Ya seni en çok ben anlıyorumBenim hiç geçmedi kusmam da bulantım da.aylardır açım.
Valla gerçek kasılma nasıl oluyor bende bilmiyorum canım. Karnım böyle sepsert oluyor, bir süre sonra geri gevşiyor. Bu gün sertleşme süresi uzadı ama. Ufak ufak sancı, ağrı da hissediyorum.Ay yemin ediyorum aynısı yaa, dalgalanıyo karnım telefonla oynarken kamerayı acıp karnıma bakınca duruyo çıldırıyorum deli ediyo daha cıkmadan
O kasılma dediğiniz ne oluyo? Ben gün içinde nefesim yetmiyormuş gibi oluyo karnım böyle kasılmış gibi nefes almaya bile yer yok gibi oluyo o oldugunda konuşuyorsam susuyorum iş yapıyorsam hareket etmeden duruyorum. Çünkü nefes almak zorlaşıyor. Sonra 30 40 saniye sonra geçiyo
İnşallah öyledir. Girer umarım bebişler kanala zamanında.Canım beninde hafif hafif yokluyor valla sancı. Kasıklarımdan aşağı doğru giriyor. Leğen kemiğime sancı saplanıyor resmen. Sonra geçiyor. Bebekte çok hareketli. Acaba kanala mı yerleşmeye çalışıyor diye düşünüyorum.
Gözün aydın olsun canım ben de doğurdum şükür darısı sağ salim bütün bekleyen arkadaşlarımızın başınaKizlar çok teşekkürlerşükür iyiyiz
Sezeryrn oldum belden aşağı
Darısı heoinizin başına
Bunca zaman sancım çıkmadı bugün ilk defa nst de çıktı gece ağrılarım başlamıştı
İnşallah bir an önce sağlığına kavusurum 4gun kalcsm pazar Pazartesi donerim eve
Şükür bebeğin kilosu iyi
Evet ben daha az bekliyordum belki yanlışlık payı var diye şükür en son salı günü olcmustu sanirm 3,575 Gr di 2 günde 100 Gr almış
Ama benim gözümde zayıf gözüküyor şükür sağlıklı
Rabb'im insalalh dizede nasip eder bu güzel duyguyu insalalh
Alintiyamadiklarim olursa affola gormemisimdir
YaaaaGözün aydın olsun canım ben de doğurdum şükür darısı sağ salim bütün bekleyen arkadaşlarımızın başına
Kız ne ara doğurdunGözün aydın olsun canım ben de doğurdum şükür darısı sağ salim bütün bekleyen arkadaşlarımızın başına
Ay maşallahKızlar tek tek mesajlara bakamadım şükür bebek geldi ikimiz de iyiyiz 38+2 de doğdu darısı selametle başınıza inşallah
Sonunda geliyor galiba minikKasıklarımdan aşağı böyle sancı iniyor, biraz sürüp geçiyor. Buraya yazdığımdan beri ara ara yokluyor. Bebekte çok hareketli. Acaba kanala mı yerleşiyor diye düşündüm ama hissedilir mi yerleşmesi bilmiyorum.
Ben cok dusundum ama karar veremedim.Bu son haftalarda korona aşısı olan yada olacak olan var mı.
Gözün aydın olsun canım ben de doğurdum şükür darısı sağ salim bütün bekleyen arkadaşlarımızın başına
Ay canim hadi gozun aydinKızlar tek tek mesajlara bakamadım şükür bebek geldi ikimiz de iyiyiz 38+2 de doğdu darısı selametle başınıza inşallah
Canım gözün aydın olsun ,Gözün aydın olsun canım ben de doğurdum şükür darısı sağ salim bütün bekleyen arkadaşlarımızın başına
Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla büyüt inşallahGözün aydın olsun canım ben de doğurdum şükür darısı sağ salim bütün bekleyen arkadaşlarımızın başına
Ay inşallah gelse bu gün yarın ne güzel olurSonunda geliyor galiba minik
Ben cok dusundum ama karar veremedim.
Ay canim hadi gozun aydinsaglikla dönun evinize. Allah anali babali buyutsun. Hayirli saglikli evlat olsun
Gelecek gelecek çok az kaldı seninAy inşallah gelse bu gün yarın ne güzel olur
Kasıklarımdan aşağı böyle sancı iniyor, biraz sürüp geçiyor. Buraya yazdığımdan beri ara ara yokluyor. Bebekte çok hareketli. Acaba kanala mı yerleşiyor diye düşündüm ama hissedilir mi yerleşmesi bilmiyorum.
İnşallah yaGelecek gelecek çok az kaldı senin
Ya seni en çok ben anlıyorumilk beş ay çektim şimdi tam sonları gene başladı bu bulantı
Yerleşsin artık eşek sıpası yaBiz sizden küçüğüz :) senin vaktin yaklaştı dediğin gibi kanala yerleşiyor olabilir.
Kız seninki pazar gelir diye düşünüyorumAy inşallah gelse bu gün yarın ne güzel olur
Yerleşsin artık eşek sıpası ya38+6 olucam yarın daha mı yerleşmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?