Maşallah subanallah çok sevindimSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Bebeğim çok iyi ikimizde iyiyiz sağlıklıyiz
Bebeğim 3,685 Gr doğdu 53 cm doğdu kafası 35 cm
Narkozu etkileri yavaş yavaş ayağımdan kesildi daha yürümeye başlamadım bebeğim emiyor şükür sıkıntı yok
Kıllı bebeğim varbeklediğim gibi Behlül gibi değil
Allaha şükür kavuştum
Rabb insalalh sizlerede nasip eder
Çok dua ettim hepinize insalah sağ salim bebeklerinizi dogurursunuz , kazasız belasız kavuşursunuzşimdiden kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Ay kaç saattir geçmediBenim de ara sıra oluyor canım. Korkuyorum başa saracak diye. Mide yanmam da oluyor. Benim aşırı bulanmıştı midem. Bakalım bebek saçlı mı olacak. Doğunca bildiririm
Bebek büyüdükçe mideye doğru baskı yaptığından da yanma, bulanma olurmuş sanırım.
İlk gebeligimde yasamadigim ne kadar şey varsa bu gebeligimde yaşadım herhalde...Evet hemde nasıl bszen de kusuyorum bu sabahta kustum mesela doğurunca rahatlıcz inş. Bebek mideye baskı yapıyor alan daraldı
Anladım canım yani çok yurumedim ama akşama kadar oturuyorum hâliyle, çalışıyorumCanım benim 5 gün boyunca belimin sağ tarafı inanılmaz ağrıdı, bi ara böbrekten falan şüphelenmeye başlamıştım hatta.. acile gittik serum falan takıldı kendi doktorumda bu haftalarda normal olduğunu söyledi, çok fazla yürüdüysen veya yorulduysan yapabiliyo ya
Tek taraflı canım. Bilmiyorum gerçekten , yarına kadar bekleyeceğim inşallah geçer. Geçmezse doktora giderimBöbrek genişlemesi olabilir tek taraflı bir ağrıysa. Ben de sağ tarafıma yatamıyordum ağrıdan böbreğimde 2.derece büyüme çıktı. 5 gün hastanede yattım. Ama kimisinin kendiliğinden geçmiş tedavisiz benim geçmemişti ağrı.
Ama bu sabahtan beri geçmedi canım ya , hani ara ara olsa anlarım da bilemedim kiOluyor canım her gün değil ama arada bende de oluyor .Bu haftalar bel ağrısı kasık ağrısı yapıyor .
Karnim acikinca midem bulaniyo bnm. Belki seninkide oyle olabilir. Ac kalmamayi bi dene cnmKızlar midesi bulanan var mı? Benim bazı günler midem bulanıyor mesela şuanda olduğu gibi. Annemde saçı uzuyordur diyor
Ayy masalahSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Narkozu etkileri yavaş yavaş ayağımdan kesildi daha yürümeye başlamadım bebeğim emiyor şükür sıkıntı yok
Allaha şükür kavuştum
Çok dua ettim hepinize insalah sağ salim bebeklerinizi dogurursunuz , kazasız belasız kavuşursunuzşimdiden kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Gozun aydin canimSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Allaha şükür kavuştum
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Ben olmadım ama çevremde olanlar ile konuşmuştum. Öncelikle doktorunuza haber verin kan sulandırıcı başlıyorlar. Bol bol c vitamini almanız lazım ya eczaneden takviye alın doktora danışıp yada kilo kilo yiyin.d vitamini çok önemli kullanmıyorsanız onuda ekleyin ben aylardır coledan d vit günde 5 damla kullanıyorum ama yinede doktorunuza sorun. Bol bol dinlenin ve sıvı tüketin. Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Burada bi arkadaş vardı uzun uzun tavsiyeler vermişti ama kimdi hatırlayamadım. Hazırlayabilirsem gönderisini yollayım size. Bide bildiğim kadarıyla kekik kaynatıp odaya koyun onu soluyun ciğerleri açıyormuş. Ama içmeyin kekik fazla tüketmek bizlere zararlı diye biliyorumCovid geçiren anneler süreci anlatabilir misin şuan boğaz baş sırt ağrısı var
Çok sevindimminnak bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat diliyorum aminn inşallah bizler de sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz
Ultrasonda ki kilosuyla doğduğundaki kilosu arasında çok fark oluyor mu? Yoksa aynı kilolar mı?
Çok sevindim canım ,gözünüz aydın olsun .Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinDarısı bize
Gözün aydın canım, çok sevindim iyi olmanıza. Bebeğin kilosu gayet iyi.Yavaş yavaş toparlanacaksın inş.
Hayırlı olsun canım , sağlıkla sihhatle büyüt inşallah
Masallah çok sevindim normal mi doğdu kaçırmışım ben sağlıkla büyüt inşallah
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahdarısı hayırlısıyla bekleyen bizlere
Maşallah subanallah çok sevindimdoğum hikayeni bekliyoruz. bir arkadaş sormuş bende merak ettim kilo söylenen gibi mi çıktı canim?
Ay kaç saattir geçmedikussam rahatlarim ama öyle bir duruma kadar gelmiyor.
İlk gebeligimde yasamadigim ne kadar şey varsa bu gebeligimde yaşadım herhalde...
