Hic bir sıkıntı görmeden evinize de kavuşur en hafif hali ile atlatırsınız inşaAllah :)Kızlar bizde girdik doğuma şükür iyiyiz kızım 2800 doğdu covid çıkınca son aldı doktor ameliyata şuan iyiyiz bin şüküryarın bir sıkıntı olmazsa evimize doktor iyisiniz moralinizi yüksek tutun bol bol emzircez öyle ben sürekli dezenfekte halde buna şükür
Ağrısı olan Türk kadını naparagri hafifletici makinaya çamaşırları ayarlar koltuk örtülerini düzenler. artinca ılık bir duş alıp dişlerini fırçalar :) bi kac hurma atar ağzına başlar evin içinde dolanmaya dolanırken de gözüne takılan yerleri düzenlemeye:)
Ben de daha hiç başlamadım. Alacağım şeyler hazır benim. Ama yıkanacak ütülenecek, çanta hazırlanacak..Ben varım, daha hazırlamadım, hem de daha dünya kadar alacağım şey var, içine koyacaklarım da hazır değildoktorum bile geç kalmışsın dedi
Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini,Arkadaşlar hepinize tek tek yazamadım ama rutin kontrolde farkedildi. Son bir haftadır aşırı ödem vardı vücudumda. Farklılık olduğunu anlamıştım ama doğuma sebep vereceğini düşünmemiştim. Kan değerlerinde kaçak, karaciğer enzimlerinde de yükseklik görüldü. Müşahede altına aldılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Ancak değerlerin yükselmesi devam edince sabaha doğum gerçekleşecek inşallah hepinizden dua bekliyorum.
Geçmiş olsun canım güle güle büyüt bebeğiniKızlar bizde girdik doğuma şükür iyiyiz kızım 2800 doğdu covid çıkınca son aldı doktor ameliyata şuan iyiyiz bin şüküryarın bir sıkıntı olmazsa evimize doktor iyisiniz moralinizi yüksek tutun bol bol emzircez öyle ben sürekli dezenfekte halde buna şükür
Banada oluyor aynısı hatta elim balon gibi olup sonra normale dönüyorGünaydın hanımlar sabah kalktığımda ellerimin, parmaklarımın şiştiğini fark ettim canım sıkıldı ya. Özellikle sağ elim, ağrıyor da. Eşim normal abartma filan diyor üstüne yatmışım muhtemelen. Ama korktum ödem vs. Olabilir diye sizde de oluyır mu bu ellerde şişlik durumu
Canım senle aynı güNuz. Benimkide dünden beri kıpır kıpır durki karnimi deşecek. Yavaş yavaş doğum kanalina inmeye çalışıyo sıpa1 saat önce belime saplanan bir ağrı ile uyandım yok bi heyecan yaptım geri dalamiyorum:) sancı yok ama ağrı da gitmiyor kazık gibi çakıldı oraya, minnakim kıpır kıpır aşağı aşağı vurup duruyor, böyle olmuyordu demi
Sağ salim kucağına al insallah beebeğiniArkadaşlar hepinize tek tek yazamadım ama rutin kontrolde farkedildi. Son bir haftadır aşırı ödem vardı vücudumda. Farklılık olduğunu anlamıştım ama doğuma sebep vereceğini düşünmemiştim. Kan değerlerinde kaçak, karaciğer enzimlerinde de yükseklik görüldü. Müşahede altına aldılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Ancak değerlerin yükselmesi devam edince sabaha doğum gerçekleşecek inşallah hepinizden dua bekliyorum.
Şuan dolma gibi parmaklarıma bakıyorumBanada oluyor aynısı hatta elim balon gibi olup sonra normale dönüyor
Rabbim analı babalı büyütsün inşallahKızlar bizde girdik doğuma şükür iyiyiz kızım 2800 doğdu covid çıkınca son aldı doktor ameliyata şuan iyiyiz bin şüküryarın bir sıkıntı olmazsa evimize doktor iyisiniz moralinizi yüksek tutun bol bol emzircez öyle ben sürekli dezenfekte halde buna şükür
Canım gözün aydın olsunKızlar bizde girdik doğuma şükür iyiyiz kızım 2800 doğdu covid çıkınca son aldı doktor ameliyata şuan iyiyiz bin şüküryarın bir sıkıntı olmazsa evimize doktor iyisiniz moralinizi yüksek tutun bol bol emzircez öyle ben sürekli dezenfekte halde buna şükür
Kalp atışının fazla olması tasikardi bildiğim kadarıyla çarpıntı gibi. İlk kez mi nst yapıldı daha önce de çıkmış miydi böyle? Önemli bir durum değildir umarım etkileyen cok sey vardır ama bilemiyorum tabi sabah normal çıksın insallah
Çok şükür düzeldi sağ olun kızlar. Çok korktum gece hiç uyumadım ya. Bu bebe bana heyecan yaşatmaya yeminli resmenNe sıkayetle gitmiştn canım?
Gec haftalarda olabılıyomus mı? Yengem 26. Haftasında teshıs edılmıstı proteın kacagı ve yuksek tansıyonla
2 hafta once bnde de ıdrarda proteın cıktı ama tansıyon normaldı sonrakı gun bakıldı proteın yoktu takıbe gerek gormedı doktor
İnş senınde öyle olacaktr
Cnm @UcanSupurge ilk bebeğinde yasamıstı sanırım gprunce dönüş yapacaktr
Bazen anlık yukselmeler oluyo
Yarın sabah daha iyi cıkacaktr ıns sonuc
Doktorunuza haber verin benceKızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Günaydın, benim de parmaklarımda ödem uyuşma ve ağrı oluyor sabahları. Hatta uyuşuk şu an bile yazarken. Ayaklarım son 10 gündür mayalı poğaça gibiGünaydın hanımlar sabah kalktığımda ellerimin, parmaklarımın şiştiğini fark ettim canım sıkıldı ya. Özellikle sağ elim, ağrıyor da. Eşim normal abartma filan diyor üstüne yatmışım muhtemelen. Ama korktum ödem vs. Olabilir diye sizde de oluyır mu bu ellerde şişlik durumu
Sümüksü bir yapı olduğunu söylüyorlar canım ve kanlı oluyormuş sanırım. Bana nişandir gibi geldi ama bir doktoruna sor istersen :)Kızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?