2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet canım kasılma oluyor .Kasılmalarının arasındaki süreyi tut .İki kasılma arası kaç dk oluyor diye ?Hamile uygulamalarında kasılma takibi var .Bir bak istersen
Bende de oluyo canım bebek kasıyor kendini. Ama olacak haftalarımız ilerledi artık. Çok uzun sürmediği, ağrımız olmadığı sürece normal. Ben cumartesiye randevu alamadım doktor yokmuş pazartesi gidicem. Bakalım sezeryan tarihlerimiz aynı olacak mı

İlk olduğu zaman çok korkmuştum
Şimdi alıştım baya baya ,ben aldım cumartesiye bakalım bebek dönmedi o zamana kadar döner mi bilmiyorum ama hamileliğin son dönemi yorucu .Yaklaşık aynı olur gibi geliyor bana tarihler

Kızlar vallahi yorgun yorgun doğuma gideceğim böyle giderse. İzine çıktım bir temizlik yapıyorum bu halde yan yatmalar, eğilip kalkmalar, uzanarak silmeler, ayakta dakikalarca ütü yapmalar, süpürge tutmalar. İnşallah haftaya pazartesi halıları serip temizliğe son noktayı koyarım. Annemde olmasa... Yorgunluktan belime bir ağrı saplanıyor. Bacağıma vuruyor bel fıtığı...

Bu arada hastane çantasında hazırladım ufak bir iki eksik kaldı.. sizlerin hazırda yaptığınız bir liste varsa paylaşır mısınız? Benim listemde eksik kaldıyza check etmiş olurum. İsterseniz bende paylasabilirim

Evet canım kasılma oluyor .Kasılmalarının arasındaki süreyi tut .İki kasılma arası kaç dk oluyor diye ?Hamile uygulamalarında kasılma takibi var .Bir bak istersen
Bu gün daha sık gibi sanki, sürekli oluyordu ama. Bakayım uygulamaya Bi, sıklığını takip etmek lazım. Bu gün daha çok rahatsız ediyor be ni.
Bebek yeri daraliyo benimde öyle oluyo endişe etme .
Bu gün daha Bi rahatsız etti beni canım. Huzursuz etti yani. Sıklaştı sanki kasılma, ya da bana öyle geldi bilemedim

Sende kendimi gördüm ben dışardayken gezerken ya da Bi işim varsa uslu duruyo ne zaman otursam ya da gece yatsam mesaisi baslıyo. Heh diyorum kızım geç kaldın anneyi uyutma tamam mı oyna içerde diyorum
birde oturuyorum tv izliyorum nasil tekmeliyo telefonu birakiyorum tekmeleri izliyeyim diye yok yapmiyo yada esime bak gel napiyo diyorum, geliyo bebis yine duruyor surekli oyun halinde

Kedilervekitaplar benimde bu ara sık oluyo sertlesiyor ama tamamen rahim.kasilmasi gibi degil sanki benimki. Boyle biseyini dayiyo uzatiyo gibi

Kızlar bu karın sertleşmesi kaç dkde bir olunca kasılma oluyor? 10 dk önce önce karnım sertleşti, 5 dk boyunca geçmedi nerdeyse. Şimdi yine aynısı oldu. Kasılma mı oluyor bu?

Benim karın sertleşmem hep oluyor. Ama kasılma dedikleri biraz daha aşırı şiddetli adet ağrısondaki spazmlar gibi sanırım.

Canımmm maşallah hadi gözün aydın 4 günlük tatile başladın ha kilosu çok iyi kız daha nolsun benim 3 kilo da kaldı

Ay yemin ediyorum aynısı yaa, dalgalanıyo karnım telefonla oynarken kamerayı acıp karnıma bakınca duruyo çıldırıyorum deli ediyo daha cıkmadan
O kasılma dediğiniz ne oluyo? Ben gün içinde nefesim yetmiyormuş gibi oluyo karnım böyle kasılmış gibi nefes almaya bile yer yok gibi oluyo o oldugunda konuşuyorsam susuyorum iş yapıyorsam hareket etmeden duruyorum. Çünkü nefes almak zorlaşıyor. Sonra 30 40 saniye sonra geçiyo

