2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canim gozun aydin. Rabbim bir an once saglikla kavustursun insallah minnos u allah anali babali buyutsun. Hayirli saglikli evlat olsun insallah.

Off ağlaya ağlaya okudum resmen, ne kadar içten ne kadar hissederek yazmışsınız umarım ennn kısa zamanda en sağlıklı şekilde kavuşursunuz yavrunuzla, çok geçmiş olsun

O kadar güzel anlatmışsın ki resmen hissettim iyice sabırsızlandim, inşallah hemen kavuşursunuz

Canım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun, analı babalı büyüsün inşallah seni merak etmiştik, iyi olmana çok sevindim. Bebişin de inşallah en kısa zamanda yanına gelir. Eminim ki senin gibi güçlü bir annenin çok güçlü bir bebeği vardır. Küvözde geçirdiği zamanlar şifa olsun bebeğine. Hemencik kavuşursun Allahın izniyle, canını sıkma adı gibi uzun ve güzel bir ömrü olsun oğlunun, hayırlı olsun Rabbim yolunuzu güzel etsin

Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun ins
Valla al benden de o kadar.
Bende de dün bacak ağrısı vardı hiç uyuyamadım .Bugün bel ağrısı Zaten her gün grip gibiyim
Benim de belim bacagim kalcam heryerim agriyo. Hic ii hissetmiyorum
Kızlar sezaryenden çıktım ama bebişi yanıma vermediler hala solunum sıkıntısı varmış gözlem altında nolur dua edin ciddi bir sebep olmasın ve uzun sürmesin .
Gozunuz aydin cnm. Allah kavustursun. Dualarimiz sizinle
Gozunuz aydin cnm. Cok guzel anlatmisin. Ins bebisin de hemen gelcek yanina sen uzulme annesi

Sebebini bilmiyorum dinlediklerimiz heralde bu korkuyu olusturuyo tabi kii Allah yardim etmese hic bisey mumkun dgl gonlunuzce olsun insallah dogumunuz

Kızlar sezaryenden çıktım ama bebişi yanıma vermediler hala solunum sıkıntısı varmış gözlem altında nolur dua edin ciddi bir sebep olmasın ve uzun sürmesin .
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah en kısa sürede yanına gelir bebişin

Cok gecmis olsun oncelikle gozun aydin insallah saglicakla gelir bebişin yanina

Aynen aslında o 7 Ekim dedi 37+5 te ama ben pazartesi olsun dedim eşim izin hafta sonuna denk gelmesin 5 günlük babalık iznim dedi

Yaaa
Ikıncı kez aynı duyguyu yaşayacak olmama rağmen salya sümük agladım
En kısa zamanda saglıcakla kavusun inşaAllah dualrımız sizinle canım
Aynen aslında o 7 Ekim dedi 37+5 te ama ben pazartesi olsun dedim eşim izin hafta sonuna denk gelmesin 5 günlük babalık iznim dedi
Ne iyi düşünmüşbnde 10 ekım istiyrm ama doktor illa 12 den snrasını sec dıyo son ümidim kızımın kendısı yola girip doktor amcasını caresız bırakması işin şakası tabii saglıcakla gelsinler inşaAllah minişlerimiz

Merhaba uzun zamandır girememistim ama yazdıklarınızı baya bir okudum bugun. Cok fazla dogum yapan var, hepinizin gözü aydın insallah cok guzel ömürleri olsun yavruların. Hayirlisiyla saglikla bizler de kucağımıza alalim benim ilk doğumun sezaryen olduğu için bu da öyle olacak ve 15 Ekim görünüyor planlanan tarih. Bakalim bir sürpriz olur mu çok heyecanlıyım ama pazartesi günü nst ye girdim ilk kez ama bebek cok hareketsizdi. Doktorum 3 kez tekrarlatti iyi olduğuna emin olmadan göndermeyecegim dedi. O gün bi korktum hafiften. Bakalim artık her hafta kontroller. 2600 dü kilosu da.

Kizlar bgun cok kotuyum. Gece hic uyuyamadim. Kontrolum vardi iyi dedi doktor. Beni nstde unuttular. Zaten her yerim agriyodu. 1 saat nstde sirtustu durunca agrilarim iyice costu. Araba bozuldu yolda sorun cikti. Bizim oldugumuz ilcede kadin dogum yok en yakini 1 bucuk saat. Mecburen her kontrolde 3 saat yol gidiyoruz. Yoldan mi oldu nstdrn mi yoksa hasta mi oluyorum.bilmiyorum ama hic ii degilim. Kalcam belim sirtim karnim bacaklarim her yerim agriyo. Bebek de asagiya bastiriyor arada

Kızlar gebelik zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye yatırdı doktorum
Eğer takip sonuçlarında değerlerim düşmezse erken doğum
İnşallah düşer değeriniiz. Hangi belirti vardı acaba ilk doğumda bende 2 gün yattım tansiyon yükseldi ve idrarda protein çıktı sonra değerler normal çıkmıştı 24 saatlik idrara bakılmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…