2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah subanallah çok sevindim doğum hikayeni bekliyoruz. bir arkadaş sormuş bende merak ettim kilo söylenen gibi mi çıktı canim?
Ay kaç saattir geçmedi kussam rahatlarim ama öyle bir duruma kadar gelmiyor.
Evet hemde nasıl bszen de kusuyorum bu sabahta kustum mesela doğurunca rahatlıcz inş. Bebek mideye baskı yapıyor alan daraldı
İlk gebeligimde yasamadigim ne kadar şey varsa bu gebeligimde yaşadım herhalde...

Anladım canım yani çok yurumedim ama akşama kadar oturuyorum hâliyle, çalışıyorum bilmiyorum yorgunluk mu ne artık. Ne kadar bekleyip doktora gitmeliyim sence

Tek taraflı canım. Bilmiyorum gerçekten , yarına kadar bekleyeceğim inşallah geçer. Geçmezse doktora giderim
Oluyor canım her gün değil ama arada bende de oluyor .Bu haftalar bel ağrısı kasık ağrısı yapıyor .
Ama bu sabahtan beri geçmedi canım ya , hani ara ara olsa anlarım da bilemedim ki

Kızlar midesi bulanan var mı? Benim bazı günler midem bulanıyor mesela şuanda olduğu gibi. Annemde saçı uzuyordur diyor
Karnim acikinca midem bulaniyo bnm. Belki seninkide oyle olabilir. Ac kalmamayi bi dene cnm
Ayy masalah gozunuz aydin cnm. Saglikla mutlulukla buyutun ins darisi basimiza

Gozun aydin canim saglikla sihhatle buyutmek nasip olsun. Allah anneli babali buyutsun. Sende bir an once sagligina kavus canim.

Covid geçiren anneler süreci anlatabilir misin şuan boğaz baş sırt ağrısı var
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Ben olmadım ama çevremde olanlar ile konuşmuştum. Öncelikle doktorunuza haber verin kan sulandırıcı başlıyorlar. Bol bol c vitamini almanız lazım ya eczaneden takviye alın doktora danışıp yada kilo kilo yiyin.d vitamini çok önemli kullanmıyorsanız onuda ekleyin ben aylardır coledan d vit günde 5 damla kullanıyorum ama yinede doktorunuza sorun. Bol bol dinlenin ve sıvı tüketin. Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Burada bi arkadaş vardı uzun uzun tavsiyeler vermişti ama kimdi hatırlayamadım. Hazırlayabilirsem gönderisini yollayım size. Bide bildiğim kadarıyla kekik kaynatıp odaya koyun onu soluyun ciğerleri açıyormuş. Ama içmeyin kekik fazla tüketmek bizlere zararlı diye biliyorum

Kalbim73 yanında yer aç galiba ben de doğuruyorum hayırlı doğumlar canım sağ Salim gelsin minnoşun
Çok sevindim canım ,gözünüz aydın olsun .Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Darısı bize
Gözün aydın canım, çok sevindim iyi olmanıza. Bebeğin kilosu gayet iyi.Yavaş yavaş toparlanacaksın inş.
Hayırlı olsun canım , sağlıkla sihhatle büyüt inşallah
Masallah çok sevindim normal mi doğdu kaçırmışım ben sağlıkla büyüt inşallah
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı hayırlısıyla bekleyen bizlere

Karnim acikinca midem bulaniyo bnm. Belki seninkide oyle olabilir. Ac kalmamayi bi dene cnm

Ayy masalah gozunuz aydin cnm. Saglikla mutlulukla buyutun ins darisi basimiza
Gozun aydin canim saglikla sihhatle buyutmek nasip olsun. Allah anneli babali buyutsun. Sende bir an once sagligina kavus canim.
Kizlar çok teşekkürler şükür iyiyiz

Sezeryrn oldum belden aşağı
Darısı heoinizin başına
Bunca zaman sancım çıkmadı bugün ilk defa nst de çıktı gece ağrılarım başlamıştı
İnşallah bir an önce sağlığına kavusurum 4gun kalcsm pazar Pazartesi donerim eve
Şükür bebeğin kilosu iyi
Evet ben daha az bekliyordum belki yanlışlık payı var diye şükür en son salı günü olcmustu sanirm 3,575 Gr di 2 günde 100 Gr almış
Ama benim gözümde zayıf gözüküyor şükür sağlıklı
Rabb'im insalalh dizede nasip eder bu güzel duyguyu insalalh
Alintiyamadiklarim olursa affola gormemisimdir

Geçmiş olsun canım sağlıcakla büyüt insAllah

Hayırlı olsun canım. 4-5 gün mü burda sezeryan sonrası 1 gece kalıyorsun sadece

Kızlar bu karın sertleşmesi kaç dkde bir olunca kasılma oluyor? 10 dk önce önce karnım sertleşti, 5 dk boyunca geçmedi nerdeyse. Şimdi yine aynısı oldu. Kasılma mı oluyor bu?

Adaçayı ne işe yarıyor bilmiyorum ama doguma yakın AHUDUDU YAPRAĞI ÇAYI içiliyor. Bi araştırın isterseniz

Kızlar bu karın sertleşmesi kaç dkde bir olunca kasılma oluyor? 10 dk önce önce karnım sertleşti, 5 dk boyunca geçmedi nerdeyse. Şimdi yine aynısı oldu. Kasılma mı oluyor bu?
Evet canım kasılma oluyor .Kasılmalarının arasındaki süreyi tut .İki kasılma arası kaç dk oluyor diye ?Hamile uygulamalarında kasılma takibi var .Bir bak istersen

Sende kendimi gördüm ben dışardayken gezerken ya da Bi işim varsa uslu duruyo ne zaman otursam ya da gece yatsam mesaisi baslıyo. Heh diyorum kızım geç kaldın anneyi uyutma tamam mı oyna içerde diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…