O ne ya çok komikBen bir yerde okumuştum geçenlerde, bebek gelsin diye ışık açıp vajinanın içine tutuyorlarmış Allahım çok gülmüştüm gelesi gelmezse öyle yaparız bizde
Bi yerden başlamak lazım zaten sezaryen olursa kesin giderim de normalden korkuyorum biraz sonrasından da bi arkadaş bi kaç hafta oturamamıştı normalden sonraKız şimdi onu hayel etme . Normal doğumda olsa kesi olursa penguen gibi yürüyüp nasıl gidicen
Bizim bebişler biraz aksiyonlu, gelmez gelmezler valla.
Geliyor gelmekte olanKızlar hastaneden geldim. Alttan muayene etti parmakla, açılman yok dedi. Bu arada alttan muayene zor değilmiş, kasmayınca rahat ettim. Çok hafif ağrı hissettim, o da normaldir diye düşünüyorum. Ebeydi sanırım parmağıyla kontrol edince eldivene böyle sümüksü kanlı akıntı geldi. Evet nişanın gelmiş demiş dedi. Nstye bağladı sonra. Nstde bebek kalp atışı iyi ama bende sancı çıktı. 75-100lerde düzensiz sancı var, kağıda baktımama şiddetli hissetmiyorum ağrıyı. Hafif kasıklarda sızlanma şeklinde. Ultrasona aldı sonra. Kan dolaşımına vs baktı bebeğin. Boyu, kilosu, suyu iyi dedi. Henüz kanala girmemiş bebiş. Suyun gelirse, kanama artarsa, sancın olursa beklemeden gel dedi. Nişan gelince doğum süreci başlıyor artık. Bu gün de olabilir, bir hafta sonra da dedi. Pilates önerdi doğumu hızlandırmak için.
Şuan herşey yolunda. Bende hafif ağrılar var ama normalmiş. Şiddetlenmesini ya da suyu bekleyeceğim artık. Şimdi galiba pilates topumla haşır neşir olabilirim
Güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.
Hadi gozumuz aydın canımmmKızlar hastaneden geldim. Alttan muayene etti parmakla, açılman yok dedi. Bu arada alttan muayene zor değilmiş, kasmayınca rahat ettim. Çok hafif ağrı hissettim, o da normaldir diye düşünüyorum. Ebeydi sanırım parmağıyla kontrol edince eldivene böyle sümüksü kanlı akıntı geldi. Evet nişanın gelmiş demiş dedi. Nstye bağladı sonra. Nstde bebek kalp atışı iyi ama bende sancı çıktı. 75-100lerde düzensiz sancı var, kağıda baktımama şiddetli hissetmiyorum ağrıyı. Hafif kasıklarda sızlanma şeklinde. Ultrasona aldı sonra. Kan dolaşımına vs baktı bebeğin. Boyu, kilosu, suyu iyi dedi. Henüz kanala girmemiş bebiş. Suyun gelirse, kanama artarsa, sancın olursa beklemeden gel dedi. Nişan gelince doğum süreci başlıyor artık. Bu gün de olabilir, bir hafta sonra da dedi. Pilates önerdi doğumu hızlandırmak için.
Şuan herşey yolunda. Bende hafif ağrılar var ama normalmiş. Şiddetlenmesini ya da suyu bekleyeceğim artık. Şimdi galiba pilates topumla haşır neşir olabilirim
Valla canım bende oturamadım 1 hafta çok zordu sana anlatamamBi yerden başlamak lazım zaten sezaryen olursa kesin giderim de normalden korkuyorum biraz sonrasından da bi arkadaş bi kaç hafta oturamamıştı normalden sonra
Benimki pazartesi kontrole gittiğimde girmişti kanala o günden beri beklemede oyle :)Canım senle aynı güNuz. Benimkide dünden beri kıpır kıpır durki karnimi deşecek. Yavaş yavaş doğum kanalina inmeye çalışıyo sıpa
Doğum sürecine girdin desene canım hadi inşallah az kaldı ben nisan geldikten 24 saat sonra doğum yapmıştım bendede açılma var sancı yoktu suni sancı verdiler 2 cm açıklık olduğu için dr göndermedi eve..Kızlar hastaneden geldim. Alttan muayene etti parmakla, açılman yok dedi. Bu arada alttan muayene zor değilmiş, kasmayınca rahat ettim. Çok hafif ağrı hissettim, o da normaldir diye düşünüyorum. Ebeydi sanırım parmağıyla kontrol edince eldivene böyle sümüksü kanlı akıntı geldi. Evet nişanın gelmiş demiş dedi. Nstye bağladı sonra. Nstde bebek kalp atışı iyi ama bende sancı çıktı. 75-100lerde düzensiz sancı var, kağıda baktımama şiddetli hissetmiyorum ağrıyı. Hafif kasıklarda sızlanma şeklinde. Ultrasona aldı sonra. Kan dolaşımına vs baktı bebeğin. Boyu, kilosu, suyu iyi dedi. Henüz kanala girmemiş bebiş. Suyun gelirse, kanama artarsa, sancın olursa beklemeden gel dedi. Nişan gelince doğum süreci başlıyor artık. Bu gün de olabilir, bir hafta sonra da dedi. Pilates önerdi doğumu hızlandırmak için.
