Bebek yeri daraliyo benimde öyle oluyo endişe etme .Kızlar bu karın sertleşmesi kaç dkde bir olunca kasılma oluyor? 10 dk önce önce karnım sertleşti, 5 dk boyunca geçmedi nerdeyse. Şimdi yine aynısı oldu. Kasılma mı oluyor bu?
Canım Inan benim dehşet mide yanmam vardı gece gündüz. Bugün doktorum ilaç yazdı iki tane nasıl rahatladim sana anlatamamMide yanmasından ölüyorumönerilere açığım şuan
Bende de oluyo canım bebek kasıyor kendini. Ama olacak haftalarımız ilerledi artık. Çok uzun sürmediği, ağrımız olmadığı sürece normal. Ben cumartesiye randevu alamadım doktor yokmuş pazartesi gidicem. Bakalım sezeryan tarihlerimiz aynı olacak mıEvet canım kasılma oluyor .Kasılmalarının arasındaki süreyi tut .İki kasılma arası kaç dk oluyor diye ?Hamile uygulamalarında kasılma takibi var .Bir bak istersen
İlk olduğu zaman çok korkmuştumBende de oluyo canım bebek kasıyor kendini. Ama olacak haftalarımız ilerledi artık. Çok uzun sürmediği, ağrımız olmadığı sürece normal. Ben cumartesiye randevu alamadım doktor yokmuş pazartesi gidicem. Bakalım sezeryan tarihlerimiz aynı olacak mı
Teşekkür ederim canım bakayım bulabilirsem alayım.Adaçayı ne işe yarıyor bilmiyorum ama doguma yakın AHUDUDU YAPRAĞI ÇAYI içiliyor. Bi araştırın isterseniz
Bu gün daha sık gibi sanki, sürekli oluyordu ama. Bakayım uygulamaya Bi, sıklığını takip etmek lazım. Bu gün daha çok rahatsız ediyor be ni.Evet canım kasılma oluyor .Kasılmalarının arasındaki süreyi tut .İki kasılma arası kaç dk oluyor diye ?Hamile uygulamalarında kasılma takibi var .Bir bak istersen
Bu gün daha Bi rahatsız etti beni canım. Huzursuz etti yani. Sıklaştı sanki kasılma, ya da bana öyle geldi bilemedimBebek yeri daraliyo benimde öyle oluyo endişe etme .
Sende kendimi gördümben dışardayken gezerken ya da Bi işim varsa uslu duruyo ne zaman otursam ya da gece yatsam mesaisi baslıyo. Heh diyorum kızım geç kaldın anneyi uyutma tamam mı oyna içerde diyorum
Maşallah canım
Dünden beri felaket kusuyorum canım.
Kızlar bu karın sertleşmesi kaç dkde bir olunca kasılma oluyor? 10 dk önce önce karnım sertleşti, 5 dk boyunca geçmedi nerdeyse. Şimdi yine aynısı oldu. Kasılma mı oluyor bu?
Canımmm maşallah hadi gözün aydınKizlar çok teşekkürlerşükür iyiyiz
Sezeryrn oldum belden aşağı
Darısı heoinizin başına
Bunca zaman sancım çıkmadı bugün ilk defa nst de çıktı gece ağrılarım başlamıştı
İnşallah bir an önce sağlığına kavusurum 4gun kalcsm pazar Pazartesi donerim eve
Şükür bebeğin kilosu iyi
Evet ben daha az bekliyordum belki yanlışlık payı var diye şükür en son salı günü olcmustu sanirm 3,575 Gr di 2 günde 100 Gr almış
Ama benim gözümde zayıf gözüküyor şükür sağlıklı
Rabb'im insalalh dizede nasip eder bu güzel duyguyu insalalh
Alintiyamadiklarim olursa affola gormemisimdir
Ay yemin ediyorum aynısı yaa, dalgalanıyo karnım telefonla oynarken kamerayı acıp karnıma bakınca duruyo çıldırıyorum deli ediyo daha cıkmadanbirde oturuyorum tv izliyorum nasil tekmeliyo telefonu birakiyorum tekmeleri izliyeyim diye yok yapmiyo yada esime bak gel napiyo diyorum, geliyo bebis yine duruyor surekli oyun halinde
Kedilervekitaplar benimde bu ara sık oluyo sertlesiyor ama tamamen rahim.kasilmasi gibi degil sanki benimki. Boyle biseyini dayiyo uzatiyo gibi
Canım böyle bebek bir yere toparlanmış gibi hissediyorsan doğum başlangıcı olabilir ılık bir duş al sol taraf üstüne yat geçmezse de muhakkak hastaneye gitKızlar bu karın sertleşmesi kaç dkde bir olunca kasılma oluyor? 10 dk önce önce karnım sertleşti, 5 dk boyunca geçmedi nerdeyse. Şimdi yine aynısı oldu. Kasılma mı oluyor bu?
