2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Belgelendi derken pozitif olmanizi mi kastediyorsunuz. Eger oyleyse isyerinde o bir anlam ifade etmez. 14 gunluk hasta oldugunuza dair raporunuz duzenlenmeli. Ben bu sekilde biliyorum.
Onu diyorum işte 14 karantinadayım raporu yolladım. Şimdi sistem nasıl oluyor doğum izninden mi düşüyor direk doğum izni mi başlıyor

Onu diyorum işte 14 karantinadayım raporu yolladım. Şimdi sistem nasıl oluyor doğum izninden mi düşüyor direk doğum izni mi başlıyor
Hayir dogum izninden dusmuyor canim. Bu ayri bir rapor oluyor bunun odemesi farkli oluyor. Siz zaten suan calisirken covid olmustunuz dimi.

Çok şükür canim saglicakla büyüt insAllah yavrunu . Gelişimi nasıldı peki

Kızlar sezaryenden çıktım ama bebişi yanıma vermediler hala solunum sıkıntısı varmış gözlem altında nolur dua edin ciddi bir sebep olmasın ve uzun sürmesin .
Canım gözün aydın, hayırlı olsun bebişin bebişin de en kısa zamanda yanına gelir inşallah. Tedbir amaçlı almışlardır canım gözetim altına. Bazen haftasını doldursalar bile minnoşlar nefes almaya rahat alışsın, akciğerler çabuk açılsın diye gözetime alıyorlar. Benim doğuda arkadaşımın da öyle olmuştu. Bir şeyi yoktu ama çabuk adapte olsun diye bir süre gözetime almışlardı. Şimdi 5aylık bebeği sapasağlam. Hiç sıkma canını.

Kızlar sezaryenden çıktım ama bebişi yanıma vermediler hala solunum sıkıntısı varmış gözlem altında nolur dua edin ciddi bir sebep olmasın ve uzun sürmesin .
Canim gozun aydin. Rabbim anali babali buyutsun. Hayirla saglikla yanina gelsin insallah. Onemli olan sagligina kavusmasi insallah. Sende icini ferah tut kuzum

Reactions: The
Ay masallahh darısı başımıza inşallah sağlıkla Allah analı babalı sağlıklı ve mutluluk içinde büyütmeyi nasip etsin inşallah

Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah sana bağışlasın evladını

Evde tanıdık kuaför geldi sağolsun, kaşımı bıyığımı aldı rahatladım orman gibi geziyodum ya
Ayy bende öyleyim ya ben kendim alıyorum ama öyle üşengecim ki, ayna karşısına geçip alamıyorum Bi türlü ortasını altlarını azcık alıp toparlıyorum, ayrıntılı şekil vermiyorum uzun zamandır

En son ben doğuracağım galiba grupta. Bütüün bebişler erken erken geliyor. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Bir de normal doğum oranı çok yüksek Sanırım grubun. Maşallah diyorum hepinize. ALLAH hepimizi sağlıkla kavuştursun genişlerimize. Sonunda çantayı hazırladım eksikler vardır ama aklıma geldikçe koyarım artık. Her şeyi ütüledim normalde hiç sevmem ütü yapmayı ama küçük adamım için olunca seve seve oldu. Çarşaf ve pikemi bile ütüledim koydum çantaya haftaya inşallah kontrole gittikten sonra eve dönmeyeceğim annemde kalacağız kızımla 1 saat uzaklık korkutuyor Acil bir durum olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…