:) 2. Kez peşinde bekliyorum yanlış hatırlamıyorsam kızın bizimkinden once doğmuştu, bizimde ufak kipirtilar var ama artmadı bi türlü 2 gündür, sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşaAllahHiç alakası yok aslında kızım 39+5 doğdu şimdi cinsiyet erkek şu an karnımda belimde sızı var 38+2 galiba ben de bugün doğuracağım
O durum bende de var garip bir şekilde bacaklarım ağrıyor bende acaba dedim ama bir yandan da fıtık mi bu bacağa vursun, değildir yorgunluktan olur belki diyorum ama düşünmesi bile heyecanlı:)Kızlar bir iki gündür bacak ağrım var .Dün bacak ağrısından uyuyamadım .üst baldır bölgeme sancı girdi tüm gece .Yani doğum belirtilerine baktım içinde öyle bir şey yok ama ben ilk olucam herhalde dedim .Bacağa sancı mı girer yaHaladaha geçmedi ağrı kesici içmedim doğum sancısıysa artarak devam eder diye .Artmadı stabil bir şekilde devam ediyor .Son haftalar böyle ağrılı sızılı mı olacak .Sağ bacağım var mı içinizde yaşayan
Hadi sağlıcakla kucağına al inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruzAllah razı olsun kızlar daha nişan su gelmedi evdeyim daha sancı gelip gidiyor
Allah razı olsun kızlar daha nişan su gelmedi evdeyim daha sancı gelip gidiyor
Biraz önce sağlık ocağının ebesi aradı takip eden, dedim 2 ekim itibariyle o hafta sezeryan olacak gün belirsiz şuan. O da benim takvime göre 9-10 ekim gibi olman daha normal dedi. Sakın 2-3 Ekim gibi tarih isteme erken olur filan dedi. Kimse demiyor bebek beklemek istiyor mu diye
Amin canım hayırlısı olsun inşallah. Elimizden geldiğince dikkat edelim, Rabbim de korusun hepimizi. Hep gönlümüz kırılmasın, hem sağlık olsun inşallahHayırlısı olsun canım anladım ben seni yine de kimseyi kırmamaya çalış torun heyecanı başkadır naçizane tavsiyem
Kız benim doktor sağolsun kendi 37 dedi. Yaşadıklarını biliyorum sen bu süreci psikolojik olarak iyi bile yönetiyorsun seni 38'e kadar bekletmem dedi. Ebe karışınca olaya canım sıkıldıduamdasınız
ya benım doktorumda 38+3 ten sonra gün iste dedi
Zaten gunu kendım belırleme taraftarı değilim deyinede 37 de gelsn dıye de gecmıyo değil içimden saglıcakla gelsnler inşaAllah
Doktorun ne diyor canim. Ne zaman gidiceksin. Sanci nasil birseyAllah razı olsun kızlar daha nişan su gelmedi evdeyim daha sancı gelip gidiyor
İnan hiç yorulmuyorum annemdeyim yani sadece sofra koymasına kaldırmasına yardım ediyorum o kadar .Hep uzanıyorum .Annemde hava soğudu romatizma olabilir dedi sarıp sarmaladık beniO durum bende de var garip bir şekilde bacaklarım ağrıyor bende acaba dedim ama bir yandan da fıtık mi bu bacağa vursun, değildir yorgunluktan olur belki diyorum ama düşünmesi bile heyecanlı:)
İnşallah sağlıklı şekilde alırız kucağımızaİnşallah canım ilki kilolu dogmamisti ve kolik bir bebekti belki bu biraz kilolu olursa söyle yağlı falan gaz sancısı fazla olmaz diye düşünüyorum bakalım
Bu değerler ortalama aslında yani belki cihazı tam doğru olcmuyordur. Rapor için başka bir doktora gittim, ertesi gün kendi doktoruma. Arada ciddi fark vardı mesela. Benim doktorum bol bol söylemişti kilosunu ve boyunu... Sağlıklı olsun inşallah
Benimde isyerinde görenler sen hala burda misin, sen daha dogurmadin mi diye sora sora en son iki hafta erkenden izine ayrildim...
