2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla al benden de o kadar.
Bende de dün bacak ağrısı vardı hiç uyuyamadım .Bugün bel ağrısı Zaten her gün grip gibiyim

:) ne kadar güzel teker teker geliyor minikler, heyecan yapıyorum mesajları gördükçe, hepinize dua ediyorum cokkk güzel doğum anılarımız olsun sağlıkla kolaylıkla aksilik hastalık olmadan sonrasında da özellikle kimse tarafinda bunaltilmadan kolayca adapte olalım herseye diye, her sabah kalkınca geliyo musun kiz bugun cimcime diyorum tepki yok :) halbuki bir süredir doğum kanalında, düzensiz sancılar bir haftadır var ama kalani yok :)

Valla al benden de o kadar.
Bende de dün bacak ağrısı vardı hiç uyuyamadım .Bugün bel ağrısı Zaten her gün grip gibiyim

Hasta olma psikolojisi aşırı yoruyor.
Nefes almak çok zor zaten covidden beri akciğerimdeki acı geçmedi. Tüm vücudumdaki ödemeden bahsetmiyorum bile o kadar korkunç ki. Doğurunca mı geçecek ne zaman geçecek. İnan doğurunca enerji yüklenecek mi bunu bile bilmiyorum

Kağan koca tepe nts yi annelere öğretiyor youtu.be de ben onun sayesinde öğrendim nts okumayı

İnşallah canım benim de kanamam olmuştu daha önceden. Şu anki problem suyum sınırda her an her şey olabilir dedi doktorum sabit kalmış iki gündür, umarım böyle kalır. Çok şükür küvözlük durumu geçtik inşallah. Bundan sonrası ne zaman isterlerse gelebilirler ama yine de 37 yi geçsinler

Zaten belgelendi ama bu normal bi rapor gibi mi prosedür nasıl onu anlayamadım

Bende çok sabırsızım biran önce 38 haftalık olup doğurmak istiyorum rabbim sabır versin bizlere.. Çok aceleciyim galiba Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimize çok sabırsızlaştım
Hepimiz aynıyız bir an önce doğsun diyoruz bebeklerde aceleci görünüyor ben kendi adıma 37.haftayı gözüme kestirdim. 38'i görmem bu psikolojiyle

Benim annem temizlik yaptığı gün beni doğurmuş ama tabi bekleniyormuş zaten haftam gelmiş. Temizlik vesile işte. Sen de 38'e girince başla temizliğe
Benim bebiş kanala inmiş doktor ekime kadar içerde tutmamız lazım dedi iş yapmıyorum o yüzden yapsam gelecek

Valla benim içime öyle doğdu canım. İnşallah ts öylr olur. 37yi bile geçecek gibi geliyor inşallah içerisi sıcak gelmiştir çıkmasın senin minnoş daha

Ağrı eşiği çok düşük ve sürekli hasta olan birisi olarak seni çok iyi anlıyorum canım. Basit bir mide ağrısı, bulantısı bile öylr canımı yakıyordu ki. Bulantıdan oturup ağladığımda eşim naz yapıyorum sanıyordu. Halbuki acı ağrı eşiğim çok düşük. E hamilelikte ekstra yorucu ve zor olunca herşeyi iki katı hissediyoruz haliyle. Az kaldı ama, geçecek inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

Benim bebiş kanala inmiş doktor ekime kadar içerde tutmamız lazım dedi iş yapmıyorum o yüzden yapsam gelecek
Aaa öyle mi sen hiç kalkma canım o zaman aman diyeyim boşver temizliği hiç olmazsa 10-15 gün daha beklesinler

Valla benim içime öyle doğdu canım. İnşallah ts öylr olur. 37yi bile geçecek gibi geliyor inşallah içerisi sıcak gelmiştir çıkmasın senin minnoş daha
İnşallah bu arada benimde aklıma geldi annem beni temizlik yaptığı gün doğurmuş sende şöyle kalk bir temizlik yap istersen bence bebek bugün yarın gelir

Zaten belgelendi ama bu normal bi rapor gibi mi prosedür nasıl onu anlayamadım
Belgelendi derken pozitif olmanizi mi kastediyorsunuz. Eger oyleyse isyerinde o bir anlam ifade etmez. 14 gunluk hasta oldugunuza dair raporunuz duzenlenmeli. Ben bu sekilde biliyorum.

En merak ettiğim doğurur doğurmaz geçecek mi şu bulantı, kusma, ağrılar... Hayatımda ağrı kesici içtiğim sayılıdır. Covidden sonra ağrı kesiciye mahkum kaldım midemde su ekmek hiç bir şey durmuyor. Herkes 3 ay 5 ay geçecek derken 9 ay olduk doğurunca hemencecik geçer inşallah

Belgelendi derken pozitif olmanizi mi kastediyorsunuz. Eger oyleyse isyerinde o bir anlam ifade etmez. 14 gunluk hasta oldugunuza dair raporunuz duzenlenmeli. Ben bu sekilde biliyorum.

Evet filyasyon ekipleri soruyor ona göre gelip rapor yazıp veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…