2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Allah razı olsun canım

At canım anlarız biraz olsun

Hadi sağ Salim kucağına al inşallah canım

Selametle inşallah canım
Sizce sancı varmı bugün hastaneye gidicem gece nst girdim adet ağrısı gibi oluyor arada

Eklentiler

• IMG_20210924_082633.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar nst girince bi kağıt veriyorlar ya sancı olunca anlayan varmı o kağıttan
İyi geceler kızlar benim kız resmen beni doğum sonrasına hazırlıyor sanırım bu saat oldu asla uyutmadı o kadar kıpır kıpır ki karnımda bir şeyler ters mi gidiyor diye düşünüyorum artık hiç öyle düşünme bebeğin hareketlı olması mıktarı
Ne olursa olsn keyfının yerınde oldugu anlamına gelırmıs doktorum öyle demıstı:))

Hastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Hadi hayırlısıyla bı avazda gelsın minik kuzu
Dualarında bizide eksık etme olur m?
U Ucurtmaavcisi34 Kızlarrr günaydın doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Gozun aydın saglıkla kavusun canım
Valla bende heyecanlanıyorum herkesi doğurtup en sona kalacakmış gibi hissediyorum benim ağrılar da dinlenince geçti, hâlâ doğurmadım
Yok yok kalmazsn inşaAllah be
Kalırsanda bız burdayızekım 15 e kadar yolumuz var
Bana senın artk cok yakın gıbı gelıyo o dinlendıgınde gecen kasılmalar rahmı yumusatıyoHızlı bı dogum olucak belkı de

Sizce sancı varmı bugün hastaneye gidicem gece nst girdim adet ağrısı gibi oluyor arada
Evt bıraz sancın var canım birazı yalancı bırazı keskın kasılma ama düzene girmemiş gibi duzenlı oldugunda dag gibi belırlı aralıklarla gelıyo
Ama bebısının keyfı yerındeymıs:)) hıc uyumamıs

Teşekkür ederim

Kızlar günaydın biliyorsunuz covidim normalde 32 de çalışabilir raporu almıştım şimdi 14 gün tecrit iznindeyim acaba şimdi nasıl olacak doğum iznimden mi düşecek?

Ay inşallah yakındır ya eylülde doğursam bile kalbim hep Ekim annesi, gitmem ben burdan sizde gitmeyin

Hastanedeyim 5cm dua edin sancım çok

Kızlarrr günaydın doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Ay hadi hayırlısıyla kolaylıkla, sağlıcakla doğurursunuz ikinizde.
Geliyor gelmekte olanlar
Bugün de iki tane bebiş geliyor
Bunu nasıl anlıyorsunuz canım. Ben kağıda bakıyorum, kağıt bana bakıyor çizgiler var sadece, yani benim gözümde öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…