2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben direndim ve 24 saatin sonunda normal doğum yaptım:)

Slm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Bebeğim çok iyi ikimizde iyiyiz sağlıklıyiz
Bebeğim 3,685 Gr doğdu 53 cm doğdu kafası 35 cm
Narkozu etkileri yavaş yavaş ayağımdan kesildi daha yürümeye başlamadım bebeğim emiyor şükür sıkıntı yok
Kıllı bebeğim var beklediğim gibi Behlül gibi değil
Allaha şükür kavuştum
Rabb insalalh sizlerede nasip eder
Çok dua ettim hepinize insalah sağ salim bebeklerinizi dogurursunuz , kazasız belasız kavuşursunuz şimdiden kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Çok sevindim minnak bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat diliyorum aminn inşallah bizler de sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz
Ultrasonda ki kilosuyla doğduğundaki kilosu arasında çok fark oluyor mu? Yoksa aynı kilolar mı?

Çok sevindim canım ,gözünüz aydın olsun .Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Darısı bize

Gözün aydın canım, çok sevindim iyi olmanıza. Bebeğin kilosu gayet iyi.Yavaş yavaş toparlanacaksın inş.

Kızlar midesi bulanan var mı? Benim bazı günler midem bulanıyor mesela şuanda olduğu gibi. Annemde saçı uzuyordur diyor
Benim de ara sıra oluyor canım. Korkuyorum başa saracak diye. Mide yanmam da oluyor. Benim aşırı bulanmıştı midem. Bakalım bebek saçlı mı olacak. Doğunca bildiririm

Bebek büyüdükçe mideye doğru baskı yaptığından da yanma, bulanma olurmuş sanırım.

Hayırlı olsun canım , sağlıkla sihhatle büyüt inşallah

Kızlar benim de bugün belimde geçmeyen bir ağrı var ya, şükür kasıklarıma falan vurmuyor ama belimin sağ tarafı , geçmiyor da. Neden olabilir sizce

Maşallah canım, sağlıkla büyüsün, hayırlı uğurlu olsun

Masallah çok sevindim normal mi doğdu kaçırmışım ben sağlıkla büyüt inşallah

Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı hayırlısıyla bekleyen bizlere

Kızlar benim de bugün belimde geçmeyen bir ağrı var ya, şükür kasıklarıma falan vurmuyor ama belimin sağ tarafı , geçmiyor da. Neden olabilir sizce
Böbrek genişlemesi olabilir tek taraflı bir ağrıysa. Ben de sağ tarafıma yatamıyordum ağrıdan böbreğimde 2.derece büyüme çıktı. 5 gün hastanede yattım. Ama kimisinin kendiliğinden geçmiş tedavisiz benim geçmemişti ağrı.

Reactions: The
Oluyor canım her gün değil ama arada bende de oluyor .Bu haftalar bel ağrısı kasık ağrısı yapıyor .

Ama bir kasılmam falan yok canım ve sabahtan beri devam ediyor , bı yoklasa gitse falan anlayacağım ama hep aynı tarafta sağ tarafta sabahtan beri ağrım var
Canım benim 5 gün boyunca belimin sağ tarafı inanılmaz ağrıdı, bi ara böbrekten falan şüphelenmeye başlamıştım hatta.. acile gittik serum falan takıldı kendi doktorumda bu haftalarda normal olduğunu söyledi, çok fazla yürüdüysen veya yorulduysan yapabiliyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…