Kızlar bu karın sertleşmesi kaç dkde bir olunca kasılma oluyor? 10 dk önce önce karnım sertleşti, 5 dk boyunca geçmedi nerdeyse. Şimdi yine aynısı oldu. Kasılma mı oluyor bu?
Canım böyle bebek bir yere toparlanmış gibi hissediyorsan doğum başlangıcı olabilir ılık bir duş al sol taraf üstüne yat geçmezse de muhakkak hastaneye git

Merhaba ben kendi listemi paylaşayım.
Bebek için

• Uyku tulumu
  • Yelek
  • Hırka
  • Ana kucağı
  • Ana kucağı örtüsü
  • Havlu
  • Şapka
  • eldiven
  • Müslin
  • Tulum
  • Battaniye
  • Alt değişme örtüsü
  • Islak mendil
  • Bez
  • Pantolon
  • Zıbın
Benim için

• Kırmızı Saç bandı
  • Kapı süsü
  • Doğum esnasında giyilebilecek elbise
  • Dudak kremi
  • El vücut kremi
  • Diş fırçası macunu
  • Kirli torbası
  • Deodorant
  • Makyaj malz
  • Kolonya
  • Dezenfektan
  • Taburcu kıyafeti
  • Ceket
  • Havlu
  • Emzirme örtüsü
  • Şal
  • Göğüs kremi
  • Emzirme sütyeni
  • Külot
  • Süt pedi
  • Emzirme atleti
  • Terlik
  • Çorap
  • Depend
  • Gecelik sabahlık
Refakatçi
  • Kıyafet
  • Şarj
  • Pijama
  • Deodorant
  • Diş fırçası

Kızlar midesi bulanan var mı? Benim bazı günler midem bulanıyor mesela şuanda olduğu gibi. Annemde saçı uzuyordur diyor
İnşaAllah sacı uzuyodur ara ara kusmalrım tam gaz devam edıyo
Gözün aydın canımmmm
Hiç behlul gibi değil dedın ya koptum orda
Saglıkla sıhhatle buyut kuzunu darısı bizlere inşaAllah
Tek taraflı canım. Bilmiyorum gerçekten , yarına kadar bekleyeceğim inşallah geçer. Geçmezse doktora giderim

Ama bu sabahtan beri geçmedi canım ya , hani ara ara olsa anlarım da bilemedim ki
Sen yinede takıp et canım ama bu ara bnde de sık sık bel agrısı oluyo muhtemelen yorgunluk yada bellı harekette sabıt kalmaya baglı bı agrı:) dogum sancıları vs ara ara gelıp dayanılmaz oluyo:) süreklı ise yorgnluk kaynaklıdr inş
Canım sen süre tutmaya basla
Ay cok heycanlııııı
Hadi hayrlısı ile gelsin miniş
benım kızımda aynı
Kıme aaa bak nasıl oynuyo karnım nasıl desem minnak hareketi kesıyo
Eşime diyorm gel bak ayakları burda a aaaa o da ne anlıyo bırısı gelmişhemen süt dökmüş kedi

Yani bende nasil oluyor bir yere dayaniyor boyle orasi baya sert oluyor elledigimde. Mesela yatarken oluyorsa kalkmakta zorlaniyorum. Dedigin gibi belli sn. Ama tamamen rahim kasiliyo gibi degil bendeki. Sanki mesela ayaklarini oraya uzatiyo.

Benim de öyle oluyordu ama bu gün resmen 2-3 kez karnım taş gibi oldu. 5 dk düzelmedi. Sonra rahatladı.

Kedilervekitaplar bugün kontrole gittim kanala girmemiş benim bebiş hala. 40. Haftaya kadar girmesi lazım yani 9 günü var kanala girmeye doktor öyle dedi.
Canım beninde hafif hafif yokluyor valla sancı. Kasıklarımdan aşağı doğru giriyor. Leğen kemiğime sancı saplanıyor resmen. Sonra geçiyor. Bebekte çok hareketli. Acaba kanala mı yerleşmeye çalışıyor diye düşünüyorum.

Benim karın sertleşmem hep oluyor. Ama kasılma dedikleri biraz daha aşırı şiddetli adet ağrısondaki spazmlar gibi sanırım.
Kasıklarımdan aşağı böyle sancı iniyor, biraz sürüp geçiyor. Buraya yazdığımdan beri ara ara yokluyor. Bebekte çok hareketli. Acaba kanala mı yerleşiyor diye düşündüm ama hissedilir mi yerleşmesi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…