2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hiç alakası yok aslında kızım 39+5 doğdu şimdi cinsiyet erkek şu an karnımda belimde sızı var 38+2 galiba ben de bugün doğuracağım
:) 2. Kez peşinde bekliyorum yanlış hatırlamıyorsam kızın bizimkinden once doğmuştu, bizimde ufak kipirtilar var ama artmadı bi türlü 2 gündür, sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşaAllah

O durum bende de var garip bir şekilde bacaklarım ağrıyor bende acaba dedim ama bir yandan da fıtık mi bu bacağa vursun, değildir yorgunluktan olur belki diyorum ama düşünmesi bile heyecanlı:)

Allah razı olsun kızlar daha nişan su gelmedi evdeyim daha sancı gelip gidiyor
duamdasınız
ya benım doktorumda 38+3 ten sonra gün iste dedi
Zaten gunu kendım belırleme taraftarı değilim de yinede 37 de gelsn dıye de gecmıyo değil içimden saglıcakla gelsnler inşaAllah

Hayırlısı olsun canım anladım ben seni yine de kimseyi kırmamaya çalış torun heyecanı başkadır naçizane tavsiyem
Amin canım hayırlısı olsun inşallah. Elimizden geldiğince dikkat edelim, Rabbim de korusun hepimizi. Hep gönlümüz kırılmasın, hem sağlık olsun inşallah

duamdasınız

ya benım doktorumda 38+3 ten sonra gün iste dedi
Zaten gunu kendım belırleme taraftarı değilim de yinede 37 de gelsn dıye de gecmıyo değil içimden saglıcakla gelsnler inşaAllah
Kız benim doktor sağolsun kendi 37 dedi. Yaşadıklarını biliyorum sen bu süreci psikolojik olarak iyi bile yönetiyorsun seni 38'e kadar bekletmem dedi. Ebe karışınca olaya canım sıkıldı bana kalsa 2 ekimde doğurayım tam 37+0'da olsun bitsin

O durum bende de var garip bir şekilde bacaklarım ağrıyor bende acaba dedim ama bir yandan da fıtık mi bu bacağa vursun, değildir yorgunluktan olur belki diyorum ama düşünmesi bile heyecanlı:)
İnan hiç yorulmuyorum annemdeyim yani sadece sofra koymasına kaldırmasına yardım ediyorum o kadar .Hep uzanıyorum .Annemde hava soğudu romatizma olabilir dedi sarıp sarmaladık beni

İnşallah sağlıklı şekilde alırız kucağımıza

Valla öyle
İyi düşünmüş doktorun
Bnm 16. Haftaya kadar kanamam vardı sonrasında da istirahatle gecti çok şükür şimdi bı sorun gorunmuyo ama sabırszlanıyorm işte saglıcakla gelsn mınıklerımız gerısı hiç önemli değil

Kızlar kekik çayı içmem de bi sakınca var mı coronaya iyi geliyormuş
Kekik icerisinde sanirim progesteron hormonu var. Ben salatalarima hafif serpiyordum. Bir iki defa da cok az yapip ictim ama fazlasi zararli olabilir.

Yarim cay kasigindan biraz az istersen tuketebilirsin sanki ama

Kekik yagi varsa evde onu da yakabilirsiniz buhurdanlik var ise. Yoksa bi su kabina bir kac damla yagini damlatip altinda mum yakarak yapabilirsiniz.

Bende de oluyor bacak agrisi. Sirt bel agrisi da var. Allah yardimcimiz olsun cnm
Allah razı olsun kızlar daha nişan su gelmedi evdeyim daha sancı gelip gidiyor
Hayirla gelsin ins cnm

Merhaba Ekim anneleri. Ben bugün doğum yaptım. Benim minik 1 ekimde gelecekti planli sezaryandi acele etti. Allah hepinizi de bir avazda sağlık ve sıhhatli bebeklerinizle kurtarsın inşallah.
Gozun aydin cnm. Saglikla mutlulukla buyut ins bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…