Valla al benden de o kadar.Arkadaşlar herkes doğuruyor bense her gün hastalanıyorum. Her gece yeni bir sebepten vücudumdaki bir ağrıdan uyanıyorum. Ağrı eşiği çok düşük bir insan değildim ama hamilelik üzerine covid sonrası vücudum sanki bambaşka oldu. Geçen gece mide ağrısından ağlaya ağlaya acile gittim hiç bir şey yapmadılar, gece bilmem kaçtan beri baş ağrısı çekiyorum parol içtim kesmedi asla. Öyle bu saate kadar ağrı çekiyorum. Bulantı cabası sanki migren gibi. Bugün doktoruma gideceğim de çok yorucu oluyor artık
Valla al benden de o kadar.
Bende de dün bacak ağrısı vardı hiç uyuyamadım .Bugün bel ağrısıZaten her gün grip gibiyim
Kağan koca tepe nts yi annelere öğretiyor youtu.be deAy hadi hayırlısıyla kolaylıkla, sağlıcakla doğurursunuz ikinizde.
Geliyor gelmekte olanlar
Bugün de iki tane bebiş geliyor
Bunu nasıl anlıyorsunuz canım. Ben kağıda bakıyorum, kağıt bana bakıyorçizgiler var sadece, yani benim gözümde öyle
İnşallah canımHayırlı haberlerle dönersin inşallah canımevet 37'ye indeksledim kendimi prematüre olmasın diye diye.. Yok yok şükür artık küvöze ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum bizim bebekler için Allah başka sıkıntı vermesin yeterki benim küvöz muhabbeti 30.hafta gibi söz konusuydu. Kanamam olmuştu doktorda doğarsa denizliye küvöze sevk edilir demişti o yüzden sen denizliye taşın doğuma kadar demişti. Muğla denizli arası 3 saat filan. Genelde burdaki erken doğan bebekler denizli ya da izmire gidiyor..
Zaten belgelendi ama bu normal bi rapor gibi mi prosedür nasıl onu anlayamadımOo cok hizlisin canim kucagina bile almissin. Rabbim saglikla evinize donmeyi nasip etsin. Hayirli evlat olsun saglikla buyusun insallah
Canim hadi saglikla sihhatle bebisini kucagina almak nasip olsun
14 gun icin rapor almaniz gerek miyor mu ? Hasta oldugunuzu nasil belgeleyeceksiniz
Bakayım ona, sağ olasın.Kağan koca tepe nts yi annelere öğretiyor youtu.be deben onun sayesinde öğrendim nts okumayı
Hepimiz aynıyız bir an önce doğsun diyoruz bebeklerde aceleci görünüyorBende çok sabırsızım biran önce 38 haftalık olup doğurmak istiyorum rabbim sabır versin bizlere.. Çok aceleciyim galibaRabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimize çok sabırsızlaştım
Bende 38 e göz diktimHepimiz aynıyız bir an önce doğsun diyoruz bebeklerde aceleci görünüyorben kendi adıma 37.haftayı gözüme kestirdim. 38'i görmem bu psikolojiyle
Benim annem temizlik yaptığı gün beni doğurmuşBende 38 e göz diktimDip Köşe temizlik yapsam kesin doğururum
Benim bebiş kanala inmiş doktor ekime kadar içerde tutmamız lazım dediBenim annem temizlik yaptığı gün beni doğurmuşama tabi bekleniyormuş zaten haftam gelmiş. Temizlik vesile işte. Sen de 38'e girince başla temizliğe
Valla benim içime öyle doğdu canım. İnşallah ts öylr olur. 37yi bile geçecek gibi geliyor inşallahİnşallah benimki de içerde durmak ister37'yi göreyim sağ salim Allahım nazar değdirmek istemiyorum ama doktor her gittiğimde şaşırıyor. Hala doğurmadığıma çünkü şaka maka 30.hafta sonrasını görür müyüz çok şaibeliydi bizim durum.. Bir ara sırf küvöz var diye bana başka bir şehire gitmemi orda ev tutup doğumu beklememi önermişti. Şimdi şuanıma şükürler olsun
Ağrı eşiği çok düşük ve sürekli hasta olan birisi olarak seni çok iyi anlıyorum canım. Basit bir mide ağrısı, bulantısı bile öylr canımı yakıyordu ki. Bulantıdan oturup ağladığımda eşim naz yapıyorum sanıyordu. Halbuki acı ağrı eşiğim çok düşük. E hamilelikte ekstra yorucu ve zor olunca herşeyi iki katı hissediyoruz haliyle. Az kaldı ama, geçecek inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Arkadaşlar herkes doğuruyor bense her gün hastalanıyorum. Her gece yeni bir sebepten vücudumdaki bir ağrıdan uyanıyorum. Ağrı eşiği çok düşük bir insan değildim ama hamilelik üzerine covid sonrası vücudum sanki bambaşka oldu. Geçen gece mide ağrısından ağlaya ağlaya acile gittim hiç bir şey yapmadılar, gece bilmem kaçtan beri baş ağrısı çekiyorum parol içtim kesmedi asla. Öyle bu saate kadar ağrı çekiyorum. Bulantı cabası sanki migren gibi. Bugün doktoruma gideceğim de çok yorucu oluyor artık
Aaa öyle mi sen hiç kalkma canım o zaman aman diyeyim boşver temizliğiBenim bebiş kanala inmiş doktor ekime kadar içerde tutmamız lazım dediiş yapmıyorum o yüzden yapsam gelecek
İnşallahValla benim içime öyle doğdu canım. İnşallah ts öylr olur. 37yi bile geçecek gibi geliyor inşallahiçerisi sıcak gelmiştir çıkmasın senin minnoş daha
Belgelendi derken pozitif olmanizi mi kastediyorsunuz. Eger oyleyse isyerinde o bir anlam ifade etmez. 14 gunluk hasta oldugunuza dair raporunuz duzenlenmeli. Ben bu sekilde biliyorum.Zaten belgelendi ama bu normal bi rapor gibi mi prosedür nasıl onu anlayamadım
Aynen 2 hafta daha beklesinAaa öyle mi sen hiç kalkma canım o zaman aman diyeyim boşver temizliğihiç olmazsa 10-15 gün daha beklesinler
Ağrı eşiği çok düşük ve sürekli hasta olan birisi olarak seni çok iyi anlıyorum canım. Basit bir mide ağrısı, bulantısı bile öylr canımı yakıyordu ki. Bulantıdan oturup ağladığımda eşim naz yapıyorum sanıyordu. Halbuki acı ağrı eşiğim çok düşük. E hamilelikte ekstra yorucu ve zor olunca herşeyi iki katı hissediyoruz haliyle. Az kaldı ama, geçecek inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Belgelendi derken pozitif olmanizi mi kastediyorsunuz. Eger oyleyse isyerinde o bir anlam ifade etmez. 14 gunluk hasta oldugunuza dair raporunuz duzenlenmeli. Ben bu sekilde biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?