2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Doktordan geldim nstde değerler 180'ne çıkmış baktı taşikardi olabilir dedi sabah bi daha çağırdı. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Kalp atışının fazla olması tasikardi bildiğim kadarıyla çarpıntı gibi. İlk kez mi nst yapıldı daha önce de çıkmış miydi böyle? Önemli bir durum değildir umarım etkileyen cok sey vardır ama bilemiyorum tabi sabah normal çıksın insallah

Bu nst beni cok strese sokuyor ya hep hareketsiz çıkıyor, ilk kızım da öyleydi.Benden kaynaklı bi durum mu anlamıyorum ben hissediyorum hareketlerini ama. Kansızlık mesela etkiler mi bilmiyorum ki bi fikriniz var mı?

Kızlar gebelik zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye yatırdı doktorum
Eğer takip sonuçlarında değerlerim düşmezse erken doğum
Ne sıkayetle gitmiştn canım?
Gec haftalarda olabılıyomus mı? Yengem 26. Haftasında teshıs edılmıstı proteın kacagı ve yuksek tansıyonla
2 hafta once bnde de ıdrarda proteın cıktı ama tansıyon normaldı sonrakı gun bakıldı proteın yoktu takıbe gerek gormedı doktor
İnş senınde öyle olacaktr
Doktordan geldim nstde değerler 180'ne çıkmış baktı taşikardi olabilir dedi sabah bi daha çağırdı. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Cnm U UcanSupurge ilk bebeğinde yasamıstı sanırım gprunce dönüş yapacaktr
Bazen anlık yukselmeler oluyo
Yarın sabah daha iyi cıkacaktr ıns sonuc

Bebegin kilosudur o canım. Yine de öyle düşünme kolay olur inşallah
Bnde sadece bebegın kılosu ölcülüyo dıye bılıyorm su hesaba katılmıyo ve ıkıncı dogumda kılo ılke gore bıraz fazla olsa da kaslar o esneklığe aşina oldugundan daha rahat dogumoluyo dıyo doktorlar
Smjj gonlunu ferah tut cnm

Reactions: The
Gece gece amma ağlattın beni canım ya tutamadım gözyaşlarımı
Tam olarak istediğin gibi olmasa da gayet güzel bir doğum hikayen olmuş bence, bebek doğum stresini de yaşamış üstelik kendi istediği zamanda gelmiş en önemlisi de ikiniz de sağlıklısınız gerisini boşver en yakın zamanda bebeğin çıkar hiç merak etme, bir an evvel kavuş çınarına canım Allah sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin bebişimize

Ya hadi insAllah gerçi ikinci doğum olcak inşallah rahat olur dediğin gibi

Arkadaşlar hepinize tek tek yazamadım ama rutin kontrolde farkedildi. Son bir haftadır aşırı ödem vardı vücudumda. Farklılık olduğunu anlamıştım ama doğuma sebep vereceğini düşünmemiştim. Kan değerlerinde kaçak, karaciğer enzimlerinde de yükseklik görüldü. Müşahede altına aldılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Ancak değerlerin yükselmesi devam edince sabaha doğum gerçekleşecek inşallah hepinizden dua bekliyorum.

Sağlıcakla al kucağına al canım insAllah

Canım benim , sağlıkla kavuş inşallah yavruna. Çok kolay bir hamilelik geçirmedin , bundan sonrası kucağında çok daha güzel geçecektir eminim

Çok çok geçmiş olsun
Bunun en önemli belirtisi ödem sanırım, ödem varsa hemen kontrol ettirmek lazım

Çok geçmiş olsun canım sabah sağlıkla kavuşursunuz insallah

Hayırlı olsun canım. Inşallah hemen kavuşursunuz bebeğinle. Maceralı olmuş doğumun öyle düşünelim

1 saat önce belime saplanan bir ağrı ile uyandım yok bi heyecan yaptım geri dalamiyorum:) sancı yok ama ağrı da gitmiyor kazık gibi çakıldı oraya, minnakim kıpır kıpır aşağı aşağı vurup duruyor, böyle olmuyordu demi

Rabbim tez zamanda hayırla kavuştursun canım bebişine

Kızlar bizde girdik doğuma şükür iyiyiz kızım 2800 doğdu covid çıkınca son aldı doktor ameliyata şuan iyiyiz bin şükür yarın bir sıkıntı olmazsa evimize doktor iyisiniz moralinizi yüksek tutun bol bol emzircez öyle ben sürekli dezenfekte halde buna şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…