- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Canım sağlıkla kucağına al inşallah, Rabbim yardımcın olsunHastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Hay maşallah ne bereketli bir hafta olduKızlarrr günaydın doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Valla bende heyecanlanıyorumEkim anneleri doğuma gidiyor bu bebekler çok hızlısıra yaklaştıkça benide panik, heyecan, korku sarıyor
Sizce sancı varmı bugün hastaneye gidicem gece nst girdim adet ağrısı gibi oluyor aradaAllah razı olsun canım
At canım anlarız biraz olsun
Hadi sağ Salim kucağına al inşallah canım
Selametle inşallah canım
İyi geceler kızlar benim kız resmen beni doğum sonrasına hazırlıyor sanırım bu saat oldu asla uyutmadı o kadar kıpır kıpır ki karnımda bir şeyler ters mi gidiyor diye düşünüyorum artıkKızlar nst girince bi kağıt veriyorlar ya sancı olunca anlayan varmı o kağıttan
Hadi hayırlısıyla bı avazda gelsın minik kuzuHastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Yok yok kalmazsn inşaAllah beValla bende heyecanlanıyorumherkesi doğurtup en sona kalacakmış gibi hissediyorum benim ağrılar da dinlenince geçti, hâlâ doğurmadım
Canım bi kaşık soğan suyu iç birde sirkeli su ile gargara deneKızlar 4 gündür boğaz ağrısı çekiyorum. Bugün sabaha kadar ağridan uyuyamadim napim biraz ağrı hafiflesin
Evt bıraz sancın var canım birazı yalancı bırazı keskın kasılma ama düzene girmemiş gibi duzenlı oldugunda dag gibi belırlı aralıklarla gelıyoSizce sancı varmı bugün hastaneye gidicem gece nst girdim adet ağrısı gibi oluyor arada
Sirkeli şu yaptım. Ama soğan suyunuda denimCanım bi kaşık soğan suyu iç birde sirkeli su ile gargara dene
Teşekkür ederimEvt bıraz sancın var canım birazı yalancı bırazı keskın kasılma ama düzene girmemiş gibi duzenlı oldugunda dag gibi belırlı aralıklarla gelıyo
Ama bebısının keyfı yerındeymıs:)) hıc uyumamıs
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Sancın var canım ama bebek hareketli ise kasılma kaynaklı da olabilir 100ü geçmedikçe ciddi bir sancı görmüyorlar diye biliyorumSizce sancı varmı bugün hastaneye gidicem gece nst girdim adet ağrısı gibi oluyor arada
Senin bebiş 40.haftayı görecek mi nedirValla bende heyecanlanıyorumherkesi doğurtup en sona kalacakmış gibi hissediyorum benim ağrılar da dinlenince geçti, hâlâ doğurmadım
Sanmıyorum doğum izninden düşmez.Kızlar günaydın biliyorsunuz covidim normalde 32 de çalışabilir raporu almıştım şimdi 14 gün tecrit iznindeyim acaba şimdi nasıl olacak doğum iznimden mi düşecek?
Ya normalde rapor alsan doğum iznin bozuluyor ya o yüzden kararsız kaldımSanmıyorum doğum izninden düşmez.
Hadi bakalım sağlıkla gelsinHastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Ay inşallah yakındır yaİyi geceler kızlar benim kız resmen beni doğum sonrasına hazırlıyor sanırım bu saat oldu asla uyutmadı o kadar kıpır kıpır ki karnımda bir şeyler ters mi gidiyor diye düşünüyorum artıkhiç öyle düşünme bebeğin hareketlı olması mıktarı
Ne olursa olsn keyfının yerınde oldugu anlamına gelırmıs doktorum öyle demıstı:))
Hadi hayırlısıyla bı avazda gelsın minik kuzu
Dualarında bizide eksık etme olur m?
U Ucurtmaavcisi34 Kızlarrr günaydın doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Gozun aydın saglıkla kavusun canım
Yok yok kalmazsn inşaAllah be
Kalırsanda bız burdayızekım 15 e kadar yolumuz var
Bana senın artk cok yakın gıbı gelıyo o dinlendıgınde gecen kasılmalar rahmı yumusatıyoHızlı bı dogum olucak belkı de
Hastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Ay hadi hayırlısıyla kolaylıkla, sağlıcakla doğurursunuz ikinizde.Kızlarrr günaydın doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Bunu nasıl anlıyorsunuz canım. Ben kağıda bakıyorum, kağıt bana bakıyorEvt bıraz sancın var canım birazı yalancı bırazı keskın kasılma ama düzene girmemiş gibi duzenlı oldugunda dag gibi belırlı aralıklarla gelıyo
Ama bebısının keyfı yerındeymıs:)) hıc uyumamıs
Gelmeye niyeti yok eşşek sıpası yaSenin bebiş 40.haftayı görecek mi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?