- 18 Ağustos 2021
- 55
- 82
- 3
- 36
Ben direndim ve 24 saatin sonunda normal doğum yaptım:)yaaaa
Gelıyo mu minik
Saglıcakla hayrlısıyla kolay bı dogum olsn inşaAllahiyi oldugunuzda haberlerınzı beklıyoruz
aynı durumu yasadım
Dogum için yatıs yapıldı annem herkesı aramıs dua istemıs mıllet arıyo annem zaten miadı gecmıs dogum dıye sezaryen istiyo her arayana yanımda hıc ılerlemıyo dogum olmayacak galıba diyoeşim sancım var azıcık belıme masaj yap desem öfleyip püflüyo en son eşim dahil herkesı cıkartmıs bagıra bagıra aglamıstm odada 1 saat sonra da sezaryene alındım zaten
Çok sevindimSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Bebeğim çok iyi ikimizde iyiyiz sağlıklıyiz
Bebeğim 3,685 Gr doğdu 53 cm doğdu kafası 35 cm
Narkozu etkileri yavaş yavaş ayağımdan kesildi daha yürümeye başlamadım bebeğim emiyor şükür sıkıntı yok
Kıllı bebeğim varbeklediğim gibi Behlül gibi değil
Allaha şükür kavuştum
Rabb insalalh sizlerede nasip eder
Çok dua ettim hepinize insalah sağ salim bebeklerinizi dogurursunuz , kazasız belasız kavuşursunuzşimdiden kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Çok sevindim canım ,gözünüz aydın olsun .Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Narkozu etkileri yavaş yavaş ayağımdan kesildi daha yürümeye başlamadım bebeğim emiyor şükür sıkıntı yok
Allaha şükür kavuştum
Çok dua ettim hepinize insalah sağ salim bebeklerinizi dogurursunuz , kazasız belasız kavuşursunuzşimdiden kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Gözün aydın canım, çok sevindim iyi olmanıza. Bebeğin kilosu gayet iyi.Yavaş yavaş toparlanacaksın inş.Slm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Allaha şükür kavuştum
Benim de ara sıra oluyor canım. Korkuyorum başa saracak diye. Mide yanmam da oluyor. Benim aşırı bulanmıştı midem. Bakalım bebek saçlı mı olacak. Doğunca bildiririmKızlar midesi bulanan var mı? Benim bazı günler midem bulanıyor mesela şuanda olduğu gibi. Annemde saçı uzuyordur diyor
Hayırlı olsun canım , sağlıkla sihhatle büyüt inşallahSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Allaha şükür kavuştum
Maşallah canım, sağlıkla büyüsün, hayırlı uğurlu olsunSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Allaha şükür kavuştum
Bu ölçümler olduğunda 36+2 idi .Haftanız kaçtı acaba
Yalancı sancılar baslamış olabilirKızlar benim de bugün belimde geçmeyen bir ağrı var ya, şükür kasıklarıma falan vurmuyor ama belimin sağ tarafı , geçmiyor da. Neden olabilir sizce
Ama bir kasılmam falan yok canımYalancı sancılar baslamış olabilir
Masallah çok sevindim normal mi doğdu kaçırmışım ben sağlıkla büyüt inşallahSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Allaha şükür kavuştum
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Allaha şükür kavuştum
Düzenli mi yaniAma bir kasılmam falan yok canımve sabahtan beri devam ediyor , bı yoklasa gitse falan anlayacağım ama hep aynı tarafta sağ tarafta sabahtan beri ağrım var
Evet hemde nasıl bszen de kusuyorum bu sabahta kustum mesela doğurunca rahatlıcz inş. Bebek mideye baskı yapıyor alan daraldıKızlar midesi bulanan var mı? Benim bazı günler midem bulanıyor mesela şuanda olduğu gibi. Annemde saçı uzuyordur diyor
Böbrek genişlemesi olabilir tek taraflı bir ağrıysa. Ben de sağ tarafıma yatamıyordum ağrıdan böbreğimde 2.derece büyüme çıktı. 5 gün hastanede yattım. Ama kimisinin kendiliğinden geçmiş tedavisiz benim geçmemişti ağrı.Kızlar benim de bugün belimde geçmeyen bir ağrı var ya, şükür kasıklarıma falan vurmuyor ama belimin sağ tarafı , geçmiyor da. Neden olabilir sizce
Oluyor canım her gün değil ama arada bende de oluyor .Bu haftalar bel ağrısı kasık ağrısı yapıyor .Kızlar benim de bugün belimde geçmeyen bir ağrı var ya, şükür kasıklarıma falan vurmuyor ama belimin sağ tarafı , geçmiyor da. Neden olabilir sizce
Canım benim 5 gün boyunca belimin sağ tarafı inanılmaz ağrıdı, bi ara böbrekten falan şüphelenmeye başlamıştım hatta.. acile gittik serum falan takıldı kendi doktorumda bu haftalarda normal olduğunu söyledi, çok fazla yürüdüysen veya yorulduysan yapabiliyo yaAma bir kasılmam falan yok canımve sabahtan beri devam ediyor , bı yoklasa gitse falan anlayacağım ama hep aynı tarafta sağ tarafta sabahtan beri ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?