Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinHastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Hyr cnm tat koku alıyorum şuan ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum ama şuan iyiyim şükürAyni şikayetler bende de var ya ne yapacam ben ..ama ben tam bir grip gibiyim .tat koku gitti mi sizde .gecen sene atlatmistim bu zamanlarda
Allah yardımcımız olsun canım sağ salemet inşallah gelir bebeğinHastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Sağ salim kucağına al insAllah canımHastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruzHastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Bal benim boğazıma iyi geliyordu canım, yumuşatıp ağrısını almıştı biraz.Kızlar 4 gündür boğaz ağrısı çekiyorum. Bugün sabaha kadar ağridan uyuyamadim napim biraz ağrı hafiflesin
Ilik cay ic canim bende ayni durumdayim salgin varmis grip herkesKızlar 4 gündür boğaz ağrısı çekiyorum. Bugün sabaha kadar ağridan uyuyamadim napim biraz ağrı hafiflesin
Allah razı olsun canımOyy maşallah sürpriz yaptı bebişin Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
At canım anlarız biraz olsunKızlar nst girince bi kağıt veriyorlar ya sancı olunca anlayan varmı o kağıttan
Hadi sağ Salim kucağına al inşallah canımHastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Selametle inşallah canımKızlarrr günaydın doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Yaa Rabbim kurtarsin saglikla kucagina al insallahhKızlarrr günaydın doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Canim benim Allah yardimcin olsunn...Hastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Onuda yiyim şimdiBal benim boğazıma iyi geliyordu canım, yumuşatıp ağrısını almıştı biraz.
Ya sorma canim 4 gün oldu hala bı tik iğlesme yok . Sansa doğum yaklaştı sesim ıyicene kısıldıIlik cay ic canim bende ayni durumdayim salgin varmis grip herkes
Rabbim bir avazda doğum nasip etsinHastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Sağ salim inşallahKızlarrr günaydın doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Evet ortada bırakmak gibi bir hakkı var , çoğu hastane covidli kabul etmiyor ve başka hastaneye yönlendiriyor, yönetmeliği ben hazırlamıyorum ya bana niye atarlaniyorsunuzEe napacak ortada mı bırakacak gün gelmiş sağol
Banada uyku haram burnumda tikali valla sorma gitsin☹Ya sorma canim 4 gün oldu hala bı tik iğlesme yok . Sansa doğum yaklaştı sesim ıyicene kısıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?