2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar çok şükür normal doğdum. 2 cm açıklığım vardı evde bel ağrısıyla birlikte karnımın altına da ağrı vurunca anladım sancı olduğunu ve hastaneye geldiğimde 4-5 cm’di. zor muydu evet ağrı eşiği düşük biriyim hastaneye gelmem doğurmam 3 saat sürdü. Son açılmalar son dakikalar çok zor oluyor suyum gelmedi ebe patlattı ama acımadı. Sondadan korkuyordum hiç acımadı. Alttan kontroller bile kötü değildi. İyi bir ebe iyi bir doktor olunca Allah’ın izniyle daha kolay geçiyor. O hani doğar doğmaz kucağınıza veriyorlar ya hooopp her şey siliniyor yerini sadece mutluluk alıyor Rabbim sizlere kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Benim hikayem de burada bitti

Kedilervekitaplar canım senin ilk doğum biraz gecikmesi normal sağ Salim gelsin inşallah bak benim kız 39+5 doğmuştu şimdi oğlum 38+2 doğdu
Aynen canım ilk çocuk genelde gecikir diyorlar. Bende sabırsızım işte bir an önce gelsin istiyorum ama sağlıklı zamanda olsun da beklerim ben

Sana da tekrar hayırlı olsun canım

Canım güzel bir doğum olmasına çok sevindim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hep güzel günlerini göstersin inşallah inşallah kalanlara da güzel doğumlar nasip eder Rabbim. Sen yeni annesin, duan kabul olur. Bizi de unutma dualarında

Ay inşallah yakındır ya eylülde doğursam bile kalbim hep Ekim annesi, gitmem ben burdan sizde gitmeyin
Son 1 hafta kalmış canım, en azimli bebiş seninki maşallah Annesinin karnını rahat buluyor demek ki. Sağ salim doğsun da varsın beklesin bişey olmaz, az biraz daha sabret canım.
Bak ben de 37 yi bekliyorum gün gün sayarak. Az daha sabret diyorum oğluma. Belki 37 den sonra da gelmek istemez yaramaz ponçik

Seninkinin de bence 37den sonra içerde durması gelecek, öyle hissettim kız aman sağlıklı olsunlar da canım önemli olan o

Ayy maşallah canım çok güzel gözün aydın özel bi şeyler yaptın mı peki normal olması için. 2 doğum olacak ama korkuyorum ilki zor olmuştu biraz..

Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza sağ salim

canım ilk dogumum cook gecıktı git gel nst derken öğrenmek zorunda kaldık üst kısımdakı çizgiler bebişin kalp atısı ve iniş cıkıs olması hareket hakınde oldugunu gosterıyo eger kalp atısları aynı mınık rıtımde gidiyosa uyuyo anlamına gelıyo o en alttakı kısımda 10-100 arwsında bı periyot verıyo rahım kasılması oraya işlenıyo o cizgiler düz iken yukselmeye basladı ve sonra tekrar dusuyosa gibi düşün işte onlar da sancı ay anlatabıldım mı bılmıyorm
Yaa Elhamdulıllah
Darısı hayrlısı ve saglıklısıyla bızlere inşaAllah
Ne guzel bı hıkaye olmus Rabbım bi ömrü huzurla gecirmeyı nasıp etsn hepımıze inşaAllah

Seninkinin de bence 37den sonra içerde durması gelecek, öyle hissettim kız aman sağlıklı olsunlar da canım önemli olan o
İnşallah benimki de içerde durmak ister 37'yi göreyim sağ salim Allahım nazar değdirmek istemiyorum ama doktor her gittiğimde şaşırıyor. Hala doğurmadığıma çünkü şaka maka 30.hafta sonrasını görür müyüz çok şaibeliydi bizim durum.. Bir ara sırf küvöz var diye bana başka bir şehire gitmemi orda ev tutup doğumu beklememi önermişti. Şimdi şuanıma şükürler olsun

