- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Canım hemen doktorunla görüş.. Nişan olabilir. Yengem bu şekilde doğuma gitmişti önce kan boşalmıştı sonra doğum başlamıştı. Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinKızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Sümüksü değil heralde bilmiyorum ki. Peçeteye geldi, Ped koydum ona da geldi. Ama bayağı adet kanı gibi kırmızı. Az sonra gidicem hastaneye bakalım.Sümüksü bir yapı olduğunu söylüyorlar canım ve kanlı oluyormuş sanırım. Bana nişandir gibi geldi ama bir doktoruna sor istersen :)
Hadi hayirli haberlerle dön insallah canim. Allah bebegine de sana da saglik sihhat nasip eylesin.Arkadaşlar hepinize tek tek yazamadım ama rutin kontrolde farkedildi. Son bir haftadır aşırı ödem vardı vücudumda. Farklılık olduğunu anlamıştım ama doğuma sebep vereceğini düşünmemiştim. Kan değerlerinde kaçak, karaciğer enzimlerinde de yükseklik görüldü. Müşahede altına aldılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Ancak değerlerin yükselmesi devam edince sabaha doğum gerçekleşecek inşallah hepinizden dua bekliyorum.
Canim ne olacagi hic belli olmaz bence bir an once hazirla sonra panik olma.Ben de daha hiç başlamadım. Alacağım şeyler hazır benim. Ama yıkanacak ütülenecek, çanta hazırlanacak..
Canim.gozunaydin allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah. Saglikla buyusunKızlar bizde girdik doğuma şükür iyiyiz kızım 2800 doğdu covid çıkınca son aldı doktor ameliyata şuan iyiyiz bin şüküryarın bir sıkıntı olmazsa evimize doktor iyisiniz moralinizi yüksek tutun bol bol emzircez öyle ben sürekli dezenfekte halde buna şükür
Canim bence hastaneye git riske almaya degmez o esnada doktorunla da gorus benceKızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Stres yapma canım , inşallah nişandir ve hayırlısıyla bebisin geliyordurSümüksü değil heralde bilmiyorum ki. Peçeteye geldi, Ped koydum ona da geldi. Ama bayağı adet kanı gibi kırmızı. Az sonra gidicem hastaneye bakalım.
Stres yapma canim bazilarinda boyle basliyor sanirim. Ama sen yine de vakit kaybetmemeye calis kuzucum. Allah sifa versin. Saglikla al bebisini kucaginaSümüksü değil heralde bilmiyorum ki. Peçeteye geldi, Ped koydum ona da geldi. Ama bayağı adet kanı gibi kırmızı. Az sonra gidicem hastaneye bakalım.
Nişan olabilir canım hastaneye git açıklığa bakarlar ona göre karar verirlerKızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Nişandır canımKızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Nişan kıpkırmızı olmuyor, hastaneye geçmelisinKızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Dualarım seninle ,Minnoş kızını sağlıcakla kucağına al canım .Dualarım seninleAz sonra hastaneye gidiyorum kızlar, haber veririm. Bebekte hareketli şükür galiba nişan bu. Dua edin bize
Bizide haberdar et kuzum dualarım sizinleAz sonra hastaneye gidiyorum kızlar, haber veririm. Bebekte hareketli şükür galiba nişan bu. Dua edin bize
Canım muhtemelen gecmissindr hastaneye durum nedir?Kızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Yaa cok tatlis yerim ben onu nasi da sarilmis kardesine0Eki Görüntüle 2922006 Şu yavrumunda güzelliğine ne demeli teyzeleri, üstüm biraz dağınık kusura bakmayın, bu manzarayı paylaşmak istedim sizinle, yavrum benim Ya kuzum
Gozunuz aydin cnm. Masalah size. Allah anali babali buyutsun sansi bahti acik olsn insKızlar bizde girdik doğuma şükür iyiyiz kızım 2800 doğdu covid çıkınca son aldı doktor ameliyata şuan iyiyiz bin şüküryarın bir sıkıntı olmazsa evimize doktor iyisiniz moralinizi yüksek tutun bol bol emzircez öyle ben sürekli dezenfekte halde buna şükür
Nisandir bence cnm. Hadi hayirlisiKızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Tuzlu gıdalar tüketip te albimum yükselirse kork..Şuan dolma gibi parmaklarıma bakıyorumhiç böyle olmazdı ya da ben yeni mi fark ettim bilmiyorum. Bu ödem durumu, şişlik filan hamilelikte riskli deniliyor korkktum o yüzden
Rabbim Hayırlı doğumlar nasip etsin kuzum... Haber bekliyoruzAz sonra hastaneye gidiyorum kızlar, haber veririm. Bebekte hareketli şükür galiba nişan bu. Dua edin bize
Hayırlı haberlerini bekliyoruzAz sonra hastaneye gidiyorum kızlar, haber veririm. Bebekte hareketli şükür galiba nişan bu. Dua edin bize
Hemen gitKızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Hemen git canım nişan olabilirKızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Kız ben sana dedim bu pazar doğcakKızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?