2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ayyy canım çok üzüldüm gerçekten durumuna kv ayrı vaka görğmcen ayrı vaka Allah sana yardım etsin sabır versin . Çok çocuk ne işleri var yanında okula giden cocugu var bunları kendilerinin düşünüp gelmmeesi gerekirken çok kötü durum . Ben olsam kendimi bebeğimi riske atmam isterse konusmsınlar kesinlikle kabul etme bana bişey olsa yavrum kalacak ortada kusura bakmasınlar da 2 gün ağlarlar kocan da olsa arkandan . O yüzden ne kendini ne de bebeğini riske atma kocanla konuş gönül kpymasın annesiyle ablasıyla o konussun tek kişi baksın oda annen . Kocanla konus canım sana değer veriyorsa zaten gerekeni yapar sen muhatap bile olma kendi oğullarıyla haletsinler

Yaaaa
MaşaAllah subhanAllahGozun aydın canım
Nasılsnz iyi misnz?
Çok şükür canım iyiyiz yorgunum ağrım var geçecek inşallah
Kız ne ara doğurdun saglicakla büyüt ne oldu bu ekim analarina
Valla ben de beklemiyordum kızım 40 haftayı tamam etmişti şimdi 38de geldi
Ay maşallah Gözün aydın çok şükür darısı başımıza inşallah
Sağlıcakla inşallah canım
Sonunda geliyor galiba minik

Ben cok dusundum ama karar veremedim.

Ay canim hadi gozun aydin saglikla dönun evinize. Allah anali babali buyutsun. Hayirli saglikli evlat olsun
Allah razı olsun canım
Canım gözün aydın olsun ,
Çok sevindim sağlıkla büyüsün kuzucuk
Teşekkür ederim canım
Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla büyüt inşallah müsait zamanda süreci bizle paylaşırsan çok mutlu oluruz
Elbette canım çok teşekkür ederim
Canım ikinci çocukmu gittiğinde kaç cm di? İkincide daha kolay oldu mu?
Evet canım iki sabah 8 gibi başladı sancı 3 gibi hastaneye yattım 6 gibi doğum gerçekleşti ikinci doğum ilkine göre daha kolay oldu bence
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah Aminnn
Çok teşekkür ederim canım
Aaaaa ne ara doğdu bu çocuk Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğum hikayeni bekliyoruz canim
Teşekkür ederim canım elbette paylaşırım
U UcanSupurge maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah nasıl oldu doğumun normal mi müsait zamanda anlat bize
Elbette canım teşekkür ederim normal doğum oldu yine
Hayırlı olsun canım.
Çok teşekkür ederim canım
Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutsun ins

Gecmis olsun cnm. Ins hemen atlatirsin
Allah razı olsun canım çok sağol

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bu arada Ekim anneleri derken Eylül'de sıralandık

Covid geviren arkadas vardi kullanici adini tam hatirlamiyorum. Aybish miydi kekik cayi sormustu. Google den baktim da hamilelere onerilmiyormus sanirim tam kullanici adini hatirlayan etiketleyebilir mi

Maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Mide yanmasından ölüyorum önerilere açığım şuan
Ben reflü ilacı kullanıyorum çok yanma vardı bende de hemen geçti

Yahu adımız Ekim anneleri bu gidişle kimse ekime kalmayacak:)) bende her an sancı bekliyorum nasip bakalım eli kulağındadır:))
Suyum azaldığı için doktorum bana da gidebildiği yere kadar bekleyeceğiz 37 yi bi görelim de inşallah dedi. Ekim istiyorum ama nasip artık.
tek tek herkes Eylül de doğuruyor. Sıram yaklaşmış gibi hissediyorum

İyi geceler kızlar benim kız resmen beni doğum sonrasına hazırlıyor sanırım bu saat oldu asla uyutmadı o kadar kıpır kıpır ki karnımda bir şeyler ters mi gidiyor diye düşünüyorum artık

Ya ben grip oldum demiştim habşuruk burun tıkanıklığı ses değişmesi böyle ara ara gıcık öksürük öyleydi
Ayni şikayetler bende de var ya ne yapacam ben ..ama ben tam bir grip gibiyim .tat koku gitti mi sizde .gecen sene atlatmistim bu zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…