Bana da de bişi de benimki de doğsun salıdan beri kasılmam var hala başlatamadı doğumu yoruldumKız ben sana dedim bu pazar doğcak
Bana da diyinKız ben sana dedim bu pazar doğcak
Canım seninki salıya kadar daha dururBana da de bişi de benimki de doğsun salıdan beri kasılmam var hala başlatamadı doğumu yoruldum
Canım çarşamba diyom sana hadi hayırlısıBana da diyin
Eşimde görümcemde salı diyo hadi inş salı gelsin bebiş hayırlısıyla stajımın bitmesini bekliyo galiba oda salı bitiyoCanım seninki salıya kadar daha dururbenimkide haftaya pazar diye içimden geciyo .
Tesadüfe bakEşimde görümcemde salı diyo hadi inş salı gelsin bebiş hayırlısıyla stajımın bitmesini bekliyo galiba oda salı bitiyo
Hemen git canım doğumun başlamış ilk doğum neticede evde bekleyeceğine hastanede bekleKızlar peçeteye az önce kan geldi. Bayağı bayağı kırmızı. Nişan mı bu? Ağrım yok şuan, kasıklarımda hafif sızı var adet başlangıcı gibi. Hastaneye gitmem gerekir mi?
Valla eve zor atıyorum kendimi çok yoruluyorum stajda yoksa bende gezmek isterim ama gerçi ben bebeklede gezerim bence bende o potansiyel var kendi annelerimiz gibi bir anne olamam çünkü beceremem kendi hayatıma da çok önem veren bi insanım o yüzden doğurunca gezemeyecekmişim gibi hissetmiyorum mesela 4 ekim eşimle yıl dönümümüz şuan ona plan yapıyorum doğarsa bebekle doğmazsa bebeksiz gideriz bi yerlere diyorumTesadüfe bakgenelde tahminlerim çıkar bakalım . Hayırla gelsin minikler zaten şükür herşeyler hazır sadece minikler eksik . Bak sana diyorum yayıla yayıla uzan uyu tv ac git dolan et felekten gün yap . Sonra bunları çok özlicen ben son bi kez bebek gelmeden evi komple temizlicem toplu eve alışveriş yapcam mesela
Bize de bı tahmın gelmez mi beCanım seninki salıya kadar daha dururbenimkide haftaya pazar diye içimden geciyo .
Kız 4 ekimden önce gelir . Bosa yer ayirttirmaValla eve zor atıyorum kendimi çok yoruluyorum stajda yoksa bende gezmek isterim ama gerçi ben bebeklede gezerim bence bende o potansiyel var kendi annelerimiz gibi bir anne olamam çünkü beceremem kendi hayatıma da çok önem veren bi insanım o yüzden doğurunca gezemeyecekmişim gibi hissetmiyorum mesela 4 ekim eşimle yıl dönümümüz şuan ona plan yapıyorum doğarsa bebekle doğmazsa bebeksiz gideriz bi yerlere diyorumdaha karar veremedim ama bugün yer ayırtcam inş bi yerden
Dur kız bize daha var heyecan yapıyorum sonraBize de bı tahmın gelmez mi be
Dualarım seninleAz sonra hastaneye gidiyorum kızlar, haber veririm. Bebekte hareketli şükür galiba nişan bu. Dua edin bize
Ay hadi inşallahCanım çarşamba diyom sana hadi hayırlısıhadi hayırlısı. Haftaya hepimiz doğuracaz gibime geliyo güldürdün beni. Admin dogurduysa bizimkiler çok yakın
Ayy hadi hayırlısı ile kucağına al kızını canım inşaAllahAz sonra hastaneye gidiyorum kızlar, haber veririm. Bebekte hareketli şükür galiba nişan bu. Dua edin bize
Bebeğimi de alır giderimKız 4 ekimden önce gelir . Bosa yer ayirttirma
Kız şimdi onu hayel etme . Normal doğumda olsa kesi olursa penguen gibi yürüyüp nasıl gidicenBebeğimi de alır giderimdoğduktan 3-5 gün sonra sağlık ocağı çağırdı 28 i doğsa 1 ekimde gideriz 4 ekimde ver elini gezmeler sana güveniyorum 28 i gelmeli bebitom
Dur kız bize daha var heyecan yapıyorum sonrabiz ekimin 8'i 10'u ve sonrası doğalım. 37-38 iyidir
Bizim bebişler biraz aksiyonlu, gelmez gelmezler valla.demi ya
Valla 37 yi gecsin dıye dua edıyorm sonra da dıyorm bıde gelesi gelmezse
demi ya
Valla 37 yi gecsin dıye dua edıyorm sonra da dıyorm bıde gelesi gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?