2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ağrısı olan Türk kadını napar agri hafifletici makinaya çamaşırları ayarlar koltuk örtülerini düzenler. artinca ılık bir duş alıp dişlerini fırçalar :) bi kac hurma atar ağzına başlar evin içinde dolanmaya dolanırken de gözüne takılan yerleri düzenlemeye:)

Hic bir sıkıntı görmeden evinize de kavuşur en hafif hali ile atlatırsınız inşaAllah :)

Makinedeki çamaşırım yarım kaldı :)
Kokmasın diye yarı sulu bıraktım beklemeye aldım makineyi

İlk defa anne olacaklar bebeğin ilk hıçkırıklarını duyduğunuzda şok olacaksınız:) anne karnındaki aynı ritim böyle tüm vücut hopluyor:) ve o Tatlı minik ses:)
Olacak olmayacak derken bak yanımda uyuyor gerçi bakmayın uyuyor dediğime yarım saat arada uyuyorsam iyi:) O kokusu yok mu kokusu bu mucize her zorluğa değer ..

Günaydın hanımlar sabah kalktığımda ellerimin, parmaklarımın şiştiğini fark ettim canım sıkıldı ya. Özellikle sağ elim, ağrıyor da. Eşim normal abartma filan diyor üstüne yatmışım muhtemelen. Ama korktum ödem vs. Olabilir diye sizde de oluyır mu bu ellerde şişlik durumu

Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini,

Geçmiş olsun canım güle güle büyüt bebeğini

Banada oluyor aynısı hatta elim balon gibi olup sonra normale dönüyor

Canım senle aynı güNuz. Benimkide dünden beri kıpır kıpır durki karnimi deşecek. Yavaş yavaş doğum kanalina inmeye çalışıyo sıpa

Sağ salim kucağına al insallah beebeğini Rabbim yardımcın olsun inşallah

Banada oluyor aynısı hatta elim balon gibi olup sonra normale dönüyor
Şuan dolma gibi parmaklarıma bakıyorum hiç böyle olmazdı ya da ben yeni mi fark ettim bilmiyorum. Bu ödem durumu, şişlik filan hamilelikte riskli deniliyor korkktum o yüzden

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın

Canım gözün aydın olsun Sağlıcakla büyüt kızını .

Çok şükür düzeldi sağ olun kızlar. Çok korktum gece hiç uyumadım ya. Bu bebe bana heyecan yaşatmaya yeminli resmen

Günaydın, benim de parmaklarımda ödem uyuşma ve ağrı oluyor sabahları. Hatta uyuşuk şu an bile yazarken. Ayaklarım son 10 gündür mayalı poğaça gibi doktoruma söyledim o kaval kemiğimi kontrol ediyor her gitmemde parmaklarıyla bastırıyor çöküyor mu diye.

Kızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Sümüksü bir yapı olduğunu söylüyorlar canım ve kanlı oluyormuş sanırım. Bana nişandir gibi geldi ama bir doktoruna sor istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…