Aynen canım ilk çocuk genelde gecikir diyorlar. Bende sabırsızım işte bir an önce gelsin istiyorum ama sağlıklı zamanda olsun da beklerim benKedilervekitaplar canım senin ilk doğum biraz gecikmesi normal sağ Salim gelsin inşallah bak benim kız 39+5 doğmuştu şimdi oğlum 38+2 doğdu
Hadi hayırlısıyla inşallah Allah yardımcımız olsun cnmKızlarrr günaydın doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Canım güzel bir doğum olmasına çok sevindim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hep güzel günlerini göstersin inşallahKızlar çok şükür normal doğdum. 2 cm açıklığım vardı evde bel ağrısıyla birlikte karnımın altına da ağrı vurunca anladım sancı olduğunu ve hastaneye geldiğimde 4-5 cm’di. zor muydu evet ağrı eşiği düşük biriyim hastaneye gelmem doğurmam 3 saat sürdü. Son açılmalar son dakikalar çok zor oluyor suyum gelmedi ebe patlattı ama acımadı. Sondadan korkuyordum hiç acımadı. Alttan kontroller bile kötü değildi. İyi bir ebe iyi bir doktor olunca Allah’ın izniyle daha kolay geçiyor. O hani doğar doğmaz kucağınıza veriyorlar ya hooopp her şey siliniyor yerini sadece mutluluk alıyorRabbim sizlere kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Benim hikayem de burada bitti
Son 1 hafta kalmış canım, en azimli bebiş seninki maşallahAy inşallah yakındır yaeylülde doğursam bile kalbim hep Ekim annesi, gitmem ben burdan sizde gitmeyin
Seninkinin de bence 37den sonra içerde durması gelecek, öyle hissettim kızSon 1 hafta kalmış canım, en azimli bebiş seninki maşallahAnnesinin karnını rahat buluyor demek ki. Sağ salim doğsun da varsın beklesin bişey olmaz, az biraz daha sabret canım.
Bak ben de 37 yi bekliyorum gün gün sayarak. Az daha sabret diyorum oğluma. Belki 37 den sonra da gelmek istemez yaramaz ponçik
Ayy maşallah canım çok güzel gözün aydınKızlar çok şükür normal doğdum. 2 cm açıklığım vardı evde bel ağrısıyla birlikte karnımın altına da ağrı vurunca anladım sancı olduğunu ve hastaneye geldiğimde 4-5 cm’di. zor muydu evet ağrı eşiği düşük biriyim hastaneye gelmem doğurmam 3 saat sürdü. Son açılmalar son dakikalar çok zor oluyor suyum gelmedi ebe patlattı ama acımadı. Sondadan korkuyordum hiç acımadı. Alttan kontroller bile kötü değildi. İyi bir ebe iyi bir doktor olunca Allah’ın izniyle daha kolay geçiyor. O hani doğar doğmaz kucağınıza veriyorlar ya hooopp her şey siliniyor yerini sadece mutluluk alıyorRabbim sizlere kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Benim hikayem de burada bitti
Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar çok şükür normal doğdum. 2 cm açıklığım vardı evde bel ağrısıyla birlikte karnımın altına da ağrı vurunca anladım sancı olduğunu ve hastaneye geldiğimde 4-5 cm’di. zor muydu evet ağrı eşiği düşük biriyim hastaneye gelmem doğurmam 3 saat sürdü. Son açılmalar son dakikalar çok zor oluyor suyum gelmedi ebe patlattı ama acımadı. Sondadan korkuyordum hiç acımadı. Alttan kontroller bile kötü değildi. İyi bir ebe iyi bir doktor olunca Allah’ın izniyle daha kolay geçiyor. O hani doğar doğmaz kucağınıza veriyorlar ya hooopp her şey siliniyor yerini sadece mutluluk alıyorRabbim sizlere kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Benim hikayem de burada bitti
Ay hadi hayırlısıyla kolaylıkla, sağlıcakla doğurursunuz ikinizde.
Geliyor gelmekte olanlar
Bugün de iki tane bebiş geliyor
Bunu nasıl anlıyorsunuz canım. Ben kağıda bakıyorum, kağıt bana bakıyorçizgiler var sadece, yani benim gözümde öyle
YaaKızlar çok şükür normal doğdum. 2 cm açıklığım vardı evde bel ağrısıyla birlikte karnımın altına da ağrı vurunca anladım sancı olduğunu ve hastaneye geldiğimde 4-5 cm’di. zor muydu evet ağrı eşiği düşük biriyim hastaneye gelmem doğurmam 3 saat sürdü. Son açılmalar son dakikalar çok zor oluyor suyum gelmedi ebe patlattı ama acımadı. Sondadan korkuyordum hiç acımadı. Alttan kontroller bile kötü değildi. İyi bir ebe iyi bir doktor olunca Allah’ın izniyle daha kolay geçiyor. O hani doğar doğmaz kucağınıza veriyorlar ya hooopp her şey siliniyor yerini sadece mutluluk alıyorRabbim sizlere kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Benim hikayem de burada bitti
İnşallah benimki de içerde durmak isterSeninkinin de bence 37den sonra içerde durması gelecek, öyle hissettim kızaman sağlıklı olsunlar da canım önemli olan o
Bende çok korkuyordum ilki de 3 saat sürmüştü ama sancı beni çok yormuştu. Özel hiç bir şey yapmadım Allah nasip etti çok şükür. Son 2-3 gündür hurma ve yürüyüşe başlamıştım. İkincinin Farklı zorluğu vardı ilkinin ayrı. Sancı geldikçe dua ve nefes kurtarıcım oldu.Ayy maşallah canım çok güzel gözün aydınözel bi şeyler yaptın mı peki normal olması için. 2 doğum olacak ama korkuyorum ilki zor olmuştu biraz..
