- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
Ayyy canım çok üzüldüm gerçekten durumuna kv ayrı vaka görğmcen ayrı vaka Allah sana yardım etsin sabır versin . Çok çocuk ne işleri var yanında okula giden cocugu var bunları kendilerinin düşünüp gelmmeesi gerekirken çok kötü durum . Ben olsam kendimi bebeğimi riske atmam isterse konusmsınlar kesinlikle kabul etme bana bişey olsa yavrum kalacak ortada kusura bakmasınlar da 2 gün ağlarlar kocan da olsa arkandan . O yüzden ne kendini ne de bebeğini riske atma kocanla konuş gönül kpymasın annesiyle ablasıyla o konussun tek kişi baksın oda annen . Kocanla konus canım sana değer veriyorsa zaten gerekeni yapar sen muhatap bile olma kendi oğullarıyla haletsinlerValla ne diyim nasıl diyim bilmiyorum kızlar. Annem çok dikkat ediyor, 3 doz aşısını da oldu. Ama kv asla ve asla dikkat etmiyor. Yolda birini görüyor pat yapışıyor şapur şupur öpüşüp konuşuyorlar. Maskesiz oturma, gezme, kına düğün gırla. Sigara da kullanıyor kendisi. Birde o takıldı kafama. Sigara içip içip bebeği kucaklayacak bu sefer. Sigarayı git elini yüzünü yıka desem kokar mı yine? Hadi onu da geçtim, bu düğün nişan işi canımı sıkıyor ya. Dün akşamdan beri belim sırtım kasıklarım ağrıyor stresten.
Eşime annen gelmesin desem olmaz, seninki de gelmesin o zaman der. Kvye düğünde maskesiz durma, dikkat et desem tamam tamak diyecek ama adım kadar eminim asla dikkat etmiyor. 2 doz biontech aşısı var. Gelmeden korona test yaptır gel mi desem ne desem? Ya birde büyük görümcem çıktı başıma. Sen azcık ayaklan, 15 gün olunca falan sabah gelir akşam gideriz diyor. 2 çocuğu var, büyük kızı ilk okula gidiyor. Okullarda zaten korona var. Ay bilmiyorum ya. Doğumu bekleyeceğim en güzel zamanlarda bunun stresini yaşıyorum. Çıldırıp cinnet geçiricem en sonunda.
Çok şükür canım iyiyiz yorgunum ağrım var geçecek inşallahYaaaa
MaşaAllah subhanAllahGozun aydın canım
Nasılsnz iyi misnz?
Valla ben de beklemiyordum kızım 40 haftayı tamam etmişti şimdi 38de geldiKız ne ara doğurdunsaglicakla büyüt ne oldu bu ekim analarina
Sağlıcakla inşallah canımAy maşallahGözün aydın çok şükür darısı başımıza inşallah
Allah razı olsun canımSonunda geliyor galiba minik
Ben cok dusundum ama karar veremedim.
Ay canim hadi gozun aydinsaglikla dönun evinize. Allah anali babali buyutsun. Hayirli saglikli evlat olsun
Teşekkür ederim canımCanım gözün aydın olsun ,
Çok sevindim sağlıkla büyüsün kuzucuk
Elbette canım çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla büyüt inşallahmüsait zamanda süreci bizle paylaşırsan çok mutlu oluruz
Evet canım iki sabah 8 gibi başladı sancı 3 gibi hastaneye yattım 6 gibi doğum gerçekleşti ikinci doğum ilkine göre daha kolay oldu benceCanım ikinci çocukmu gittiğinde kaç cm di? İkincide daha kolay oldu mu?
Çok teşekkür ederim canımMaşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah Aminnn
Teşekkür ederim canım elbette paylaşırımAaaaa ne ara doğdu bu çocukAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğum hikayeni bekliyoruz canim
Elbette canım teşekkür ederim normal doğum oldu yineU UcanSupurge maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahnasıl oldu doğumun normal mi müsait zamanda anlat bize
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım.