Ayy maşallah canım çok güzel gözün aydın özel bi şeyler yaptın mı peki normal olması için. 2 doğum olacak ama korkuyorum ilki zor olmuştu biraz..
Bende çok korkuyordum ilki de 3 saat sürmüştü ama sancı beni çok yormuştu. Özel hiç bir şey yapmadım Allah nasip etti çok şükür. Son 2-3 gündür hurma ve yürüyüşe başlamıştım. İkincinin Farklı zorluğu vardı ilkinin ayrı. Sancı geldikçe dua ve nefes kurtarıcım oldu.

gülerim o zaman da sen gibi nerede kaldın derim bu kez de ha oğlum ne zaman geliyosun gel artık derim aynen sağlıklı olsunlar da napalım "analık beklemekmiş " deriz
Valla çok güzel anlattın teşekkür ederim canım tecrübeli olunca demek ki. Ben de diyorum bu nabız kağıdı annemden biliyorum kalp için ekg den yani onu da anlamıyordum ya neyse

Biz 37 ye kendimizi indekslemişiz canım bana da her gittiğim de daha iyi diyor hayırlısıyla bı görelim de belki bekleyesileri gelir kim bilir bebişlerin sağı solu belli değil Küvöz durumundan korkuyorum ben de. Ama artık gerek kalmaz diye düşünüyorum seninde benim de inşallah
Bugün gideceğim çok heyecanlıyım ne diyecek bakalım.

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım evet 37'ye indeksledim kendimi prematüre olmasın diye diye.. Yok yok şükür artık küvöze ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum bizim bebekler için Allah başka sıkıntı vermesin yeterki benim küvöz muhabbeti 30.hafta gibi söz konusuydu. Kanamam olmuştu doktorda doğarsa denizliye küvöze sevk edilir demişti o yüzden sen denizliye taşın doğuma kadar demişti. Muğla denizli arası 3 saat filan. Genelde burdaki erken doğan bebekler denizli ya da izmire gidiyor..

Canımmm maşallah hadi gözün aydın 4 günlük tatile başladın ha kilosu çok iyi kız daha nolsun benim 3 kilo da kaldı
Evet tatilim uzun benim için de iyi alır canım ya sıkıntı etme daha vsr vaktin hayırlısı insalalh alırsın kucağına
Dedim belki sarışın birşey çıkar burda almanalsr sarışın mavi gözlü tüysüz onlara baktıkça cocuklari bebekleri çok tatlı eşim renkli gözlü diye bekledim daha belki değil tabi çekik gözlü gözleri açık daha koyu değil zamanla belli olur

Gözün aydın olsun canım ben de doğurdum şükür darısı sağ salim bütün bekleyen arkadaşlarımızın başına
Ya maşallah çok sevindim alalh bağışlasın canım
Maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ben reflü ilacı kullanıyorum çok yanma vardı bende de hemen geçti
Amin çok teşekkürler canım

Hastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Oo cok hizlisin canim kucagina bile almissin. Rabbim saglikla evinize donmeyi nasip etsin. Hayirli evlat olsun saglikla buyusun insallah
Kızlarrr günaydın doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Canim hadi saglikla sihhatle bebisini kucagina almak nasip olsun
Kızlar günaydın biliyorsunuz covidim normalde 32 de çalışabilir raporu almıştım şimdi 14 gün tecrit iznindeyim acaba şimdi nasıl olacak doğum iznimden mi düşecek?
14 gun icin rapor almaniz gerek miyor mu ? Hasta oldugunuzu nasil belgeleyeceksiniz

Arkadaşlar herkes doğuruyor bense her gün hastalanıyorum. Her gece yeni bir sebepten vücudumdaki bir ağrıdan uyanıyorum. Ağrı eşiği çok düşük bir insan değildim ama hamilelik üzerine covid sonrası vücudum sanki bambaşka oldu. Geçen gece mide ağrısından ağlaya ağlaya acile gittim hiç bir şey yapmadılar, gece bilmem kaçtan beri baş ağrısı çekiyorum parol içtim kesmedi asla. Öyle bu saate kadar ağrı çekiyorum. Bulantı cabası sanki migren gibi. Bugün doktoruma gideceğim de çok yorucu oluyor artık

Masalalh Allah bağışlasın canım şükür bitti kavuştun yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…