Seninkinin de bence 37den sonra içerde durması gelecek, öyle hissettim kızaman sağlıklı olsunlar da canım önemli olan o
Valla çok güzel anlattıncanım ilk dogumum cook gecıktı git gel nst derken öğrenmek zorunda kaldık üst kısımdakı çizgiler bebişin kalp atısı ve iniş cıkıs olması hareket hakınde oldugunu gosterıyo eger kalp atısları aynı mınık rıtımde gidiyosa uyuyo anlamına gelıyo o en alttakı kısımda 10-100 arwsında bı periyot verıyo rahım kasılması oraya işlenıyo o cizgiler düz iken yukselmeye basladı ve sonra tekrar dusuyosa gibi düşün işte onlar da sancı ay anlatabıldım mı bılmıyorm
YaaElhamdulıllah
Darısı hayrlısı ve saglıklısıyla bızlere inşaAllah
Ne guzel bı hıkaye olmus Rabbım bi ömrü huzurla gecirmeyı nasıp etsn hepımıze inşaAllah
Biz 37 ye kendimizi indekslemişiz canımİnşallah benimki de içerde durmak ister37'yi göreyim sağ salim Allahım nazar değdirmek istemiyorum ama doktor her gittiğimde şaşırıyor. Hala doğurmadığıma çünkü şaka maka 30.hafta sonrasını görür müyüz çok şaibeliydi bizim durum.. Bir ara sırf küvöz var diye bana başka bir şehire gitmemi orda ev tutup doğumu beklememi önermişti. Şimdi şuanıma şükürler olsun
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canımBiz 37 ye kendimizi indekslemişiz canımbana da her gittiğim de daha iyi diyor hayırlısıyla bı görelim de belki bekleyesileri gelir kim bilir bebişlerin sağı solu belli değil Küvöz durumundan korkuyorum ben de. Ama artık gerek kalmaz diye düşünüyorum seninde benim de inşallah
Bugün gideceğim çok heyecanlıyım ne diyecek bakalım.
Evet tatilim uzun benim için de iyiCanımmm maşallah hadi gözün aydın4 günlük tatile başladın ha kilosu çok iyi kız daha nolsun benim 3 kilo da kaldı
İnşaAllah sacı uzuyodurara ara kusmalrım tam gaz devam edıyo
Gözün aydın canımmmm
Hiç behlul gibi değil dedın ya koptum orda
Saglıkla sıhhatle buyut kuzunudarısı bizlere inşaAllah
Sen yinede takıp et canım ama bu ara bnde de sık sık bel agrısı oluyo muhtemelen yorgunluk yada bellı harekette sabıt kalmaya baglı bı agrı:) dogum sancıları vs ara ara gelıp dayanılmaz oluyo:) süreklı ise yorgnluk kaynaklıdr inş
Canım sen süre tutmaya basla
Ay cok heycanlııııı
Hadi hayrlısı ile gelsin miniş
benım kızımda aynı
Kıme aaa bak nasıl oynuyo karnım nasıl desem minnak hareketi kesıyo
Eşime diyorm gel bak ayakları burda a aaaa o da neanlıyo bırısı gelmiş hemen süt dökmüş kedi
Ya maşallahGözün aydın olsun canım ben de doğurdum şükür darısı sağ salim bütün bekleyen arkadaşlarımızın başına
Amin çok teşekkürler canımMaşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ben reflü ilacı kullanıyorum çok yanma vardı bende de hemen geçti
Oo cok hizlisin canim kucagina bile almissin. Rabbim saglikla evinize donmeyi nasip etsin. Hayirli evlat olsun saglikla buyusun insallahHastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Canim hadi saglikla sihhatle bebisini kucagina almak nasip olsunKızlarrr günaydın doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
14 gun icin rapor almaniz gerek miyor mu ? Hasta oldugunuzu nasil belgeleyeceksinizKızlar günaydın biliyorsunuz covidim normalde 32 de çalışabilir raporu almıştım şimdi 14 gün tecrit iznindeyim acaba şimdi nasıl olacak doğum iznimden mi düşecek?
Yaa sende mi doğuruyon hadi geldin minnos sağ salimHastanedeyim 5cm dua edin sancım çok
Kazasız belasız dgur insalah canımKızlarrr günaydın doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
MasalalhKızlar çok şükür normal doğdum. 2 cm açıklığım vardı evde bel ağrısıyla birlikte karnımın altına da ağrı vurunca anladım sancı olduğunu ve hastaneye geldiğimde 4-5 cm’di. zor muydu evet ağrı eşiği düşük biriyim hastaneye gelmem doğurmam 3 saat sürdü. Son açılmalar son dakikalar çok zor oluyor suyum gelmedi ebe patlattı ama acımadı. Sondadan korkuyordum hiç acımadı. Alttan kontroller bile kötü değildi. İyi bir ebe iyi bir doktor olunca Allah’ın izniyle daha kolay geçiyor. O hani doğar doğmaz kucağınıza veriyorlar ya hooopp her şey siliniyor yerini sadece mutluluk alıyorRabbim sizlere kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Benim hikayem de burada bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?