2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kız şimdi onu hayel etme . Normal doğumda olsa kesi olursa penguen gibi yürüyüp nasıl gidicen
Bi yerden başlamak lazım zaten sezaryen olursa kesin giderim de normalden korkuyorum biraz sonrasından da bi arkadaş bi kaç hafta oturamamıştı normalden sonra

Kızlar hastaneden geldim. Alttan muayene etti parmakla, açılman yok dedi. Bu arada alttan muayene zor değilmiş, kasmayınca rahat ettim. Çok hafif ağrı hissettim, o da normaldir diye düşünüyorum. Ebeydi sanırım parmağıyla kontrol edince eldivene böyle sümüksü kanlı akıntı geldi. Evet nişanın gelmiş demiş dedi. Nstye bağladı sonra. Nstde bebek kalp atışı iyi ama bende sancı çıktı. 75-100lerde düzensiz sancı var, kağıda baktım ama şiddetli hissetmiyorum ağrıyı. Hafif kasıklarda sızlanma şeklinde. Ultrasona aldı sonra. Kan dolaşımına vs baktı bebeğin. Boyu, kilosu, suyu iyi dedi. Henüz kanala girmemiş bebiş. Suyun gelirse, kanama artarsa, sancın olursa beklemeden gel dedi. Nişan gelince doğum süreci başlıyor artık. Bu gün de olabilir, bir hafta sonra da dedi. Pilates önerdi doğumu hızlandırmak için.

Şuan herşey yolunda. Bende hafif ağrılar var ama normalmiş. Şiddetlenmesini ya da suyu bekleyeceğim artık. Şimdi galiba pilates topumla haşır neşir olabilirim

Güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.

Geliyor gelmekte olan
Hadi hayırlısı ile sağlıkla vakti zamanında gelsin minik kuzu

Hadi gozumuz aydın canımmm
Saglıcakla gelsin inşaAllah minişin:)
40 gun öncesi belkı son deneme olur he? Onu da atlama hersey bebısın bi an önce gelmesi için

Bi yerden başlamak lazım zaten sezaryen olursa kesin giderim de normalden korkuyorum biraz sonrasından da bi arkadaş bi kaç hafta oturamamıştı normalden sonra
Valla canım bende oturamadım 1 hafta çok zordu sana anlatamam insAllah bu ikinci kesisiz olur diye umut ediyorum

Canım senle aynı güNuz. Benimkide dünden beri kıpır kıpır durki karnimi deşecek. Yavaş yavaş doğum kanalina inmeye çalışıyo sıpa
Benimki pazartesi kontrole gittiğimde girmişti kanala o günden beri beklemede oyle :)

Doğum sürecine girdin desene canım hadi inşallah az kaldı ben nisan geldikten 24 saat sonra doğum yapmıştım bendede açılma var sancı yoktu suni sancı verdiler 2 cm açıklık olduğu için dr göndermedi eve..

Bu gün yarın eli kulağında canım. Benim sabah 7 de gelmişti nisan ertesi gün sabah 7:45 doğum olmuştu. Tahminim seninde öyle olur

Benim oğlumda devletteki doktor öyle demişti canim
Anladim benim suyum fazlada o sebepten sordum bebegin gelisimi iyi deniyo bi de bi anda cok ufak dogmasin istemem cok ufakta 4 kilodan fazlasida hos dgl 3 kilodan azıda zor olur yani bakimı bakalim 1 aydan az kaldi gorecez

Geliyorr

Hadi bakalım geliyor bebiş sağ salim daha dün neden gelmiyor diyordun bak işte bir anda oluverdi nişan geldiyse bebekte bugün yarın gelir hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…