lazım Allah korusun hiç mi haberlere bakmıyor . Boşver isteyen küssğn gönül koysun umrunda olmasın grip gibi birşey değil bu Allah'ım hepimizi korusun .
Gerçekten can sıkıcı bazı insanların umursamazlığı. Başka şehirde mi oturuyor ille kalacak mı gelince? Aynı şehirdeyseniZ geldiğinde N-95 maskeyle cam pencere açık oturun bebeği görsün olmaz mı? Eğer yatıya gelecekse sorun tabi. Eşiniz ne diyor? En iyisi eşinize atın topu.
Sancı başlayınca da sakın kimseye haber verme canım benim annemle kayinvalidem vardı ilk doğumda sağ olsunlar kaç saattir sancın var niye hala dogurmuyorsun diye diye psikolojimi bozdular sonra da doğum anında niye bağırmadın heralde çok kolay doğdu diye başladılar sonra da sütün fazla onu yeme bunu yemeler başladı yani doğursan da bitmeyecek
Valla ne diyim nasıl diyim bilmiyorum kızlar. Annem çok dikkat ediyor, 3 doz aşısını da oldu. Ama kv asla ve asla dikkat etmiyor. Yolda birini görüyor pat yapışıyor şapur şupur öpüşüp konuşuyorlar. Maskesiz oturma, gezme, kına düğün gırla. Sigara da kullanıyor kendisi. Birde o takıldı kafama. Sigara içip içip bebeği kucaklayacak bu sefer. Sigarayı git elini yüzünü yıka desem kokar mı yine? Hadi onu da geçtim, bu düğün nişan işi canımı sıkıyor ya. Dün akşamdan beri belim sırtım kasıklarım ağrıyor stresten.Yalnız ne nişanmış arkadaş yaaaaBenim de bekar görumcem var yeni atandı rapor alıp gelecek bebeği görmeye benden heyecanlı valla her gün görüntülü arıyor neredeyse karnımı görmeye hem de ikinci olmasına rağmen hala olacaksın yahuu azıcık ertele nişanını
Ayy sende mi canım doğuruyorsun
Bu süreçte hamilelik değil bu tavırlar yordu gerçekten. Boşvermeyi doğum yapınca öğreneceğiz galibaKendini karantinaya al, sonra gel desek tamam der, ama yine gezmesi tozması bitmez ben çok iyi biliyorum. Gezer ama gezmedik der, bizi de yanıltır. Anneme desem anlayışla karşılar, sonra gelir ama kvden aynı tavır gelmez. Valla bu günde kafama bu takıldı kızlar of ya. Zaten doğurdum doğuracam bunaldım iyice. Canım çok sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?