2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Canım hemen doktorunla görüş.. Nişan olabilir. Yengem bu şekilde doğuma gitmişti önce kan boşalmıştı sonra doğum başlamıştı. Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Sümüksü bir yapı olduğunu söylüyorlar canım ve kanlı oluyormuş sanırım. Bana nişandir gibi geldi ama bir doktoruna sor istersen :)
Sümüksü değil heralde bilmiyorum ki. Peçeteye geldi, Ped koydum ona da geldi. Ama bayağı adet kanı gibi kırmızı. Az sonra gidicem hastaneye bakalım.

Hadi hayirli haberlerle dön insallah canim. Allah bebegine de sana da saglik sihhat nasip eylesin.
Ben de daha hiç başlamadım. Alacağım şeyler hazır benim. Ama yıkanacak ütülenecek, çanta hazırlanacak..
Canim ne olacagi hic belli olmaz bence bir an once hazirla sonra panik olma.
Canim.gozunaydin allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah. Saglikla buyusun
Kızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Canim bence hastaneye git riske almaya degmez o esnada doktorunla da gorus bence

Sümüksü değil heralde bilmiyorum ki. Peçeteye geldi, Ped koydum ona da geldi. Ama bayağı adet kanı gibi kırmızı. Az sonra gidicem hastaneye bakalım.
Stres yapma canim bazilarinda boyle basliyor sanirim. Ama sen yine de vakit kaybetmemeye calis kuzucum. Allah sifa versin. Saglikla al bebisini kucagina

Nişan olabilir canım hastaneye git açıklığa bakarlar ona göre karar verirlerbize de haber ver Allah yardımcın olsun inşallah gelmiyor gelmiyor bebek dedin sanırım yola çıktı senin kız

Canım muhtemelen gecmissindr hastaneye durum nedir?
Nişan fazlaca sümüksü oluyo rengıde kırmızıdan ziyade pembemsi:) ama bazı dogumlar kanamayla baslar
Oğlumda önce nişanım gelmiş 1 saat olmadan kanamam baslamıstı
Korkmana endise etmene hıc gerek yok 8-9 saat sonra dogdu o surede kanama azda olsa devam etti
Sadece tedbır amaclı doktorun hersey yolunda desn yeter

Eki Görüntüle 2922006 Şu yavrumunda güzelliğine ne demeli teyzeleri, üstüm biraz dağınık kusura bakmayın, bu manzarayı paylaşmak istedim sizinle, yavrum benim Ya kuzum
Yaa cok tatlis yerim ben onu nasi da sarilmis kardesine0
Gozunuz aydin cnm. Masalah size. Allah anali babali buyutsun sansi bahti acik olsn ins
Nisandir bence cnm. Hadi hayirlisi

Şuan dolma gibi parmaklarıma bakıyorum hiç böyle olmazdı ya da ben yeni mi fark ettim bilmiyorum. Bu ödem durumu, şişlik filan hamilelikte riskli deniliyor korkktum o yüzden
Tuzlu gıdalar tüketip te albimum yükselirse kork..
Bol bol su tüketip idrara çıkarsan geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…