- 15 Ocak 2020
- 282
- 247
- 33
- 42
Kızlar tek tek mesajlara bakamadım şükür bebek geldi ikimiz de iyiyiz 38+2 de doğdu darısı selametle başınıza inşallah
Kalp atışının fazla olması tasikardi bildiğim kadarıyla çarpıntı gibi. İlk kez mi nst yapıldı daha önce de çıkmış miydi böyle? Önemli bir durum değildir umarım etkileyen cok sey vardır ama bilemiyorum tabi sabah normal çıksın insallahDoktordan geldim nstde değerler 180'ne çıkmış baktı taşikardi olabilir dedi sabah bi daha çağırdı. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bebegin kilosudur o canım. Yine de öyle düşünme kolay olur inşallahValla ben öyle diye biliyordum kâğıtta 3439 yazıyodu . Eğer öyle değilse ben biraz zor dogururum
Ne sıkayetle gitmiştn canım?Kızlar gebelik zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye yatırdı doktorum
Eğer takip sonuçlarında değerlerim düşmezse erken doğum
Cnm U UcanSupurge ilk bebeğinde yasamıstı sanırım gprunce dönüş yapacaktrDoktordan geldim nstde değerler 180'ne çıkmış baktı taşikardi olabilir dedi sabah bi daha çağırdı. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bnde sadece bebegın kılosu ölcülüyo dıye bılıyorm su hesaba katılmıyo ve ıkıncı dogumda kılo ılke gore bıraz fazla olsa da kaslar o esneklığe aşina oldugundan daha rahat dogumoluyo dıyo doktorlarBebegin kilosudur o canım. Yine de öyle düşünme kolay olur inşallah
Gece gece amma ağlattın beni canım ya tutamadım gözyaşlarımıMerhabalarr ben geldimmm
Ama üzgün geldim, doğurdum ama bebeğimi küvezde bırakıp geldim
Doğum hikayemi anlatıyorum.
31. Haftadan beri 3 cm açıklığım vardı dikkat ediyordum. Salı günü 37. Haftamdayken suyum geldi. Apar topar hastaneye geçtim.
Normal doğum yapabilmeyi çook istiyordum. Refleksoloji bilen özel ebe bile tuttum.
24 saat gözetimde tutuldum açılmam 4,5cm de kaldı ilerlemedi. Suni sancı taktılar 2 saat. İnanırmısınız hiç acı hissetmedim ebem sayesinde. Sıfır acıkasılmalarım doğum kasılması seviyesindeydi. Hatta nst de görünce dedik çok açıldı doğum yaklaştı kesin. Karın kasılmalarım dışarıdan gözle bile görünüyordu. Bi baktık hala 4buçuk cm açıklığım. Tabi ben bu arada çeşit çeşit hareketler masajlar yapıyorum. İnanılmaz sakinim.
Nst de bebeğin kalp atımı bir anda yavaşlayınca ben 5 dk içinde kendimi spinal sezeryanda buldum. Ağlaya ağlaya tabi. Doktorum da çok üzüldü ama mecburum artık yapacak bişey yok dedi. Hiç istemiyordum sezeryan doğumu. Yanlış anlamayın sakın benimki ameliyat korkusundan. Meğer bebeğin kordonu omzuna dolanmış bu yüzden doğuramamışım. İmkanı yokmuş doğurmamım. Nasip değilmiş. ( kimse sezeryan sonrasındaki yürümenin zorluğundan bahsetmemiş. O anı aklımdan silmek istiyorum ama imkansız)
Sakinleşemedim bi türlü ameliyatta. Titreyerek ağlayarak korkarak başladı sezeryan, ta ki oğlumu görene kadarrrr. Bana sakinleştirici yapacaklarını söylüyorlardı. Bi sakinlik geldi dedim yaptınız mı, daha yapmamışlar. Lütfen yapmayın bebeği gördüm ihtiyacım kalmadı dedimo verniks kaplı bebekleri anneleri deli gibi öpüp kokluyor ya videolarda. Onlardan biri oldum, aldım kucağıma öptüm yüzüm dudaklarım hep verniks oldu, inanılmaz bi deneyimdi.