Karnim acikinca midem bulaniyo bnm. Belki seninkide oyle olabilir. Ac kalmamayi bi dene cnm
Ayy masalahgozunuz aydin cnm. Saglikla mutlulukla buyutun ins darisi basimiza
Kizlar çok teşekkürlerGozun aydin canimsaglikla sihhatle buyutmek nasip olsun. Allah anneli babali buyutsun. Sende bir an once sagligina kavus canim.
Maşallah canımCok teşekkür ederim darısı size tüm hamilelere inşallah . Biz çok iyiyiz sorunsuz atlattık şükür.
Dünden beri felaket kusuyorum canım.Kızlar midesi bulanan var mı? Benim bazı günler midem bulanıyor mesela şuanda olduğu gibi. Annemde saçı uzuyordur diyor
Geçmiş olsun canım sağlıcakla büyüt insAllahKizlar çok teşekkürlerşükür iyiyiz
Sezeryrn oldum belden aşağı
Darısı heoinizin başına
Bunca zaman sancım çıkmadı bugün ilk defa nst de çıktı gece ağrılarım başlamıştı
İnşallah bir an önce sağlığına kavusurum 4gun kalcsm pazar Pazartesi donerim eve
Şükür bebeğin kilosu iyi
Evet ben daha az bekliyordum belki yanlışlık payı var diye şükür en son salı günü olcmustu sanirm 3,575 Gr di 2 günde 100 Gr almış
Ama benim gözümde zayıf gözüküyor şükür sağlıklı
Rabb'im insalalh dizede nasip eder bu güzel duyguyu insalalh
Alintiyamadiklarim olursa affola gormemisimdir
Amin çok teşekkürler canımGeçmiş olsun canım sağlıcakla büyüt insAllah
Hayırlı olsun canım. 4-5 gün müKizlar çok teşekkürlerşükür iyiyiz
Sezeryrn oldum belden aşağı
Darısı heoinizin başına
Bunca zaman sancım çıkmadı bugün ilk defa nst de çıktı gece ağrılarım başlamıştı
İnşallah bir an önce sağlığına kavusurum 4gun kalcsm pazar Pazartesi donerim eve
Şükür bebeğin kilosu iyi
Evet ben daha az bekliyordum belki yanlışlık payı var diye şükür en son salı günü olcmustu sanirm 3,575 Gr di 2 günde 100 Gr almış
Ama benim gözümde zayıf gözüküyor şükür sağlıklı
Rabb'im insalalh dizede nasip eder bu güzel duyguyu insalalh
Alintiyamadiklarim olursa affola gormemisimdir
Sağol canım Almanya vura öyleymişHayırlı olsun canım. 4-5 gün müburda sezeryan sonrası 1 gece kalıyorsun sadece
Karbonat li su canimMide yanmasından ölüyorumönerilere açığım şuan
Salatalik yedim biraz bastırdı canim haberin olsun...Maşallah canım
Dünden beri felaket kusuyorum canım.
Adaçayı ne işe yarıyor bilmiyorum ama doguma yakın AHUDUDU YAPRAĞI ÇAYI içiliyor. Bi araştırın istersenizCanım günü gününe aynıyız. Bende kaç haftadır doğsun diye herşeyi yapıyorum. Adaçayı, hurma, pilates, yürüyüş, ilişki. Hâlâ bekliyorum yokbana da sorup duruyorlar doğurmadın mı daha seni rüyamızda gördük diye. Öyle sordukça herkes sanki baskı hissediyorum üstümde. Şimdi bile adaçayı içiyorum faydası olsun diye. Az önce de pilates topunda zıplıyordum
Canım günü gününe aynıyız. Bende kaç haftadır doğsun diye herşeyi yapıyorum. Adaçayı, hurma, pilates, yürüyüş, ilişki. Hâlâ bekliyorum yokbana da sorup duruyorlar doğurmadın mı daha seni rüyamızda gördük diye. Öyle sordukça herkes sanki baskı hissediyorum üstümde. Şimdi bile adaçayı içiyorum faydası olsun diye. Az önce de pilates topunda zıplıyordum
Evet canım kasılma oluyor .Kasılmalarının arasındaki süreyi tut .İki kasılma arası kaç dk oluyor diye ?Hamile uygulamalarında kasılma takibi var .Bir bak istersenKızlar bu karın sertleşmesi kaç dkde bir olunca kasılma oluyor? 10 dk önce önce karnım sertleşti, 5 dk boyunca geçmedi nerdeyse. Şimdi yine aynısı oldu. Kasılma mı oluyor bu?
Bende yiyorum canım gerçekten rahatlatiyo. Bugün doktorum bitane şurup bitane tablet şeklinde mide yanması için ilaç verdi şükür geçirdi bulantida hafiflediSalatalik yedim biraz bastırdı canim haberin olsun...
Sende kendimi gördümBence eltisinin dugununden sonra en az 1 hafta beklesin. Okadar cok bir yerlere girip ciktiysa sikinti olmasin.
valla ben hareket ederken bebisim ckk sakin ne zaman otursam veya yatsam rahatsiz oluyor hemen basliyor kalk demeye kalkinca duruyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?