2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sonunda geliyor galiba minik

Ben cok dusundum ama karar veremedim.

Ay canim hadi gozun aydin saglikla dönun evinize. Allah anali babali buyutsun. Hayirli saglikli evlat olsun
2 doz sinovac oldum 3. Doz zamanım geldi o yüzden sordum

Benim de öyle oluyordu ama bu gün resmen 2-3 kez karnım taş gibi oldu. 5 dk düzelmedi. Sonra rahatladı.
Aynı şeyler birkaç gün önce bende oldu . Kasılmalar aralıksız oldu ve suyum gelmeye başladı. Suyum gelmesi ile doğum arasında 4 saat olmadı.
Biz sizden küçüğüz :) senin vaktin yaklaştı dediğin gibi kanala yerleşiyor olabilir.
Doğumun çok yakın bence de

Aynı durumdayız. .temizlik vs oldum resmen...bir de 2 gundur gribim cok hastayim ..

Kızlar midesi bulanan var mı? Benim bazı günler midem bulanıyor mesela şuanda olduğu gibi. Annemde saçı uzuyordur diyor
Benim geçenlerde oyleydi dr.a gittim rahim büyüdü gu için mideye baskı yapıyor ondan bulanti olabilir dedi ve serum yaptik gecti anında. İhmal etmeyin bence

Kızlar covid testim pozitif çıktı doktorla görüştüm yarın olmadı en son alırım dedi sabah tekrar görüşücez
Covid + olduğu halde doktorun sorun etmiyorsa çok iyi canım. Çok geçmiş olsun

Kızlar tek tek mesajlara bakamadım şükür bebek geldi ikimiz de iyiyiz 38+2 de doğdu darısı selametle başınıza inşallah
Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutsun ins
Kızlar covid testim pozitif çıktı doktorla görüştüm yarın olmadı en son alırım dedi sabah tekrar görüşücez
Gecmis olsun cnm. Ins hemen atlatirsin

Aynı şeyler birkaç gün önce bende oldu . Kasılmalar aralıksız oldu ve suyum gelmeye başladı. Suyum gelmesi ile doğum arasında 4 saat olmadı.

Doğumun çok yakın bence de
Sürekli ıslaklık hissediyorum gibi geliyor bana da. Hayırlısı olsun inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…