2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Eşimde görümcemde salı diyo hadi inş salı gelsin bebiş hayırlısıyla stajımın bitmesini bekliyo galiba oda salı bitiyo
Tesadüfe bak genelde tahminlerim çıkar bakalım . Hayırla gelsin minikler zaten şükür herşeyler hazır sadece minikler eksik . Bak sana diyorum yayıla yayıla uzan uyu tv ac git dolan et felekten gün yap . Sonra bunları çok özlicen ben son bi kez bebek gelmeden evi komple temizlicem toplu eve alışveriş yapcam mesela

Valla eve zor atıyorum kendimi çok yoruluyorum stajda yoksa bende gezmek isterim ama gerçi ben bebeklede gezerim bence bende o potansiyel var kendi annelerimiz gibi bir anne olamam çünkü beceremem kendi hayatıma da çok önem veren bi insanım o yüzden doğurunca gezemeyecekmişim gibi hissetmiyorum mesela 4 ekim eşimle yıl dönümümüz şuan ona plan yapıyorum doğarsa bebekle doğmazsa bebeksiz gideriz bi yerlere diyorum daha karar veremedim ama bugün yer ayırtcam inş bi yerden

Kız 4 ekimden önce gelir . Bosa yer ayirttirma

Baya bir uyumuşum artık uyku düzenim bile saçmalıyor ya.. Uyu uyan tv aç kahvaltı yap ilaç iç sonra hooop tekrar uykuya rüyamda bebeğimi kaçırmışlardı ama çok sakindim.. Bu tür rüyalar lohusayken görülür derlerdi bizde erken başladı herhalde

Bebeğimi de alır giderim doğduktan 3-5 gün sonra sağlık ocağı çağırdı 28 i doğsa 1 ekimde gideriz 4 ekimde ver elini gezmeler sana güveniyorum 28 i gelmeli bebitom
Kız şimdi onu hayel etme . Normal doğumda olsa kesi olursa penguen gibi yürüyüp nasıl gidicen

demi ya
Valla 37 yi gecsin dıye dua edıyorm sonra da dıyorm bıde gelesi gelmezse
Ben bir yerde okumuştum geçenlerde, bebek gelsin diye ışık açıp vajinanın içine tutuyorlarmış Allahım çok gülmüştüm gelesi gelmezse öyle yaparız bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…