2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba Ekim anneleri. Ben bugün doğum yaptım. Benim minik 1 ekimde gelecekti planli sezaryandi acele etti. Allah hepinizi de bir avazda sağlık ve sıhhatli bebeklerinizle kurtarsın inşallah.
Allah analı babalı büyütsün inşallah aminn

Merhaba Ekim anneleri. Ben bugün doğum yaptım. Benim minik 1 ekimde gelecekti planli sezaryandi acele etti. Allah hepinizi de bir avazda sağlık ve sıhhatli bebeklerinizle kurtarsın inşallah.
Gözün aydın olsun Sağlıcakla büyüsün kuzucuk

Amin insallah canim. Seninde gozun aydin. Allah anali babali buyutsun. Saglikla hayirla buyusun yawrun insallah

Doktorun ne diyor canim. Ne zaman gidiceksin. Sanci nasil birsey bir de kac dk da bir geliyor
Özel doktorum yok canım bi iki saate giderim hastaneye şu ara 5 dakikada bir geliyor karın belde aynı anda oluşan adet sancısı derecesinde bi ağrı canım şimdilik
Hayirla gelsin ins cnm
Allah razı olsun canım
Canım benimde şancı oluyodu . Muanede açılma yoktu 1 hafta sonra gitcem
Benim sancılar düzenli aralıklarla geliyor canım bi iki saate giderim bakalım ne diyor doktor

Canım siyatik ağrısı dedikleri şey midir acaba, youtube da egzersizler var onun için bir bak istersen. Ayrıca merak etme, benim 1,5-2 haftadır direkt bacak aramda ağrı var ben doğurmadıysam sana da bir şey olmaz

Açılma olsa acaba anlar mıyım bilmiyorum, biraz tırsmıyor değilim ama doktor hiç sallamadı mecbur ona güveniyorum ben de. Bazen resmen çocuğun kafası aşağıya doğru ittiriyormuş gibi acı da oluyor ara ara ama normal dedi
Ayyy ne güzel, Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

Ayy ben heyecanlandım valla ya sağlıkla kucağına al inşallah canım. Bir avazda doğur inşallah

Canım uzun çorap giydim .Kalın tayt geçirdim .Belden şal bağladık. ağrı dindi sıcaktan bayılacağım

Hayirlisi olsun duzenliyse . Acilma olmuştur kesin

Haha tam havalar serinledi derken yine sıcaklara düşmüşsün Ay keşke benimki de sarınarak geçse, çocuğum her an çıkacakmış gibi dolanıyorum sürekli
Dün gece ben doğuruyorum sandım .Haftalar ilerledikçe bu psikoloji yerleşti .Annem diyor ki artık sancı yoklar ara ara korkma .Valla korkuyorum sanırım

Aminn inşallah canım. 1.5 senedir nasıl atlattiysak bu sürecinde kimsenin kalbini kırmadan sorunsuz şekilde atlatırsın. Yüzdün yüzdün sonuna geldin, bundan sonrası kolay.
Seninle haftamız aynı. Ben doktora 4 Ekim dedim ok olur dedi 38. Haftada alıyoruz bizde zaten dedi. Bazılarına bıraksan çocuk ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi diyor. Haftada 250 gram alan bir bebek, dışarı çıkınca da haftada o kadar kilo alıyor zaten. Gelişimini tamamlamış artık bunun 1 hafta daha kalmasının mantığı ne ben anlamadım...

Bence eşinle konuş bebeğe bişey olursa bunun vebalini alamayız de bi haftacık eve kapansalar ne olur sanki.

Benim doktorum da planli sezaryen onermisti anne icin daha konforlu oldugu icin, fakat sezaryen olmasi durumunda dahi bebegin gelmek istedigi zaman gelmesini istedigimi soyledim. Bilmiyorum bu kisisel kararim ama bircok insan da oyle onceden oluyor, bebisler gayet de saglikli geliyor her turlu :))

Bende aynı mantıktayım haftasını doldurmuş oluyor zaten doğsun sağ salim, bende cumartesiye randevu alabilirsem kontrole gideceğim. Bakalım net gün versin artık bana da bizimde 4-5 ekim gibi olur herhalde

37 olduktan sonra zaten prematüre sınırından da çıkıyor bebiş, bir de herkesin hamileliği aynı geçmeyebiliyor. Ben korkuyorum kanamam olursa naparım diye bunca emek çekmişim bu haftaları görmüşüm. O yüzden de bir an önce 37 olur olmaz doğurasım var

Maşallah Allah analı babalı büyütsün
Canım inşallah kolay geçer doğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…