Onu diyorum işte 14 karantinadayım raporu yolladım. Şimdi sistem nasıl oluyor doğum izninden mi düşüyor direk doğum izni mi başlıyorBelgelendi derken pozitif olmanizi mi kastediyorsunuz. Eger oyleyse isyerinde o bir anlam ifade etmez. 14 gunluk hasta oldugunuza dair raporunuz duzenlenmeli. Ben bu sekilde biliyorum.
Niyetlendim tarın temizlik yapıcam canım inşallahİnşallahbu arada benimde aklıma geldi annem beni temizlik yaptığı gün doğurmuş sende şöyle kalk bir temizlik yap istersen bence bebek bugün yarın gelir
Hayir dogum izninden dusmuyor canim. Bu ayri bir rapor oluyor bunun odemesi farkli oluyor. Siz zaten suan calisirken covid olmustunuz dimi.Onu diyorum işte 14 karantinadayım raporu yolladım. Şimdi sistem nasıl oluyor doğum izninden mi düşüyor direk doğum izni mi başlıyor
Evet yani doğum iznim yine aktarılacak mı sonrayaHayir dogum izninden dusmuyor canim. Bu ayri bir rapor oluyor bunun odemesi farkli oluyor. Siz zaten suan calisirken covid olmustunuz dimi.
Çok şükür canim saglicakla büyüt insAllah yavrunu . Gelişimi nasıldı pekiKızlar çok şükür normal doğdum. 2 cm açıklığım vardı evde bel ağrısıyla birlikte karnımın altına da ağrı vurunca anladım sancı olduğunu ve hastaneye geldiğimde 4-5 cm’di. zor muydu evet ağrı eşiği düşük biriyim hastaneye gelmem doğurmam 3 saat sürdü. Son açılmalar son dakikalar çok zor oluyor suyum gelmedi ebe patlattı ama acımadı. Sondadan korkuyordum hiç acımadı. Alttan kontroller bile kötü değildi. İyi bir ebe iyi bir doktor olunca Allah’ın izniyle daha kolay geçiyor. O hani doğar doğmaz kucağınıza veriyorlar ya hooopp her şey siliniyor yerini sadece mutluluk alıyorRabbim sizlere kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Benim hikayem de burada bitti
Canım gözün aydın, hayırlı olsun bebişinKızlar sezaryenden çıktım ama bebişi yanıma vermediler hala solunum sıkıntısı varmış gözlem altında nolur dua edin ciddi bir sebep olmasın ve uzun sürmesin .
Canim gozun aydin. Rabbim anali babali buyutsun. Hayirla saglikla yanina gelsin insallah. Onemli olan sagligina kavusmasi insallah. Sende icini ferah tut kuzumKızlar sezaryenden çıktım ama bebişi yanıma vermediler hala solunum sıkıntısı varmış gözlem altında nolur dua edin ciddi bir sebep olmasın ve uzun sürmesin .
Ay masallahh darısı başımıza inşallah sağlıklaKızlar çok şükür normal doğdum. 2 cm açıklığım vardı evde bel ağrısıyla birlikte karnımın altına da ağrı vurunca anladım sancı olduğunu ve hastaneye geldiğimde 4-5 cm’di. zor muydu evet ağrı eşiği düşük biriyim hastaneye gelmem doğurmam 3 saat sürdü. Son açılmalar son dakikalar çok zor oluyor suyum gelmedi ebe patlattı ama acımadı. Sondadan korkuyordum hiç acımadı. Alttan kontroller bile kötü değildi. İyi bir ebe iyi bir doktor olunca Allah’ın izniyle daha kolay geçiyor. O hani doğar doğmaz kucağınıza veriyorlar ya hooopp her şey siliniyor yerini sadece mutluluk alıyorRabbim sizlere kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Benim hikayem de burada bitti
Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallahKızlar sezaryenden çıktım ama bebişi yanıma vermediler hala solunum sıkıntısı varmış gözlem altında nolur dua edin ciddi bir sebep olmasın ve uzun sürmesin .
Günümüz aynı seninle maşallahKızlar bugün benimde kontrolüm vardı. Sezeryan için 11 ekime gün verdi. Bebeğim 3465 gr şu an. 4 ü geçecek galiba tosuncuk.
Maşallah canım , sezeryan senin tercihin miydi :)Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı. Sezeryan için 11 ekime gün verdi. Bebeğim 3465 gr şu an. 4 ü geçecek galiba tosuncuk.
Ayy bende öyleyim yaEvde tanıdık kuaför geldi sağolsun, kaşımı bıyığımı aldı rahatladımorman gibi geziyodum ya
En kısa zamanında yanında olsun inşKızlar sezaryenden çıktım ama bebişi yanıma vermediler hala solunum sıkıntısı varmış gözlem altında nolur dua edin ciddi bir sebep olmasın ve uzun sürmesin .
Ya geçmiş olsun canım hemencecik gelsin bebişin yanınaKızlar sezaryenden çıktım ama bebişi yanıma vermediler hala solunum sıkıntısı varmış gözlem altında nolur dua edin ciddi bir sebep olmasın ve uzun sürmesin .
Canım dualarım seninle Allahın izniyle bebişin biran önce yanına gelirKızlar sezaryenden çıktım ama bebişi yanıma vermediler hala solunum sıkıntısı varmış gözlem altında nolur dua edin ciddi bir sebep olmasın ve uzun sürmesin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?