2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hiç alakası yok aslında kızım 39+5 doğdu şimdi cinsiyet erkek şu an karnımda belimde sızı var 38+2 galiba ben de bugün doğuracağım

Sancı başlayınca da sakın kimseye haber verme canım benim annemle kayinvalidem vardı ilk doğumda sağ olsunlar kaç saattir sancın var niye hala dogurmuyorsun diye diye psikolojimi bozdular sonra da doğum anında niye bağırmadın heralde çok kolay doğdu diye başladılar sonra da sütün fazla onu yeme bunu yemeler başladı yani doğursan da bitmeyecek

Kızlar kontrole geldim . Dünden beri çok kusuyorum . Içimde çok heyecan var

Son bir gün Ah canım kendini strese sokma ama çok normal bebişe kavuşacaksın

Yalnız ne nişanmış arkadaş yaaaa Benim de bekar görumcem var yeni atandı rapor alıp gelecek bebeği görmeye benden heyecanlı valla her gün görüntülü arıyor neredeyse karnımı görmeye hem de ikinci olmasına rağmen hala olacaksın yahuu azıcık ertele nişanını

Sen doğum yaptın mı cnm

Kızlar bir iki gündür bacak ağrım var .Dün bacak ağrısından uyuyamadım .üst baldır bölgeme sancı girdi tüm gece .Yani doğum belirtilerine baktım içinde öyle bir şey yok ama ben ilk olucam herhalde dedim .Bacağa sancı mı girer ya Haladaha geçmedi ağrı kesici içmedim doğum sancısıysa artarak devam eder diye .Artmadı stabil bir şekilde devam ediyor .Son haftalar böyle ağrılı sızılı mı olacak .Sağ bacağım var mı içinizde yaşayan

Kızlar kontrole geldim . Dünden beri çok kusuyorum . Içimde çok heyecan var
Hadi hayırlı haberlerle inşallah bende de ara ara mide bulantısı oldu (dün) sanırım çok yiyorum ondan

Huzursuz bacak sendromu diyorlar ya bir de sürekli yatıyorsun sende benim gibi. Bence ondan sancılanıyor ayakların hareketsizlikten. Bebek gelmiyordur daha inşallah biraz daha beklesin bizimkiler

Kızlar geçen Banu Çiftçi’nin bir videosunu izliyordum. Kadın “Beklenen doğum tarihinizi çevrenize 2 hafta geç söyleyin yoksa sürekli “Daha doğrumadın mı?” diye sorup sorup sizi strese sokarlar” demişti, yazılanlardan gördüğüm gerçekten haklıymış Benim haftam küçük ama bana bile sormaya başladılar, ikinci soru da “Normal doğum olacak tabii ki, değil mi?”

Bir de sağolsunlar moral vermek için arayıp zamanında dikişlerden mahvolduğunu, yok işte oranın estetik ameliyatla bile düzelmediğini filan anlatanlar var Doğuma kadar telefonları açmamayı düşünmeye başladım bunların yüzünden artık.

Huzursuz bacak sendromu diyorlar ya bir de sürekli yatıyorsun sende benim gibi. Bence ondan sancılanıyor ayakların hareketsizlikten. Bebek gelmiyordur daha inşallah biraz daha beklesin bizimkiler
Öyle garip ki sadece üst baldır .Cumartesiye kadar dayansam randevum var, .Umarım bekler ya .Beklesin lütfen

Öyle garip ki sadece üst baldır .Cumartesiye kadar dayansam randevum var, .Umarım bekler ya .Beklesin lütfen
İnşallah bekler, bekleyecekler bu kadar emek, fedakarlık var sağ salim bekleyecekler inşallah

Evet doğru diyorsun oyalamam lazım kendimi biraz.
Doğrudur o zaman denemekte fayda var.
Hiç alakası yok aslında kızım 39+5 doğdu şimdi cinsiyet erkek şu an karnımda belimde sızı var 38+2 galiba ben de bugün doğuracağım
Ay işte bizim millet bayılır hurafeye.

Valla ne diyim nasıl diyim bilmiyorum kızlar. Annem çok dikkat ediyor, 3 doz aşısını da oldu. Ama kv asla ve asla dikkat etmiyor. Yolda birini görüyor pat yapışıyor şapur şupur öpüşüp konuşuyorlar. Maskesiz oturma, gezme, kına düğün gırla. Sigara da kullanıyor kendisi. Birde o takıldı kafama. Sigara içip içip bebeği kucaklayacak bu sefer. Sigarayı git elini yüzünü yıka desem kokar mı yine? Hadi onu da geçtim, bu düğün nişan işi canımı sıkıyor ya. Dün akşamdan beri belim sırtım kasıklarım ağrıyor stresten.

Eşime annen gelmesin desem olmaz, seninki de gelmesin o zaman der. Kvye düğünde maskesiz durma, dikkat et desem tamam tamak diyecek ama adım kadar eminim asla dikkat etmiyor. 2 doz biontech aşısı var. Gelmeden korona test yaptır gel mi desem ne desem? Ya birde büyük görümcem çıktı başıma. Sen azcık ayaklan, 15 gün olunca falan sabah gelir akşam gideriz diyor. 2 çocuğu var, büyük kızı ilk okula gidiyor. Okullarda zaten korona var. Ay bilmiyorum ya. Doğumu bekleyeceğim en güzel zamanlarda bunun stresini yaşıyorum. Çıldırıp cinnet geçiricem en sonunda.

Bu süreçte hamilelik değil bu tavırlar yordu gerçekten. Boşvermeyi doğum yapınca öğreneceğiz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…