Ameliyattan çıktım bebek eşimin kucağında odada beni bekliyorlar. Hayatımda yaşadığım en güzel iki andır kesinlikle. Ömrü billah unutamam bu iki sahneyi
Ama uzun süre su gelip beklediğim için bebekte crp diye enfeksiyon belirtisi bi değer varmış. Yakın tarihte covid geçirdiğim için de olabilirmiş. Uzun süre açıklıkla gezdiğim için de olabilirmiş. Onda artış oldu. Bi gece fazladan bekledik direk yoğun bakıma vermemek için. Bu sabah değer gene yüksek gelince bebeğimi yoğunbakıma bırakıp eve gelmek zorunda kaldım.
Eve yeni geldim çok çok üzgünüm, sanki rüya görmüş gibiyim. Gazdan, deli gibi bişeyler içmekten doğuma gittiğim aynı kilo ve göbekteyim
5 gün yoğun bakımda kalıp antibiyotik tedavisi olucakmış. Bakalım 2 gecede alıştım, nasıl dayanıcam oğlumun yokluğuna.
Bu arada kocamı doğurdum resmen. Nasıl bukadar benzer ben bile şaşkınlık içerisindeyim. Gram farkı yok aralarında
Çok ağladım öptüm mis kokusunu kokladım,ellerimle memeden zorla çıkarıp teslim ettim bu sabah. Karnı bile doğru düzgün doymadan gitti.Rabbim bebekleri korusun, hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
İ-na-nıl-maz bir duyguymuş anne olmak. İsteyen herkese nasip olsun inşallaahhhhh. Umarım tez zamanda oğlumakavuşurum, çekik gözlü minik sevgilime
Ya hadi insAllah gerçi ikinci doğum olcak inşallah rahat olur dediğin gibiBnde sadece bebegın kılosu ölcülüyo dıye bılıyorm su hesaba katılmıyo ve ıkıncı dogumda kılo ılke gore bıraz fazla olsa da kaslar o esneklığe aşina oldugundan daha rahat dogumoluyo dıyo doktorlar
Smjj gonlunu ferah tut cnm
Sağlıcakla al kucağına al canım insAllahArkadaşlar hepinize tek tek yazamadım ama rutin kontrolde farkedildi. Son bir haftadır aşırı ödem vardı vücudumda. Farklılık olduğunu anlamıştım ama doğuma sebep vereceğini düşünmemiştim. Kan değerlerinde kaçak, karaciğer enzimlerinde de yükseklik görüldü. Müşahede altına aldılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Ancak değerlerin yükselmesi devam edince sabaha doğum gerçekleşecek inşallah hepinizden dua bekliyorum.
Canım benim , sağlıkla kavuş inşallah yavruna. Çok kolay bir hamilelik geçirmedin , bundan sonrası kucağında çok daha güzel geçecektir eminimArkadaşlar hepinize tek tek yazamadım ama rutin kontrolde farkedildi. Son bir haftadır aşırı ödem vardı vücudumda. Farklılık olduğunu anlamıştım ama doğuma sebep vereceğini düşünmemiştim. Kan değerlerinde kaçak, karaciğer enzimlerinde de yükseklik görüldü. Müşahede altına aldılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Ancak değerlerin yükselmesi devam edince sabaha doğum gerçekleşecek inşallah hepinizden dua bekliyorum.
Çok çok geçmiş olsunArkadaşlar hepinize tek tek yazamadım ama rutin kontrolde farkedildi. Son bir haftadır aşırı ödem vardı vücudumda. Farklılık olduğunu anlamıştım ama doğuma sebep vereceğini düşünmemiştim. Kan değerlerinde kaçak, karaciğer enzimlerinde de yükseklik görüldü. Müşahede altına aldılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Ancak değerlerin yükselmesi devam edince sabaha doğum gerçekleşecek inşallah hepinizden dua bekliyorum.
Çok geçmiş olsun canım sabah sağlıkla kavuşursunuz insallahArkadaşlar hepinize tek tek yazamadım ama rutin kontrolde farkedildi. Son bir haftadır aşırı ödem vardı vücudumda. Farklılık olduğunu anlamıştım ama doğuma sebep vereceğini düşünmemiştim. Kan değerlerinde kaçak, karaciğer enzimlerinde de yükseklik görüldü. Müşahede altına aldılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Ancak değerlerin yükselmesi devam edince sabaha doğum gerçekleşecek inşallah hepinizden dua bekliyorum.
Hayırlı olsun canım. Inşallah hemen kavuşursunuz bebeğinle. Maceralı olmuş doğumun öyle düşünelimMerhabalarr ben geldimmm
31. Haftadan beri 3 cm açıklığım vardı dikkat ediyordum. Salı günü 37. Haftamdayken suyum geldi. Apar topar hastaneye geçtim.