Merhaba ben kendi listemi paylaşayım.Kızlar vallahi yorgun yorgun doğuma gideceğim böyle giderse. İzine çıktım bir temizlik yapıyorum bu halde yan yatmalar, eğilip kalkmalar, uzanarak silmeler, ayakta dakikalarca ütü yapmalar, süpürge tutmalar. İnşallah haftaya pazartesi halıları serip temizliğe son noktayı koyarım. Annemde olmasa... Yorgunluktan belime bir ağrı saplanıyor. Bacağıma vuruyor bel fıtığı...
Bu arada hastane çantasında hazırladım ufak bir iki eksik kaldı.. sizlerin hazırda yaptığınız bir liste varsa paylaşır mısınız? Benim listemde eksik kaldıyza check etmiş olurum. İsterseniz bende paylasabilirim
İnşaAllah sacı uzuyodurKızlar midesi bulanan var mı? Benim bazı günler midem bulanıyor mesela şuanda olduğu gibi. Annemde saçı uzuyordur diyor
Gözün aydın canımmmmSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Bebeğim çok iyi ikimizde iyiyiz sağlıklıyiz
Bebeğim 3,685 Gr doğdu 53 cm doğdu kafası 35 cm
Narkozu etkileri yavaş yavaş ayağımdan kesildi daha yürümeye başlamadım bebeğim emiyor şükür sıkıntı yok
Kıllı bebeğim varbeklediğim gibi Behlül gibi değil
Allaha şükür kavuştum
Rabb insalalh sizlerede nasip eder
Çok dua ettim hepinize insalah sağ salim bebeklerinizi dogurursunuz , kazasız belasız kavuşursunuzşimdiden kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Sen yinede takıp et canım ama bu ara bnde de sık sık bel agrısı oluyo muhtemelen yorgunluk yada bellı harekette sabıt kalmaya baglı bı agrı:) dogum sancıları vs ara ara gelıp dayanılmaz oluyo:) süreklı ise yorgnluk kaynaklıdr inşTek taraflı canım. Bilmiyorum gerçekten , yarına kadar bekleyeceğim inşallah geçer. Geçmezse doktora giderim
Ama bu sabahtan beri geçmedi canım ya , hani ara ara olsa anlarım da bilemedim ki
Canım sen süre tutmaya baslaKızlar bu karın sertleşmesi kaç dkde bir olunca kasılma oluyor? 10 dk önce önce karnım sertleşti, 5 dk boyunca geçmedi nerdeyse. Şimdi yine aynısı oldu. Kasılma mı oluyor bu?
birde oturuyorum tv izliyorum nasil tekmeliyo telefonu birakiyorum tekmeleri izliyeyim diye yok yapmiyo yada esime bak gel napiyo diyorum, geliyo bebis yine duruyor surekli oyun halinde
Kedilervekitaplar benimde bu ara sık oluyo sertlesiyor ama tamamen rahim.kasilmasi gibi degil sanki benimki. Boyle biseyini dayiyo uzatiyo gibi
Yani bende nasil oluyor bir yere dayaniyor boyle orasi baya sert oluyor elledigimde. Mesela yatarken oluyorsa kalkmakta zorlaniyorum. Dedigin gibi belli sn. Ama tamamen rahim kasiliyo gibi degil bendeki. Sanki mesela ayaklarini oraya uzatiyo.Ay yemin ediyorum aynısı yaa, dalgalanıyo karnım telefonla oynarken kamerayı acıp karnıma bakınca duruyo çıldırıyorum deli ediyo daha cıkmadan
O kasılma dediğiniz ne oluyo? Ben gün içinde nefesim yetmiyormuş gibi oluyo karnım böyle kasılmış gibi nefes almaya bile yer yok gibi oluyo o oldugunda konuşuyorsam susuyorum iş yapıyorsam hareket etmeden duruyorum. Çünkü nefes almak zorlaşıyor. Sonra 30 40 saniye sonra geçiyo
Benim de öyle oluyordu ama bu gün resmen 2-3 kez karnım taş gibi oldu. 5 dk düzelmedi. Sonra rahatladı.birde oturuyorum tv izliyorum nasil tekmeliyo telefonu birakiyorum tekmeleri izliyeyim diye yok yapmiyo yada esime bak gel napiyo diyorum, geliyo bebis yine duruyor surekli oyun halinde
Canım beninde hafif hafif yokluyor valla sancı. Kasıklarımdan aşağı doğru giriyor. Leğen kemiğime sancı saplanıyor resmen. Sonra geçiyor. Bebekte çok hareketli. Acaba kanala mı yerleşmeye çalışıyor diye düşünüyorum.Kedilervekitaplar bugün kontrole gittim kanala girmemiş benim bebiş hala. 40. Haftaya kadar girmesi lazım yani 9 günü var kanala girmeye doktor öyle dedi.
Kasıklarımdan aşağı böyle sancı iniyor, biraz sürüp geçiyor. Buraya yazdığımdan beri ara ara yokluyor. Bebekte çok hareketli. Acaba kanala mı yerleşiyor diye düşündüm ama hissedilir mi yerleşmesi bilmiyorum.Benim karın sertleşmem hep oluyor. Ama kasılma dedikleri biraz daha aşırı şiddetli adet ağrısondaki spazmlar gibi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?