2 doz sinovac oldum 3. Doz zamanım geldi o yüzden sordumSonunda geliyor galiba minik
Ben cok dusundum ama karar veremedim.
Ay canim hadi gozun aydinsaglikla dönun evinize. Allah anali babali buyutsun. Hayirli saglikli evlat olsun
Aynı şeyler birkaç gün önce bende oldu . Kasılmalar aralıksız oldu ve suyum gelmeye başladı. Suyum gelmesi ile doğum arasında 4 saat olmadı.Benim de öyle oluyordu ama bu gün resmen 2-3 kez karnım taş gibi oldu. 5 dk düzelmedi. Sonra rahatladı.
Doğumun çok yakın bence deBiz sizden küçüğüz :) senin vaktin yaklaştı dediğin gibi kanala yerleşiyor olabilir.
Benim 37+3 doktor hala doğum kanalina inmemiş dedi. Seninki bence inmiştirYerleşsin artık eşek sıpası ya38+6 olucam yarın daha mı yerleşmesin
Canım ikinci çocukmu gittiğinde kaç cm di? İkincide daha kolay oldu mu?Kızlar tek tek mesajlara bakamadım şükür bebek geldi ikimiz de iyiyiz 38+2 de doğdu darısı selametle başınıza inşallah
MaşallahKızlar tek tek mesajlara bakamadım şükür bebek geldi ikimiz de iyiyiz 38+2 de doğdu darısı selametle başınıza inşallah
Aaaaa ne ara doğdu bu çocukKızlar tek tek mesajlara bakamadım şükür bebek geldi ikimiz de iyiyiz 38+2 de doğdu darısı selametle başınıza inşallah
Aynı durumdayız. .temizlik vs oldum resmen...bir de 2 gundur gribim cok hastayim ..Kızlar vallahi yorgun yorgun doğuma gideceğim böyle giderse. İzine çıktım bir temizlik yapıyorum bu halde yan yatmalar, eğilip kalkmalar, uzanarak silmeler, ayakta dakikalarca ütü yapmalar, süpürge tutmalar. İnşallah haftaya pazartesi halıları serip temizliğe son noktayı koyarım. Annemde olmasa... Yorgunluktan belime bir ağrı saplanıyor. Bacağıma vuruyor bel fıtığı...
Bu arada hastane çantasında hazırladım ufak bir iki eksik kaldı.. sizlerin hazırda yaptığınız bir liste varsa paylaşır mısınız? Benim listemde eksik kaldıyza check etmiş olurum. İsterseniz bende paylasabilirim
Benim geçenlerde oyleydi dr.a gittim rahim büyüdü gu için mideye baskı yapıyor ondan bulanti olabilir dedi ve serum yaptik gecti anında. İhmal etmeyin benceKızlar midesi bulanan var mı? Benim bazı günler midem bulanıyor mesela şuanda olduğu gibi. Annemde saçı uzuyordur diyor
Covid + olduğu halde doktorun sorun etmiyorsa çok iyi canım. Çok geçmiş olsunKızlar covid testim pozitif çıktı doktorla görüştüm yarın olmadı en son alırım dedi sabah tekrar görüşücez
Evet iyice iyileşmiş olursun o zamanaSağol canım Almanya vura öyleymişbenim için de iyi ağrılarım hafifler
Hayırlı olsun canım.Kızlar tek tek mesajlara bakamadım şükür bebek geldi ikimiz de iyiyiz 38+2 de doğdu darısı selametle başınıza inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Süreç nasıl oluyor acaba ambulansla mı alıyorlar istediğin hastaneye gidebiliyor musun?Kızlar covid testim pozitif çıktı doktorla görüştüm yarın olmadı en son alırım dedi sabah tekrar görüşücez
İnşallah kız ağzın bal yesinKız seninki pazar gelir diye düşünüyorum
Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutsun insKızlar tek tek mesajlara bakamadım şükür bebek geldi ikimiz de iyiyiz 38+2 de doğdu darısı selametle başınıza inşallah
Gecmis olsun cnm. Ins hemen atlatirsinKızlar covid testim pozitif çıktı doktorla görüştüm yarın olmadı en son alırım dedi sabah tekrar görüşücez
Sürekli ıslaklık hissediyorum gibi geliyor bana da. Hayırlısı olsun inşallah yaAynı şeyler birkaç gün önce bende oldu . Kasılmalar aralıksız oldu ve suyum gelmeye başladı. Suyum gelmesi ile doğum arasında 4 saat olmadı.
Doğumun çok yakın bence de
İnşallah inmiştir ya. Bana kanalla ilgili falan birşey demedi hiç doktor.Benim 37+3 doktor hala doğum kanalina inmemiş dedi. Seninki bence inmiştir
Maaşallah canım güzel günleriniz olsun çok sevindim sağlıkla refahla büyüsün inşallahKızlar tek tek mesajlara bakamadım şükür bebek geldi ikimiz de iyiyiz 38+2 de doğdu darısı selametle başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?