4 saatte bir icebilirsin sanırım. Çok geçmiş olsun. Umarım kolay atlatirsiniz
Hastaneyi aradım isterseniz geceden gelebilirsiniz dedi. Annemi ve kızımı hastane ortamına sokmak istemiyorum, aslında annemde gelseydi oda süslemeye yardım ederdi bana. Evde hazırlayıp balonları oraya götüreceğim herhalde...
Canım esininde tavrı ve fikri onemli. Şimdi senin annen gelirken kv vay düğüne gittin sen diye karantina yap şöyle yap olmaz. Ya hiç kimse gelmesin, yada herkes istediği zaman gelsin fakat çocuğu onların kucağına verme. Ben senin yerinde olsam öyle yapardım. Çocuğu kimsenin kucağına vermez uzaktan sevin derdim. Seninde ihtiyacın olabilir onlara, yemek bulaşık ütü bunları 10 gün yapamayacaksin çünkü. Bende İzmir'e gitmeyi düşünüyorum doğumdan 20-25 gün sonra. Orada da kuzenlerim illa gelecekler, okula giden çocuklarıyla, asla bebeğin yanına yaklastirmayacagim mesela... Annemde gitmesek mi diyor bulaştırırlar bize orada hepimiz maaile asi yaptırmadım çünkü... Çok zor bir süreç hepimiz için bu pandemi...
Valla öyleKız benim doktor sağolsun kendi 37 dedi. Yaşadıklarını biliyorum sen bu süreci psikolojik olarak iyi bile yönetiyorsun seni 38'e kadar bekletmem dedi. Ebe karışınca olaya canım sıkıldıbana kalsa 2 ekimde doğurayım tam 37+0'da olsun bitsin
Canım çok geçmiş olsun. Kekik çayıno bilmiyorum ama ben nane limon kaynatıp içine de bir tutam kekik atıyordum yine şifası geçsin diye. Öyle yapabilirsin belki.Kızlar kekik çayı içmem de bi sakınca var mı coronaya iyi geliyormuş
Kekik icerisinde sanirim progesteron hormonu var. Ben salatalarima hafif serpiyordum. Bir iki defa da cok az yapip ictim ama fazlasi zararli olabilir.Kızlar kekik çayı içmem de bi sakınca var mı coronaya iyi geliyormuş
Mide yanmasından dolayı sanırsam kusmalar ya . Şükür şuan açılma y0k cuma günü tekrar çağırdı kontrole bakalım herşey iyi şükürSu an nasılsın balim
Bende de oluyor bacak agrisi. Sirt bel agrisi da var. Allah yardimcimiz olsun cnmKızlar bir iki gündür bacak ağrım var .Dün bacak ağrısından uyuyamadım .üst baldır bölgeme sancı girdi tüm gece .Yani doğum belirtilerine baktım içinde öyle bir şey yok ama ben ilk olucam herhalde dedim .Bacağa sancı mı girer yaHaladaha geçmedi ağrı kesici içmedim doğum sancısıysa artarak devam eder diye .Artmadı stabil bir şekilde devam ediyor .Son haftalar böyle ağrılı sızılı mı olacak .Sağ bacağım var mı içinizde yaşayan
Hayirla gelsin ins cnmAllah razı olsun kızlar daha nişan su gelmedi evdeyim daha sancı gelip gidiyor
Gözün aydın canım. Nasilsiniz şimdiMerhaba Ekim anneleri. Ben bugün doğum yaptım. Benim minik 1 ekimde gelecekti planli sezaryandi acele etti. Allah hepinizi de bir avazda sağlık ve sıhhatli bebeklerinizle kurtarsın inşallah.
Gozun aydin cnm. Saglikla mutlulukla buyut ins bebisiniMerhaba Ekim anneleri. Ben bugün doğum yaptım. Benim minik 1 ekimde gelecekti planli sezaryandi acele etti. Allah hepinizi de bir avazda sağlık ve sıhhatli bebeklerinizle kurtarsın inşallah.
Canım benimde şancı oluyodu . Muanede açılma yoktu 1 hafta sonra gitcemAllah razı olsun kızlar daha nişan su gelmedi evdeyim daha sancı gelip gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?