- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba Ekim anneleri. Ben bugün doğum yaptım. Benim minik 1 ekimde gelecekti planli sezaryandi acele etti. Allah hepinizi de bir avazda sağlık ve sıhhatli bebeklerinizle kurtarsın inşallah.
Gözün aydın olsunMerhaba Ekim anneleri. Ben bugün doğum yaptım. Benim minik 1 ekimde gelecekti planli sezaryandi acele etti. Allah hepinizi de bir avazda sağlık ve sıhhatli bebeklerinizle kurtarsın inşallah.
Amin insallah canim. Seninde gozun aydin. Allah anali babali buyutsun. Saglikla hayirla buyusun yawrun insallahMerhaba Ekim anneleri. Ben bugün doğum yaptım. Benim minik 1 ekimde gelecekti planli sezaryandi acele etti. Allah hepinizi de bir avazda sağlık ve sıhhatli bebeklerinizle kurtarsın inşallah.
Özel doktorum yok canım bi iki saate giderim hastaneye şu ara 5 dakikada bir geliyor karın belde aynı anda oluşan adet sancısı derecesinde bi ağrı canım şimdilikDoktorun ne diyor canim. Ne zaman gidiceksin. Sanci nasil birseybir de kac dk da bir geliyor
Allah razı olsun canımHayirla gelsin ins cnm
Benim sancılar düzenli aralıklarla geliyor canım bi iki saate giderim bakalım ne diyor doktorCanım benimde şancı oluyodu . Muanede açılma yoktu 1 hafta sonra gitcem
Canım siyatik ağrısı dedikleri şey midir acaba, youtube da egzersizler var onun için bir bak istersen. Ayrıca merak etme, benim 1,5-2 haftadır direkt bacak aramda ağrı var ben doğurmadıysam sana da bir şey olmazKızlar bir iki gündür bacak ağrım var .Dün bacak ağrısından uyuyamadım .üst baldır bölgeme sancı girdi tüm gece .Yani doğum belirtilerine baktım içinde öyle bir şey yok ama ben ilk olucam herhalde dedim .Bacağa sancı mı girer yaHaladaha geçmedi ağrı kesici içmedim doğum sancısıysa artarak devam eder diye .Artmadı stabil bir şekilde devam ediyor .Son haftalar böyle ağrılı sızılı mı olacak .Sağ bacağım var mı içinizde yaşayan
Ayyy ne güzel, Allah analı babalı büyütsün darısı başımızaMerhaba Ekim anneleri. Ben bugün doğum yaptım. Benim minik 1 ekimde gelecekti planli sezaryandi acele etti. Allah hepinizi de bir avazda sağlık ve sıhhatli bebeklerinizle kurtarsın inşallah.
Ayy ben heyecanlandım valla yaÖzel doktorum yok canım bi iki saate giderim hastaneye şu ara 5 dakikada bir geliyor karın belde aynı anda oluşan adet sancısı derecesinde bi ağrı canım şimdilik
Allah razı olsun canım
Benim sancılar düzenli aralıklarla geliyor canım bi iki saate giderim bakalım ne diyor doktor
Canım uzun çorap giydim .Kalın tayt geçirdim .Belden şal bağladık. ağrı dindi sıcaktan bayılacağımCanım siyatik ağrısı dedikleri şey midir acaba, youtube da egzersizler var onun için bir bak istersen. Ayrıca merak etme, benim 1,5-2 haftadır direkt bacak aramda ağrı var ben doğurmadıysam sana da bir şey olmaz
Açılma olsa acaba anlar mıyım bilmiyorum, biraz tırsmıyor değilim ama doktor hiç sallamadı mecbur ona güveniyorum ben de. Bazen resmen çocuğun kafası aşağıya doğru ittiriyormuş gibi acı da oluyor ara ara ama normal dedi
Ayyy ne güzel, Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza
Hayirlisi olsun duzenliyse . Acilma olmuştur kesinÖzel doktorum yok canım bi iki saate giderim hastaneye şu ara 5 dakikada bir geliyor karın belde aynı anda oluşan adet sancısı derecesinde bi ağrı canım şimdilik
Allah razı olsun canım
Benim sancılar düzenli aralıklarla geliyor canım bi iki saate giderim bakalım ne diyor doktor
Haha tam havalar serinledi derken yine sıcaklara düşmüşsünCanım uzun çorap giydim .Kalın tayt geçirdim .Belden şal bağladık. ağrı dindi sıcaktan bayılacağım
Dün gece ben doğuruyorum sandım .Haftalar ilerledikçe bu psikoloji yerleşti .Annem diyor ki artık sancı yoklar ara ara korkma .Valla korkuyorum sanırımHaha tam havalar serinledi derken yine sıcaklara düşmüşsünAy keşke benimki de sarınarak geçse, çocuğum her an çıkacakmış gibi dolanıyorum sürekli
Valla ne diyim nasıl diyim bilmiyorum kızlar. Annem çok dikkat ediyor, 3 doz aşısını da oldu. Ama kv asla ve asla dikkat etmiyor. Yolda birini görüyor pat yapışıyor şapur şupur öpüşüp konuşuyorlar. Maskesiz oturma, gezme, kına düğün gırla. Sigara da kullanıyor kendisi. Birde o takıldı kafama. Sigara içip içip bebeği kucaklayacak bu sefer. Sigarayı git elini yüzünü yıka desem kokar mı yine? Hadi onu da geçtim, bu düğün nişan işi canımı sıkıyor ya. Dün akşamdan beri belim sırtım kasıklarım ağrıyor stresten.