Normal doğum yapabilmeyi çook istiyordum. Refleksoloji bilen özel ebe bile tuttum.
24 saat gözetimde tutuldum açılmam 4,5cm de kaldı ilerlemedi. Suni sancı taktılar 2 saat. İnanırmısınız hiç acı hissetmedim ebem sayesinde. Sıfır acıkasılmalarım doğum kasılması seviyesindeydi. Hatta nst de görünce dedik çok açıldı doğum yaklaştı kesin. Karın kasılmalarım dışarıdan gözle bile görünüyordu. Bi baktık hala 4buçuk cm açıklığım. Tabi ben bu arada çeşit çeşit hareketler masajlar yapıyorum. İnanılmaz sakinim.
Nst de bebeğin kalp atımı bir anda yavaşlayınca ben 5 dk içinde kendimi spinal sezeryanda buldum. Ağlaya ağlaya tabi. Doktorum da çok üzüldü ama mecburum artık yapacak bişey yok dedi. Hiç istemiyordum sezeryan doğumu. Yanlış anlamayın sakın benimki ameliyat korkusundan. Meğer bebeğin kordonu omzuna dolanmış bu yüzden doğuramamışım. İmkanı yokmuş doğurmamım. Nasip değilmiş. ( kimse sezeryan sonrasındaki yürümenin zorluğundan bahsetmemiş. O anı aklımdan silmek istiyorum ama imkansız)
Sakinleşemedim bi türlü ameliyatta. Titreyerek ağlayarak korkarak başladı sezeryan, ta ki oğlumu görene kadarrrr. Bana sakinleştirici yapacaklarını söylüyorlardı. Bi sakinlik geldi dedim yaptınız mı, daha yapmamışlar. Lütfen yapmayın bebeği gördüm ihtiyacım kalmadı dedimo verniks kaplı bebekleri anneleri deli gibi öpüp kokluyor ya videolarda. Onlardan biri oldum, aldım kucağıma öptüm yüzüm dudaklarım hep verniks oldu, inanılmaz bi deneyimdi.
Ameliyattan çıktım bebek eşimin kucağında odada beni bekliyorlar. Hayatımda yaşadığım en güzel iki andır kesinlikle. Ömrü billah unutamam bu iki sahneyi
Ama uzun süre su gelip beklediğim için bebekte crp diye enfeksiyon belirtisi bi değer varmış. Yakın tarihte covid geçirdiğim için de olabilirmiş. Uzun süre açıklıkla gezdiğim için de olabilirmiş. Onda artış oldu. Bi gece fazladan bekledik direk yoğun bakıma vermemek için. Bu sabah değer gene yüksek gelince bebeğimi yoğunbakıma bırakıp eve gelmek zorunda kaldım.
Eve yeni geldim çok çok üzgünüm, sanki rüya görmüş gibiyim. Gazdan, deli gibi bişeyler içmekten doğuma gittiğim aynı kilo ve göbekteyim
5 gün yoğun bakımda kalıp antibiyotik tedavisi olucakmış. Bakalım 2 gecede alıştım, nasıl dayanıcam oğlumun yokluğuna.
Bu arada kocamı doğurdum resmen. Nasıl bukadar benzer ben bile şaşkınlık içerisindeyim. Gram farkı yok aralarında
Çok ağladım öptüm mis kokusunu kokladım,ellerimle memeden zorla çıkarıp teslim ettim bu sabah. Karnı bile doğru düzgün doymadan gitti.Rabbim bebekleri korusun, hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
İ-na-nıl-maz bir duyguymuş anne olmak. İsteyen herkese nasip olsun inşallaahhhhh. Umarım tez zamanda oğlumakavuşurum, çekik gözlü minik sevgilime
Rabbim inşaAllah hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin canımKızlar gebelik zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye yatırdı doktorum
Eğer takip sonuçlarında değerlerim düşmezse erken doğum
Rabbim tez zamanda hayırla kavuştursun canım bebişineMerhabalarr ben geldimmm
Hadi hayırlısı olsun, Rabbim sağlıkla kavuştursun İnşaAllahKızlar bugün benimde kontrolüm vardı. Sezeryan için 11 ekime gün verdi. Bebeğim 3465 gr şu an. 4 ü geçecek galiba tosuncuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?