Bu gün yarın eli kulağında canım. Benim sabah 7 de gelmişti nisan ertesi gün sabah 7:45 doğum olmuştu. Tahminim seninde öyle olurKızlar hastaneden geldim. Alttan muayene etti parmakla, açılman yok dedi. Bu arada alttan muayene zor değilmiş, kasmayınca rahat ettim. Çok hafif ağrı hissettim, o da normaldir diye düşünüyorum. Ebeydi sanırım parmağıyla kontrol edince eldivene böyle sümüksü kanlı akıntı geldi. Evet nişanın gelmiş demiş dedi. Nstye bağladı sonra. Nstde bebek kalp atışı iyi ama bende sancı çıktı. 75-100lerde düzensiz sancı var, kağıda baktımama şiddetli hissetmiyorum ağrıyı. Hafif kasıklarda sızlanma şeklinde. Ultrasona aldı sonra. Kan dolaşımına vs baktı bebeğin. Boyu, kilosu, suyu iyi dedi. Henüz kanala girmemiş bebiş. Suyun gelirse, kanama artarsa, sancın olursa beklemeden gel dedi. Nişan gelince doğum süreci başlıyor artık. Bu gün de olabilir, bir hafta sonra da dedi. Pilates önerdi doğumu hızlandırmak için.
Anladim benim suyum fazlada o sebepten sordum bebegin gelisimi iyi deniyo bi de bi anda cok ufak dogmasin istemem cok ufakta 4 kilodan fazlasida hos dgl 3 kilodan azıda zor olur yani bakimı bakalim 1 aydan az kaldi gorecezBenim oğlumda devletteki doktor öyle demişti canim
GeliyorrKızlar hastaneden geldim. Alttan muayene etti parmakla, açılman yok dedi. Bu arada alttan muayene zor değilmiş, kasmayınca rahat ettim. Çok hafif ağrı hissettim, o da normaldir diye düşünüyorum. Ebeydi sanırım parmağıyla kontrol edince eldivene böyle sümüksü kanlı akıntı geldi. Evet nişanın gelmiş demiş dedi. Nstye bağladı sonra. Nstde bebek kalp atışı iyi ama bende sancı çıktı. 75-100lerde düzensiz sancı var, kağıda baktımama şiddetli hissetmiyorum ağrıyı. Hafif kasıklarda sızlanma şeklinde. Ultrasona aldı sonra. Kan dolaşımına vs baktı bebeğin. Boyu, kilosu, suyu iyi dedi. Henüz kanala girmemiş bebiş. Suyun gelirse, kanama artarsa, sancın olursa beklemeden gel dedi. Nişan gelince doğum süreci başlıyor artık. Bu gün de olabilir, bir hafta sonra da dedi. Pilates önerdi doğumu hızlandırmak için.
Hadi bakalım geliyor bebiş sağ salimKızlar hastaneden geldim. Alttan muayene etti parmakla, açılman yok dedi. Bu arada alttan muayene zor değilmiş, kasmayınca rahat ettim. Çok hafif ağrı hissettim, o da normaldir diye düşünüyorum. Ebeydi sanırım parmağıyla kontrol edince eldivene böyle sümüksü kanlı akıntı geldi. Evet nişanın gelmiş demiş dedi. Nstye bağladı sonra. Nstde bebek kalp atışı iyi ama bende sancı çıktı. 75-100lerde düzensiz sancı var, kağıda baktımama şiddetli hissetmiyorum ağrıyı. Hafif kasıklarda sızlanma şeklinde. Ultrasona aldı sonra. Kan dolaşımına vs baktı bebeğin. Boyu, kilosu, suyu iyi dedi. Henüz kanala girmemiş bebiş. Suyun gelirse, kanama artarsa, sancın olursa beklemeden gel dedi. Nişan gelince doğum süreci başlıyor artık. Bu gün de olabilir, bir hafta sonra da dedi. Pilates önerdi doğumu hızlandırmak için.
Sesli güldümvalla içime öyle dogmuyo değil
Vajınaya ısık tutma fıkrı cık aklımdan
Ben de bugün gittim .Çıkmadı canım .Benim bebek ters ,dönmedi bir türlü 2Ekimde tekrar gidicem dönmezse 38 de alıcam dedi.2 Ekimden sonra tarih vericek36. Haftada nst te sancilariniz cikti mi kizlar.
Dr duzensiz sansilar var hafif hafif dedi 20 lerde 40 larda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?