Eşime annen gelmesin desem olmaz, seninki de gelmesin o zaman der. Kvye düğünde maskesiz durma, dikkat et desem tamam tamak diyecek ama adım kadar eminim asla dikkat etmiyor. 2 doz biontech aşısı var. Gelmeden korona test yaptır gel mi desem ne desem? Ya birde büyük görümcem çıktı başıma. Sen azcık ayaklan, 15 gün olunca falan sabah gelir akşam gideriz diyor. 2 çocuğu var, büyük kızı ilk okula gidiyor. Okullarda zaten korona var. Ay bilmiyorum ya. Doğumu bekleyeceğim en güzel zamanlarda bunun stresini yaşıyorum. Çıldırıp cinnet geçiricem en sonunda.
Aminn inşallah canım. 1.5 senedir nasıl atlattiysak bu sürecinde kimsenin kalbini kırmadan sorunsuz şekilde atlatırsın. Yüzdün yüzdün sonuna geldin, bundan sonrası kolay.Öyle yapıcam canım artık. Bizde dip dibe yaşama, ısrarla doğum yapmış kadının başına ekşime huyu olduğu için bazen ne yapsakta bunları açamıyoruz. Bu günde hem annemi hem kvyi arayıp söylicem. Çok dikkat edin, korona falan getirmeyin sakın, gelince kucakta bebek falan yok diye. Sıkıntısız atlatırız inşallah bu süreci ya
Seninle haftamız aynı. Ben doktora 4 Ekim dedim ok olur dedi 38. Haftada alıyoruz bizde zaten dedi. Bazılarına bıraksan çocuk ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi diyor. Haftada 250 gram alan bir bebek, dışarı çıkınca da haftada o kadar kilo alıyor zaten. Gelişimini tamamlamış artık bunun 1 hafta daha kalmasının mantığı ne ben anlamadım...Biraz önce sağlık ocağının ebesi aradı takip eden, dedim 2 ekim itibariyle o hafta sezeryan olacak gün belirsiz şuan. O da benim takvime göre 9-10 ekim gibi olman daha normal dedi. Sakın 2-3 Ekim gibi tarih isteme erken olur filan dedi. Kimse demiyor bebek beklemek istiyor mu diye
Bence eşinle konuş bebeğe bişey olursa bunun vebalini alamayız de bi haftacık eve kapansalar ne olur sanki.Aylaar aylar önce doğuma geliriz, şunu bunu yaparız diye plan yapıldı canım olur mu öyle şey. İlle gelip lohusa kadını strese sokmaları lazım, içleri rahat etmez yoksa. Benim de yardıma ihtiyacım olur, gelmeleri işime yarar ama işte dikkat eden insan olsa canıma minnet. Dikkat etmediğini bildiğim için kafama çok takılıyor. Valla virüs değil bu insanlar yoruyor artık ya.
Benim doktorum da planli sezaryen onermisti anne icin daha konforlu oldugu icin, fakat sezaryen olmasi durumunda dahi bebegin gelmek istedigi zaman gelmesini istedigimi soyledim. Bilmiyorum bu kisisel kararim ama bircok insan da oyle onceden oluyor, bebisler gayet de saglikli geliyor her turlu :))Biraz önce sağlık ocağının ebesi aradı takip eden, dedim 2 ekim itibariyle o hafta sezeryan olacak gün belirsiz şuan. O da benim takvime göre 9-10 ekim gibi olman daha normal dedi. Sakın 2-3 Ekim gibi tarih isteme erken olur filan dedi. Kimse demiyor bebek beklemek istiyor mu diye
Bende aynı mantıktayım haftasını doldurmuş oluyor zaten doğsun sağ salim, bende cumartesiye randevu alabilirsem kontrole gideceğim. Bakalım net gün versin artık bana da bizimde 4-5 ekim gibi olur herhaldeSeninle haftamız aynı. Ben doktora 4 Ekim dedim ok olur dedi 38. Haftada alıyoruz bizde zaten dedi. Bazılarına bıraksan çocuk ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi diyor. Haftada 250 gram alan bir bebek, dışarı çıkınca da haftada o kadar kilo alıyor zaten. Gelişimini tamamlamış artık bunun 1 hafta daha kalmasının mantığı ne ben anlamadım...
37 olduktan sonra zaten prematüre sınırından da çıkıyor bebiş, bir de herkesin hamileliği aynı geçmeyebiliyor. Ben korkuyorum kanamam olursa naparım diye bunca emek çekmişim bu haftaları görmüşüm. O yüzden de bir an önce 37 olur olmaz doğurasım varBenim doktorum da planli sezaryen onermisti anne icin daha konforlu oldugu icin, fakat sezaryen olmasi durumunda dahi bebegin gelmek istedigi zaman gelmesini istedigimi soyledim. Bilmiyorum bu kisisel kararim ama bircok insan da oyle onceden oluyor, bebisler gayet de saglikli geliyor her turlu :))
Maşallah Allah analı babalı büyütsünMerhaba Ekim anneleri. Ben bugün doğum yaptım. Benim minik 1 ekimde gelecekti planli sezaryandi acele etti. Allah hepinizi de bir avazda sağlık ve sıhhatli bebeklerinizle kurtarsın inşallah.
Canım inşallah kolay geçer doğumunÖzel doktorum yok canım bi iki saate giderim hastaneye şu ara 5 dakikada bir geliyor karın belde aynı anda oluşan adet sancısı derecesinde bi ağrı canım şimdilik
Allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?