Allah razı olsun canım çok sağolGozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutsun ins
Gecmis olsun cnm. Ins hemen atlatirsin
Çok teşekkür ederim canımMaaşallah canım güzel günleriniz olsun çok sevindim sağlıkla refahla büyüsün inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahÇok şükür canım iyiyiz yorgunum ağrım var geçecek inşallah
Valla ben de beklemiyordum kızım 40 haftayı tamam etmişti şimdi 38de geldi
Sağlıcakla inşallah canım
Allah razı olsun canım
Teşekkür ederim canım
Elbette canım çok teşekkür ederim
Evet canım iki sabah 8 gibi başladı sancı 3 gibi hastaneye yattım 6 gibi doğum gerçekleşti ikinci doğum ilkine göre daha kolay oldu bence
Çok teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım elbette paylaşırım
Elbette canım teşekkür ederim normal doğum oldu yine
Çok teşekkür ederim canım
Allah razı olsun canım çok sağol
Canim gevmis olsun senin belirtin varmiydi kiKızlar covid testim pozitif çıktı doktorla görüştüm yarın olmadı en son alırım dedi sabah tekrar görüşücez
Allah razı olsun canım 5 ekimdi beklenen biraz erken oldu bu sabah sancıyla uyandım akşama geldi minnoşHayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahbu arada Ekim anneleri derken Eylül'de sıralandık
Geçmiş olsun cnm Allah'ım şifanızı versin sağ salim atlatırsınız hayırlısıyla insallahKızlar covid testim pozitif çıktı doktorla görüştüm yarın olmadı en son alırım dedi sabah tekrar görüşücez
Ee napacak ortada mı bırakacak gün gelmiş sağolCovid + olduğu halde doktorun sorun etmiyorsa çok iyi canım. Çok geçmiş olsun
İnşallah tşk ederimGeçmiş olsun cnm Allah'ım şifanızı versin sağ salim atlatırsınız hayırlısıyla insallah
Ya ben grip oldum demiştim habşuruk burun tıkanıklığı ses değişmesi böyle ara ara gıcık öksürük öyleydiCanim gevmis olsun senin belirtin varmiydi ki
Maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Bebeğim çok iyi ikimizde iyiyiz sağlıklıyiz
Bebeğim 3,685 Gr doğdu 53 cm doğdu kafası 35 cm
Narkozu etkileri yavaş yavaş ayağımdan kesildi daha yürümeye başlamadım bebeğim emiyor şükür sıkıntı yok
Kıllı bebeğim varbeklediğim gibi Behlül gibi değil
Allaha şükür kavuştum
Rabb insalalh sizlerede nasip eder
Çok dua ettim hepinize insalah sağ salim bebeklerinizi dogurursunuz , kazasız belasız kavuşursunuzşimdiden kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Ben reflü ilacı kullanıyorum çok yanma vardı bende de hemen geçtiMide yanmasından ölüyorumönerilere açığım şuan
Suyum azaldığı için doktorum bana da gidebildiği yere kadar bekleyeceğiz 37 yi bi görelim de inşallah dedi. Ekim istiyorum ama nasip artık.Yahu adımız Ekim anneleri bu gidişle kimse ekime kalmayacak:)) bende her an sancı bekliyorum nasip bakalım eli kulağındadır:))
Hayırlısı olsun canım artık Eylül Ekim çok önemli değilSuyum azaldığı için doktorum bana da gidebildiği yere kadar bekleyeceğiz 37 yi bi görelim de inşallah dedi. Ekim istiyorum ama nasip artık.
tek tek herkes Eylül de doğuruyor. Sıram yaklaşmış gibi hissediyorum
Oyy maşallah sürpriz yaptı bebişin Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahGözün aydın olsun canım ben de doğurdum şükür darısı sağ salim bütün bekleyen arkadaşlarımızın başına
Ayni şikayetler bende de var ya ne yapacam ben ..ama ben tam bir grip gibiyim .tat koku gitti mi sizde .gecen sene atlatmistim bu zamanlardaYa ben grip oldum demiştim habşuruk burun tıkanıklığı ses değişmesi böyle ara ara gıcık öksürük öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?